Gość: Widzew gol! IP: *.icm.edu.pl 01.10.07, 08:07 Zduńska Wola i Łęczyca to Widzewa klub kibica! To my, kibice ze wsi robimy doping na Widzewie! Gdyby nie my, frekwencja byłaby niziutka bo w samej Łodzi Widzew w ogóle kibiców nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k(L)ient komuchy z żylety IP: 195.164.0.* 01.10.07, 08:21 Przecież nie ma obowiązku kibicowania, niech sobie burki z żylety siedzą cicho. Kryta zawsze dopinguje piłkarzy Legii. Swoją drogą to śmieszny jest ten protest blokowych biedaczków. Kupcie sobie klub i wtedy będziecie robić co wam się podoba. Nie stać was? To dostosujcie się do pewnych zasad właściciela, bo nikt nie będzie dostosowywał się do was. Odpowiedz Link Zgłoś
util Popieram z całą mocą. 01.10.07, 09:02 Nie twierdzę, że Zarząd klubu jest całkiem bez winy, na pewno może wykazać się większą ugodowścią. Ale Staruch i jego giermkowie powinni zrozumieć, że to nie oni dyktują w tym momencie warunki. Cisza na Żylecie uderza tylko w grajków, w poziom widowiska i ogół kibiców. W ten sposób nie skłonią Zarząd do rozmów ani nie zlikwidują zakazów. Jeśli chcą się spierać z Zarzadem, to nie w sposób, który jednoznacznie godzi w klub. To jest droga donikąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Popieram z całą mocą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 09:21 Widac jacy jestescie rozgarnieci... Po pierwsze Staruch juz na Legie nie wchodzi gdyz jest jedna z osob, ktora dostala zakaz... Nie wypowiadajcie sie na tematy o ktorych nie macie pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
util Re: Popieram z całą mocą. 01.10.07, 09:30 Gość portalu: Mlody napisał(a): > Widac jacy jestescie rozgarnieci... Po pierwsze Staruch juz na > Legie nie wchodzi gdyz jest jedna z osob, ktora dostala zakaz... A gdzie napisałem, że chodzi? Przecież wiem, ze dostał zakaz. Dla niego i kilku łebków z NS macie w d... kibicowanie SWOJEJ drużynie. Skandujecie nazwisko Rado, ale nie słyszycie, co mówi nt. tego protestu. A Skoro Staruch potrafi zapodać hasło: "Widzew! Co? Do gazu!" (poprzedni sezon) to jego miejsce jest co najwyzej pod Torwarem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batty Re: komuchy z żylety IP: 213.17.168.* 01.10.07, 13:12 takis kozak?? ja nie naleze do biedakow, place podatki z najwyzszego progu a mimo to chodze na zylete bo tam jest klimat. i warszawianie a nie warszawiacy tacy jak ty, spod ilawy, radomia czy grojca..... zapomnialao sie juz jak sie na A-klase u siebie na wsi chodzilo??? a to co nazywasz dopingiem krytej, to jest pierdniecie kaczki - 140 kibicow belchatowa przekrzyczalo ten wasz, pozal sie boze, doping.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luga Re: komuchy z żylety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 18:56 cos ci sie joziu warszawiak z warszawianinem pomylil. wyluzuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moher najważniejsze, że piłkarzom jakoś waszego darcia IP: *.icpnet.pl 01.10.07, 19:41 mord nie brakuje, doskonale radzą sobie bez was. widać z waszym "wsparciem" jest tak, że najlepiej jak go nie ma. nara kapturku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: komuchy z żylety IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.07, 10:46 popieram w 100% nie ma Legii bez zylety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: komuchy i pieszczoszki Urbana to właściciele L IP: *.aster.pl 01.10.07, 13:12 znaj proporcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Czerwona kartka i wciąż cicha "żyleta" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 09:23 Widac, jacy jestescie rozgarnieci. Starucha nie ma teraz na Zylecie, gdyz jest jedna z osob , ktora dostala te smieszne, lamiace prawo zakazy ( wydawac je ma kompetencje wlasciwy sad) wiec dajcie juz chlopakowi spokoj i nie wypowiadajcie sie na tematy o ktorych nie ma pojecia. Pilnujcie siebie. Spada poziom widowiska?? No trudno, moze czas zaczac jak na Lechu o pewnych rozmowach z tymi "bandytami z Zylety". Kibic to ktos wiecej niz k(L)ient, ktory przychodzi na Legie zjesc hot doga za 5 i poklaskac po udanych zagraniach pilkarzykow. Odpowiedz Link Zgłoś
util Re: Czerwona kartka i wciąż cicha "żyleta" 01.10.07, 09:35 Gość portalu: Mlody napisał(a): > Widac, jacy jestescie rozgarnieci. Starucha nie ma teraz na Zylecie, gdyz jest > jedna z osob , ktora dostala te smieszne, lamiace prawo zakazy ( wydawac je ma > kompetencje wlasciwy sad) Dobrze wiesz, że nie. Organizator imprezy masowej na mocy ustawy może odmówić wstępu osobie, która figuruje w bazie informacji dotyczących bezpieczeństwa masowych imprez sportowych (art.17a, ust.2, pkt.1). > Kibic to ktos wiecej niz k(L)ient, ktory przychodzi na > Legie zjesc hot doga za 5 i poklaskac po udanych zagraniach > pilkarzykow. Nie śmiej się nazywac kibicem, skoro ust ci się nie chce otworzyć dla piłkarzy. I trochę szacunku dla grajków z (L) na piersi, panie kumaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Czerwona kartka i wciąż cicha "żyleta" IP: *.brnt.cable.ntl.com 01.10.07, 10:03 (L) na piersi to możesz zobaczyć na oświatowej- na Łazienkowskiej mają jakiś czarny trójkąt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomkeze Re: Czerwona kartka i wciąż cicha "żyleta" IP: 217.153.190.* 01.10.07, 12:42 > Gość portalu: Mlody napisał(a): > > > Widac, jacy jestescie rozgarnieci. Starucha nie ma teraz na Zylecie, gdyz > jest > > jedna z osob , ktora dostala te smieszne, lamiace prawo zakazy ( wydawac > je ma > > kompetencje wlasciwy sad) > > Dobrze wiesz, że nie. Organizator imprezy masowej na mocy ustawy może odmówić w > stępu osobie, która figuruje w bazie informacji dotyczących bezpieczeństwa maso > wych imprez sportowych (art.17a, ust.2, pkt.1). A jak NIE WIDNIEJE kłamczuszku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Czerwona kartka i wciąż cicha "żyleta" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 09:24 A niech sobie blokersi i bydelko z Zylety cicho siedza. Lepsze to niz mieliby ku..mi rzucac na prawo i lewo, jak to maja w zwyczaju. A najlepiej jakby sie przerzucili na prawdziwy CWKS jak to obiecywali przy poprzednim protescie. Przynajmniej nie zaklocali by spokoju mieszkancom Warszawy. No tylko trzebaby wzmocnic 100 krotnie ochrone kolei mazowieckich bo to bydlo juz by dalo popalic w czasie wypraw na wioski. Odpowiedz Link Zgłoś
wiloughby fajnie na boisku? 01.10.07, 09:40 druga połowa to lekcja 'jak nie grać w piłke'. można było się pochlastać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pretoria Czerwona kartka i wciąż cicha "żyleta" IP: *.chello.pl 01.10.07, 09:42 oj ludzie... narzekacie na Urbana a przeciez to Legia jest liderem. gosc ma moje pelne poparcie po tym co powiedzial w Magazynie Futbol. Szaman futbolu pan Weber sie myli no ale coz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)eon Re: Czerwona kartka i wciąż cicha "żyleta" IP: *.chello.pl 01.10.07, 10:03 mnie tez dziwi ten protest, chca uderzyc w klub - niech nie przychodza na mecze, nie kupia pare razy nawet 2-3 tysiecy biletów, klub odstanie po kieszeni, ze 2-3 tys. biletow to nie kupa forsy? ale zawsze ITI to odczuje, a tak placa za bilety, siedza na mokrych krzeslekach i protestuje... dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Re: Czerwona kartka i wciąż cicha "żyleta" IP: *.acn.waw.pl 01.10.07, 10:37 niestety Leon nie rozumiesz sedna sprawy - dochód z biletów dla KP jest tak naprawdę niewielki i im zależy na tym, żebyśmy zrobili drugi 'torwar'. Wówczas wiadomo jak będzie, ktoś tam za łamistrajkowanie dostanie w ryj a to byłby gwóźdź do trumny dla protestu. Zarządowi chodzi o to, żeby wymienić publiczność - nie kryje się z tym zresztą. Jak my nie będziemy przychodzić, to znajdą sobie innych, zanim się obejrzymy - białe kołnierzyki, wychodzące w 35 minucie spotkania po hotdoga i naczosy. A oni wcale nie będą śpiewać. Bo Legia to będzie lans, a nie miłość. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
util Re: Czerwona kartka i wciąż cicha "żyleta" 01.10.07, 11:51 Gość portalu: (L) napisał(a): > Jak my nie będziemy przychodzić, to znajdą sobie > innych, zanim się obejrzymy - białe kołnierzyki, wychodzące w 35 > minucie spotkania po hotdoga i naczosy. Tworzenie takiej alternatywy jest nieuprawnione - ultras vs piknik. Widziałeś kiedyś sektor ludzi w garniutrach wychodzacych po jedzenie? To śmieszny stereotyp i robienie ludziom wody z mózgu - na krytej po jedzenie wychodzą głównie łyse buraki w dresach dla których hot dog to frajda. > A oni wcale nie będą > śpiewać. To tak jak Żyleta obecnie - widzisz jakąś różnicę? Zapewniam cię, że "białe kołnierzyki" na Legie chodza od dawna, zarówno na "Ż" jak i na krytą, zdzierają gardła, łożą na oprawy i przede wszystkim chcą wspierać drużynę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chmielo Czerwona kartka i wciąż cicha "żyleta" IP: 212.182.73.* 01.10.07, 10:41 dziwic nie powinno. przyczyn szukac nalezy w osobie Stefana Dz. A komentarze osób takich jak k(L)ient (trafny pseudonim a propos) pozostawie bez zadnego komentarza. nie ma Legii bez Żylety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Czerwona kartka i wciąż cicha "żyleta" IP: *.bremultibank.com.pl 01.10.07, 11:13 'nie ma Legii bez Żylety' - 'kocham' to hasło. tylko co to tak na prawde znaczy? gwarantuje wam ze Legia sobie bez was poradzi, wy nie jestescie potrzebni. Ale czy wy dacie sobie rade bez Legii? Szczerze... WĄTPIE! Odpowiedz Link Zgłoś
berserk75 Romański... 01.10.07, 10:44 daj sobie spokój z pisaniem o piłce. wywiad ze Stolarczykiem to dla Ciebie wciąż nie dowód na to, że się kompromitujesz? pisz o koszu, bo na tym się jeszcze znasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Czerwona kartka i wciąż cicha "żyleta" IP: *.pbg.com.pl 01.10.07, 11:21 I dobrze, że siedzą cicho. Jest o wiele przyjemniej chociaż. Nie ma obelg i chamstwa. Bilety powinny być droższe i pseudokibiców byłoby mniej. A wymiana bandziorów na normalnych kibiców i tak nastąpi:) Odpowiedz Link Zgłoś
duffie bueheheheh!...Tylko Widzew RTS!!!! 01.10.07, 11:46 Gość portalu: Widzew gol! napisał(a): > Zduńska Wola i Łęczyca to Widzewa klub kibica! To my, kibice ze wsi robimy > doping na Widzewie! Gdyby nie my, frekwencja byłaby niziutka bo w samej Łodzi > Widzew w ogóle kibiców nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trybuna Kryta_D Czerwona kartka i wciąż cicha "żyleta" IP: *.2a.pl 01.10.07, 11:58 Zobacz Miklas, co zrobiłeś !!! Zniszczyłeś taki potencjał, dałeś zakazy za jakieś byle co ultrasom Legii, to teraz kibice w akcie solidarności protestują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majki Czerwona kartka i wciąż cicha "żyleta" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 12:39 Najważniejsze że mamy lidera a przede wszystkim najlepszego trenera w Polsce!! Urban to nowa szkoła czytałem z nim ostatnio wywiad w magazynie futbol... Legia gol!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Czerwona kartka i wciąż cicha "żyleta" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 14:01 Tylko dziwne, ze jakos jak ZYleta nie byla cicho to bylo dobrze. Na Legii jest teraz piknik.. Narzekaja pilkarze, narzekaja dziennikarze ( ostatni mecz pan Wieszczycki czy Szymkowiak, Smokowski). Na Legii jest smutno... Skoro Legia poradzi sobie bez Zylety no to czemu teraz jest taka bombowa atmosfera na meczach?? Jakos widze, ze pan Walter i orkiestra z Krytej nie potrafia poderwac ludzi do dopingu... Pozdrawiam serdecznie. Organizator moze nie wpuscic jednorazowo kogos na przyklad z powodu bycia w stanie nietrzezwym, ale nie moze wydawac zakazow stadionowych. ITI jest sponsorem Legii , ale nie jest jej wlascicielem w pelnym tego slowa znaczeniu.. Fakt, moga decydowac o wielu sprawach, ale zapomnieli, ze Legia to jest dobro wspolne, dobro osobiste kazdego Warszawiaka. Nie jest to teatr czy kino.. Za tym klubem przemierzylem tysiace kilometrow i wylozylem spore pieniadze jak na swoja studencka kieszen wiec nie gadajcie mi tu o wymianie kibicow , bo zobaczycie jak to sie skonczy.. Na razie atmosfera jest jak na Groclinie, a wkraju sie mowi o tym jak to jest na Lechu.. Kiedys na piedestale byla Legia. Na glupi mecz z Amica Wronki w 2002 roku przychodzil komplet widzow, byl nadkomplet 15 tysiecy i wtedy to na Lazienkowskiej bylo piekielko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margines Re: Czerwona kartka i wciąż cicha "żyleta" IP: *.satfilm.net.pl 01.10.07, 19:25 Mlody, piszesz jak chłopak z blokowiska bez perspektyw, chociaż wspominasz że studiujesz... tylko co? Dlaczego dziwią Cię zakazy? Jak byłeś mały i włożyłeś palec w ogień, to sie oparzyłeś... teraz jesteś starszy i powinieneś wiedzieć że za swoje czyny ponosi się konsekwencje . Nie jestem kibicem legii(ba nawet jej nie lubię) i widząc wasze "popisy" na Litwie wcale się nie dziwie władzom klubu. Zazdrościcie Lechowi atmosfery na meczach?.... to sami sie weźcie do roboty, bo nie wiem w kogo uderza wasz protest... Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 a ja naiwny zawsze żyłem myślą że jest JEDNA LEGIA 01.10.07, 15:44 jedna, silna, skuteczna. a teraz najstarsi kibice mówią mi, że legia to my, a ci na boisku to h.. grajkowie, małpy w cyrku. czy to tak ma być? żaden z nich nie zrobił latami kibicowania tyle co Elton lub Choto na boisku... ale nie, kwa.fa legia jest ich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 97 kcal Po co w ogóle przychodzą jak nie dopingują? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 16:01 Może mają się nie wiadomo za jak ważnych i łaskę robią? Prosić o doping ich trzeba, patrzcie państwo. Obrażone panienki to są, a nie kibice. A żeby było jeszcze lepiej, to ten ich brak dopingu nie ma żadnego wpływu negatywnego na grę i wyniki, czyli można się obejść bez tych nadętych łaskawców. Ale pewnie jakąś burdkę z nudów niedługo wywołają, by o sobie przypomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ink Czerwona kartka i wciąż cicha "żyleta" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.07, 16:28 bo to pikniki panie... nie ma już żylety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiuek Do Pana Utila IP: 195.33.69.* 01.10.07, 16:40 Zyleta była zawsze i bedzie zawsze. Niewazne czy Legia wygrywala czy nie, niewazne czy lało czy swiecilo slonce Legia zawsze byla przy nich. Teraz sa wyniki, biale kolnierzyki i tacy kibice jak Ty szaleja. Ciekawy jestem czy jak Legia byłaby na 16 miejscu pojechałbys do Grodziska na mecz a pozniej zaplacil 100 PLN za bilet na Lazienkowskiej z Odra W. Szczerze watpie .... Przypomij sobie jak mecze Legii z oprawami a mecze teraz. To co robi teraz Lech, Wisla, Widzew, Jaga to zasluga Zylety. Ci kibice, ktorych chcesz wyrzucic ze stadionu nadaja kolorytu tej lidze... Bez ich walki o potraktowanie godnie kibica, beda robic to samo co PZPN robi teraz z nami... PS Jestem z Krakowa, wiec daruj sobie, jakies docinki typy "kibicu z Zylety" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawerski jaka cisza po czerwonej kartce??!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 18:33 Przecież to bydło wcale nie siedziało cicho tylko schodzącego piłkarza żegnało, jak na dupków przystało: "wyp...dalaj". Mam nadzieje że ITI nie wpadnie na pomysł, żeby tym debilom ustepować w czymkolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bold egzekwowac zakazy stadionowe na maksa IP: *.com.pl 01.10.07, 18:52 pogonić bandytów ze stadionów. teraz zyleta protestuje, a przez kogo Legia wyleciala z pucharów ?? osobiscie uwazam ze stadion powinien byc miejscem gdzie mozna przyprowadzic dzieci bez obawy o ich zdrowie i zycie. Poza tym, jesli usunie się chuliganów ze stadionów, atmosfera bedzie lepsza i przyjdzie jeszcze wiecej ludzi. Same korzysci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hooligans w(L)A Re: egzekwowac zakazy stadionowe na maksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 23:20 pie..sie stary:) zakazy czlowieku nawet INWALIDA 'autobus' dostal zakaz to jest normalne???? .. zarzad!!! LEGIA TO MY!!!! JA OSOBISCIE JESTEM ZA PROTESTEM W POSTACI PUSTYCH TRYBUN A LECIMY NA TORWAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Czerwona kartka i wciąż cicha "żyleta" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 19:50 wszyscy w tej warszawie na łazienkowskiej jesteście popierdykani i dla tego w całej polsce jesteście i będziecie olewani mi z tym dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł N. Czy zawsze będzie o Legii?? IP: *.acn.waw.pl 01.10.07, 20:01 Ja wiem, że Legia jest liderem, ale skoro Sport.pl chce robić program to niechże robi go w miarę obiektywnie. To jest kolejny odcinek " Między słupkiem a pprzeczką" który możnaby zatytułować "Jak grała Legia?". W lidze jest więcej niż jeden mecz w kolejce )mecz Legii)a ten serwis czytają chyba nie tylko warszawaiacy? Czy się mylę? Co z Wisłą? Lechem? Koroną? Nie łaska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brewery :-/ IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 01.10.07, 20:24 Dlaczego w tym magazynie pokazuja tylko legie !!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wislak Czerwona kartka i wciąż cicha "żyleta" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 20:16 hahaha jesteście śmieszni napinacze z krytej... Po pierwsze waszym zdaniem będzie zmiana... zmiana kibiców tak? Rozumiem, że wyobrażacie sobie to tak...: Przychodzicie w płaszczu... na swoje zadaszone wyznaczone miejsce i ciepło grzeje cię swój tyłeczek... Nie wstajecie? -no tak zapomniałem przecież to nieładnie... -Oprawa? -a no tak zapomniałem że przecież będziemy zasłaniać innym? -Race? -Jeszcze sie dzieciak przestraszy, komuś sie krzywda stanie... no tak. Wiecie co nie tylko wy o tym marzycie, o tym marzy UEFA, FIFA, EKSTRAKLASA S.A., ITI, ale wiecie co jest mi przykro, bo nie będzie zamiany pokoleń kibiców bo to nowe pokolenie chce być Ultrasami chce żeby ich klub nie tylko grał najpiękniej ale miał i najpiękniejszą oprawę, żeby jeździł dopingować swoją drużynę na każdy wyjazd w Środę i Sobotę w Szczecinie i w Sanoku. Wy jesteście (L)egią? Piłkarze są (L)egią? Wy? za co? za to żę grzecznie płacicie za bileciki i jak wam ktoś rzuca kłody pod nogi, to mówicie tak ma być? Piłkarze są Legią? Eltony i tak dalej... A co oni zrobili od siebie dla Legii łaskawie wzięli kase nie pobili się pobiegali 90 minut, jak im sie chciało? LEGIĄ JEST ŻYLETA I POGÓDŹ SIE Z TYM "KIBICU Z KRYTEJ" to oni buduje oprawy racowiska i jeżdżą za swoim klubem, chcesz zadawać sie z arystokracją i nie mieć tego nie kulturalnego dopingu idź na Polonie, Cracovie posiedzicie w 2,5tysiąca ludzi. NIE POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Legii Gra legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 22:51 Moim zdaniem Legia pomimo tego że ostatnie mecze były może mało "atrakcyjne" to ważne że jest na czele tabeli i cały czas idzie po mistrza Poldki. Kibice legii to najlepsza ekipa kibiców w Polsce i jesdna z lepszych w Europie. Pozdro dla nich wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś