Gość: gość IP: *.trol.pl 01.07.03, 12:52 Polonia Warszawa powinna spaść w rankingu IFHHS po tych porażkach z Tobołem a nie jeszcze pójść w górę o dwa miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomson Polonia powinna być zdegradowana do III ligi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.07.03, 13:27 za taką kompromitację. Należy się zastanowić nad karaniem polskich klubów za takie kompromitacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ghaz_sataret Re: Polonia powinna być zdegradowana do III ligi IP: 212.244.54.* 02.07.03, 12:20 To nie wina Polonii,że przegrała grała z duzo lepszymi klubami Odra tez przegrała 2 razy pod rząd a jest duzo lepsza. Ale Polonia rzeczywiscie powinna spaść chociaz do 2 ligi. Odpowiedzi oczekuje pod adresy:vardal1@wp.pl lub ghaz_sataret@gazeta.pl (Jak potrzeba to prosze o odpowiedx na forum) Pozdr. ghaz_sataret Odpowiedz Link Zgłoś
ed_ksp Re: Polonia spada 25.07.03, 20:05 penero przez małe p i wy niedzielni znawcy piłki...nie chce mi sie rozwodzic nad postawą KSP w Intertoto pucharze bo o tym to mogę z kolegami pogadać a nie z tępymi łbami netowymi którzy o piłce wiedzą tyle co ja o prawie konstytucyjnym...do drugiej ligi to powinny spaść wasze stare matoły a nie Polonia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Polonia spada IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.03, 21:06 i przykry jestes... Odpowiedz Link Zgłoś