Gość: faj zczuba IP: *.chello.pl 24.08.07, 19:55 a gdzie relacja "z czuba" ? :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Shinkansen (jap. 新幹線) - sieć szybkich kolei w Jap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 20:15 kolei w Japonii. Eksploatowane są na niej słynne pociągi - pociski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stradford Lech - Widzew IP: *.aster.pl 24.08.07, 20:17 moja córka pierwszy raz sama pojechala na swój ukochany Widzew; z Krakowa do Poznania. Nie jest teraz sama-4000 WIDZEWIAKÓW. CZY WYGRYWASZ, CZY NIE, JA I TAK KOCHAM CIĘ.... Pozdrowienia z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h5y Re: Lech - Widzew IP: *.chello.pl 24.08.07, 21:10 a moj syn pojechal sam do Warszawy napic sie kawy, z sokiem malinowym super odlotownym pozdrowienia slepa Genia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stradford Re: Lech - Widzew IP: *.aster.pl 24.08.07, 21:23 mam nadzieję,że będzie mu smakowal, skoro coś takiego pijacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terminator Re: Lech - Widzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 23:06 h5y, elo, zabiję cię! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igrek Lech - Widzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 20:26 Nie wiedziałem że Dżosef jest Włochem :)) Litości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambatczew Lech - Widzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 21:07 łodzianie to straszni faulaże!!!!!czy oni potrafią grać czystą piłke:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stradford Lech - Widzew i gazeta IP: *.aster.pl 24.08.07, 22:00 czytalem relacje gazety i onetu. nie dość,ze gorzej piszecie, to o 2 minuty po wszystkim. szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudolf Lech - Widzew IP: *.telpol.net.pl 24.08.07, 22:05 Dumni mimo niepowodzenia!Ostatni raz WIDZEW widziałem na żywo na baRażu o 1 lige w Wodzisławiu. Teraz z prawdziwymi Ślonzokami udajymy się do Łodzi na mecz PRZYJAŻNI ! Ale już dzisiej po obejRzeniu meczu widzę że CZERWONO ARMIA WIDZEWA to super czołówka kibicowska! Dodam jeszcze że na WIDZEWIE to ostatni raz byłem w roku 1991 kaj(gdzie) było 3:3 !!! bRawo WIDZEW pozdRowienia ze ŚLĄSKIEGO CHORZOWA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widzewiak Re: Lech - Widzew IP: *.retsat1.com.pl 24.08.07, 22:40 My również pozdrawiamy i czekamy na Wasz liczny przyjazd.Dajmy czadu. WIDZEW&RUCH PRZYJACIÓŁ DWÓCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolph Re: Lech - Widzew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 23:25 kiedyś coś znaczyliscie Łodzioki, ale teraz to kaplica...musicie jeszcze troche się od Leszka nauczyć i zapraszamy jak bedziecie wiedzieli o co chodzi w tej grze...pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sick Re: Lech - Widzew IP: *.toya.net.pl 25.08.07, 02:12 Ruch Chorzów też, Ruch Chorzów też, Przyjacielem Widzewa jest! W Poznaniu też o Was nie zapomnieliśmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: Lech - Widzew 25.08.07, 10:50 Eli dobrze rozumia, to tyś mie obraził. We Wodzisławiu Ślonzoki nie som prawdziwe? A jaki? Farbowane? Wodzisław, Rybnik, Racibórz, to ni ma gorzszy Ślonsk, niz tyn u Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Almodovar Jak i twoja matka tez... :-))) IP: 87.111.45.* 24.08.07, 22:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mart Re: Jak i twoja matka tez... :-))) IP: *.icpnet.pl 24.08.07, 23:38 akurat tego filmu Almodovar nie reżyserował :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfonso Cuaron Re: Jak i twoja matka tez... :-))) IP: 87.111.45.* 25.08.07, 02:31 Prawda, to film Cuarona. Skojarzylo mi sie z 'Wszystko o...' Swoja droga 'I twoja matke tez' mi sie strasznie podobal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Lech - Widzew IP: *.icpnet.pl 24.08.07, 23:32 trzy punkty zawdzięczają Peruwiańczykowi Hernanowi Rengifo no i dobrze po to tu jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edge Lech - Widzew IP: *.icpnet.pl 24.08.07, 23:36 Czy ja dobrze widzę, że w Widzewie grał Bono z U2? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DM Re: Lech - Widzew IP: *.icpnet.pl 25.08.07, 14:55 No grał tylko był za dużo na solarce i się za mocno opalił chłopak :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajmon Lech - Widzew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 23:41 kiepskie widowisko? sytuacji jak na lekarstwo? chyba byliśmy na różnych meczach. kiepski to jest ten artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proh Re: Lech - Widzew IP: *.gprspla.plusgsm.pl 25.08.07, 00:02 Sytuacji akurat było dość dużo, Na boisku ciągła walka. Fakt, że Lech przeważał i stwarzał sytuację, ale Widze z kolei imponująco grał w środku pola. Heniek Quinto kompletnie sobie nie pograł, podobnie do Wilka i Zająca. Dobrze, że w naszym zwirzyńcu mamy jeszcze Renifera, pukął lewą raciczką i mamy zwycięstwo. Gratki! Odpowiedz Link Zgłoś
stacho_j Druga liga, druga liga WIDZEW 25.08.07, 00:03 Buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznanaik Lech - Widzew IP: *.lanet.net.pl 25.08.07, 00:07 Warszawskie cwaniaki z koszernej, "Żółw" z dużej! Szacunku odrobinę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolopac super atmosfera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 00:20 WIELKIE brawa dla kibiców. Na niemieckich stronach w rubryce Zuschauer(kibice) widniałby napis ausverkauft(wykupione). Bo w istocie...popilkarsku.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fritz Lech - Widzew IP: *.cable.mindspring.com 25.08.07, 00:22 Boże jaki ten Lech słaby. To nie przypadek, że nikt nie mówi o Lechu jako kandydacie do Mistrzostwa Polski. Ten zespół prezentuje antyfubol. Doszli do nich zawodnicy Amici, a oni dalej grają taki piach, już od kilku sezonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudolf Lech - Widzew IP: *.telpol.net.pl 25.08.07, 02:28 pRzyjedziemy na mecz pRzyjażni !!! pRzyjaciół jest dwóch ŁÓDZKI WIDZEW I CHORZOWSKI RUCH !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Lech - Widzew IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 25.08.07, 04:36 Dlaczego na glownej stronie sportowej jest wynik 1:1? a w sprawozdaniu meczu 1 :0 ,redaktorzy nie interesuja sie meczami? czy tylko odwalaja panszczyzne za ciezka kase? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stradford Re: Lech - Widzew IP: *.aster.pl 25.08.07, 09:50 "do trzepania"?...... a kolega chce nam trzepać?...okropne:):):) może by się kolega przedstawił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Czy Fabiniak to krewny (może brat) Fabiańskiego ? IP: *.chello.pl 25.08.07, 10:11 Wie ktoś może ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Lech - Widzew IP: *.chello.pl 25.08.07, 10:58 zazdrosze poznaniakom tych tłumów na pieknym stadionie :/ ehhh moze i w warszawie sie kiedys tego doczekamy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: animal Wilk i Zajac, "Zolw"... kogo im wiecej trzeba? IP: 125.99.125.* 25.08.07, 13:33 To na boisku jets juz Wilk i Zajac, "Zolw"... kogo im wiecej trzeba? Sprowadzic Jelenia z Francji, Dudka z Realu... jakies inne pomysly zeby byl caly zwierzyniec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soczuś Re: Wilk i Zajac, "Zolw"... kogo im wiecej trzeba IP: *.icpnet.pl 25.08.07, 14:25 jest jeszcze Sikora i Wróbel, był Bąk... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Lech - Widzew 25.08.07, 15:07 "zaledwie drugi celny łodzian w tym spotkaniu" Co to jest łodzian? I dlaczego powinien lub nie powinien być celny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi0treq Lech - Widzew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.07, 19:56 a ja tych drużyn nie lubie dla mnie liczy sie tylko Górnik Zabrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrapko z radochy Re: Lech - Widzew IP: *.100.192.213.cable.satra.pl 26.08.07, 14:57 25000 luda!! uważajacie, bo to już się ociera o normalność. Gratulacje dla Poznania!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz-arka Widzew z Arka ... Lech do lamusa IP: *.chello.pl 26.08.07, 20:50 Byli z nami kibice Arki i nawet gwizdali na Lecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS!!! Re: Widzew z Arka ... Lech do lamusa IP: *.tktelekom.pl 26.08.07, 22:46 Co za debil z ciebie... brak mi słów. Pewnie jesteś dzieckiem neostrady z łks-u które wpadło w kompleks że w jego klubie kibice są niczym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azazel Re: Widzew z Arka ... Lech do lamusa IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.07, 03:25 Kompleksy to tu ktoś ma ale raczej ty. Odpowiedz Link Zgłoś