Gość: szop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 14:40 logo kilkenny fajne.. a poza tym, koty chyba naturalnie są wielkości piłek.. nie tylko w kilkenny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maro Oczekiwana zmiana logo 2: Potwór atakuje Europę.. IP: 80.48.225.* 28.09.07, 15:11 Patrzenie na logo Manfredonii może się okazać całkiem skutecznym lekarstwem na depresję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ohmy a arsenal? IP: 82.160.205.* 28.09.07, 15:36 Jak sie to logo ma do pilki nożnej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbba Re: a arsenal? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.07, 15:58 aston villa, blackburn, bolton, chelsea, derby, everton, fulham, liverpool, oba manchestery, m'boro, newcastle, portsmouth, sunderland, whu i wigan też nie mają nic wspólnego z piłką. ale, podobnie jak arsenal, fajnie wyglądają. czego nie da się powiedzieć o logo barnsley. (a tottenham ma zwierzaka stojącego na piłce! :-P ) moim zdaniem jeszcze gorsze niż barnsley mają jedynie milton keynes dons: www.thomascooksport.com/images/crests/championship/mkdons.jpg ciekawe ma też preston north end... - naprawdę warto zobaczyć: www.thechase.co.uk/images/portfolio/logos/pne.gif Odpowiedz Link Zgłoś
aapa Re: a arsenal? 01.10.07, 12:43 nie do końca widzisz: ManU ma nawet dwie piłki w herbie: www.premierleague.com/page/manchester-united podobnie chelsea: www.premierleague.com/page/chelsea-fc Tak sobie jeszcze popatrzyłem na logo wszystkich drużyn z premier league i najbardziej kiczowate ma moim zdaniem LFC: www.premierleague.com/page/liverpool-football-club jak brama do cygańskiego domu i jeszcze ogniki po bokach, tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wildcatApollo Re: Oczekiwana zmiana logo 2: Potwór atakuje Euro IP: *.pool.mediaWays.net 29.09.07, 02:44 Dla mnie to logo to zaginiony brat loga zza Oceanu - Miami Dolphins. Odpowiedz Link Zgłoś
norweg88 Oczekiwana zmiana logo 2: Potwór atakuje Europę.. 28.09.07, 16:19 Jesteście mocno zczuba,że wam się chciało przeglądać loga całej Europy. Mnie chyba najbardziej z wszystkich części w fotel wkręciło to logo z żabą z ligi chorwackiej. No nic,czekamy teraz na loga spoza Europy. I jeszcze raz gratki za te zestawienia. Świetna robota! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sierra_papa Oczekiwana zmiana logo 2: Potwór atakuje Europę.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 18:22 1. PARTICK - nie Patrick. Wierzę, że to literówka. 2. Tym razem trzeba by naprawić link do zdjęcia guinnessa. ;) 3. To coś w herbie Cisco, to najprawdopodobniej schemat podłączenia routera. Mogli pójść na łatwiznę: images.google.pl/images?hl=pl&q=cisco 4. Na herb Kinna IF należy spojrzeć z boku. Wygląda jak, wypisz wymaluj, obraz penetracji wielowarstwowej kamizelki przez pocisk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sierra_papa Oczekiwana zmiana logo 2: Potwór atakuje Europę.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 18:34 Aha, komu mało herbów, powinien zainteresować się logopackami do Football Managera. Do pobrania z oficjalnej polskiej strony fm.gram.pl/grafika/logopacki.html Wszystkie w normalnych formatach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomko Kilkenny cat IP: *.kajetany.net 28.09.07, 23:57 en.wikipedia.org/wiki/Kilkenny_cat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skoti z Irlandii : Re: Kilkenny cat IP: 89.101.225.* 29.09.07, 01:49 Dodam jeszcze odnośnie tego, że drużyna hrabstwa w Hurlinga też nosi nazwę Kilkenny Cats. Ba jest nawet starsza niż nazwa druzyny futobolowej. Jakby co, to zapraszam do Kilkenny na szybką lekcję historii :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przem Oczekiwana zmiana logo 2: Potwór atakuje Europę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 00:21 www.brandsoftheworld.com/brands/0015/5456/brand.gif czy tylko ja mam wrażenie, że to przypomina windowsowy wygaszacz z rurociągiem? Odpowiedz Link Zgłoś