Dodaj do ulubionych

To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P...

• Gość: Radek Re: To jest ten mecz. O wejście do historii czyli IP: *.de.ibm.com 16.11.07, 19:05
      moze ktos jest z Brna ? i wie gdzie tu mozna na zywo obejzec mecz? .... wszedzie
      tylko czechy - slowacja , zalamka :(
      • Gość: Araggorn Re: To jest ten mecz IP: *.lijbrandt.net 16.11.07, 19:21
        A w Holandii? wie może ktoś gdzie można by obejrzeć mecz? pozdrawiam :)
        (w Amsterdamie dokładniej)
        • aneladgam Re: To jest ten mecz 16.11.07, 21:25
          on-line :)
          • Gość: tnowo Re: To jest ten mecz IP: *.Red-88-1-224.dynamicIP.rima-tde.net 17.11.07, 04:15
            a gdzie online mozna obejrzec?
            • Gość: aneladgam Re: To jest ten mecz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.07, 09:05
              np. tu :)

www.soccer-live.kk.e-wro.pl/sobota.html
      • Gość: dzekson2 Re: To jest ten mecz. O wejście do historii czyli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 19:21
        ktoś kase za odśnieżenie stadionu weżnie i będzie heppi
        s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376
    • Gość: rebe(L) zawsze jak jest taka napinka to sie gupio konczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 19:46
      zeby sie nie okazalo, ze nasi sie "spalili" ze wzgledu na niebywale oczekiwania
      a belgijska mlodziezowka grajac "o nic" nasza reprezentacje wyklepala. Bo wtedy
      w Serbii to juz sie raczej nie uda...
    • Gość: qrezus To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 19:54
      Byłem na Ekwadorze i Kostaryce. Ze strony UEFA wygrałałem bilety na
      EURO 2008 wszystkie mecze grupowe Polaków - jak awansujemy. Byłem
      też na Portugalii i na jutro też mam bilet. Jak nie awansują podam
      PZPN o straty moralne do sądu. Jakiej kwoty mam się domagać? Z góry
      dzięki za propozycje;))).
      Damy radę będzie 4-0
    • Gość: Andy To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 19:59
      Polska teraz gra na stadionie Lecha cała "stara śmietanka"
      Szymkowiak, Hajto, Frankowski, Świerczewski i sporo innych.
      Fajnie się to ogląda. Gdyby nie wielki Ben może oni by teraz grali
      w reprezentacji?
    • Gość: Az aż boję się tego co zaraz napiszę... IP: *.bsk.vectranet.pl 16.11.07, 20:02
      ale chodzi mi po głowie taki scenariusz, że z Belgią jakimś cudem przegrywamy i
      musimy wygrać na Srbskiej maracanie. I co? I wygrywamy z serbami, a zwycięstwo
      smakuje jak jeszcze nigdy w historii. Co prawda taki przebieg wydarzen jest mało
      prawdopodobny, bo niby jak w takich okolicznosciach mielibysmy nie wygrać z
      Belgią, ale... Polacy nie trzeźwieliby do przyszłego poniedziałku :D
      • Gość: . Re: aż boję się tego co zaraz napiszę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 20:06
        o,prosze prosze...

kiedy juz myslalem, ze zczubakom sie nie zdarzaja zenujace rzeczy,
        tu taka niemila niespodzianka.
        A jak awansujemy to prowadzcie relacje na zywo non-stop do
        pierwszego meczu na ME2008
        • Gość: yankee12jd LONDYN - 500 tys Polakow.... IP: *.range86-135.btcentralplus.com 16.11.07, 20:11
          ....i nie wiadomo gdzie mecz obejrzec:-(

Ratujcie: moze jakas telewizja transmituje, moze jakis pub (Klub Orła Białego na
          Balham, wiem ze transmituja i maja no ale to tylko jeden a chetnych wielu
          bedzie)....Polakow z LDN prosze o jakies wskazowki bo w LDN od niedawna jestem i
          nie mialem czasu sie ogarnac..... - sopcast to ostatecznosc - chce pojsc do pubu
          w koszulce i pospiewac....pisac.pls
          • Gość: irony Re: LONDYN - 500 tys Polakow.... IP: *.range86-133.btcentralplus.com 17.11.07, 10:43
            Jak wjuz wspomniales na Balham bedzie na 100%. Na pewno jest na Cricklewood
            NW2,powinien byc rowniez na Acton - Hanger Lane (o ile ten pub jeszcze istnieje,
            dawno tam nie bylem). Na Ealing/ Acton, z racji tego ze mieszka tam wielu
            Polakow, tez jakis pub powinienes znalezc.
            • Gość: Zenek Smetana Re: LONDYN - 500 tys Polakow.... IP: 78.146.217.* 17.11.07, 17:13
              Gość portalu: irony napisał(a):

> Jak wjuz wspomniales na Balham bedzie na 100%. Na pewno jest na Cricklewood
              > NW2,powinien byc rowniez na Acton - Hanger Lane (o ile ten pub jeszcze istnieje
              > ,
              > dawno tam nie bylem). Na Ealing/ Acton, z racji tego ze mieszka tam wielu
              > Polakow, tez jakis pub powinienes znalezc.

Irony jak to przeczytasz to mozesz powiedziec w jakim dokladnie miejscu jest pub
              na Cricklewood?
              • Gość: irony Re: LONDYN - 500 tys Polakow.... IP: *.range86-133.btcentralplus.com 17.11.07, 17:44
                > Irony jak to przeczytasz to mozesz powiedziec w jakim dokladnie miejscu jest
                pub na Cricklewood?

Cricklewood Lane. Z glownego skrzyzowania Cricklewood Broadway na polnoc w
                kierunku Finchley. Pub jest jakies 50m za skrzyzowaniem po prawej stronie ulicy
                (po lewej, na przeciwko jest B&Q). Najblizsze stacje metra: Willesden Green -
                stamtad kilka przystankow busami 260, 266, 460 lub Kilburn - 316, 32, 16, 332.
                Jak masz jakies pytania to wal na gg 3192480
                Pzdr.
    • Gość: Jarek_Wawa Mamo, tato - pozdrawiam was !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 20:16
      Mamo, Tato - pozdrawiam.
      Jarek z Warszawy

Pokażcie to chłopaki, będę was ubóstwiał, o tak !
    • Gość: Prokok Wiedzący Miałem wizję nt. meczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 20:26
      Moim zdaniem Polska strzeli 1,11 bramki, a Belgia 1,33. Tak wynika z moich
      obliczeń. Bramkę dla naszej reprezentacji strzeli Smolarek, a później
      Krzynówkowi zabraknie 11 cm do bramki...

"Już był w ogródku, już witał się z gąską..."
    • Gość: Jurass hej !! co z zegarem na górze IP: 194.242.62.* 16.11.07, 20:33
      godzina meczu sie zmienila ?? - było 1 day 00 h 00 m 01 sek, potem 1
      day 00 h 00 m 00 sek a nastepnie 1 day 03 h 00 m 00 sek. Co to za
      strefa czasowa ??
    • Gość: braat1 Re: To jest ten mecz. O wejście do historii czyli IP: *.chello.pl 16.11.07, 20:34
      Na Boga, pisze juz, ktorys raz. Zrobcie linki tak, zeby sie
      otwieraly w NOWYM OKNIE!!!!. Czytam sobie relacje i chce miec
      otwarta relacje i jakies "dygresje". Prosze poprawcie to.
    • Gość: Lord Vader Nikt nie napisał ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 20:37
      ...?
    • Gość: cibi To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.mnc.pl 16.11.07, 20:42
      wygramy,bo nie ma innego wyjścia a wiemy,ze pilkarzy naszych stać i
      to zrobią dla najbliższych i wiernych kibiców,których jest naprawde
      dużo,oj tak,milego oglądania
    • Gość: rthompson najważniejszy mecz ostatniego 25-lecia IP: *.aster.pl 16.11.07, 20:44
      dawno nie czytałem czegos bardziej przesadnego
    • aneladgam a wiecie dlaczego przegramy? 16.11.07, 21:06
      obym była złym prorokiem... ale:
      - z Markiem, Adamem i Martą oglądaliśmy w knajpie finał Mistrzostw w ręczną
      Niemcy-Polska. Przegraliśmy.
      - z Markiem, Adamem i Martą oglądaliśmy u tychże Adama i Marty mecz zeszłej
      jesieni Śląsk-Anwil (kosz). Przegraliśmy.
      - z Markiem, Adamem i Martą oglądaliśmy w ogródku pubu mecz Polska-USA w Lidze
      Światowej (siatka). Przegraliśmy.
      - z Markiem idziemy jutro do Adama i Marty oglądać jutro mecz Polska-Belgia (noga).

cieszycie się?
      • Gość: kontenplator Re: a wiecie dlaczego przegramy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 21:12
        Ja bym nasłał na was ochronę i CBA, abyście pod żadnym pozorem nie zabierali ze
        sobą Marty. Najlepiej zmieńcie pub i program w telewizorze.
      • aneladgam Re: a wiecie dlaczego przegramy? 18.11.07, 00:01
        no dobra :D odczarowaliśmy nasz kwartecik :D
    • Gość: Elwro Już chciałem pisać mejla z mordą... IP: *.citynet.pl 16.11.07, 21:10
      ...że wyświetla mi się "2 days since mecz" kiedy sobie przypomniałem że mam źle ustawioną datę w kompie. Thx guyz.
    • Gość: Piotr Do której wy tak zamierzacie siedzieć ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 21:13
      no właśnie ?
    • Gość: jaceloth chyba dziś nie zasnę IP: *.icpnet.pl 16.11.07, 21:16
      szkoda, że ten mecz nie odbywa sie w japonii(jak puchar świata), wtedy
      oglądalibyśmy go jutro o 7 rano
    • Gość: wwmac To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.11.07, 21:34
      Odliczanie zeszło poniżej 1 DNIA !!!! ..... Już się nie mogę doczekać!
      Pozdrawiam Wszystkich KIBICÓW!!!

POOOOLSKKKAAAA! Biaaaaaałłłłłooooo - Czeeeerwoooooniiii!!!
    • Gość: uki To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 22:32
      ja tam czytam i trzymam kciuki abyscie do meczu dotrwali:)
    • uberkilah To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. 16.11.07, 22:34
      prawdziwi kibice rowniez czuwaja... i czytaja. :)
    • robertoleonardsson To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. 16.11.07, 22:36
      JA CZYTAM!!!!
      dobra zaraz idę na death proof Tarrantino
      się dowartościować intelektualnie...
    • Gość: mav To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.07, 22:36
      Jeszcze Was czytamy, przynajmniej ja. Jako przystawke do Football Managera i
      domina w tv ;) pozdro i powodzenia
      • Gość: rfx Re: To jest ten mecz. O wejście do historii czyli IP: *.elomza.pl 16.11.07, 22:38
        dramatyzujecie z tym meczem życia. Było ich sporo.
        Pewnie by się załapał do dziesiątki najważniejszych, ale nie na podium.
    • Gość: zakol To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.pk.edu.pl 16.11.07, 22:45
      ja was czytam, czytalem i bede czytal. mam tylko nadzieje ze jak jutro wstane to
      bedzie 19 i juz zaraz sie zacznie, niestety nie dane jest mi obejrzec mecz na
      zywo, ale chetnie wykorzystam was do tego historycznego momentu. na pewno bedzie
      z czuba;]
    • deana Re: To jest ten mecz. O wejście do historii czyli 16.11.07, 22:47
      Jak to nie czyta?Czyta,czyta. Tylko jak Was czubaki czytam to zaczynam
      optymistycznie myśleć o jutrze, a jak ja optymistycznie się nastrajam do gry
      naszych do zawsze przegrywają. Wolę cicho siedzieć:p
      • Gość: Bercik Re: To jest ten mecz. O wejście do historii czyli IP: 86.157.197.* 16.11.07, 22:51
        Tak sobie pomyslalem, ze najszczesliwsi to bylibyscie jakby ktos podczas Waszej
        relacji ktos wreszcie z czuba bramke strzelil. :P Najlepiej, zeby Polacy i nie
        jedna. :D
    • Gość: hes To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 23:20
      znalezione u konkurencji - moze nie jest to kręcenie słynnych "gorących kubków", ale po co to? Ja się pytam? Po co?
      muzyka.onet.pl/10172,55663,galerie.html
    • maxxxim Re: To jest ten mecz. O wejście do historii czyli 16.11.07, 23:24
      POLSKA !!! BIAŁO-CZERWONI!!! Jutro przechodzicie do historii, nie ma wyjścia.
      Wszyscy w to wierzą! Za dużo alkoholu juz się chłodzi, żeby mogło byc inaczej.
      Panowie jutro świętujemy na maxa. A potem Leo zrobić coś, żeby nasze święto
      mogło potrwac trochę dłużej niz faza grupowa i smutek na Okęciu. Jeśli Grecy
      mogli, to my tez możemy :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka