Gość: sa IP: *.aster.pl 19.09.07, 18:29 Boruc jest przereklamowanym bramkarzem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: helguera Blonskiemu i Borucowi wygolić''L''na kepele IP: *.c28.msk.pl 19.09.07, 18:32 i posadzic na żylecie,tam jest ich miejsce,tam znajda rownych sobie kolesi. Odpowiedz Link Zgłoś
janek1212mysz Boruc: Puszczę siedem goli i kończę karierę 19.09.07, 18:56 Boruc jest grubym bucem , mającym , co trzeba przyznać , kupę szczęścia. Bramkarz powinien mieć szczęście, lecz powinien też byc szczupły. W zasadzie jednak gruby farciarz lepszy niż chudy pechowiec , więc nie jest taki fatalny. Tylko niestety jest bucem... grubym w dodatku. Choć szczęściarz z niego w sumie. Myślę że i tak ma w dupię moją opinie , jak to mają grube buce , z jego szczęściem , nawet tego nie przeczyta. Numerem jeden w bramce Polski powinien być Józef Wandzik , bezapelacyjnie , ma klej na klocie ( piersiowej ) i wspaniałego , etnicznie śląskiego wąsa. Jest też szczuplejszy od Boruca a to przesądza sprawę . Viva Nepal , Freedom for Tibet. Hej śląsk. Mieeleec. Motór Lublin. Zagłębie gołebie. Szarzało to też Buc , może nawet jeszcze większy . Hehe , kto wie. Czesław. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MF Re: Boruc: Puszczę siedem goli i kończę karierę IP: 199.67.203.* 19.09.07, 19:41 jak dla ciebie Boruc jest grupy, to strasznym musisz byc anemikiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moja pilka mojapilka.blogspot.com IP: *.eranet.pl 19.09.07, 19:10 Zgadzam się. Moim zdaniem Kuszczak jest o wiele lepszy co udowodnił dwa sezony temu broniąc dla WBA! piłkarski program TV na: www.mojapilka.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LM hahaha juz 4ch debili zdazylo sie wpisac IP: *.acn.waw.pl 19.09.07, 19:26 otwierajac tego newsa bylem pewien ze juz paru kretynow pokazalo swoje kompleksy i zolc. pozdro cwoki - pieski szczekaja karawana jedzie dalej, TYLKO (L)egia i Artur Boruc Odpowiedz Link Zgłoś
janek1212mysz Re: hahaha juz 4ch debili zdazylo sie wpisac 19.09.07, 19:54 Myślę że jesteś grubym bucem , i chyba nie masz szczęścia w życiu , prawda ? Bądż dumny , nie martw się , jest was wielu , jakieś 10 tysięcy onanistów z ł3. Chwyćcie się za ręce , otwórzcie głowy , klaszczcie i śpiewajcie. Jesteście wielcy , tylko grubi i bucowaci , jak Boruc , ten ma chociarz szczęście , tobie go brak. Już dochodzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LM Re: hahaha juz 4ch debili zdazylo sie wpisac IP: *.acn.waw.pl 19.09.07, 21:43 myslisz??hehe dobre. przeczytaj sobie dzieciaku jeszcze raz co napisales i zastanow sie kto jest bucem Odpowiedz Link Zgłoś
stradford Re: hahaha juz 4ch debili zdazylo sie wpisac 20.09.07, 00:27 o (l) się nie wypowiadam... Artur Boruc jest bardzo dobrym bramkarzem... tylko głupota może być powodem ślepoty. całe szczęście,że nie gra w (l)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Boruc: Puszczę siedem goli i kończę karierę IP: 89.25.200.* 19.09.07, 19:21 Boruc jest aktualnie najlepszym polskim bramkarzem.I jako jeden z niewielu nie wstydzi się że jest polakiem i nie boi się pokazać obrońcom kto rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
algimin właściwie każdy bramkarz może puścić 1-2 gole 19.09.07, 19:30 Boruc też, ważne by koledzy z pola strzelili o jeden więcej wolę w zasadzie Kuszczaka ale on ma chyba większego pecha, gdyby nie ten gol strzelony mu przez bramkarza byłby pierwszym naszym bramkarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian597 Boruc: Puszczę siedem goli i kończę karierę IP: 212.244.222.* 19.09.07, 19:30 Artur Boruc jest najlepszym bramkarzem w historii.Dzieki niemu zawdzieczamy zwyciestwa reprezentacji.On przynajmnie pokazal na co go stac i co potrafi osiagnac a wy siedzicie tylko przed tym komputerem i umiecie tylko krytykować.Żal mi was.Będziecie nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekmik Re: Boruc: Puszczę siedem goli i kończę karierę 19.09.07, 19:54 Zgadzam się Artur świetnie broni Odpowiedz Link Zgłoś
stradford Re: Boruc: Puszczę siedem goli i kończę karierę 20.09.07, 00:32 "w historii"? ile Ty masz lat? 5? Odpowiedz Link Zgłoś
barcia Boruc: Puszczę siedem goli i kończę karierę 19.09.07, 19:48 że się tak wyrażę Boruc jest miszczem i nie ważne jest czy z Legii czy z Lecha. jest miszczem bo dobrze broni w reprezentacji i ma jaja a że nie wszyscy potrafią zrozumieć co on opowiada to może czas do szkoły wrócić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eski Re: Boruc: Puszczę siedem goli i kończę karierę IP: *.chello.pl 19.09.07, 21:39 Brawo Boruc! Facet ma świetne riposty. Legionista bez widzewskich korzeni - ale super gość. Odpowiedz Link Zgłoś
stradford Re: Boruc: Puszczę siedem goli i kończę karierę 20.09.07, 00:35 prawda? też zauważyłem ten charakter... ale Boruc jest z Siedlec; to może przez to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic Boruc: Puszczę siedem goli i kończę karierę IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19.09.07, 23:06 WIEŚNIAK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k3 Boruc: Puszczę siedem goli i kończę karierę IP: 217.153.180.* 20.09.07, 13:07 ech jak ja lubie te Wasze komentarze, skonczyl sie sejm, tylko Wy mi pozostaliscie. Dziękuje za Wasze frustracje... Juz sie nie moge doczekac transmisji obrad sejmu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HUBERT Boruc: Puszczę siedem goli i kończę karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 14:04 Drugi i ostatni gol dla Szachtara padł w 8 minucie spotkania, czemu Celtic nie strzelił gola miał przeciż na to 82 minuty, a Szachtar został wylosowany z 4 koszyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Boruc w porzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 19:42 Boruc jest dobrym bramkarzem, bez wątpienia najlepszym piłkarzem w Celtiku. Gdyby grał w lepszym klubie, w Premiere League pewnie nie byłby nieustannie wybierany najlepszym piłkarzem meczu. Ale póki co gra w Glasgow, więc spektakularnie ratuje zespół po fatalnych błędach obrony. Podoba mi się to, że nie jest zadufanym w sobie lansującym się wymuskanym dupkiem jakich pełno w LM. To równy chłopak, któremu sodówa nie uderzyła do głowy, z dystansem do siebie Odpowiedz Link Zgłoś