lech66 26.09.07, 07:37 ... jest układ między trenerami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzysztof Beenhakker w uścisku polskiej myśli szkoleniowej IP: *.e-wro.net.pl 26.09.07, 07:42 Obawiam się że walonki to właśnie odpowiedni strój dla większości "znawców" polskiej piłki z PZPN-u. Co to takiego POLSKA MYŚL SZKOLENIOWA? Zakurzone taśmy filmowe z lat 70. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rwt Zostawcie Leo w spokoju! IP: *.centertel.pl 26.09.07, 12:44 jak w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
wujekmik Re: Zostawcie Leo w spokoju! 26.09.07, 12:54 Jak by nie patrzeć to najlepszy trener jakiego mamy od dobrych 15 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Niech teraz ch. spier... IP: 195.245.204.* 27.09.07, 09:00 Bo aż żygać mi się chce jak ich widzę, słyszę lub czytam. Po prostu żal mi, że Holenderski Trener musi ocierać się o takie wymiociny. Co? Zgłoszą się do niego co poradami? Żeby przypadkiem nie zapomniał ubrać garnituru? Za takie coś powinien zarządać podwyżki - za to, że ktokolwiek jest jego pracodawcą stworzył mu nieprzyjemne warunki pracy. O garnitury to tego palanta Engela można było upominać. Jak gdzieś są szczury i karaluchy to trzeba się ich pozbyć. Swoją drogą też oglądałem światowe ligi. W Canal +. p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toomek72 Beenhakker w uścisku polskiej myśli szkoleniowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 07:45 bla bla bla... dużo mielenia ozorem, jak zawsze mało konkretów. twórcze spotkanie... pitu pitu. wcześniej to Leo był be. jak teraz szansa na ME wzrosła do 90%, to Listkoludki nagle go pokochali... i są dla niego partnerami... hyhyhy z czym do człowieka??? btw. jeśli, panie Łazarek, Polska to 103 świat, to dzięki takim właśnie "fachowcom" jak Pan i cała reszta wydziału "szkolenia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikeus Re: Beenhakker w uścisku polskiej myśli szkolenio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 09:03 Popieram całkowicie! Polska piłka otarła się o dno, jeśli pominimy reprezentację, to wcale nie jestem do końca przekonany, czy liga w to dno jeszcze nie przypiep.rzy, więc Panowie Zbawcy Polskiej Piłki troszkę samokrytyki proszę... Oczywiście, jak coś złego, to my nie mamy z tym nic wspólnego, za to jak kadra wyniki ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popz Re: Beenhakker w uścisku polskiej myśli szkolenio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 10:30 zawsze cenilem lazarka za idiotyczne porownania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polska-Węgry 87 Sir Alex Uazarek IP: *.ists.pl 26.09.07, 10:42 A za fotke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek Polska mysl szkoleniowa ... IP: 70.142.201.* 26.09.07, 07:45 ... ktora otarla sie o wielka pilke... hahahahhahahahaha. Leo wlasnie tworzyl ta pilke 'Lesne Dziadki" Dziady jestescie i nieudacznicy. Nic nie umiecie. Zyjecie pilka sprzed 30-40 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Polska mysl szkoleniowa ... IP: 151.204.99.* 26.09.07, 19:28 Mam nadzieje ze Łazarek przeczyta ten wywiad i albo pozwie GW do sadu o klamstwa, albo odejdzie w cholere. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG Panie Łazaraek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 07:47 z daleka czuć z tych słów jak Pan chce się dowartościować..ma Pan prawo, ale z tymi chirurgami i usmiercaniem , to Pan sobie żarty stroisz A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drabiniasty Gdzie ta myśl? IP: 213.92.80.* 26.09.07, 07:49 Co za Sudan? Jaki koń? Skąd ten cukier? Czy to debil czy zamroczony alkoholem (sudańsko-końskim) polski trener? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loc Re: Gdzie ta myśl? IP: *.man.bydgoszcz.pl 26.09.07, 09:08 tu akurat trafił w 10. jadą na sukcesach leo aż (nie)miło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adis Re: Gdzie ta myśl? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 12:21 Ten Łazarz powinien dostać klapsa w zęby,może wtedy powiedziałby coś sensownego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek wow....ja pierdziele IP: *.tx.res.rr.com 27.09.07, 05:26 ten gosc lazarek (?) jest z innej planety Odpowiedz Link Zgłoś
w21qazxs Re: Gdzie ta myśl? 26.09.07, 23:47 No przeciez facet trenowal polonijna druzyne Eagles w Chicago, to chyba sie zna, wie co to jest pilka nozna w swiatowym wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naish7 Beenhakker w uścisku polskiej myśli szkoleniowej IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 26.09.07, 07:53 Leo ty chamie....masz zawiezc na swoim grzbiecie ojcow sukcesu naszego awnsu do Euro. A jak dostaniesz w nagrode kostke cukru z łaskawej i madrej reki guru mysli trenerskiej to....won do swojego boksu ze zwieszona glowa - twoj sen juz sie spelnil!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jed Beenhakker w uścisku polskiej myśli szkoleniowej IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 26.09.07, 07:58 Panie Lazarek wszyscy razem wzieci caly Wasz wydzial moze sie tak rownac z Leo jak szaman jakiejs wioseczki w Sudanie ( jakby nie bylo w Panskiej opinii chyba najlesza liga swiata) moze sie rownac z Georgem Bushem lub Wladimirem Putinem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didymos Beenhakker w uścisku polskiej myśli szkoleniowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.07, 08:10 Cóż za bełkot!!! Ten człowiek (Łazarek) to narcyz żyjący w odseparowanej rzeczywistości. Może udziela mu się klimat kampanii wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemot Kwiatki "Baryły" IP: *.crowley.pl 26.09.07, 08:10 "Nasze siwe łby i bruzdy na twarzy nie są z łajdactwa, to wszystko od piłki nożnej." A ja myślałem że niektórzy po pijaku spadli ze schodów raz czy drugi... "Z tego, ile ludzie z wydziału robią, ile wnoszą." Chyba ile wynoszą (kasy). Bo wnosić to oni mogą flaszki na zebranie. "To nie są chłopcy zrzuceni ze spadochronem, tylko w większości naukowcy, wielcy praktycy, fachowcy," HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!! Widzę że takie pojęcia jak "naukowiec", czy "fachowiec" są bardzo pojemnymi pojęciami " którzy otarli się o światową piłkę." Otrzeć sie o światową piłkę to oni mogli siedząc na trybunach w czasie finałów MŚ, gdy któryś piłkarz wybił ją na aut. "Ja na przykład widziałem ligi w Brazylii, Argentynie, pracowałem w Sudanie, a i tak jeden z drugim przypinają mi łatki, że pracowałem w Trzecim Świecie." Nie! No! sama ekstraklasa światowa wśród lig. Jak pojadę z wycieczką do Brazylii, to wybiorę się na stadion, obejrzę mecz i też otrę się o światową piłkę. Panie Łazarek!!! Otarłby się pan o światową piłkę gdyby podawał Pan ręczniki piłkarzom po treningu w Arsenalu, Realu czy Juventusie!!! "A ja odpowiadam: głąbie jeden z drugim, jeśli to Trzeci Świat, to Polska jest w sto trzecim." To jest odpowiedz dyskwalifikująca go jako członka PZPN!!! Nastepnego dnia powinien zostac WYWALONY NA ZBITY PYSK!!!! Ponieważ stwierdza że Polska liga jest tak fatalnie zarządzana, czyli winę ponosi PZPN ponieważ to to ciało ponosi odpowiedzialnośc za stan polskiej piłki. "Z takim doświadczeniem, podobnie jak Antek Piechniczek czy inni, mam prawo być partnerem dla Leo." Ja się pytam: JAKIE OBECNIE DOŚWIADCZENIE PANOWIE POSIADAJĄ??? KIEDY OSTATNIO PODPATRYWALI PANOWIE WARSZTAT PRACY NAJLEPSZYCH?? WYMIENIALI DOSWIADCZENIA ZE SWIATOWYMI SPECJALISTAMI??? Panowie mają doswiadczenie (że co?) pracy z lat 80!!!!! "Podsumowując, cel wydziału szkolenia to przyszłość polskiej piłki." NIE! NIE! NIE! i jeszcze raz NIE! "Chirurg też, zanim zacznie świetnie operować, uśmierci kilku pacjentów." O Boże!!!! Ludzie! To jest K-R-E-T-Y-N-i-z-m!!!! Żeby coś takiego powiedzieć!!! To jak powiedzieć że Kierowca musi kilka osób potrącić zanim nauczy się jeździć!!! A Policjant kilka osób pobije śmiertelnie zanim nauczy sie zatrzymywać sprawców!!! "Doszliśmy do tego, że powinniśmy żyć w większej symbiozie." W jeszcze większej??? No chyba się nie da!!!! ;-PPPP "Że nasze obserwacje powinny zmierzać w stronę najbliższych mistrzostwa Europy i mundialu." Że co? Jakie WASZE obserwacje? Na czym maja polegać WASZE obserwacje? Chyba co najwyżej gdzie posadzimy swoje tłuste dupska w czasie meczy finałowych ME "Że musimy ukierunkować proces szkolenia pod kątem odpowiednich obciążeń i intensywności pracy." Od tego sa chyba trenerzy w poszczególnych klubach. A nie wydział szkolenia. Nie bardzo rozumiem na czym miałoby to polegać "Może jeszcze dredy mają nosić?" A to już dyskryminacja. Co ma piernik do wiatraka. Garnitur ok. Ale dredy też potrafia byc ładne!!! "Chcemy dbać o przyszłość polskiej piłki i pomóc Beenhakkerowi." Chcecie się po prostu PODCZEPIć POD SUKCES LEO !!! RęCE PRECZ!!!! "Dwa lata prowadziłem reprezentację Sudanu, która weszła teraz do Pucharu Narodów Afryki," HAHAHAHAHAHHAHAHAHA!!! Aż dziwne ze nie powiedział że KIEDYś prowadził reprezentacje Polski która teraz ma wielką szansę awansu!!!!! Powiem krótklo na koniec. PORAŻKA!!!! Gośc się ośmieszył i potwierdził że te leśne dziadki żyją w innym świecie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sig Re: Kwiatki "Baryły" IP: *.abnamro.nl 26.09.07, 09:53 Racja, ja podczas czytania co chwila przecierałem oczy bo nie byłem pewien czy dobrze widzę. Cała ta wypowiedź jest tak beznadziejnie głupia i skandaliczna że tylko potwierdza wszystkie negatywne opinie o działaczach PZPN. DNO DNA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wirone Re: Kwiatki "Baryły" 26.09.07, 10:12 Idealnie rozpisane, zbijam piątkę. Sam chciałem się odnieść do większości tych wypowiedzi ale w pracy jestem i nie mam czasu za bardzo :) Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świadkowiec Koń jaki jest każdy widzi... IP: *.technika.net.pl 26.09.07, 10:24 Po tym wywiadzie ten prostak powinien być natychmiast wyrzucony z PZPNu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blow Re: Kwiatki "Baryły" IP: *.aster.pl 26.09.07, 10:54 Behemot, nie warto sie tak frustrować. I tak nic nie zmienisz a tylko Ci cisnienie skacze. Należy się przyzwyczaic do mysli że dopoki oni wszyscy zyja to nic dobrego nie bedzie z naszej piłki. Nadzieja jest ze nie potrwa to dlugo, biorac pod uwage czestotliwosc spotkan i zebran to panowie moga miec spore problemy z watrobą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwir Podpisuje sie pod wypowiedzia Behemota IP: *.demon.co.uk 26.09.07, 13:55 Jak to czytalem to uwierzyc nie moglem wlasnym oczom !!!!! Usmialem sie ale zgroze poczulem. Myslalem ze po ostatniej kadencji sejmu juz nic mnie nie zdziwi.... Ale to jest przegiecie!! Co ta gruba swinia sobie mysli?? Ze teraz mu wszyscy przyklasna?? Specowi z Sudanu?? :D:D:D Tragedia.. Naprawde tragedia.. Zobaczycie ze jeszcze sie wpakuja Benhakkerowi w parade.. Co za barany.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Kwiatki "Baryły" IP: *.catv.broadband.hu 26.09.07, 15:28 Po co komentowac? Wystarczy cytat: "ludzie z naszego wydziału nie mają żadnych aspiracji" Odpowiedz Link Zgłoś
mazurek111 Re: Kwiatki "Baryły" 26.09.07, 15:55 Ja sie osobiscie dziwie, ze cale to zaplesniale towarzystwo wzajemnej adoracji zlozone z samych Nikiforow pilki kopanej ma jeszcze czemnosc pokazywac sie w swiatlach rampy, a cappo di tutti cappi, Listkiewicz, "zapomnial", ze dawno juz mial podac sie do dymisji. Odpowiedz Link Zgłoś
mazurek111 Re: Kwiatki "Baryły" 26.09.07, 16:15 mazurek111 napisał: Ja sie osobiscie dziwie, ze cale to zaplesniale towarzystwo wzajemnej adoracji zlozone z samych Nikiforow pilki kopanej ma jeszcze czemnosc pokazywac sie w swiatlach rampy, a cappo di tutti cappi, Listkiewicz, "zapomnial", ze dawno juz mial podac sie do dymisji Oczywiscie mialo byc czelnosc nie czemnosc. Sorry za "palcowke"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUBBA Re: Kwiatki "Baryły" IP: 72.10.76.* 28.09.07, 02:52 Nie mozna nic dodac ani ujac! Sprytnie napisane. Zycze sobie aby GW to wydrukowala na glownej stronie, jak maja jaja oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Polska myśl szkoleniowa, dobre sobie :)))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 08:13 Proszę podać Wasze sukcesy Panowie, z polskimi klubami na arenie europejskiej. Nie tylko brak awansu do ME czyni z Polski kraj wyjątkowy w Europie. Nie ma innego kraju, który w 100-letniej historii zdobył tylko 1 europejski puchar (i to w dużym stopniu przez szczęsliwy rzut monetą), a szans na to było kilkaset (ok 3 na sezon)! A co do ME to nie przypadkiem Polska nie umiała awansować, podczas gdy sięgała po medale MŚ. Na ME trudniej wejść i tam coś ugrać bo poziom jest znacznie wyższy. Na MŚ zawsze jest jakieś Maroko czy Peru, które pozwala wyjść z grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Re: Polska myśl szkoleniowa, dobre sobie :)))))) IP: *.wsiz.rzeszow.pl 26.09.07, 08:42 chyba nawet pucharu nie było... Górnik, zdaje się w finale przegrał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reijo Re: Polska myśl szkoleniowa, dobre sobie :)))))) IP: *.cust.tele2.se 26.09.07, 10:01 Man City - Gornik Zabrze 2:1 (final, bramka Stanislaw Oslizlo, obronca) Moneta byla w polfinale, z AS Roma (gral wtedy Capello !) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acomitam Beenhakker w uścisku polskiej myśli szkoleniowej IP: 62.87.185.* 26.09.07, 08:16 Panie Łazarek najwyzsza pora aby Pan wraz z kolegami poszedł już na emeryture i skonczył robić ferment. To już nie pora na Pana i kolegów. Czas poszedł do przodu a wy stoicie w miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes76 Beenhakker w uścisku polskiej myśli szkoleniowej IP: *.bpsc.com.pl 26.09.07, 08:22 żenujący Pan Trener. twórca potęgi Sudanu........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryncewid Tia, odezwał sie ten co wie wszystko qrwa IP: 81.210.25.* 26.09.07, 08:23 najlepiej. Może niech se pojedzie do tego Sudanu i pokaże jaki z niego wielki trener!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
okazik Można by dużo pisać o listkodziadach, ale 26.09.07, 08:23 krótko i dosadnie tak jak pan prezydent: spieprzaj dziadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman.g Beenhakker w uścisku polskiej myśli szkoleniowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 08:28 Jeden pije na Ukrainie reszta chyba w PZPNie. Można powiedzieć, że już po polskiej piłce. Wtrącili się "fachowcy", "naukowcy" itp d.... z PZPN-u. Panie Listkiewicz a Pan co na to? Zamknij ich Pan w szafie do końca mistrzostw lub wyślij do Sudanu pomagać ubogim. Tam ich miejsce. Niech nie ujeżdżają championa fachowcy od owieczek. On tego nie zcierpi i nie czeszcie go pod włos. Z tego co widać Trener ma już zespół ludzi, którzy prowadzą Kadrę. Dajcie mu spokój!!!! Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirt Beenhakker w uścisku polskiej myśli szkoleniowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.07, 08:29 Panie Łazarek, a jakie"Ś" miał Pan uwagi do Pana Leo, jestem ich ciekaw. Nie śledzi Pan rankingów FIFA, jesteśmy jednak wyżej niż ten Pana Sudan. Odpowiedz Link Zgłoś
mt12 Beenhakker w uścisku polskiej myśli szkoleniowej 26.09.07, 08:34 Panie Łazarek, jakie miał Pan uwagi do Leo, jestem ciekaw. Nie śledzi Pan rankingów FIFA, jednak jesteśmy wyżej niż ten Pana Sudan. Porównywać tak znakomitego trenera do konia, który zasługuje na kostkę cukru, to duży nietakt Panie Łazarek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd przecież PMS nie istnieje ! IP: *.komster.pl 26.09.07, 08:37 więc o czym tu mowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adzik Beenhakker w uścisku polskiej myśli szkoleniowej IP: 62.29.165.* 26.09.07, 08:38 Nie mogę się doczekać, aż ci Panowie pójdą na emeryturę i przestaną przeszkadzać w rozwoju polskiej piłki kopanej. Leo, trzymaj tak dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Taka chamska Lajza Lazrek powinien... 26.09.07, 12:15 za ten wywiad dostac po tej swojej glupiej, spuchnietej mordzie.'Sudanczyk'LAZAREK ,'Chinczyk'Strejlau i 'Cyprianin' Engel nadaja sie tylko do ZIMBABWE albo UGANDY.Co za sk...syn z tego Lazarka?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lt Beenhakker w uścisku polskiej myśli szkoleniowej IP: *.aster.pl 26.09.07, 08:40 to ta myśl go zatrudniła więc podziekujmy za dobra decyzję i nie wprowadzajmy konfliktu bo drugi raz nie zatrudnią (po co? żeby być niekulturalnie wyszydzani co chwila tu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do lasu a kysz O! Łazarek komentuje.... IP: *.technika.net.pl 26.09.07, 10:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek No i po awansie. IP: *.110.192.213.cable.satra.pl 26.09.07, 08:48 Łazarek się włączył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz To jest jakas masakra IP: 20.133.4.* 26.09.07, 09:06 Czy tekst do tego wywiadu pisal Stanislaw Tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: To jest jakas masakra IP: 152.93.250.* 26.09.07, 09:35 no debil. po prostu brak slow. smiech na sali. tekst kabaretowy zenujacego poziomu. chirurg ma usmiercic pacjentow, zeby sie nauczyc operowac? no rany boskie. jak cos takiego moze przejsc kolesiowi przez usta. no ale co by nie powiedziec, oni raze juz sporo trupow po sobie zostawili, oczywiscie pilkarskich. panie Lazarek, bierz pan tych swoich antkow i innych kretynow i jedzcie do tego sudanu. z bogiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz No nie jest tak zle IP: *.cable.mindspring.com 28.09.07, 04:30 wystarczy jeden poczatkujacy chirurg, i mozna pozbyc sie Listka i spolki - nikt nie bedzie protestowal, bo to dla lesnych dziadkow oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz To ja, polska mysz szkoleniowa,... IP: *.koba.pl 26.09.07, 09:28 ... to mnie Leo ściskał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Baryla... IP: 89.234.89.* 26.09.07, 09:29 Nie moge... po prostu nie moge sluchac tego kolesia! Teksty w stylu "naladowany jak kabanos" i teraz o koniu to po prostu prostactwo na maxa. I to jest jeden z tuzów "polskiej mysli szkoleniowej"... pracowal w Sudanie... bez obrazy dla Sudanczyów, ale ich kraj nie za wiele zwojowal w pilce noznej. I z calym szacunkiem dla Engela i Piechniczka: Panowie sie troche zagubili i zacietrzewili, pomysleli, ze zlapali Pana Boga za nogi jesli juz awansowali do MS. No i naprawde "lesne ludki" z nich :) Tak glosowalem Odpowiedz Link Zgłoś