Dodaj do ulubionych

Najnudniejsze zagrania w sporcie

IP: *.ip.netia.com.pl 06.09.07, 15:01
pomyliliscie sie z tym uwolnieniem (Wiki): Uwolnienie (ang. icing) występuje,
gdy gracz wybije krążek z własnej połowy (...) na połowę przeciwnika tak, że
krążek minie linię bramkową, ale drużyna przeciwna nie będzie miała możliwości
go dotknąć. Gra wraca do tercji obronnej drużyny popełniającej faul.
Obserwuj wątek
    • Gość: misio80 zagrywka zagumnego... IP: 212.160.240.* 06.09.07, 15:08
      jest duzo skuteczniejsza niz Wlazlego
      policzcie sobie ile razy zdobywamy po niej punkty ale ile razy Wlazly wali w
      siatke lub aut
      tez mi sie wydawalo ze ona jest bezsensu - dopoki grajac nie trafilem na goscia
      serwujacego jak on. to wbrew pozorom nie jest wcale latwa zagrywka...
      • Gość: patela Re: zagrywka zagumnego... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 19:06
        Przede wszystkim jest to zagrywka szybująca, a nie jak autor napisał plasowana,
        ponieważ piłka się nie kręci i nabywa innego toru lotu niż każda inna zagrywka
        .
        Pozdro 600
    • Gość: Mayor A co z F1? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 15:11
      Panowie, a gdzie wyścig Formuły 1? Dla mnie osobiscie mogliby rozgrywac sam start i po 3 kolkach konczyc wyscig ;] zdarzaja sie wyjatki (tegoroczne GP Europy) ale to tylko potwierdza regule, ostatnie GP Turcji przespalem w polowie budzac sie na koncowke... a to bylo w srodku dnia! :)
      • Gość: Ana haha też tak mam :D IP: *.tkdami.net 06.09.07, 15:22
        zasypiam na F1!
        a co do zagrywki Gumy - ona jest naprawdę skuteczna!!! Bo Guma umie
        ją dobrze zaserwować, inni siatkarze często tak zagrywając nie robią
        żadnego pożytku, a Guma - owszem!
        • Gość: archi Re: haha też tak mam :D IP: *.aster.pl 07.09.07, 23:22
          To prawda, jest dla mnie niezrozumiałe jak można oglądać F1. W zasadzie to można
          by słuchać relacji i ograniczyć oglądanie do kilku skrótów. Reszta to flaki z
          olejem.
          poza tym i tak wiadomo kto tam wygra.
      • Gość: cwir Re: A co z F1? IP: *.demon.co.uk 06.09.07, 15:28
        Ja na przyklad moglbym ogladac F1 caly dzien. Kwestia kto co lubi.. Poza tym
        mowa tu o zagraniach a nie calych dyscyplinach (z wyjatkiem golfa :).

Pare lat temu jak bylem w Chicago i akurat Chicago White Sox gralo w finalach
        MLB (ktore nawiasem mowiac wygralo), postanowilem wspierac duchowo lokalna
        druzyne (jak cale miasto co bylo widac NA KAZDYM kroku, nawet na Sears Tower
        zrobili napis "Go Sox" ze swiatel w oknach) i ogladalem w TV transmisje z
        wszystkich 4 meczy finalowych. A raczej z poczatkow wszystkich 4 meczy
        finalowych.. Jak jestem zawzietym kibicem sportowym i wiele dyscyplin mnie
        interesuje i nawet lubie poogladac jakies ciekawe Highlights z nich, tak caly
        mecz baseballa jest dla mnie nie do obejzenia. Na kazdym z meczow spalem w
        polowie pierwszego inningu. Na ostatnim nawet kawe wypilem zeby obejzec bo
        prawdopodobne bylo ze to ostatni, a i tak usnalem moment. I wcale nie bylem
        zmeczony!! Jak sie obudzilem po meczu to cos tam robilem dalej. Kolysanka :)
        • Gość: -0- Re: A co z F1? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 17:01
          ja zawsze uspypiam na f1 prze sport:D ma cos bardzo interesujacego w
          sobie, juz wole kolarstwo bo tam fajnie komentuja dwaj panowie,
          czesto mozna sie posmiac z nich
    • Gość: QBA Najnudniejsze zagrania w sporcie IP: *.bph.pl 06.09.07, 15:24
      chyba nie probowaliscie nigdy ogladac baseboll'u ze go nie
      wymieniliscie :)
    • Gość: abvc a futbol amerykański? tenis? skoki narciarskie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 15:26
      znalazloby sie jeszcze
    • Gość: Rumar Re: Najnudniejsze zagrania w sporcie IP: 206.196.224.* 06.09.07, 15:33
      Jakbyscie grali w zyciu w golfa to wiedzielibyscie, ze ogladanie wcale nie jest
      takie nudne, wiadomo, ze to wszystko wydaje sie takie proste, ale wierzcie mi,
      ci ludzie zarabiaja miliony dolarow gdyz NIE JEST.
    • Gość: Marasek Zdecydowanie zwarcie bokserskie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 15:34
      Kto nie wierzy polecam którąkolwiek z walk zabójcy boksu Johna
      Ruiza.
    • Gość: backup Re: Najnudniejsze zagrania w sporcie IP: *.polymus.pl 06.09.07, 15:45
      hokejowa indolencja gazety poraza...
    • Gość: carlton Najnudniejsze zagrania w sporcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 15:51
      najnudniejsze i zarazem najbardziej denerwujące jest udawanie piłkarzy. tzn
      wymuszanie karnych i kartek i odpoczywanie. piłkarze to frajerzy!!!
    • Gość: ppp Najnudniejsze zagrania w sporcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 15:55
      Jesli ktos nie zna zasad gry to i golf jest nudny.Dla mojej Matki
      najnudniejsze byly transmisje meczy pilki noznej.
    • pani.popiolkowa Re: Najnudniejsze zagrania w sporcie 06.09.07, 15:56
      wykonywanie rzutu rożnego w piłce nożnej przez dowolną polską
      drużynę klubową bądź narodową... wiadomo, że skutkiem tego jest
      przejęcie piłki przez przeciwnika poprzez wyrzut bramkarski bądź w
      inny sposób... czasem jednak dochodzi do kumulacji (w wyniku
      nieudolności obrony drużyny broniącej) i mamy odroczenie przejęcia
      poprzez powtórne wykonanie (w ekstremalnych przypadkach
      potrojenie)...
    • Gość: tomaszi Najnudniejsze zagrania w sporcie IP: *.sta.vectranet.pl 06.09.07, 15:58
      wszystko spoko ale miniecie i plas w siatce to mistrzostwo sie oglada
    • Gość: fan Krykiet - jest boski - zwlaszcza gdy przerywaja IP: *.adsl.anlx.net 06.09.07, 16:03
      mecz i ida na obiadek!!
      • Gość: daro autor tekstu niech sobie już odpusci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 16:30
        Icing, to takj akby Rooney podał do swojego bramkarza??????
        Co za dureń pisał ten artykul????????????
        Szlag trafia jak się czyta takie "perełki".
        Odrobinę rzetelności chociaż.

• Gość: Jędrzej Re: autor tekstu niech sobie już odpusci... IP: *.chello.pl 07.09.07, 08:06
          Gość portalu: daro napisał(a):

> Co za dureń pisał ten artykul????????????
          > Szlag trafia jak się czyta takie "perełki".

Obiecanki-cacanki. Na pewno żaden szlag cię nie trafi....
    • Gość: burek Najnudniejsze zagrania w sporcie IP: *.73.rev.vline.pl 06.09.07, 17:03
      do dziś pamiętam jak jakieś piec lat temu (mniej więcej, mogę sie mylić o jakiś
      rok w jedna bądź druga stronę) na łódzkiej telewizji kablowej Toya puszczano
      mecze mojego ukochanego klubu ŁKS, który jeszcze wtedy grał w drugiej lidze i
      wierzcie mi nie byłem w stanie dotrwać dalej niż do 70 minuty, oczy mi się
      zamykały same, mecze może nie były takie złe, szczególnie, że ja się naprawdę
      nastawiałem na ich oglądanie i przy piłce to raczej bliższy jestem zawałowi
      serca z nadmiaru emocji, ale ten komentarz! Rany, ci ludzie, którzy tam
      siedzieli, powinni dostać Nobla w dziedzinie medycyny za lek na bezsenność. Po
      prostu miażdżyli;)
    • Gość: tymothy bank shot Tima Duncana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 17:53
    • Gość: ania Re: Najnudniejsze zagrania w sporcie IP: *.pp.htv.fi 06.09.07, 18:07
      Golf to machanie kijkiem? Chyba was bog opuscil, czuby. Fakt, sport do
      widowiskowych nie nalezy, ale to dla tych, ktorych golf nie interesuje i
      kompletnie nic o tym sporcie nie wiedza, no, tak jak wy. A jest to bardzo trudna
      dyscyplina wymagajaca nie tylko dobrej kondycji, ale przede wszystkim
      umiejetnosci analizowania i planowania strategii. I mozna sie podczas gry niezle
      zmeczyc. Najlepsze w golfie jest to, ze nigdy nie mozna osiagnac w nim
      doskonalosci, wiec jest to duze wyzwanie.

Lubie was, ale blagam, nie wypowiadajcie sie w ten sposob o czyms, o czym nie
      macie zielonego pojecia.
    • Gość: que? Najnudniejsze zagrania w sporcie IP: *.chello.pl 06.09.07, 18:07
      jak dla mnie najnudniejsze są całe dyscypliny: biegi narciarskie (poza tymi ze
      startu wspólnego), maraton oraz łyżwiarstwo figurowe.
    • Gość: rezygnator Najnudniejsze zagrania w sporcie IP: *.chello.pl 06.09.07, 18:09
      W zasadzie całe kolarstwo torowe (z całym szacunkiem dla zawodników,
      którzy wkładają wysiłek w to kręcenie się w kółko). W piłce nożnej
      oczywiście wszelka gra na czas, bramkarze celebrujący godzinami
      wybicie piłki.
    • Gość: tomek.n Najnudniejsze zagrania w sporcie IP: *.acn.waw.pl 06.09.07, 18:09
      Nie podoba mi się to porównanie zagrywki Zagumnego do zrzucenia bomby na
      Hiroszimę - to tak jakby zestawiać zagrywkę Zagumnego z Holocaustem, Katyniem
      czy tym podobnym, tragicznym wydarzeniom. Nie miejsce na takie porównania. "To
      tylko kwestia smaku..."
    • Gość: marek Najnudniejsze zagrania w sporcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.07, 18:12
      smarowanie kredą kija bilardowego ;))
    • Gość: Kali Odstawna w snookerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 18:49
      Mimo że kocham bilard i snooker, to robi się czasem nudno jak się
      odstawiąją... Ale taka taktyka i tak musi już być.
    • Gość: kaczkoman Najnudniejsze zagrania w sporcie IP: *.chello.pl 06.09.07, 18:59
      zdecydowanie rzut z 45 stopni o tablice Tima Duncana
    • Gość: Omar Re: Najnudniejsze zagrania w sporcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 07:19
      dokładnie - janostwo nie z tej Ziemii, a jednak...
      jak się nie zna na czymś, to lepiej po prostu o tym nie pisać
      brawo za odwagę dla redaktora, ale jednak powinien trochę poczytać o sporcie,
      lub chociaż obejrzeć kawałek meczu hokejowego..
    • Gość: Pit Najnudniejsze i bzdurne artykuly w gazecie! IP: *.dip.t-dialin.net 07.09.07, 09:04
      A ten nalezy napewno do jednych z nich.
      • Gość: ciupka Re: Najnudniejsze i bzdurne artykuly w gazecie! IP: 80.54.93.* 08.09.07, 05:09
        najwieksza nuda to czytac takie bzdety ,bo inczaej sie tego nie da nazwac ,tu
        przed wielkim wydarzeniem jakim jest mecz- zamiast napisac cos z sensem ,to w
        tej gazecie sie ziewa i pie.. gupoty. Jak sie komus golf nie podoba to niech
        nie oglada. Ja ziewam na skokach narciarkich ale nie jecze po internecie jak mi
        z tym zle tylko nie wlaczam telewizora i juz, za to biore pile i ide z kumplami
        pokopac gale na podworku -gwarantuje wam ze nie nie zasne z nudow.
        Gazeta zaczyna macic i wymyslac na sile, nie maja juz o czym pisac ,widze rychly
        koniec tego wydawnictwa
    • Gość: Wielki Docent Bardzo nudna potrafi być koszykówka IP: 195.116.245.* 07.09.07, 11:51
      Strasznie dużo przerw, ciągle faule... nawet w NBA. Europejskiej w ogóle nie da się oglądać. A co do uwolneinia i zagrywki Zagumnego, to autorzy najwyraźniej nie wiedzą, co piszą.
      • everyman Wyścig NASCAR 07.09.07, 12:39
        Formuła 1 nie fascynuje mnie zbytnio, ale wyścigi NASCAR, na które przychodzą
        dziesiątki tysięcy amerykanów, to już przegięcie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka