Gość: realista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 18:32 A np. Wesley Snijder? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: le ming A Pierre? IP: *.aster.pl 17.09.07, 18:33 A van Hooijdonk? Tez by sie nadal. Czy za stary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Re: a Juninho? IP: *.aster.pl 17.09.07, 18:44 O Juninho przynajmniej autorzy artykulu wspominaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sar Re: a Juninho? IP: *.acn.waw.pl 18.09.07, 09:25 a Leszek Pisz? Czy za stary ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wito Re: Wesley Snijder musi jeszcze potrenowac:) IP: *.aster.pl 17.09.07, 18:49 Dwie bramki wiosny nie czynia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: Wesley Snijder musi jeszcze potrenowac:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 08:14 dwie bramki? większość jego bramek w karierze jest z rzutów wolnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Mistrzostwa w Rzutach Wolnych już w grudniu IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.07, 18:52 "Najsłynniejszy gol Ronaldinho, z Mundialu w Korei i Japonii, z meczu Brazylia-Anglia:" padłem <ROTFL> Ja wiem zczubaki, że o PD nie macie pojęcia, ale Dinho strzelił naprawdę kilka bardziej znanych bramek :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lider Re: Mistrzostwa w Rzutach Wolnych już w grudniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 19:11 Moim faworytem jest Del Piero, chyba ze wystartuje Juninho. Niech sie Boruc zapisze to moze zgarnie kase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marxter Mistrzostwa w Rzutach Wolnych już w grudniu IP: 83.168.108.* 17.09.07, 19:15 Brak mi Sneijdera. W tej chwili chyba w najlepszej formie z etatowych wykonawców rzutów wolnych (Real + Holandia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roger Re: Mistrzostwa w Rzutach Wolnych już w grudniu IP: *.chello.pl 17.09.07, 19:19 A gdzie Edson ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ignacy Re: Mistrzostwa w Rzutach Wolnych już w grudniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 19:34 Del Piero jest absolutnym geniuszem, jeśli chodzi o wolne. Przynajmniej , kiedy jest w formie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Czy ktoś zna ten utwór z filmiku z Juninho??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 19:45 Prosze o pomoc. Wydaje mi się że to TALIB KWELI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Mistrzostwa w Rzutach Wolnych już w grudniu IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.07, 20:00 Dla Del Piero rzut wolny to jak rrzut karny. I w jednym i w drugim rzadko sie myli. Wg mnie to faworyt nr 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca A gdzie Leszek Pisz? IP: *.chello.pl 17.09.07, 20:00 a w konkursie gramkarzy mógłby wystartować również Janusz Jojko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzich8 Re: A gdzie Leszek Pisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 22:17 A nie uwazasz, ze 47 lat na karku robi swoje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Ronald Koeman IP: 89.243.208.* 17.09.07, 20:16 Ronald Koeman jeden z najlepszych w historii w strzelaniu rzutów wolnych.Chętnie bym go zobaczył na tym turnieju i innych wspaniałych graczy,którzy już pokończyli kariery... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antibarca Re: Mistrzostwa w Rzutach Wolnych już w grudniu IP: *.crowley.pl 17.09.07, 20:24 Laporta szczeka, ze krajowe federacje maja mu placic za zwalnianie pilkarzy na mecze reprezentacji, ciekawe czy za udzial w tych smiesznych mistrzostwach ronaldinho sam mu zaplaci ze swojej kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martinez Mistrzostwa w Rzutach Wolnych już w grudniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 20:50 Wesley Sneijder zarówno w klubie jak i w reprezentacji pokazuje, że coraz lepiej idzie mu wykonywanie wolnych. Villa raczej nie musi się martwić. Jestem ciekawa, kto wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Jaby m tam widział Zidane'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 21:33 on super strzelał. Odpowiedz Link Zgłoś
