Gość: misia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.07, 15:38 Artur jest moim wielkim funem. Mam kilkanaście plakatów z nim szczego pięć potpisał. i mam piłke z jego aytografem. Jestem jego najweiększą idolką Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan fryzur sport.p drugi raz widze filmik ze sport.pl i leze:))))) IP: *.devs.futuro.pl 19.09.07, 15:44 kolejny gosc z mega wypasiona fryzurą.:))))) kurde ludzie zrobcie sobie zdjecie redakcyjne gosci co pisza o pilce w poczytnej gazecie w polsce. to sie pojawi w jakims zczuba europejskim:))))))) tych dwoch i stec w jednym studiu i nie wiem czy ktos by sluchal o czym gadaja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhaha Re: drugi raz widze filmik ze sport.pl i leze:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 16:30 A najlepsze jest to, że Szadkowski naśmiewał się z Nedveda, że zabrał rodzinę do osiedlowego fryzjera :D:D:D www.sport.pl/sport/1,74696,4469046.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macu Wideo relacje IP: *.aster.pl 19.09.07, 15:51 Swoją drogą, poziom tych wideo relacji jest zatrważająco niski. Ja rozumiem, że są to osoby, które najlepiej czują się z piórem w ręku, ale doprawdy można by nad tym klipami bardziej popracować. Bo ani język wypowiedzi nie jest najwyższych lotów, ani tym bardziej treść. Spodziewał bym się jakiś głębszych analiz, a dostaję ogólniki, które sam sobie wysnułem po obejrzeniu skrótów meczów na TVP2. Doprawdy nic odkrywczego. No chyba, że panowie traktują te widea jako sposób na promowanie swoich fryzur. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lider Re: Wideo relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 16:03 Boruc nie uratował Celticu przed wyższym wynikiem i nie przyczynił się do straty dwóch goli. Mogli za to stracić trzeciego jak był źle ustawiony przed bramką i gdyby większą precyzją popisał się zawodnik Shahtara to by władował za kołnierz. Lubie Artka ale do cholery trochę obiektywizmu jak się jest dziennikarzem sportowym. Potrzebujemy gwiazd na siłę to mówmy o szkoleniu młodzieży (właściwie jego braku) w Polsce a nie kreujmy na siłę jakichś fenomenalnych występów, które nie miały miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smart Re: Wideo relacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 01:56 było dokładnie jak napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: true Benny Hill Show!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 16:11 Normalnie nie mogę z kolesi:) I nie podniecajcie się tak grubym Borucem, sam mówi, że nie jest w najlepszej formie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhaha Re: Benny Hill Show!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 16:30 A najlepsze jest to, że Szadkowski naśmiewał się z Nedveda, że zabrał rodzinę do osiedlowego fryzjera :D:D:D www.sport.pl/sport/1,74696,4469046.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Strachan jest słaby IP: *.atm.com.pl 19.09.07, 16:24 Strachan jest beznadziejnym trenerem... i nie umie przeprowadzac transferów - oto kilka przykladow. 1. swietny sezon Petrova - sprzedaz do aston villi - na jego miejsce nie przyszedl zaden typowy rozgrywajacy ofensywny pomcnik; 2. swietny sezon Maloneya - w nastepnym sezonie lawka, dopiero potem kontuzja, w koncu sprzedaz zawodnika; 3. swietne dwa sezony Hartsona - sprzedaz zawodnika; 4. na miejsce Hartsona przyszedl na pol sezony 36 letni Dublin - nie pokazal nic; 5. Przychodzi Miller, gra przecietnie w Celticu, switene wystepy ma na przemian z beznadziejnymi (miller zabiera miejsce Zurawskiemu) az w koncu w tym sezonie sprzedaz zawodnika do innego klubu. 6. Zurawski...?? jezeli nie daja mu 80 min szans na wystepy to po co go trzymaja?? skoro kupili Killena, MacDonalda, i jeszzce 3 napastnikow w obwodzie oprocz Zurawia i Jana!! i ja sie pytam po co to wszystko???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek z lasu Re: Strachan jest słaby IP: *.renf.cable.ntl.com 19.09.07, 22:29 ci przecietni obroncy graja w kadrze Szkocji McManus jest podstawowym obronca Caldwell przed kontuzja takze w rezerwie stary Presley takze kadrowicz a ta kadra jest liderem tabelii z Francja Wlochami i Ukraina ubiegly sezon ci przecietni obroncy odpadli po dwumeczu z Milanem stale sa obserwowani przez kluby Premiership rozumiem ze za wszelka cene robi herosa z boruca no ale bez przesady troche obiektywizmu i profesjonalizmu nie wystarczy tylko napisac cos zeby napisac co to komentarza o transferach jak sie jest niedoinformowanym to sie nie zabiera glosu 1. petrov odszedl bo sam chcial agenci zawrocili mu w glowie i kasa to poszedl do Aston z niewolnika nie ma pracownika 2. Jak wyzej chlopaczkowi sie w glowie poprzewracalo zagral w 1 sezonie kilka dobrych meczow i chcial mega podwyzki a ze kontrakt mu sie i tak konczyl to go sprzedali zeby zarobic a teraz Malony jeczy ze chcialby wrocic 3 gdzie jest teraz Hartson ???gdzie gra?? West Brom ostatnio. byl to ostatni moment na zrobienie kasy na nim bo dziadzial 4 za darmo i aby miec w rezerwie doswiadczonego gracza 5.??? co autor mial na mysli slaby Miller odszedl do Derby i juz tam strzela, w klubie mial problemy ale w kadrze tlukl bramy.ile bram wypracowall i pracowitoscia na bosiku i szybkoscia Zurawia wciaga nosem 6 zurawia trrzymaja bo on nie chce odejsc a i nie ma super propozycji bo i kto chcialby kgos takiego teraz po tym co pokazuje w klubie i kadrze no ok wisla i polskie kluby :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wloczykij Re: Strachan jest słaby IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.09.07, 00:29 Man, znaki przestankowe nie gryzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Boruc mógłby udusić swoich obrońców IP: *.atm.com.pl 19.09.07, 16:25 nie Artur jest twoim wielkim funem, tylko ty jego!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Boruc mógłby udusić swoich obrońców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 17:08 Nie śmiać się z Szadkowskiego! :D mam podobną fryzurę (tylko krótsze włosy i w jakimś ładzie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FryzjerOne Boruc mógłby udusić swoich obrońców IP: 212.180.160.* 19.09.07, 17:10 Ide o zaklad, ze obydwaj panowie z GW nie byli u fryzjera przez pol roku, a jak ida to obcinaja sie na "tak jak zawsze". Panowie, wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: Boruc mógłby udusić swoich obrońców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 12:56 Ale jajka... niektórzy nie odróżniają "fanów" od "idoli"... no i nic dziwnego. Kibice ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
smar3 Boruc mógłby udusić swoich obrońców 24.09.07, 17:47 powtórzę, co z tym uduszeniem, a propos meczu w lidze szkockiej z Hibernianem Odpowiedz Link Zgłoś