Gość: jaco Wracają wielkie derby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.07, 07:47 Górnik Zabrze!! Górnik Zabrze!! AEAEAO!! był rzut karny bo przecierz byłem na tym meczu i to widziałem a jak by nie było karnego to napewno by była inna bramka dla Górnika Zabrze.. Ruch Ruch Chorzowskie PSY!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Wracają wielkie derby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 09:58 oddzielic hozuw od reszty kraju fosa i wpuscic krokodyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Re: Wracają wielkie derby IP: *.stk.vectranet.pl 18.08.07, 10:36 GÓRNIK KRÓLEM GÓRNEGO ŚLĄSKA !!!!!!!!!! CZY TO SIE PODOBA CHORZOWSKIM CZY NIE ALE TAK JEST !!!!!!!!! A W CHORZOWIE TEŻ WAM POKAŻEMY MIEJSCE W SZEREGU - CHORZOWSCY KOMPLEKSIARZE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Great Cornholio I co Wieczorek... IP: *.chello.pl 18.08.07, 10:55 ...sedziemu jakos teraz nie będziesz chciał obcinać ręki co? a panu Hajcie tak oburzonemu "skandalicznym" sędziowaniem w Krakowie nóżka przy karnym nie zadrżała i pewnie sędziego krytykować juz nie będzie? oto polskie pilkarstwo- mentalnosc Kalego w najgorszym wydaniu, a dodajac do tego rozwrzeszczana i nieobiektywna prasę mamy naprawde "fachowe" rozgrywki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Great Cornholio Re: Skandal!!! IP: *.chello.pl 18.08.07, 11:01 leczymy kompleksiki leczymy? polecam dalej intensywnie je leczyć, sam siebie kompromitujesz... cóż za sezon II liga Was czeka wiec może stąd te nerwy :D:D:D PS- od czasu do czasu przydaloby sie tez ogladnac jakis mecz "ubeckiej suki" bez klapek nienawiści na oczach moze to by neico pomoglo zauwazyc co nieco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na boisku m-sce polskich sedziow pilk. jest w pierdlu a nie IP: *.0.251.72.1dial.com 18.08.07, 19:09 m-sce polskich sedziow pilk. jest w pierdlu a nie na boisku, oto kolejny patalach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario A gdzie jest szopka? IP: 83.238.194.* 18.08.07, 11:02 Jakos po meczu nie slyszalem oburzenia Tomaka Hajty? Przecież sędzia znów wypaczył wynik podyktowaniem rzutu karnego. No ale skoro to na korzysc druzyny w ktorej wystepuje Tomek to pewnie wszystko jest jak nalezy... Symptomatyczne jest tez to ze obaj byli reprezentaci (mysle o Hajcie i Swierczewskim) twierdzili ze Wisla jest na tyle dobra ze sedzia nie musi im pomagac. Czy to znaczy ze slabszym powinni? Zeby bylo wszystko jasne. Jestem fanem Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdfg hajto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.07, 11:25 Gdyby ten pyskaty Hajto mial pojecie o honorze, to wiedząc, że karny podyktowany został z kapelusza, strzelilby piłke w aut. Tego przeciez oczekiwal od zawodnikow Wisły w ostatni wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Sędzia G. nowa jakość sędziowania IP: *.jpk.pl 18.08.07, 12:07 Starzy sędziowie już siedzą , nowi jeszcze nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marasek Dno IP: *.tcz.vectranet.pl 18.08.07, 12:22 Niestety rozpocząłem oglądanie meczu w pozycji leżącej wobec powyższego zasnąłem gdzieś około 60 min. Kompletna pustynia pilkarska. gdyby piłkarze np. Barcy byli na trybunach nie wiedzieliby jaka to dyscyplina. Braki we wszystkich elementach wyszkolenia pilkarskiego ( przyjęcie, zagranie, technika. ) Żenujacy Brzęczek który robi 5 kółek z piłką tylko po to aby ją podać przeciwnikowi oraz caly mecz bluzgający zawodnik spod znaku " k...rwa