Gość: r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 17:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Raito Leo, Lato i Hiszpanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 17:35 jesli leo odejdzie,to bieda bedzie oj bieda znow jakis polski szmelc go zastapi, najlepiej niech z zagranicy biora trenerow A moja teroia jest taka ze lato te #%$&^%^ oni sie boja ze nie bedzie sie pisac "orły górskiego" tylko nastapi nowa era, era tej reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sezam Leo&Orzełki do zobaczenie w sobote :)POLSKA!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 19:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chels Re: Leo, Lato i Hiszpanie IP: *.jzo.com.pl 13.11.07, 19:29 "Po drugie pozbył się działaczy, których w stanie wskazującym na niemałe spożycie alkoholu widywaliśmy latami kręcących się przy reprezentacji." ...że tak powiem: "pijecie" (he he) do Dziekanowskiego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staszek Facet typu JPII IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.07, 19:22 Czyli człowiek -uosobienie spokoju,/bez dogłębnych porównań oczywiście/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarondo Leo to gość IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.07, 19:24 Cokolwiek by nie powiedzieć o kadrze pod wodzą Leo, przyznać trzeba, że mecze kadry ogląda się po prostu... spokojnie. Jak coś nie idzie to od razu pojawia się u mnie myśl, ze jet Leoi jeśli coś można w danym dniu z piłkarzy wycisnąć dobrego, to on to wie. Udowodnił to wiele razy i każdy kto ogląda mecze reprezentacji o tym wie. Przypomnijcie sobie ostatni mundial i bezradność Janasa. Tyle co się nakląłem na Janasa to chyba nigdy na nikogo innego. A u Leo spokój. Spokój, a czasem finezja. Zresztą mecz z Portugalią premiuje Leo do miana Wielkich polskiej piłki. Zresztą po co nam głupie gadaniny i opinie działaczy, którzy sie we własnym niesmacznym sosie kotłują od wielu marnych dla nas piłkarsko lat, skoro sami piłkarze są podjarani pracą z Leo i co ważne grają jak z nut. Nic dodać nic ująć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim panie dziennikarzu IP: *.chello.pl 13.11.07, 19:26 "Co prawda nie było w Polsce szkoleniowca, który gwarantowałby, że mundial w Niemczech się nie powtórzy, ale trener z zagranicy może być dobry, albo zły." brawo, cóż za odkrywcza myśl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perstjopa Re: Leo to gość IP: 144.211.26.* 13.11.07, 19:40 zgadzam sie z jorando powyzej....jesli Polska awansuje wiem ze nie wyjda na mecz w finalach z podkulonymi ogonami i strachem w oczach....nie bedzie tak jak z Engelem i Janasem, ze celem w samym sobie byl awans do finalow MS...a pozniej to sie zobaczy....z Leo tak nie bedzie bo on ma wizje i pilkarze wiedza dokladnie czego sie od nich oczekuje i jakie sa ich zadania na i poza boiskiem....trzeba bylo trenera z gornej polki zeby wreszcie pokazal przecietniakom z jakim nastawnieniem powinno sie grac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perstjopa Re: Leo to gość IP: 144.211.26.* 13.11.07, 19:40 zgadzam sie z jarondo powyzej....jesli Polska awansuje wiem ze nie wyjda na mecz w finalach z podkulonymi ogonami i strachem w oczach....nie bedzie tak jak z Engelem i Janasem, ze celem w samym sobie byl awans do finalow MS...a pozniej to sie zobaczy....z Leo tak nie bedzie bo on ma wizje i pilkarze wiedza dokladnie czego sie od nich oczekuje i jakie sa ich zadania na i poza boiskiem....trzeba bylo trenera z gornej polki zeby wreszcie pokazal przecietniakom z jakim nastawnieniem powinno sie grac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Leo to gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 22:47 Ja chcę zwrócić uwagę, że odkąd jest Leo udało się wygrać mecze, w których pierwsi traciliśmy bramkę - za Engela i Janasa (i - cha cha - Bońka) było to nie-do-pomyślenia! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiom22 Zawiść - Kluczowe Słowo 13.11.07, 19:26 "Macie co chcieliście, a teraz my będziemy was j..." "A Beenhakker nie utonął w morzu zawiści.." ...Cała Polska i Polacy!, Niedawno gdzieś na stronie Gazety była sonda, "z jaką cechą najbardziej się 'nam' kojażą Polacy?, czy coś takiego... odpowiedz wydaje się byś prosta: tak jak w Polityce tak w Piłce nożnej... z artykułu: ..."Zakładałem jednak, że z Beenhakkerem gorzej niż z Janasem nie będzie. Wiedziałem za to, że będzie trudniej. Kiedy podczas prezentacji Leo król strzelców mundialu w 1974 roku Grzegorz Lato odwrócił się do dziennikarzy i powiedział: "Macie co chcieliście, a teraz my będziemy was j..." pomyślałem: "A to się Holender wpakował w kabałę"..... ..."Minął rok. Brazylii u nas nie ma, bo być nie może, choć meczu z Portugalią w Chorzowie nawet "Canarinhos" mogliby Polakom pozazdrościć. A Beenhakker nie utonął w morzu zawiści, bo natychmiast "w opiekę" wzięli go kibice. Nie wiem czy kontrakt z Leo trzeba było przedłużać już teraz, ale że w ogóle trzeba było to zrobić, wiem na pewno." a tu fakty z którymi też sie zdadzam w 100% a szczegulnie ostatnim zdaniem: Minął rok. Brazylii u nas nie ma, bo być nie może, choć meczu z Portugalią w Chorzowie nawet "Canarinhos" mogliby Polakom pozazdrościć. Nie wiem czy kontrakt z Leo trzeba było przedłużać już teraz, ale że w ogóle trzeba było to zrobić, wiem na pewno." Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marek.k72 Brzydzę się tym uwielbieniem dla Beenhakkera 13.11.07, 19:35 Chciałbym dla dobra Polski aby drużyna odpadła, bo jeśli teraz Pan Trener jest tak uwielbiany to po awansie bedzie już może ogłoszony Słońcem Karpat a co najmniej Gór Świętokrzyskich. I jeszcze mam uwagę - piszemy szczególnie a nie "szczegulnie". Odpowiedz Link Zgłoś
marek.k72 Przepraszam za złośliwość 13.11.07, 19:36 Przepraszam za złośliwość ale Beenhakker mi "uszami wychodzi" Odpowiedz Link Zgłoś
morte_macabre Re: Przepraszam za złośliwość 13.11.07, 21:08 Nie jego wina że Kubica nie jeździ a Małysz nie zaczął jeszcze skakać. Niedługo znowu będzie sezon na skoki i miejsce Leo zajmie pan bułka z bananem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigboi Jak zawsze mała, miła zawiść IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.07, 09:28 Gratuluję samopoczucia. Chyba parę osób o szerszych horyzontach niż twój (celowo z małej literki) brzydzi się tobą jako kibicem i patrzy z politowaniem jako na człowieczka. Człowieczka nie Człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefek król strzelców 74 ...co? ty jusz wiesz IP: *.4web.pl 13.11.07, 19:42 niespełniony trener bez sukcesów, niedo...p.ty działacz z przerostem ambicji i przerośniętym ego chce być prezesem polskiej piłki chcąc budować swój kapitał wyborczy na porażkach Leo! ale porażek nie ma więc spadaj lato bo jesień i zima są Leo, i tak bedzie też wiosną i niestety dla ciebie mały człowieczku..lato też będzie LEO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: król strzelców 74 ...co? ty jusz wiesz IP: *.lodz.mm.pl 13.11.07, 22:24 niestety prezesa wybiera w większości zapijaczony beton który o niczym innym nie myśli tylko o tym żeby się za darmo najeść i napić i nie w glowie tym panom zrobić cos dobrego dla polskiej piłki, dlatego pan Lato jest dla nich idealny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marek.k72 Zamiast Warszawy - Beenhakkergród!!! 13.11.07, 19:43 albo Beenhakkergrad. A jak umże to do mauzolemum na placu Beenhakkera (dawniej defilad). Jakie szczęście, że taki wielki człowiek zawitał tu do nas maluczkich!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maras Re: Zamiast Warszawy - Beenhakkergród!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 20:17 Skoro poprawiasz ortografie forumowiczow to wez poprawke na "umze". Makabra. Skad u ciebie tyle zjadliwosci? Odpowiedz Link Zgłoś
marek.k72 Re: Zamiast Warszawy - Beenhakkergród!!! 13.11.07, 21:46 Bo z tego co się dzieje wokół Beenhakkera można się już tylko pośmiać. Przedłużanie kontraktu przed wykonaniem roboty - na ciężkie pieniądze. Bo naprawdę ten człowiek dostaje nieziemską kasę - a na inkubatory to w tym kraju brakuje pieniędzy, na operacje brakuje, dzieci czekają na potrzebne badanie długo (a wiem coś o tym). A k... przyjeżdża taki Pan i nawet nie musi nic specjalnego zrobić a kasę dostaje cholerną i jeszcze (widziałem to w internecie!!!) jeszcze dostaje cmoka w rękę (przypadkowo jak czytałem...) No i jak się z tego nie śmiać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: Zamiast Warszawy - Beenhakkergród!!! IP: *.tktelekom.pl 13.11.07, 23:27 marek.k72 napisał: > Bo z tego co się dzieje wokół Beenhakkera można się już tylko > pośmiać. > Przedłużanie kontraktu przed wykonaniem roboty - na ciężkie > pieniądze. Bo naprawdę ten człowiek dostaje nieziemską kasę - a na > inkubatory to w tym kraju brakuje pieniędzy, na operacje brakuje, > dzieci czekają na potrzebne badanie długo (a wiem coś o tym). A k... > przyjeżdża taki Pan i nawet nie musi nic specjalnego zrobić a kasę > dostaje cholerną i jeszcze (widziałem to w internecie!!!) jeszcze > dostaje cmoka w rękę (przypadkowo jak czytałem...) No i jak się z > tego nie śmiać Tylko, ze czasy komuny juz sie skonczyly i nie ma czegos takiego jak "wspolna kasa na wszelkie wydatki". Na pensje Beenhakera sklada sie PZPN (czy oni maja dotacje rzadowa?), a glowna czesc wyklada SPONSOR - Tyskie. A czy nie bardziej uderzajace jest, ze prezes bez wyksztalcenia i kompetencji banku podlegajacego panstwu bierze na reke miesiecznie kilkadziesiat tysiecy zlotych? Tutaj proponuje szukac kasy na inkubatory. Co do Don Leo - jasne, jeszcze nie awansowal, ale tego jak sie wszyscy czujemy ogladajac gre reprezentacji, to nikt nam nie zabierze. Bez strachu. To wszystko dzieki niemu. To Beenhaker tchnal nowa jakosc w tych trzecioligowych w skali swiata grajkow (poza bramkarzami, klasa swiatowa). A mecz z Portugalia w Chorzowie? Do konca zycia. Wembley naszego pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.k72 Re: Zamiast Warszawy - Beenhakkergród!!! 13.11.07, 21:48 a co do ortografa to przyznaję, że jest wpadka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic dmuchamy balon? IP: *.n4u.krakow.pl 13.11.07, 22:20 Panie Wołowski spokojnie.Na razie były:Armenia,Azerbejdżan,Kazachstan,Belgia,Finlandia i tracące głupio punkty Portugalia i Serbia. Nie ma co "ryczeć".Zobaczymy w ME,jak będzie gra na serio i bez "kelnerów". Siatkarze i siatkarki też mają zagranicznych trenerów i...Mieli swoje "5 minut" a teraz? Cudów nie ma,jak zawodnicy umieją grać,trener może siedzieć na trybunie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD Troche przesadzasz ale... IP: 144.92.199.* 13.11.07, 20:28 ...ale faktem jest ze Beenhakker ma fory za swoj 'image' sympatycznie podstarzalego playboya-swiatowca, co to w wielkim swiecie bywal. Porownanie z Janasem wypada zdecydowanie na niekorzysc tego ostatniego (podobnie sam image Kaczynskiego skutecznie zniechecal do niego mlodych). Za porazke z Armenia kibice wbiliby Janasa na pal, Beenhakkerowi sie upieklo (ale trzeba przyznac ze w Erewaniu wszyscy mozni naszej grupy potracili punkty). Wielu Polakow czuje niechec (by nie powiedziec nienawisc) do swojego kraju, trener z zagranicy ktoremu sie udaje to swietna okazja do poplucia na polskosc. Oczywiscie nie robie z tego zarzutu pod adresem Leo - to nie jego wina ze lubimy oddawac czesc boska ludziom z osiagneciami (Gorski, Wagner, Niemczyk, Malysz, z innej dzialki JPII). Leo jest tylko kolejnym deifikowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mani Pijaczki nie trenerzy? IP: *.spray.net.pl 13.11.07, 19:46 Kogo miał na myśli pan redaktor mówiąc o szkoleniowcach w stanie wskazującym spożycie alkoholu na treningach?? Kojarzy ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: Pijaczki nie trenerzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 20:18 Gość portalu: Mani napisał(a): > Kogo miał na myśli pan redaktor mówiąc o szkoleniowcach > w stanie wskazującym spożycie alkoholu na treningach?? > > Kojarzy ktoś? Obstawiam Janusza W., który w czasie, gdy przyznawano nam Euro 2012, ponoć towarzyszył delegacji i nawalony jak Messerschmitt krążył po okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: je Re: Pijaczki nie trenerzy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.07, 22:56 red. ostrożnie napisał: działacze, nie napisał: trenerzy. o trenerach też byłyby mógł, ale trenerów mniej niż działaczy (taaak!) i któryś mógłby zażądać przeprosin :-) ot choćby któryś z treneroposłów. Odpowiedz Link Zgłoś