igreq Re: Jaby m tam widział Zidane'a 17.09.07, 21:42 Zidane ładnie strzelał to fakt - ale nie z wolnych :p Del Piero mysle ze ma duże szanse - w końcu to juz "żywa - legenda" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzich8 Brazylijczycy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 22:13 Uwazam, ze mistrzem jest Juninho Pernamboucano. Jego strzały (jeśli celne, zwykle- są) są zabójcze. Trudno nie docenić gola Ronaldinho z MŚ 2002 kiedy wpuścił Seamanowi piłkę za kołnierz. Ale mimo to obstawiam pomocnika Lyonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzich8 Boski Pierre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 22:15 Aaaa.. Faktycznie- van Hooijdonk to był geniusz, ale jego kariera od Feyenoordu zatrzymała się. Jest to świetny ,,wykonywacz'' i trochę szkoda zmarnowanej kariery :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ymaginary Mistrzostwa w Rzutach Wolnych już w grudniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 22:54 Del Piero jest absolutnym faworytem. villa, sneijder etc. to mlode wilczki, ktorym nieraz uda sie strzelic, ale AdP robi to genialnie. ronaldinho wg mnie przereklamowany i wcale nie taki dobry akurat w tej dziedzinie rzemiosla pilkarskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LeezacK Mistrzostwa w Rzutach Wolnych już w grudniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.07, 23:48 a Krzynowek ? Odpowiedz Link Zgłoś
budynho ronnie 18.09.07, 00:13 Ronaldinho po meczu z Angolami przyznal sie, ze mu zeszla pilka z nogi:P Odpowiedz Link Zgłoś
johan24 Mistrzostwa w Rzutach Wolnych już w grudniu 18.09.07, 01:08 No a Roberto Carlos ??? Nie znalazłem tego nazwiska ani też filmiku z meczu z Francją? pl.youtube.com/watch?v=Vi2zjG_d6oQ albo ten: co prawda nie jest to strzał z rzutu wolnego, ale też wymiata: pl.youtube.com/watch?v=1ZkRziiLq8I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemot Właśnie tez sie nad tym zastanawiam IP: *.crowley.pl 19.09.07, 11:56 Bramka Carlosa WYMIATA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIPASSS Mistrzostwa w Rzutach Wolnych już w grudniu IP: 212.76.38.* 18.09.07, 01:23 Nakamura, jeśli wystartuje wygra tą edycjęę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Mistrzostwa w Rzutach Wolnych już w grudniu IP: 83.70.50.* 18.09.07, 02:29 Co tam robi ten dziad Jay Jay Okocha??Gdzie Juninho??????Pewnie backham z trybun kopnie i wygra...:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Re: Mistrzostwa w Rzutach Wolnych już w grudniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 04:39 myśle że leszek pisz miałby coś do powiedzenia za starych dobrych czasów oj ile on meczów dla legii wygrał i to w końcówkach z wolnych s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golaso GOLASO GOLASO IP: *.eranet.pl 18.09.07, 08:00 Golaaaaaaaaasooooooo , golaaaasoooo golaso golaso golaso ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Starach Ktury Nie Graja IP: *.uis.edu 18.09.07, 08:38 A czemu nie Zidane pokazal sobie w tego z Robert Baggio. Oni chyba tez moga dobrze jeszcze szcelic. Albo jeszcze lepiej Andrea Pirlo ktory nauczyl sie od Baggio. On bardzo swietnie strzeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korsage Mistrzostwa w Rzutach Wolnych już w grudniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 09:54 a jak w ogole wygladaja te mistrzostwa? jest mur i czy jest on z zawodnikow, czy np sztuczny (bo jesli z zawodnikow - to szanse nie beda rowne dla wszystkich). to samo z bramkarzem, moze byc, ze bedzie roznie reagowal na poszczegolne strzaly, albo wezmie w lape od jednego ze strzelajacych i bedzie stal i sie gapil w pilke lecaca jak sroka w kosc. Odpowiedz Link Zgłoś