Dodaj do ulubionych

Boruc: Puszczę siedem goli i kończę karierę

IP: *.aster.pl 19.09.07, 18:29
Boruc jest przereklamowanym bramkarzem.
Obserwuj wątek
    • Gość: helguera Blonskiemu i Borucowi wygolić''L''na kepele IP: *.c28.msk.pl 19.09.07, 18:32
      i posadzic na żylecie,tam jest ich miejsce,tam znajda rownych sobie
      kolesi.
    • janek1212mysz Boruc: Puszczę siedem goli i kończę karierę 19.09.07, 18:56
      Boruc jest grubym bucem , mającym , co trzeba przyznać , kupę szczęścia.
      Bramkarz powinien mieć szczęście, lecz powinien też byc szczupły.
      W zasadzie jednak gruby farciarz lepszy niż chudy pechowiec , więc nie jest taki
      fatalny. Tylko niestety jest bucem... grubym w dodatku. Choć szczęściarz z niego
      w sumie. Myślę że i tak ma w dupię moją opinie , jak to mają grube buce , z jego
      szczęściem , nawet tego nie przeczyta. Numerem jeden w bramce Polski powinien
      być Józef Wandzik , bezapelacyjnie , ma klej na klocie ( piersiowej ) i
      wspaniałego , etnicznie śląskiego wąsa. Jest też szczuplejszy od Boruca a to
      przesądza sprawę . Viva Nepal , Freedom for Tibet. Hej śląsk. Mieeleec. Motór
      Lublin. Zagłębie gołebie. Szarzało to też Buc , może nawet jeszcze większy .
      Hehe , kto wie. Czesław.
      • Gość: MF Re: Boruc: Puszczę siedem goli i kończę karierę IP: 199.67.203.* 19.09.07, 19:41
        jak dla ciebie Boruc jest grupy, to strasznym musisz byc anemikiem :)
    • Gość: moja pilka mojapilka.blogspot.com IP: *.eranet.pl 19.09.07, 19:10
      Zgadzam się. Moim zdaniem Kuszczak jest o wiele lepszy co udowodnił dwa sezony
      temu broniąc dla WBA!

piłkarski program TV na: www.mojapilka.blogspot.com/
      • Gość: LM hahaha juz 4ch debili zdazylo sie wpisac IP: *.acn.waw.pl 19.09.07, 19:26
        otwierajac tego newsa bylem pewien ze juz paru kretynow pokazalo
        swoje kompleksy i zolc. pozdro cwoki - pieski szczekaja karawana
        jedzie dalej, TYLKO (L)egia i Artur Boruc
        • janek1212mysz Re: hahaha juz 4ch debili zdazylo sie wpisac 19.09.07, 19:54
          Myślę że jesteś grubym bucem , i chyba nie masz szczęścia w życiu , prawda ?
          Bądż dumny , nie martw się , jest was wielu , jakieś 10 tysięcy onanistów z ł3.
          Chwyćcie się za ręce , otwórzcie głowy , klaszczcie i śpiewajcie. Jesteście
          wielcy , tylko grubi i bucowaci , jak Boruc , ten ma chociarz szczęście , tobie
          go brak. Już dochodzisz ?
          • Gość: LM Re: hahaha juz 4ch debili zdazylo sie wpisac IP: *.acn.waw.pl 19.09.07, 21:43
            myslisz??hehe dobre. przeczytaj sobie dzieciaku jeszcze raz co
            napisales i zastanow sie kto jest bucem
        • stradford Re: hahaha juz 4ch debili zdazylo sie wpisac 20.09.07, 00:27
          o (l) się nie wypowiadam...
          Artur Boruc jest bardzo dobrym bramkarzem...
          tylko głupota może być powodem ślepoty.

całe szczęście,że nie gra w (l)...
    • Gość: Gość Boruc: Puszczę siedem goli i kończę karierę IP: 89.25.200.* 19.09.07, 19:21
      Boruc jest aktualnie najlepszym polskim bramkarzem.I jako jeden z niewielu nie
      wstydzi się że jest polakiem i nie boi się pokazać obrońcom kto rządzi.
      • algimin właściwie każdy bramkarz może puścić 1-2 gole 19.09.07, 19:30
        Boruc też, ważne by koledzy z pola strzelili
        o jeden więcej wolę w zasadzie Kuszczaka
        ale on ma chyba większego pecha, gdyby
        nie ten gol strzelony mu przez bramkarza
        byłby pierwszym naszym bramkarzem.
    • Gość: Adrian597 Boruc: Puszczę siedem goli i kończę karierę IP: 212.244.222.* 19.09.07, 19:30
      Artur Boruc jest najlepszym bramkarzem w historii.Dzieki niemu zawdzieczamy
      zwyciestwa reprezentacji.On przynajmnie pokazal na co go stac i co potrafi
      osiagnac a wy siedzicie tylko przed tym komputerem i umiecie tylko
      krytykować.Żal mi was.Będziecie nikim.
      • maciek788 pij mleko będziesz wielki 19.09.07, 19:43
      • wujekmik Re: Boruc: Puszczę siedem goli i kończę karierę 19.09.07, 19:54
        Zgadzam się Artur świetnie broni
      • stradford Re: Boruc: Puszczę siedem goli i kończę karierę 20.09.07, 00:32
        "w historii"? ile Ty masz lat? 5?
    • barcia Boruc: Puszczę siedem goli i kończę karierę 19.09.07, 19:48
      że się tak wyrażę Boruc jest miszczem i nie ważne jest czy z Legii czy z Lecha.
      jest miszczem bo dobrze broni w reprezentacji i ma jaja a że nie wszyscy
      potrafią zrozumieć co on opowiada to może czas do szkoły wrócić?
    • Gość: Eski Re: Boruc: Puszczę siedem goli i kończę karierę IP: *.chello.pl 19.09.07, 21:39
      Brawo Boruc!

Facet ma świetne riposty.
      Legionista bez widzewskich korzeni - ale super gość.
      • stradford Re: Boruc: Puszczę siedem goli i kończę karierę 20.09.07, 00:35
        prawda? też zauważyłem ten charakter... ale Boruc jest z Siedlec; to
        może przez to...
    • Gość: mic Boruc: Puszczę siedem goli i kończę karierę IP: *.gprspla.plusgsm.pl 19.09.07, 23:06
      WIEŚNIAK!!!
    • Gość: k3 Boruc: Puszczę siedem goli i kończę karierę IP: 217.153.180.* 20.09.07, 13:07
      ech jak ja lubie te Wasze komentarze, skonczyl sie sejm, tylko Wy mi
      pozostaliscie. Dziękuje za Wasze frustracje...
      Juz sie nie moge doczekac transmisji obrad sejmu...
    • Gość: HUBERT Boruc: Puszczę siedem goli i kończę karierę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 14:04
      Drugi i ostatni gol dla Szachtara padł w 8 minucie spotkania, czemu
      Celtic nie strzelił gola miał przeciż na to 82 minuty, a Szachtar
      został wylosowany z 4 koszyka.
      • Gość: guest Boruc w porzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 19:42
        Boruc jest dobrym bramkarzem, bez wątpienia najlepszym piłkarzem w Celtiku.
        Gdyby grał w lepszym klubie, w Premiere League pewnie nie byłby nieustannie
        wybierany najlepszym piłkarzem meczu. Ale póki co gra w Glasgow, więc
        spektakularnie ratuje zespół po fatalnych błędach obrony. Podoba mi się to, że
        nie jest zadufanym w sobie lansującym się wymuskanym dupkiem jakich pełno w LM.
        To równy chłopak, któremu sodówa nie uderzyła do głowy, z dystansem do siebie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka