Dodaj do ulubionych

TRItabs Co ty wiesz o odchudzaniu

05.05.06, 19:47
Wreszcie znalazłem suplement na odchudzanie który daje efekt polecam a
jednocześnie mam pytanie czy ktoś go stosował i jakie przyniósł efekty.Ja
stosuję 2 tygodnie i 4 kg znikło. możecie o nim przeczytać na tritabs.pl
Obserwuj wątek
    • cioccolato_bianco Re: TRItabs Co ty wiesz o odchudzaniu 05.05.06, 20:47
      a jaka diete stosujesz?
      • terazja111 Re: TRItabs Co ty wiesz o odchudzaniu 05.05.06, 22:50
        zażywam rownież te tablatki i muszę przyznać że powodują brak łaknienia przez
        co nie mam takiej chęci do podjadania smakołyków.oczywiście staram się
        poświecić trochę czasu na ćwiczenia i po aktualnie 3 tygodnich stracilam 4,5 kg
        • cioccolato_bianco Re: TRItabs Co ty wiesz o odchudzaniu 06.05.06, 08:49
          a mozna to kupic w jakims normalnym sklepie/aptece czy tylko w necie?
    • kevinn Re: TRItabs Co ty wiesz o odchudzaniu 06.05.06, 23:16
      ja też stosowałem efekt bardzo dobry a kupiłem zamawiając telefonicznie
    • kikiet Re: TRItabs Co ty wiesz o odchudzaniu 09.05.06, 02:58
      <rotfl>

To już teraz wszystkie będziemy wyglądać jak modelki <rotfl>

Sądząc po opisie dużo zapychającego błonnika i chitosanu łapiącego tłuszcze.
      Może ktoś poda skład???
      • tomisia3 Re: TRItabs Co ty wiesz o odchudzaniu 09.05.06, 16:20
        Ja zażywam i jestem zadowolono wprawdzi dziwię się że jest dostępny btylko w
        sprzedaży internetowej cóż może taka polityka.Zawiera między innymi hobiskus,
        liście senesu,konjac,pu-erh i inne ja na razie straciłam 3,5 kg przez niecałe 2
        tygodnie.
    • katrina31 Re: TRItabs Co ty wiesz o odchudzaniu 10.05.06, 09:59
      bardzo skuteczny specyfik zażywam i zazywac będę czy któraś z was brała go
      przez dłuższy czas proszę o odpowiedź
      • monia96171 Re: TRItabs Co ty wiesz o odchudzaniu 10.05.06, 22:29
        ja zażywam tritabs od miesiąca kończę właśnie drugie opakowani schugłam prawie
        5 kilogramów i uważam że jest to bardzo skuteczny specyfik
        • naryanah Re: TRItabs Co ty wiesz o odchudzaniu 11.05.06, 00:38
          a czy myslicie ze zazywajac pigulki bez zmiany (jakiejkolwiek!!!) diety uda sie
          wam uniknac efektu jojo?!?!?
          hehe - to zycze wam powodzenia
          bo na moje oko to osobie ktora schudla 10kg w 2 miesiace najpozniej w ciagu
          roku wroci 15...
          a moze jest na forum osoba ktora jest juz minimum 6 miesiecy po "kuracji" i
          moze sie pochwalic utrzymaniem wagi po redukcji???
          Pozdrawiam
          • tenka78 Re: TRItabs Co ty wiesz o odchudzaniu 17.05.06, 05:36
            Jeśli chodzi o dietę, po której nie miałam efektu jo-jo, to jest taka:
            dieta Cambrige. Jestem już 3 lata po miesięcznej kuracji ( co prawda zjadło to
            połowę mojej pensji, ale było warto!) i po zgubieniu 10 kg ( powtarzam 10 kg!! 5
            kg w czasie kuracji i drugie 5 w ciągu następnego miesiąca ) przytyłam tylko 2
            kg. Uważam to za mój wielki sukces. I wcale się nie pilnuję. Jadam, jak
            wcześniej, ćwiczę czasami, też , jak wcześniej.
            Tylko właśnie te zaparcia... 3 dni to byłaby rewelacja... Jak dziś nie
            pójdę, to jutro minie 12 dzień... Lekarz zalecił mi właśnie dietę bogatą w
            błonnik, otręby, suszone owoce, itd.. Inny kazał po prostu więcej jeść. Ale u
            mnie w mieście nie ma prawdziwego specjalisty, a nie mogę się zebrać na wizytę
            do innego miasta. Duphalac pomógł, ale tylko przez pierwsze trzy tygodnie, potem
            piłam, jak mleczko... Zioła działają , jak herbatka. Chyba bez poważnego
            leczenia, to nie wyprostuję tego. Ani woda z miodem na czczo, ani kefir, ani
            dieta jabłkowa, nic nie pomaga. Dziwne, że jeszcze hemoroidów nie mam...
            POZDRAWIAM!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka