ffamousffatman Re: wygrana 18.11.07, 12:58 co mie jedno zastanawia, jak tak beznadziejnie grajaca reprezentacja wygrywa mecze i strzela takie cudowne bramki jak wczoraj? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Legwan Re: wygrana IP: *.171.103.226.crowley.pl 18.11.07, 13:14 Myślę że ta cała euforia przyjmuje nieco za dużą skale.Nie ma co ukrywac ,że wczorajszy mecz był zwyczajnie nudny (duzo bardziej ekscytowałem się pojedynkiem szkotów z włochami) ,belgom nie zależało na wyniku.Sam awans do mistrzostw Europy również nie jest jakimś wielkim sukcesem-jesteśmy całkiem niezłą europejska drużyną której awans do finałów (przy tak słabo grajacej Serbii) rozpatrywałem w kategoriach obowiązku. Poza tym nie oszukujmy się-- mistzostwa Europy to nie ta ranga co mistrzostwa swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ry Ile kosztuje mecz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.07, 13:17 Zastanawiam się ile trzeba było by wybecalować coby plebs zadowolić tanim igrzyskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia481 A było inaczej?Gó.. warta bieganina a nie gra 18.11.07, 13:22 czasami i" ślepej kurze trafi się ziarno" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Jest skład na Belgię! Łobodziński gra IP: *.who.vectranet.pl 18.11.07, 14:01 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ImI Jest skład na Belgię! Łobodziński gra IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.07, 14:12 brawo polska :D brawo ebi :D brawo leo :D ... teras z serbia i tam tesz wygrami hehe Odpowiedz Link Zgłoś
critto Slawa Polsce!! Leo, jestes WIELKI!! 18.11.07, 14:17 wspaniale zwyciestwo, ogladalem caly mecz!!! DZIEKI chlopakom ze skladu, przede wszystkim SMOLARKOWI (DWA CELNE GOLE!! TO TWOJE ZWYCIESTWO!!!) i BORUCOWI (WSPANIALA OBRONA!!!) Wszyscy spisaliscie sie zreszta swietnie, no i LEO BENHAAKER- LEO, TO TY ICH ZROBILES MISTRZAMI!!! JESTES WIELKI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Z perspektywy kibica, precz z piknikami. IP: 83.238.201.* 18.11.07, 14:25 Byłem na meczu i jest mi wstyd za niektórych kibiców, jeżeli panie Stec tacy ludzi mają chodzić na stadiony, to ja dziękuję. Zero dopingu, przez cały mecz nawet słowem się nie odezwali, poza momentami w których strzeliliśmy bramkę. Ja i kolega z Olsztyna i z Elbląga zdzieraliśmy gardło cały mecz, a spora większość obok nas po prostu w milczeniu mecz oglądała i narzekała na grę, wyzywała naszych piłkarzy po każdym nieudanym zagraniu. Niektórym energii nie brakowało przed meczem w okolicznych barach, za to żeby naprawdę kibicować na meczu, już sił i ochoty zabrakło. Takim kibicom piłkarze nie powinni dziękować po meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boado Manipulowanie jest formą ogłupiania IP: *.ghnet.pl 18.11.07, 14:35 Kibol to młody człowiek, kiepsko wykształcony (czasem po taśmowych studiach), wyprany z własnych poglądów przez media, konsumpcyjnie i hedonistycznie nastawiony do życia, wyzuty z utożsamianiania się z narodem- swoją ojczyzną, nieodpowiedzialny za swoje czyny i słowa, nie rozumiejący otaczającej go rzeczywistości, kibic występu gladiatorów i zwolennik budowy aren dla tych celów. Kibol wszystko kupi co propaganda medialna podaje, co rządzący "wciskają". Kibol nie ma własnego racjonalnego zdania i przemyślanych poglądów. Kibol jest ludzkim pierwotniakiem. Kibolami są ci, co nie pojęli treści mojej pisemnej wypowiedzi. Dziś trochę żenujących wypowiedzi w mediach: "Obywatelstwo polskie dla trenera, trener bohaterem, odznaczenienia dla niego". Oto przykład manipulowania tłumami- trafiać w ich dążenia, tęsknoty, kompleksy... więc zakwalifikowanie się do mistrzostw Europy w gronie drużyn z małych państewek wynosi się na piedestał w skali osiąnięć historycznych, zapominając,że byliśmy dwukrotnie trzecią drużyną świata . P0czytajnie sobie Józefa Kosseckiego " Tajemne sterowanie ludźmi". Można znaleźć tę pozycję w Internecie. Nie dajcie się ogłupiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejeG Wielka prośba do Ebiego IP: *.kalisz.mm.pl 18.11.07, 14:42 W trosce o przyszłość naszej piłki nożnej apeliję do Ebiego żeby miał dwóch a jeszcze lepiej trzech synów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Cuda zapowiedziane już się pojawiają. IP: *.ghnet.pl 18.11.07, 15:01 Spośród drużyn z Kozich Wólek naszym ( naród 40- milionowy) udało się zakwalifikować ( po kiepskich występach) na mistrzostwa, co ten fakt okrzyczano już sukcesem na miarę historyczną. Ubawiło mnie to do rozpuku. Kretynizm . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Chyba nie wierzycie!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.07, 15:54 Ze Polacy z grupy wyjdą???Korea.Niemcy i ich pierwsza kwalifikacja do EU.I tak Niemcy wygrają.Pozdro dla fanów Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Wpaść IP: *.ghnet.pl 18.11.07, 15:11 na pomysł ,że zakwalifikowanie się do mistrzostw w gronie słabych drużyn i okrzyknąć to wydarzenie historycznym już jest samo w sobie cudem. Takich cudów będzie więcej, Donald wam to obiecał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glos rozsadku Biedny narod, jedyny jego powod do dumy to ... IP: *.acn.waw.pl 18.11.07, 15:21 dostanie sie na jakis konkurs w kopaniu dmuchanej kuli albo organizacja tej prostackiej imprezy! Gdyby tak Polacy wygrywali noble w dziedzinach naukowych, wysylali kolejne sondy w kosmos, budowali czesc miedzynarodowej stacji kosmicznej, mieli premiera fachowca a nie leniwego historyka dziury baltyckiej i mieli chociaz jedna znana marke samochodu czy elektroniczna to bylbym dumny. Tymczasem ten biedny kraik ma wielkie fete narodowa z okazji dostania sie na jakis idiotyczny konkurs biegania i kopania w kule przez niezbyt bystrych facetow. Zalosne! Za kilkaset lat nasi potomkowie beda sie zanosic smiechem i pukac w czolo, jakie dziadki byly glupie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: are Re: Biedny narod, jedyny jego powod do dumy to .. IP: 83.238.201.* 18.11.07, 16:07 Zapewne jesteś jakimś zakompleksionym nieudacznikiem, wybieranym do każdego składu piłki nożnej na wf jako ostatni. Co ci przeszkadza nasz sukces, piłka to piłka a rozwój kraju to zupełnie inne rzeczy, szkoda że ich zupełnie nie odróżniasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Biedny narod, jedyny jego powod do dumy to .. IP: *.ghnet.pl 18.11.07, 16:19 Jesteś z tych co "chleba i rozrywki" domagają się, czyli z plebsu ( ubogiego duchem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Glos rozsadku Jaki byles z WF-u? Oto typowo polskie pytanie!... IP: *.acn.waw.pl 18.11.07, 18:28 Bacznosc! Do najglupszego rownaj! Nie zapyta sie czlowieczek jaki bylem z fizyki czy historii, tylko czy bylem dobry z WF-u! Bylem niezly, ale walilem ten stadionowo - faszystowski przedmiot! Wolalem fizyke i dlatego dzisiaj zyje mi sie bardzo dobrze, patrzac z daleka na ten smutny polski zascianek! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: na wesoło z goryczą! 18.11.07, 16:19 Jak ich oplujemy,ujawnimy haki,dopiero zagrają! Wszechpolski Sport TRwam. Ojdyra to ja wam! Kloaczora kloacza! Kloaczora mlaskacza! Wam zbudujemy stadiony, wkopiemy w przedpolu brony. Z bramek zrobimy kaplice, niech się pomodlą kibice. Wyjdą na boisko klerycy, z nich żaden grzesznie nie ćwiczy! Cheerleaders, te z Szamboobrony, dadzą , upiększą stadiony. W naszej bramce coś świętego, z zakazem strzelania do tego. Transmisję prowadzi Sport TRwam. Wszechpolska pilnuje u bram. Nie wpuszcza na stadion czarnego, niechaj nie drażni bliźniego. Nie wpuszczą masona, Żyda, to osłabienie się przyda, i to dla naszej drużyny, czego to my nie zrobimy. Każemy im się lustrować, każemy im piłkę schować. Poddamy uchwałę w Sejmie, że zawodników im zdejmie, nasza służba specjalna, jak zwykle anormalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobrano co tusk zdrajca ma z tym wspólnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 16:35 col za palanty napinacze tuskowi dziekuja za mecz co ten szpieg zdrajca ma wspólnego z polska ja go znam , wygrali piłkarze bo byli zespołem a nie sa to jacys wielcy piłkarze moze jeszcze beda ale skad tu tusk opamientajcie sie napinacze polityczni , tu wygrał sport a nie polityka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierdek Jest skład na Belgię! Łobodziński gra IP: *.chello.pl 18.11.07, 17:09 Co za bazdury, to zasługa całej drużyny, bramkarzy, obrańców i całej reszty od czarnej roboty, tych dwóch (zwłaszcza Banchaker) tylko pokazali się w najważniejszym momencie. Jak dla mnie absolutnymi bohaterami eliminacji są Krzynówek i Boruc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc LA Jest skład na Belgię! Łobodziński gra IP: *.socal.res.rr.com 18.11.07, 17:26 dlaczego naduzywa sie i prowokuje ; w tytule o dwoch takich... po co te zlosliwosci, takie typowe polskie, poza tym w tytule artykulow tylko Ebi , przeciez caly zespol zgral, czyzby Ebi byl sam na boisku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan RTS Lato,Boniek itp.na kolanach do Leo!!!!!! IP: *.4web.pl 18.11.07, 17:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny Jest skład na Belgię! Łobodziński gra IP: *.171.16.199.crowley.pl 18.11.07, 20:44 Co prawda mecz nie był wspaniałym widowiskiem piłkarskim, ale przecież ten wygrywa, kto strzela, thx -wreszczcie impreza o tak dużym rozmachu nas nie ominie, "za twoim przewodem...". pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Turniejowy mecz IP: *.gdynia.mm.pl 18.11.07, 21:58 Polacy zagrali turniejowy mecz: mało efektowny ale bardzo efektywny. Hiszpanie czy Anglicy nie uzyskują sukcesów na imprezach bo potrzeba waleczności w ich meczach. Natomiast Niemcy czy Włosi to prawie pewni półfinaliści, finaliści bo z założonymi rękoma chodzą po boisku i czekają na farfocle ala Vertonghen oraz murują z daleka swoją bramkę. Pierwsza połowa wyszła Orzełkom Benhakera taka nieświadomie bo splątał naszym nogi potencjalny sukces. Druga była taka jak trzeba bo rywal nie miał nic do pokazania więc i samemu nie ma co się wysilać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Az Re: Jest skład na Belgię! Łobodziński gra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.07, 22:06 Byłem tam, byłem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartuś 17 listopada IP: *.sdm.am.gdynia.pl 19.11.07, 00:20 dziekuje chlopaki! to mooje najpiekniejsze urodziny w moim zyciu! cudowna data, tylko ten prezent chcialem otrzymac i udalo sie!111111 yeeeahhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kx wydaje mi się, że pierwszy gol był... IP: *.catv.net.pl 19.11.07, 14:03 ustawiony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcioo Re: wydaje mi się, że pierwszy gol był... IP: 62.87.185.* 19.11.07, 15:21 tak, to bylo oczywiste... Belg spojrzal na smolarka, puscil mu oko i powiedzial: masz, dobiegniesz? a bramkarz w tym czasie dlubal w nosie i zobaczyl ze smolarek dogania pilke, wiec tez sprobowal pobiec, aby nie bylo tak ze powiedza ze nie interweniowal... a ten trzeci belg dostal kolki jak biegl za smolarkiem. a potem w szatni, liczyli ile to u bukmachera obstawiali, oraz ile maja od zwiazku polskiego i belgijskiego i serbskiego za awans polakow. hehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypryjczyk Jest skład na Belgię! Łobodziński gra IP: *.olsztyn.mm.pl 22.11.07, 10:22 trener jest dso!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Yrej6 Odpowiedz Link Zgłoś