Gość: Radek Re: To jest ten mecz. O wejście do historii czyli IP: *.de.ibm.com 16.11.07, 19:05 moze ktos jest z Brna ? i wie gdzie tu mozna na zywo obejzec mecz? .... wszedzie tylko czechy - slowacja , zalamka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Araggorn Re: To jest ten mecz IP: *.lijbrandt.net 16.11.07, 19:21 A w Holandii? wie może ktoś gdzie można by obejrzeć mecz? pozdrawiam :) (w Amsterdamie dokładniej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tnowo Re: To jest ten mecz IP: *.Red-88-1-224.dynamicIP.rima-tde.net 17.11.07, 04:15 a gdzie online mozna obejrzec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneladgam Re: To jest ten mecz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.11.07, 09:05 np. tu :) www.soccer-live.kk.e-wro.pl/sobota.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Re: To jest ten mecz. O wejście do historii czyli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 19:21 ktoś kase za odśnieżenie stadionu weżnie i będzie heppi s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebe(L) zawsze jak jest taka napinka to sie gupio konczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 19:46 zeby sie nie okazalo, ze nasi sie "spalili" ze wzgledu na niebywale oczekiwania a belgijska mlodziezowka grajac "o nic" nasza reprezentacje wyklepala. Bo wtedy w Serbii to juz sie raczej nie uda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrezus To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 19:54 Byłem na Ekwadorze i Kostaryce. Ze strony UEFA wygrałałem bilety na EURO 2008 wszystkie mecze grupowe Polaków - jak awansujemy. Byłem też na Portugalii i na jutro też mam bilet. Jak nie awansują podam PZPN o straty moralne do sądu. Jakiej kwoty mam się domagać? Z góry dzięki za propozycje;))). Damy radę będzie 4-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 19:59 Polska teraz gra na stadionie Lecha cała "stara śmietanka" Szymkowiak, Hajto, Frankowski, Świerczewski i sporo innych. Fajnie się to ogląda. Gdyby nie wielki Ben może oni by teraz grali w reprezentacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Az aż boję się tego co zaraz napiszę... IP: *.bsk.vectranet.pl 16.11.07, 20:02 ale chodzi mi po głowie taki scenariusz, że z Belgią jakimś cudem przegrywamy i musimy wygrać na Srbskiej maracanie. I co? I wygrywamy z serbami, a zwycięstwo smakuje jak jeszcze nigdy w historii. Co prawda taki przebieg wydarzen jest mało prawdopodobny, bo niby jak w takich okolicznosciach mielibysmy nie wygrać z Belgią, ale... Polacy nie trzeźwieliby do przyszłego poniedziałku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: aż boję się tego co zaraz napiszę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 20:06 o,prosze prosze... kiedy juz myslalem, ze zczubakom sie nie zdarzaja zenujace rzeczy, tu taka niemila niespodzianka. A jak awansujemy to prowadzcie relacje na zywo non-stop do pierwszego meczu na ME2008 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yankee12jd LONDYN - 500 tys Polakow.... IP: *.range86-135.btcentralplus.com 16.11.07, 20:11 ....i nie wiadomo gdzie mecz obejrzec:-( Ratujcie: moze jakas telewizja transmituje, moze jakis pub (Klub Orła Białego na Balham, wiem ze transmituja i maja no ale to tylko jeden a chetnych wielu bedzie)....Polakow z LDN prosze o jakies wskazowki bo w LDN od niedawna jestem i nie mialem czasu sie ogarnac..... - sopcast to ostatecznosc - chce pojsc do pubu w koszulce i pospiewac....pisac.pls Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irony Re: LONDYN - 500 tys Polakow.... IP: *.range86-133.btcentralplus.com 17.11.07, 10:43 Jak wjuz wspomniales na Balham bedzie na 100%. Na pewno jest na Cricklewood NW2,powinien byc rowniez na Acton - Hanger Lane (o ile ten pub jeszcze istnieje, dawno tam nie bylem). Na Ealing/ Acton, z racji tego ze mieszka tam wielu Polakow, tez jakis pub powinienes znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Smetana Re: LONDYN - 500 tys Polakow.... IP: 78.146.217.* 17.11.07, 17:13 Gość portalu: irony napisał(a): > Jak wjuz wspomniales na Balham bedzie na 100%. Na pewno jest na Cricklewood > NW2,powinien byc rowniez na Acton - Hanger Lane (o ile ten pub jeszcze istnieje > , > dawno tam nie bylem). Na Ealing/ Acton, z racji tego ze mieszka tam wielu > Polakow, tez jakis pub powinienes znalezc. Irony jak to przeczytasz to mozesz powiedziec w jakim dokladnie miejscu jest pub na Cricklewood? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irony Re: LONDYN - 500 tys Polakow.... IP: *.range86-133.btcentralplus.com 17.11.07, 17:44 > Irony jak to przeczytasz to mozesz powiedziec w jakim dokladnie miejscu jest pub na Cricklewood? Cricklewood Lane. Z glownego skrzyzowania Cricklewood Broadway na polnoc w kierunku Finchley. Pub jest jakies 50m za skrzyzowaniem po prawej stronie ulicy (po lewej, na przeciwko jest B&Q). Najblizsze stacje metra: Willesden Green - stamtad kilka przystankow busami 260, 266, 460 lub Kilburn - 316, 32, 16, 332. Jak masz jakies pytania to wal na gg 3192480 Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek_Wawa Mamo, tato - pozdrawiam was !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 20:16 Mamo, Tato - pozdrawiam. Jarek z Warszawy Pokażcie to chłopaki, będę was ubóstwiał, o tak ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prokok Wiedzący Miałem wizję nt. meczu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 20:26 Moim zdaniem Polska strzeli 1,11 bramki, a Belgia 1,33. Tak wynika z moich obliczeń. Bramkę dla naszej reprezentacji strzeli Smolarek, a później Krzynówkowi zabraknie 11 cm do bramki... "Już był w ogródku, już witał się z gąską..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurass hej !! co z zegarem na górze IP: 194.242.62.* 16.11.07, 20:33 godzina meczu sie zmienila ?? - było 1 day 00 h 00 m 01 sek, potem 1 day 00 h 00 m 00 sek a nastepnie 1 day 03 h 00 m 00 sek. Co to za strefa czasowa ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: braat1 Re: To jest ten mecz. O wejście do historii czyli IP: *.chello.pl 16.11.07, 20:34 Na Boga, pisze juz, ktorys raz. Zrobcie linki tak, zeby sie otwieraly w NOWYM OKNIE!!!!. Czytam sobie relacje i chce miec otwarta relacje i jakies "dygresje". Prosze poprawcie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord Vader Nikt nie napisał ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 20:37 ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cibi To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.mnc.pl 16.11.07, 20:42 wygramy,bo nie ma innego wyjścia a wiemy,ze pilkarzy naszych stać i to zrobią dla najbliższych i wiernych kibiców,których jest naprawde dużo,oj tak,milego oglądania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rthompson najważniejszy mecz ostatniego 25-lecia IP: *.aster.pl 16.11.07, 20:44 dawno nie czytałem czegos bardziej przesadnego Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam a wiecie dlaczego przegramy? 16.11.07, 21:06 obym była złym prorokiem... ale: - z Markiem, Adamem i Martą oglądaliśmy w knajpie finał Mistrzostw w ręczną Niemcy-Polska. Przegraliśmy. - z Markiem, Adamem i Martą oglądaliśmy u tychże Adama i Marty mecz zeszłej jesieni Śląsk-Anwil (kosz). Przegraliśmy. - z Markiem, Adamem i Martą oglądaliśmy w ogródku pubu mecz Polska-USA w Lidze Światowej (siatka). Przegraliśmy. - z Markiem idziemy jutro do Adama i Marty oglądać jutro mecz Polska-Belgia (noga). cieszycie się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontenplator Re: a wiecie dlaczego przegramy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 21:12 Ja bym nasłał na was ochronę i CBA, abyście pod żadnym pozorem nie zabierali ze sobą Marty. Najlepiej zmieńcie pub i program w telewizorze. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: a wiecie dlaczego przegramy? 18.11.07, 00:01 no dobra :D odczarowaliśmy nasz kwartecik :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elwro Już chciałem pisać mejla z mordą... IP: *.citynet.pl 16.11.07, 21:10 ...że wyświetla mi się "2 days since mecz" kiedy sobie przypomniałem że mam źle ustawioną datę w kompie. Thx guyz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Do której wy tak zamierzacie siedzieć ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 21:13 no właśnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth chyba dziś nie zasnę IP: *.icpnet.pl 16.11.07, 21:16 szkoda, że ten mecz nie odbywa sie w japonii(jak puchar świata), wtedy oglądalibyśmy go jutro o 7 rano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwmac To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.11.07, 21:34 Odliczanie zeszło poniżej 1 DNIA !!!! ..... Już się nie mogę doczekać! Pozdrawiam Wszystkich KIBICÓW!!! POOOOLSKKKAAAA! Biaaaaaałłłłłooooo - Czeeeerwoooooniiii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uki To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 22:32 ja tam czytam i trzymam kciuki abyscie do meczu dotrwali:) Odpowiedz Link Zgłoś
uberkilah To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. 16.11.07, 22:34 prawdziwi kibice rowniez czuwaja... i czytaja. :) Odpowiedz Link Zgłoś
robertoleonardsson To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. 16.11.07, 22:36 JA CZYTAM!!!! dobra zaraz idę na death proof Tarrantino się dowartościować intelektualnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mav To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.11.07, 22:36 Jeszcze Was czytamy, przynajmniej ja. Jako przystawke do Football Managera i domina w tv ;) pozdro i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rfx Re: To jest ten mecz. O wejście do historii czyli IP: *.elomza.pl 16.11.07, 22:38 dramatyzujecie z tym meczem życia. Było ich sporo. Pewnie by się załapał do dziesiątki najważniejszych, ale nie na podium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakol To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.pk.edu.pl 16.11.07, 22:45 ja was czytam, czytalem i bede czytal. mam tylko nadzieje ze jak jutro wstane to bedzie 19 i juz zaraz sie zacznie, niestety nie dane jest mi obejrzec mecz na zywo, ale chetnie wykorzystam was do tego historycznego momentu. na pewno bedzie z czuba;] Odpowiedz Link Zgłoś
deana Re: To jest ten mecz. O wejście do historii czyli 16.11.07, 22:47 Jak to nie czyta?Czyta,czyta. Tylko jak Was czubaki czytam to zaczynam optymistycznie myśleć o jutrze, a jak ja optymistycznie się nastrajam do gry naszych do zawsze przegrywają. Wolę cicho siedzieć:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bercik Re: To jest ten mecz. O wejście do historii czyli IP: 86.157.197.* 16.11.07, 22:51 Tak sobie pomyslalem, ze najszczesliwsi to bylibyscie jakby ktos podczas Waszej relacji ktos wreszcie z czuba bramke strzelil. :P Najlepiej, zeby Polacy i nie jedna. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hes To jest ten mecz. O wejście do historii czyli P.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.07, 23:20 znalezione u konkurencji - moze nie jest to kręcenie słynnych "gorących kubków", ale po co to? Ja się pytam? Po co? muzyka.onet.pl/10172,55663,galerie.html Odpowiedz Link Zgłoś
maxxxim Re: To jest ten mecz. O wejście do historii czyli 16.11.07, 23:24 POLSKA !!! BIAŁO-CZERWONI!!! Jutro przechodzicie do historii, nie ma wyjścia. Wszyscy w to wierzą! Za dużo alkoholu juz się chłodzi, żeby mogło byc inaczej. Panowie jutro świętujemy na maxa. A potem Leo zrobić coś, żeby nasze święto mogło potrwac trochę dłużej niz faza grupowa i smutek na Okęciu. Jeśli Grecy mogli, to my tez możemy :D Odpowiedz Link Zgłoś