minestrone 05.05.06, 19:47 Wreszcie znalazłem suplement na odchudzanie który daje efekt polecam a jednocześnie mam pytanie czy ktoś go stosował i jakie przyniósł efekty.Ja stosuję 2 tygodnie i 4 kg znikło. możecie o nim przeczytać na tritabs.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: TRItabs Co ty wiesz o odchudzaniu 05.05.06, 20:47 a jaka diete stosujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
terazja111 Re: TRItabs Co ty wiesz o odchudzaniu 05.05.06, 22:50 zażywam rownież te tablatki i muszę przyznać że powodują brak łaknienia przez co nie mam takiej chęci do podjadania smakołyków.oczywiście staram się poświecić trochę czasu na ćwiczenia i po aktualnie 3 tygodnich stracilam 4,5 kg Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: TRItabs Co ty wiesz o odchudzaniu 06.05.06, 08:49 a mozna to kupic w jakims normalnym sklepie/aptece czy tylko w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
kevinn Re: TRItabs Co ty wiesz o odchudzaniu 06.05.06, 23:16 ja też stosowałem efekt bardzo dobry a kupiłem zamawiając telefonicznie Odpowiedz Link Zgłoś
kikiet Re: TRItabs Co ty wiesz o odchudzaniu 09.05.06, 02:58 <rotfl> To już teraz wszystkie będziemy wyglądać jak modelki <rotfl> Sądząc po opisie dużo zapychającego błonnika i chitosanu łapiącego tłuszcze. Może ktoś poda skład??? Odpowiedz Link Zgłoś
tomisia3 Re: TRItabs Co ty wiesz o odchudzaniu 09.05.06, 16:20 Ja zażywam i jestem zadowolono wprawdzi dziwię się że jest dostępny btylko w sprzedaży internetowej cóż może taka polityka.Zawiera między innymi hobiskus, liście senesu,konjac,pu-erh i inne ja na razie straciłam 3,5 kg przez niecałe 2 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
katrina31 Re: TRItabs Co ty wiesz o odchudzaniu 10.05.06, 09:59 bardzo skuteczny specyfik zażywam i zazywac będę czy któraś z was brała go przez dłuższy czas proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
monia96171 Re: TRItabs Co ty wiesz o odchudzaniu 10.05.06, 22:29 ja zażywam tritabs od miesiąca kończę właśnie drugie opakowani schugłam prawie 5 kilogramów i uważam że jest to bardzo skuteczny specyfik Odpowiedz Link Zgłoś
naryanah Re: TRItabs Co ty wiesz o odchudzaniu 11.05.06, 00:38 a czy myslicie ze zazywajac pigulki bez zmiany (jakiejkolwiek!!!) diety uda sie wam uniknac efektu jojo?!?!? hehe - to zycze wam powodzenia bo na moje oko to osobie ktora schudla 10kg w 2 miesiace najpozniej w ciagu roku wroci 15... a moze jest na forum osoba ktora jest juz minimum 6 miesiecy po "kuracji" i moze sie pochwalic utrzymaniem wagi po redukcji??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tenka78 Re: TRItabs Co ty wiesz o odchudzaniu 17.05.06, 05:36 Jeśli chodzi o dietę, po której nie miałam efektu jo-jo, to jest taka: dieta Cambrige. Jestem już 3 lata po miesięcznej kuracji ( co prawda zjadło to połowę mojej pensji, ale było warto!) i po zgubieniu 10 kg ( powtarzam 10 kg!! 5 kg w czasie kuracji i drugie 5 w ciągu następnego miesiąca ) przytyłam tylko 2 kg. Uważam to za mój wielki sukces. I wcale się nie pilnuję. Jadam, jak wcześniej, ćwiczę czasami, też , jak wcześniej. Tylko właśnie te zaparcia... 3 dni to byłaby rewelacja... Jak dziś nie pójdę, to jutro minie 12 dzień... Lekarz zalecił mi właśnie dietę bogatą w błonnik, otręby, suszone owoce, itd.. Inny kazał po prostu więcej jeść. Ale u mnie w mieście nie ma prawdziwego specjalisty, a nie mogę się zebrać na wizytę do innego miasta. Duphalac pomógł, ale tylko przez pierwsze trzy tygodnie, potem piłam, jak mleczko... Zioła działają , jak herbatka. Chyba bez poważnego leczenia, to nie wyprostuję tego. Ani woda z miodem na czczo, ani kefir, ani dieta jabłkowa, nic nie pomaga. Dziwne, że jeszcze hemoroidów nie mam... POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś