Gość: Paweł Ostatnie podrygi polskiego ligowca w Pucharze U.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 21:14 Panowie oglądajcie w "dwójce" bo miło jest oglądając mecz poczytać sobie "Z czuba"..:) Zróbcie jak "wszyscy pozostali". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popo Re: Ostatnie podrygi polskiego ligowca w Pucharze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 21:18 Przyłączam sie do próśb o relacjonowanie wg tvp 2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raskolnikov Re: Ostatnie podrygi polskiego ligowca w Pucharze IP: *.chello.pl 04.10.07, 21:35 A ja proszę o relację na żywo. Przynajmniej dzięki temu oglądalność TVP spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wysoki Re: Ostatnie podrygi polskiego ligowca w Pucharze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 21:19 Czyli lepiej was nie denerwowac i nie mowic wyniku na zywo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barcude SZOK>........tvp wy skur...syny..nie od dzisiaj! IP: 82.160.221.* 04.10.07, 21:19 Kto by pomyślał, że jescze czymś zaskoczą ,viva nowy serial... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghrgthy Ciekawe czy przerwa na tvp2 tez bedzie trwala 15 m IP: *.153.c83.petrotel.pl 04.10.07, 21:22 Ciekawe czy przerwa na tvp2 tez bedzie trwala 15 minut, czy moze chociaz druga polowe pokaza na zywo :] Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina TVP .... 04.10.07, 21:23 25. min. To pierwsza relacja Z czuba.pl, którą zaczynamy od 25 minuty. Jesteśmy gapy, ale myśleliśmy, że TVP to telewizja w cywilizowanym kraju. ...widze że kolegów redaktorów trzymają się żarty TVP to niby w cywilizowana telewizja?? Z Urbańskim jako prezesem i Korzeniem jako szefem sportu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wys Ostatnie podrygi polskiego ligowca w Pucharze U.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 21:23 A czy jeszcze ktos poza mną i redaktorow oglada na TVP Sport?? PS: Crvena przyspiesz - u mnie 37 minuta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregoff Re: Ostatnie podrygi polskiego ligowca w Pucharze IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.07, 21:29 Ja 21:27:00 Obejrze se relację na zczuba Brat 21:27:51 :) Ja 21:28:00 a jeśli zdarzy się coś ciekawego to na TVP 2 będę miał 20 minutowego repleya:) Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Tabelka rulez 04.10.07, 21:27 Genialny pomysł z tą tabelką, jeszcze w czasie moglibyście podawać o ile normalność jest w przodzie przez piaskownicą Urbańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Tabelka rulez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 21:32 No, tabela rządzi. :D 'Widzowie TVP2 - możecie iść na kawę, najbliższy gol już za 21 minut!' Hahaha! zCzubaki, dobre! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wysoki Ostatnie podrygi polskiego ligowca w Pucharze U.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 21:28 43 minuta 1:0 dla Crveny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieczyslaw coi tam robi Engel????????????????? IP: *.szczecin.mm.pl 04.10.07, 21:30 a ja jakos glupio naiwnie zastanawiam sie jak mozna zapraszac Engela do studia. Do tego jakos fachowca - bo pewnie w takiej roli funkcjonuje i to pewnie nie harytatywnie. rece opadaja.. na takich fachowcow. Mozna by rzeccz: tacy fachowcy taka pilka. przykre niestety, ze takie numery do tego w publicznej TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrobell Ostatnie podrygi polskiego ligowca w Pucharze U.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 21:31 Proponuje żeby następnym razem ekipa z Czuba wybrała sie bezpośrednio na stadion z jakąś małą kamerką, transmisja będzie pewnie bardziej profesjonalna niż w TVP. Przynajmniej gola zobaczymy razem z resztą świata a nie 15 minut później:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wysoki Ostatnie podrygi polskiego ligowca w Pucharze U.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 21:32 Przerwa 1:0 Moze niech TVP 2 przyspieszy troche relacje. Moze niech biegaja 2 razy szybciej. Byloby ciekawiej :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
moje_allegro Ostatnie podrygi polskiego ligowca w Pucharze U.. 04.10.07, 21:35 DLA MATOŁKA Z gazety PISZACEGO RELACJE Z MECZU - OD WRZESNIA TVP SPORT JEST M.IN. W ASTER CITY I TYLKO Z MOJEGO BLOKU OGLADA TEN KANAL OKOLO 2O MOICH ZNAJOMYCH (WIEZOWIEC - 170 MIESZKAN) A JESLI POLICZYC INNYCH KOLESI Z OSIEDLA I OSOB KTORE NIE ZNAM WYJDZIE WIECEJ NIŻ SUGEROWANYCH 17 OSÓB O KTÓRYCH WSPOMINA MATOŁEK Z GAZETY. a ZEBY KTOS MNIE POWIEDZIAL ZE PRACUJE W TVP ALBO ZE JESTEM Z PISU WSZEM I WOBEC OGLASZAM - PRACUJE W REKLAMIE I GLOSUJE NA LiD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LiDer inteligencji Troszkę dystnsu do świata ćwoku sympatyku LiD IP: *.acn.waw.pl 04.10.07, 23:08 Zapewne jesteś reklamiarzu 30-letnim pryszczatym prawiczkiem walącym habetę przed kompem. Nie byłeś we woju, komunę znasz z opowiadań taty jak to było dobrze... Nie pisz tutaj, jeśli nie czujesz powiewu irracjonalizmu. I licz telewizory w bloku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowanykibic Ostatnie podrygi polskiego ligowca w Pucharze U.. IP: *.icpnet.pl 04.10.07, 21:36 to nie kompromitacja to SKANDAL. URBAŃSKI I KORZENIOWSKI powinni sie poddać NATYCHMIASTOWEJ DYMISJI lub w ramach rekompensaty tvp sport powinna być dostępna wszędzie i dla każdego ZA DARMO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popo tia...Igrzyska Olimpijskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 21:36 Z półrocznym opóźnieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Ostatnie podrygi polskiego ligowca w Pucharze U.. IP: *.e-wro.net.pl 04.10.07, 21:49 ale smieszna ta tvp.ryli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Co to k.... ma byc???!??!!?!?!?! Mysle ze ogladam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 21:51 mecz na zywo. tymczasem zonk. Czy ci ludzie z tvp sa genetycznie powaleni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Trener Lechii Gdańsk zatrzymany !!! IP: *.icm.edu.pl 04.10.07, 21:52 W związku z zatrzymaniem przez Centralne Biuro Antykorupcyjne trenera pierwszej drużyny Lechii Gdańsk Dariusza Kubickiego, informujemy, że nie znamy przyczyn zdarzenia. Do momentu poznania dokładnych okoliczności i przede wszystkim przyczyn interwencji, wstrzymujemy się ze wszelkimi komentarzami. Chcielibyśmy podkreślić, że klub nie odpowiada za działania pozasportowe Dariusza Kubickiego. Przypominamy, że trener został zatrudniony w klubie 1 września 2007 r. Jednocześnie chcielibyśmy poinformować, że pracownicy CBA nie kontaktowali się z władzami i pracownikami OSP Lechia Gdańsk. Zapytany przez nas rzecznik CBA Tomasz Frątczak potwierdził, że trwają czynności wyjaśniające wobec Dariusza Kubickiego. W sprawie ma zostać wydany przez Biuro oficjalny komunikat. Zarząd klubu OSP Lechia Gdańsk podjął decyzję o natychmiastowym zawieszeniu Dariusza Kubickiego w obowiązkach trenera pierwszej drużyny do czasu wyjaśnienia sprawy. Obowiązki szkoleniowe przejmie dotychczasowy asystent Tomasz Kafarski. własny koment: TVP zeszła do poziomu naszej piłki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sirc Nie płaćcie abonamentu!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 21:57 BO QRNA SZOPKI SOBIE ROBIĄ Z NAS, CZŁOWIEK CHCE PO PRACY MECZ OBEJRZEĆ NA ŻYWO I PIWKO SPIĆ A TU SIE NÓŻ W KIESZENI OTWIERA!!!NIECH MI JESZCZE PUSZCZĄ SPOT PiS-u TO WYJEŻDŻAM Z TEGO KRAJU!!! Wyniki na żywo na livemecz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Idźcie na wybory... IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.07, 22:06 Idźcie na wybory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic_w_kapciu Wyłączmy telewizory IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.07, 21:58 Ja wyłączam TV, poczytam relacje live i w międzyczasie obejrzę Co z Polską? odc. 2. Niech żyje Internet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berni Ostatnie podrygi polskiego ligowca w Pucharze U.. IP: *.man.poznan.pl 04.10.07, 22:08 A Dariusz Kubicki zatrzymany przez CBA:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TVP KOMPROMITACJA W jakim ja kraju żyję? Przecież to się w pale nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 22:10 miesci. Kto tak robi zeby nadawac mecz z takim poslisgiem? Kto postanowil o tym ze tak nadano ten mecz? Pytam sie dajcie nam WINNEGO!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobi Ostatnie podrygi polskiego ligowca w Pucharze U.. IP: *.eranet.pl 04.10.07, 22:17 www.cba.gov.pl/portal/pl/20/112/ w sprawie Dariusza K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paradox Debile z GW lecza kompleksy :) IP: *.nwrk.east.verizon.net 04.10.07, 22:25 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: Debile z GW lecza kompleksy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 22:34 Nie może któryś z dziennikarzy GW zadzwonić do Kubickiego i zapytać? Jak odbierze, to nie ma sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KewinOZIMEK Ostatnie podrygi polskiego ligowca w Pucharze U.. IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 04.10.07, 22:38 Polecam Bardziej mecz Rapid 0:1 Anderlecht na Polsacie Sport Ogłaszam Krajpowy bojkot TVP!!! Nie płaćmy abonamentu!!! Ciekawe ile pociągną a i jeszcze zabrońmy im nadawania kanału TVP Sport!!! Odpowiedz Link Zgłoś