Gość: Angelllla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 19:34 Brawo, wynik lepszy niz gra a to sie rzadko zdarza w wykonaniu Polakow! -- Blog bukmacherski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek Bramki z meczu (video) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 19:42 outspace.no-ip.org/Polska-Rosja_bramki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Polacy byli chyba nachlani!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 20:35 Co za durnie, cymbały, debile i po to tak patałachy pojechały!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robertw18 Dzięki dla p. Krzynówka, ale... IP: 212.182.7.* 22.08.07, 20:56 nawet on jakby w pierwszej polowie oszczędzał się. Może i stąd też były te udane wypady Rosjan prawą stroną? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gizmoj Re: Polacy byli chyba nachlani!? 23.08.07, 17:01 Nachlany to cheba ty byles i jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rthompson Także błysk Beenhakera i zespołu IP: *.aster.pl 22.08.07, 19:45 Umówmy się - w drugiej połowie na boisku istniała tylko jedna drużyna - całkiem inna od niedobudzonych patałachów z pierwszej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eq Indywidualny błysk Krzynówka IP: *.aster.pl 22.08.07, 19:48 "Jakub Błaszczykowski. Zatańczył przy linii bocznej" aaa. co za bzdura?! Odpowiedz Link Zgłoś
sher.khan Re: Indywidualny błysk Krzynówka 22.08.07, 19:53 Rzadko się zdarzało też w wykonaniu Polaków, żeby mogli odwrócić wynik meczu, kiedy przegrywali.Przed Benhakeerem jak dostali gola to już tylko grali na dowiezienie wyniku. Mecz taki sobie, ale brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Indywidualny błysk Krzynówka IP: *.aster.pl 22.08.07, 20:16 trochę syntezy panowie - tylko tyle msz do powiedzenia po meczu? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon bombalina Indywidualny błysk Krzynówka IP: *.kogeneracja.com.pl 22.08.07, 20:06 Jacek Bąk jest niewiarygodnie słaby... gra tragicznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Indywidualny błysk Krzynówka IP: *.adsl.inetia.pl 22.08.07, 20:15 Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kober Re: Indywidualny błysk Krzynówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 20:07 ten remis nas nie cieszy polska kadra po wakacjach powinna z tego meczu wyciągnoc poważne wnioski przed meczami z Portugalią i Finami Odpowiedz Link Zgłoś
wiloughby bąk na emeryture 22.08.07, 20:20 albo na księżyc. sobolewski potwierdził, że kiedy nie ma ochoty mu się walczyć, nie jest z niego nawet pół piłkarza. dudka w obronie też katastrofa. fajnie, że dziadek jacek się pokazał, błaszczykowski tez na plus - może grał nie najlepiej, ale walczył za dwóch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zetik Re: bąk na emeryture IP: 194.93.250.* 23.08.07, 07:26 Panie trenerze - Proszę więcej nie puszczać Bąków! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jieko Przy okazji dowiedzialem sie w rosji graja w pilke IP: 217.116.102.* 22.08.07, 20:34 Rewelacja jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biernaś Dziuraw obrona IP: *.centertel.pl 22.08.07, 20:38 Jak tak będą grali w obronie to portugalia przejedzie się po reprezętacji...nie chcę nikogo skazywać ale od jakiegoś czasu za błędy w obronie winię Bąka-bo za dużo bez celu się błąka...ale być może ja inne mecze oglądam i się nie znam w dodatku...Boruc też zaczą się wozić po boisku jak gwiazdy Barcelony...tylko czy powinien...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Dziuraw obrona IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.08.07, 21:34 Portugalia to juz tez nie jest "ta" Portugalia wiec moze nie bedzie tak zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat MY IP: 212.244.73.* 23.08.07, 11:58 a może tak patrzeć na siebie? opinie w stylu: "dobra wiadomość dla polskiej reprezentacji: Litmanen kontuzjowany" prowadzą do zaniżenia samooceny. wydaje mi się że mniej więcej wiem jak ny to Leo skomentował. pora zacząć się od niego uczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rusłan Indywidualny błysk Krzynówka IP: *.cryptobitch.de 22.08.07, 20:48 Rosjanie jak zwykle lepsi tylko szczęścia zabrakło. Następnym razem wygramy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlasciciel Re: Indywidualny błysk Krzynówka IP: *.chello.pl 22.08.07, 21:09 u ruskich żółta kartkę dostał Torbiński. U Polaków też... może ktoś mi wyjaśni? Panowie z gazety, nie opieprzajcie się... Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 Rosjanie słaniali sie na nogach-mecz przegrali 22.08.07, 22:46 było 2:3, Dudka strzelił 3 bramkę, nie wiem czemu sędzia jej nie uznał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Rosjanie słaniali sie na nogach-mecz przegral IP: 212.244.73.* 23.08.07, 11:59 ślepyś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhwh Znowu wyniki dla nas!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 21:16 Nikt nie wierzył! A Jednak - Portugese tracą punkty w Armenii Belgia prowadzi z Serbią BiałoCzerwoni!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Nie wygrac ze slaba Rosja to wstyd... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 22.08.07, 21:28 Jak dla mnie to wynik ponizej oczekiwan. Rosjanie do potentatow nie naleza i nawet u siebie sa do ogrania. Wystarczy tylko chciec, jak pokazala koncowka meczu. No ale mimo wszystko to byl tylko mecz towarzyski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Nie wygrac ze slaba Rosja to wstyd... IP: *.aster.pl 22.08.07, 22:16 wstyd to pisać głupoty i -zwłaszcza - gwizdac w czasie hymnu Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Torbiński zarobił żółtą 22.08.07, 22:16 dla Polski i drugą dla Rosji? Polska Miszcz! albo gazeta kłamie. Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Indywidualny błysk Krzynówka 22.08.07, 22:17 A ja nie rozumiem tego podniecenia koncowka gry. U nas nie grali wogule podstawowi obroncy kadry. A Ignaszewicza, podstawowego gracza obrony nie bylo nawet na stadjonie. Bo dostal kare ze sie spoznil. A konczylismy w 10. Bo wszystkie zmiany byli zrobione, a Aniukow dostal kontuzji. Kiedy gralismy, Polska stala. Czekala jak zrobimy zmiany? Mecz towarzyski. Mysle ze jak by grali nie towarzyski, to by remisu nie bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
kacap_z_moskwy Dodam 22.08.07, 22:19 Dwaj braczi Berezutskije byli zamenione w czasie meczu. A nie jeden jak w tabeli u GW. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Re: Dodam 22.08.07, 22:28 bo to już taka gazeta, że bydło w redakcji i byki na papierze (ekranie). Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 Wygralibysmy z wami bez problemu- gracie 22.08.07, 22:48 prymitywny futbol, poza tym padła dla nas 3 bramka której sędzia nie wiadomo czemu nie uznał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Wygralibysmy z wami bez problemu- gracie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.08.07, 00:32 Gdyby to nie byl mecz towarzyski to zakladam, ze Polacy graliby zupelnie inaczej. Kiedy chcieli to przewazali i strzelali gole. W sumie nie rokuje to zle przed Portugalia i Finlandia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Indywidualny błysk Krzynówka IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 23.08.07, 00:30 Mysle, ze ogolnie reprezentacja Polski jest silniejsza niz Rosji. Ale liga jest zdecydowanie lepsza u naszych polnocnych sasiadow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alphonsinho Re: Indywidualny błysk Krzynówka IP: *.aster.pl 22.08.07, 22:18 Szpakowski trafnie: zdobycie bramki kontaktowej doda im wigoru. Niestety, nazbyt to oczywiste by o tym w kółko ględzić. Na tyle to psychologię he he każdy zna he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D e z e r t e r'89 Ruskie chamstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 22:23 Ludzie, ludzie !! Jak można wygwizdać czyjś hymn Narodowy? to zwykłe chamstwo!! Te ruskie psy uważają się za panów swiata !! powinnismy jakos im sie za to odpłacić tylko nie wiem jak, proszę o sugestie. RUSKICH TZREBA ATOMICĄ i sie zamkną w koncu. Kurde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ritzy Re: Ruskie chamstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 22:50 Nastepnym razem, jak bedziemy grac u nich, cala nasza druzyna robi do publiki gest Kozakiewicza. Na poczatek i na koniec meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Ruskie chamstwo IP: *.ci.uw.edu.pl 22.08.07, 23:09 A czy dziewczyny mogą kacapom przed meczem pokazać cipki? Napewno oszołomiona dzicz ze wschodu będzie wtedy jeszcze mniej groźna od ich ciągle spadających samolotów! Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 Lepiej nie- polskie cipeczki tylko dla Polaków 22.08.07, 23:19 hehe...polskie cipeczki są najcudowniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erdd Re: Ruskie chamstwo IP: *.ostnet.pl 22.08.07, 22:59 trzeba kacapów nauczyc kultury bo to dzicz straszna pozatym azja wiec trudno sie dziwic Odpowiedz Link Zgłoś
patman Błędne podejście 23.08.07, 08:43 Ja bym raczej nie licytował się z dzikusami na chamstwo, raczej pokazał bym im, jak wygląda cywilizowacja i gdzie znajduje się Rosja - między Mongolią i Kazachstanem. Znacznie bardziej zaboli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Indywidualny błysk Krzynówka IP: *.derbynet.pl 22.08.07, 22:52 Jest sierpień, mocniejsze ligi dopiero co ruszyły, a zawodnicy tak naprawdę jeszcze ze dwa, trzy tygodnie będą się rozkręcać. Osobiście nie przywiązuję żadnej wagi do tego meczu, tym bardziej do wyniku. Póki co zajrzyjcie na wrzutę milito.wrzuta.pl/film/pvbac5np5l/ses_football_wc_003 Pozdrawiam Heniek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hristoforos brawo chłopaki !! IP: *.ikatel.pl 22.08.07, 23:00 Niestety nie mogłem oglądnąć meczu, ale wynik uważam za satysfakcjonujący. Zawsze musimy wszystko krytykować? Brak sukcesu, przypadkowy sukces etc.,a potem zrobić zadymę np. na Litwie. A zachowanie Radzieckich "kiboli" ????, miejmy to w nosie, przeciez jesteśmy mądrzejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Czesław Moja (jak zwykle trafna) opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 23:04 1. Żenujące gwizdy w czasie chymnu. Takiego prymitywu nie widziałem jeszcze. Smutne. Rosjanie stracili u mnie sporo. 2. W meczu marna postawa kilku graczy. Bąk spóźniający się, powolny, bez asekuracji, bez pomysłu. Zdecydowanie Żewłakow lepszy. Może to wina kontuzji i oszczędzał się. Iwański powolny, bez techniki, zero kreatywności - nie nadaje się do kadry. Boruc - zawsze lubiłem typa ale podpada mi - najpierw wstępuje do SKLW a teraz gra jak ci.., raz minął się z wrzutką z prawej a drugi raz wypluł piłkę po strzale z ostrego kąta. Słabo - skłaniam się ku Kuszczakowi. Bronowicki - dobry na rezerwę. Nasi pierwsi boczni to zdecydowanie Golański i Wasilewski (ten przynajmniej szuka główek. I wreszcie Sobolewski - absolutna pomyłka. Zero kreatywności i fatalne kiksy. Jedyne co jeszcze umie to faul taktyczny. 3. Nie podniecajmy się drugą połową - w drużynie rosyjskiej w 2 poł. grały rezerwy, obrona była cieniutka to i nasi tam rządzili. Faktem jest że w 2 połowie z boiska zeszły nasze patałachy i gra się kleiła bardziej. 4. Cieszy nasz najlepszy obecnie piłkarz - waleczny Błaszczykowski i renesans Krzynówka (kiwka z 1 połowy stadiony świata)- pogłoski o lipie w Wolfsburgu są zdecydowanie przesadzone. Krzynio kwitnie i gra mądrze, potrafi wziąć ciężar gry na siebie. Matusiak? Biegał ale kto miał mu podać...Błysku zabrakło. 5. Skład wg Pana Czesia na Portugalię KUSZCZAK GOLAŃSKI ŻEWŁAKOW JOP WASILEWSKI KRZYNÓWEK LEWANDOWSKI DUDKA BŁASZCZYKOWSKI MATUSIAK SMOLAREK pozdrawiam wielce analityczny Pan Czesiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfk Re: Moja (jak zwykle trafna) opinia IP: 217.116.98.* 23.08.07, 11:54 Gość portalu: Pan Czesław napisał(a): > 1. Żenujące gwizdy w czasie chymnu. Panie Czesławie - no naprawdę. Nie można dzieciakom dawać takiego przykładu! Rozumiem, że gdyby nie gwizdy, napisałby Pan "hymn" ;))) pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endy Re: Indywidualny błysk Krzynówka IP: *.tvgawex.pl 23.08.07, 09:04 A ten Torbiński to "dla" kogo dostał żółtą ?! Bo widze że jest wpisany zarówno w rubrykę Polska jak i Rosja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Indywidualny błysk Krzynówka IP: 212.244.73.* 23.08.07, 11:52 > Mecz z bardzo wolnego stał się tylko wolny. I z bardzo nudnego > tylko nudny. a mi się podobał. i wątpię że dlatego że grała Polska. > [...] Jakub Błaszczykowski. Zatańczył przy linii bocznej i z > prawego skrzydła wbiegł w pole karne, gdzie - z fałsza - wyrównał. to ja chyba inny mecz oglądałem... on cokolwiek zrobił przy tej linii bocznej? przecież dostał piłkę za darmo!! i jak tu wierzyć potem w opis meczu którego się nie widziało? Panie B.! duży minus. Odpowiedz Link Zgłoś
remik230 Indywidualny błysk Krzynówka 23.08.07, 12:36 WYRZUCIć Z KADRY BąKA!!! DRUGI RAZ PRZEGRALIBYśMY PRZEZ NIEGO, BEZNADZIEJNY PIłKARZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bambo Indywidualny błysk Błaszczykowskiego i Krzynówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 15:19 Moim zdaniem obrona jest do wymiany razem z beznadziejnym kapitanem Bąkiem po przerwie grali wiele lepiej.W meczu błysnął Błaszczykowski oraz Krzynówek to są jedyni przyzwoici zawodnicy w naszej reprezentacji.Błysnął także Beenhaker dzięki dobrym zmianom których dokonał po przerwie, cieszy to że w odróżnieniu od swoich poprzedników widzi kto jest do zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrobi WASYL IP: *.eranet.pl 23.08.07, 23:06 Wasyl waleczny i dwie sytuacje super.dawać go od początku do defensywy.Jak było widać, przydaje sie w napadzie.BRAWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me me Indywidualny błysk Krzynówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 23:22 a co z błaszczykowskim? tylko tyle, że strzelił wyrównującą bramke? Odpowiedz Link Zgłoś