mać!!!!" czyli Hajto ( kiedy on za takie chamstwo otrzyma wreszcie czerwoną kartkę??? ). Gdybym był kibicem jednej z tych drużyn to bym chyba się załamał. Jedyne plusy meczu to w miarę kulturalny doping i czerwona kartka dla boiskowego bandyty z Górnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nibl Re: Dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 13:07 no i co z tego, ze bluzgajacy? Tu jest pilka, tu sie walczy, tu sie bluzga. to normalne. Nienormalnym byloby gdyby taki zawodnik nie klnal od czasu do czasu chocby pod nosem. I co mialby mowic ? motyla noga? no nie badzmy dziwni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marasek Re: Dno IP: *.tcz.vectranet.pl 18.08.07, 13:49 Nie, ale oprócz tego mogłby czasem w piłkę pograć... Odpowiedz Link Zgłoś
ramon3101 Karny ... 18.08.07, 15:05 karny był ale jest takie powiedzenie : SZCZĘŚCIE SPRZYJA LEPSZYM ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebiesko frelka Re: Karny ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.07, 17:17 a jo znom lepsze powiedzonko : gupi mo zawsze szczynscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żabol Wracają wielkie derby IP: *.icm.edu.pl 19.08.07, 10:17 Żal wam smierdziele ze to wlasnie my wygrali co??? moze karnego nie bylo ale sedzia decyduje o tym co sie dzieje na boisku i nie dupcie pie..w ze dostal lapowe... Tylko Górnik !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fc gregor Wracają wielkie derby IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.07, 18:55 Hajto. był karny czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebiesko frelka Re: Wracają wielkie derby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 11:55 Górnik Ruch 9 strzały 19 4 celne 6 19 faule 19 1 słupki i poprzeczki 0 1 spalone 1 4 rzuty rożne 7 2 żółte kartki 1 1 czerwone kartki 1 oto statystyki. chyba widac fto bol lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pele1968-Rybnik Wracają wielkie derby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 12:44 Smuci mnie to że kibice Ruchu i Górnika tak się obrażają byłem na tym meczu i uważam że całe zło to Tylko i wyłącznie katastrofalna praca polskich sędziów. Jestem kibicem Górnika ale chciałbym zauważyć ze jakość nikt nie krytykuje tego jak Legi w każdym meczu sędziowie pomagają a redaktorowi Zarzecznemu nie podoba się to że na Górnika przychodzi po 15 tyś. ludzi i kilka razy padły okrzyki wulgarne na Ruch tak jakby na Legii i np.Wisle spiewano tylko hymny kościelne.To są derby o jakich warszawka może sobie pomarzyć i nikt nam ich nie odbierze chociaż PZPN zamiast naszych klubów wolałby widzieć Pogoń lub Radomiak.Problemem są tylko i wyłącznie arbitrzy którzy powinni uczyć się fachu np. od sędziego tureckiego który prowadził mecz PGE-Dniepr.Kto np. zatwierdził do FIFA sędziego asystenta Sadczuka który patrzy co mu pokaże główny i dopiero wtedy macha chorągiewką.Pozdrawiam kibiców Ruchu i życzę im udanych występów w kolejnych meczach.Niech śląski futbol pnie się do góry (nie myślę o Zagłębiu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PerroLoco Wracają wielkie derby IP: *.gl.digi.pl 22.08.07, 13:21 Ogladalem tego karnego w lidze + extra (chyba z 30 razy w zwolnionym tempie) i karny byl. Bramkarz ruchu zachaczyl lydka o stope Jarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Wracają wielkie derby IP: *.centertel.pl 02.03.08, 19:43 Widzów 2960, mniej niż na meczu siatkówki w hali w Rzeszowie. Oj Szkieletczyzno. Odpowiedz Link Zgłoś