Gość: j.rollauer@op.pl IP: 83.12.138.* 14.08.07, 10:23 Ten cały Edson jest tak śmieszny jak cała Legia W-wa. Widać to było po ostatnim meczu z Groclinem, wyszedł na jaw jego brak jakiejkolwiek kultury i ogłady, no ale cóż więcej dodać.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hdifnachos@wp.pl Edson: Legię mam w sercu IP: 83.12.138.* 14.08.07, 10:32 Kto myslal ze chodzi o Rasiaka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuropatwa Re: Edson: Legię mam w sercu IP: 83.12.138.* 14.08.07, 10:34 Czyżby to był czyżyk:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimli Edson: Legię mam w sercu IP: *.stk.vectranet.pl 14.08.07, 11:01 edson jest beznadziejny jak i cala ekipa z brazylii legia powinna stawiac na mlodosc a nie dziadkow weteranow gdzie jest janczyk? skonczy sie w rosji kariera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Edson: Legię mam w sercu IP: *.icpnet.pl 14.08.07, 22:19 Bardzo dobry piłkarz, bardzo dobrze, że został, w meczu z Grodziskiem nie robił nic, co w jakikolwiek sposób wychodziłoby poza kanon zachowań boiskowych - głównie grał, zresztą nienajgorzej. Oczywiście, deklaracja uczuć na wyrost. Dawid Janczyk w Legii, i w ogóle w Polsce, miałby mierne szanse na rozwój. Transfer jest z zyskiem dla niego i dla Legii. Legia nie jest śmieszna. To najlepszy Polski klub, w tabeli wszechczasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerrt Re: Edson: Legię mam w sercu IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 15.08.07, 04:22 Facet kreci i polewa wode az mu w butach chlupie. Odpowiedz Link Zgłoś