Gość: prezes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 18:12 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TOLCIO Re: Górnik zaczyna serię meczów na swoim boisku IP: *.sileman.net.pl 01.09.07, 19:01 TYLKO GORNIK ANTY RUCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzew w warszawie co sie dzieje??? IP: *.aster.pl 01.09.07, 20:06 tytuł artykułu: Widzew z Piechną na Ruch...chcesz dodać opinię, a tu górnik zaczyna serię meczów na swoim boisku...??? ludu gazety, co ci się stało? coraz gorsi jesteście, coraz gorsi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: co sie dzieje??? IP: *.range81-158.btcentralplus.com 01.09.07, 21:44 Ja natomias z pierwszej strony wchodze na "Gol-kuriozum: wrzucił sobie piłkę do bramki" i przekierowalo mnie na siatkowke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: co sie dzieje??? IP: *.range81-158.btcentralplus.com 01.09.07, 21:44 Ja natomiast z pierwszej strony wchodze na "Gol-kuriozum: wrzucił sobie piłkę do bramki" i przekierowalo mnie na siatkowke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marasek Czy ktoś z was pamięta? IP: *.tcz.vectranet.pl 01.09.07, 21:31 A ciekawe czy ktoś z was pamięta jek Janusz Jojko w meczu z Gdańską Lechią chcąc wyrzucić piłkę w pole wrzucił ją sobie do bramki?? Tyle że wtedy Ruch sprzedawal wszystkie mecze tak że nie wim czy to był przypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
zoitberg Re: Czy ktoś z was pamięta? 01.09.07, 22:22 Pamięta, pamięta: www.youtube.com/watch?v=ubuytNCrp0E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Re: Czy ktoś z was pamięta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.07, 07:41 eh, ten "nasz" jojko... Ale za to po wejściu do 1-ligi zostaliśmy mistrzem... oby tak w tym roku było. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlodi Też mi nowośc IP: *.lodz.msk.pl 01.09.07, 22:27 Jojko juz to zrobił.Jak zapłacili a napastnicy sa do d>>>y to bramkarz musi się poswiecić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Złodzieje! IP: *.lodz.msk.pl 01.09.07, 22:51 Jojko, Jojko, bramkę strzel!! Nie boimy się sięgać do sprawdzonych wzorców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Cabaj wrzucił sobie piłkę do siatki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 22:56 Jaka liga, taki mecz... Szkoda pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf30 Coś mi tu smierdzi.... czyzby kolejny sprzedany... IP: *.dyn.optonline.net 01.09.07, 23:15 czyżby kolejny sprzedany mecz??? Ja rozumiem, oczywiscie takie wpadki się zdarzają, jak np kiedyś Jojce, który wyrzucając piłkę tak sie zawinął, że sam sobie wrzucił ją do bramki. Ale zmartwił mnie ten tekst trenera Zabrzan, żeby dużo strzelać bo może bramkarz popełni jakis błąd. Skąd taka intuicja? Tym bardziej, że Cabaj to jednak jeden z lepszych bramkarzy polskiej ekstraklasy. Ja bym przyjrzał się bliżej tej sytuacji i całej sprawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozefk Re: Coś mi tu smierdzi.... czyzby kolejny sprzeda IP: *.Sztabowa.korbank.pl 02.09.07, 00:53 Czy ja wiem ze ten Cabaj taki dobry, ostatnio slynie z niezlych kiksow, wiec nie dziwie sie ze traner tak mowil :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekek Re: drukarze IP: *.skorosze.net 02.09.07, 00:49 Gol Jojki to był akt desperacji ale też i uczciwego podejścia do biznesu - skoro pieniądz wzięty to i gol musi byc strzelony.Ale napastnicy byli takimi dup...i, że Jojko musiał sam strzelac.Widac był w potrzebie finansowej. A gol piękny wszystkie stacje europejskie go pokazywały - po prostu palce lizac. I co się dziwic, wszyscy trąbią że futbol to wielki biznes to i bramkarz chce dorobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giant tabela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 10:33 poprawcie tabele bo zagębie sosnowiec nie na 2 zwyciestw Odpowiedz Link Zgłoś
short60 Kto pamięta? 02.09.07, 11:24 Wiele lat temu, bramkarz Ruchu - Jojko, dosłownie sam sobie wrzucił piłkę do bramki i to linii pola karnego. Odpowiedz Link Zgłoś