Dodaj do ulubionych

Wybierz największego bohatera eliminacji Euro 2008

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 22:55
LEO - to On stworzył ten Zespół !
Obserwuj wątek
    • Gość: Igrex Wybierz największego bohatera eliminacji Euro 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 22:56
      Bez wątpienia Beenhakker. On poprowadził Polską drużynę jak nikt inny i chwała
      mu za to :)

DZIĘKUJEMY
      • Gość: Leon Piechniczek z Engelem są bohaterami IP: 62.87.184.* 19.11.07, 11:00
        Uważam, że to Piechniczek z Engelem najbardziej pomogli reprezentacji - słusznymi uwagami, bezcennymi radami dla Leo i doświadczeniem. Ponadto byli obecni na każdej relacji w studio telewizyjnym, gdzie można było wysłuchać ich świetnych komentarzy.
        • Gość: dd Haha popieram! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 13:32
          Dobre panie dobre!
    • Gość: Gniew Wybierz największego bohatera eliminacji Euro 200 IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.07, 23:06
      Wszyscy zawodnicy zasługują na gratulacje. Ale niewątpliwie Leo dał im wiarę i
      moc. Dziękuję im wszystkim. Cieszę się. I mam nadzieję że nie odpuszczą
      środowego meczu!! Pozdrawiam wszystkich Kibiców!!! To nasz wielki dzień!!!
    • Gość: Agnieszka Re: Wybierz największego bohatera eliminacji Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 23:50
      A ja z wielkiej sympatii dla Jacka oddałam głos właśnie na niego, ale wszyscy byli świetni!!!
    • Gość: wer Zdecydowanie Leo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 23:55
      Zagłosowałam właśnie na niego. Czemu? Kim byłby teraz Smolarek, bez Leo, kim
      byłby Krzynówek? To Leo stworzył drużynę, to Leo tchnął w reprezentację nowego
      ducha. Gratulacje należą się każdemu z zawodników, ale największe należą się
      trenerowi.
    • Gość: gadom666 Wybierz największego bohatera eliminacji Euro 200 IP: *.kalisz.mm.pl 18.11.07, 00:11
      Na jeden dzień, Panie Selekcjonerze, stałeś się Karolem Wojtyłą, Lechem Wałęsą,
      Czesławem Miłoszem i Ryszardem Riedlem!
      Jutro wytrzeźwieję, ale dzisiaj jest Pan dla mnie jak kropla pomarańczy w tym
      gorzkim jak pi.. kraju!

z pow
      gadom666
    • Gość: volf Królu Leo!!! Dziękujemy!!! IP: *.168.wmc.com.pl 18.11.07, 00:27
      • Gość: klikson Re: Królu Leo!!! Dziękujemy!!! IP: *.ci.uw.edu.pl 18.11.07, 01:10
        Panie Leo - dokonał Pan ze swoim zespołem rzeczy nadzwyczajnej.
        Ciekawe, co czuje teraz Grzegorz Lato? Pamiętam, jak w 2001 roku po
        meczu z Norwegią ludzie Engela "świętowali" awans na mundial. W
        kilka dni później dostali baty od przeciętnych Białorusinów, gdyż
        zwyczajnie nie mieli siły biegać po boisku (z podobnych względów
        kadra Piechniczka przegrała półfinałowy mecz z Włochami w 1982 w
        Hiszpanii). Mam nadzieję, że tym razem nasi piłkarze zachowają się
        bardziej profesjonalnie i powalczą o zwycięstwo z Serbią.
    • Gość: reject Re: Wybierz największego bohatera eliminacji Euro IP: *.resetnet.pl 18.11.07, 01:08
      Przypadek? Nie. Leo.
    • Gość: leokadia_b Wybierz największego bohatera eliminacji Euro 200 IP: *.ci.uw.edu.pl 18.11.07, 01:13
      LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
      CO? BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
    • Gość: fan tylko LEO!!!! nikt inny IP: *.chello.pl 18.11.07, 01:23
      bez niego nie byloby druzyny, krzynowka i smolarka! leo dzieki,
      jestes wielki, jestes najwiekszy
      • tw.zenek Szpaku!!! Szpaku!!! 18.11.07, 01:29
        Zamiast bohatersko przyznać, że nie ma ochoty komentować poczynań bandy
        wystraszonych zajęcy. zwanych "reprezentacją", do końca trzymał fason.
        • tw.zenek No i ten, co światło wyłaczył na Legii 18.11.07, 02:02
          • Gość: ts Re: No i ten, co światło wyłaczył na Legii IP: *.demon.co.uk 18.11.07, 02:33
            Dzięki Wam wszystkim za piękne słowa, ale największe dzięki dla LEO, macie
            racje, w końcu ktoś potrafił ze średnich piłkarzy wycisnąć maksimum. Tak,
            Smolarek czy Krzynówek to świetni piłkarze, których mamy baaaardzo niewielu, ale
            spoglądając na reprezentacje Włoch, Anglii czy Francji nie stanowią żadnej
            siły(pozornie rzecz jasna:)), a jednak potrafili przejść do historii w wielkim
            stylu, za co im dziękuję serdecznie. Teraz miejmy tylko nadzieje że awans nie
            był przypadkiem i że w końcu coś ruszy się w tej smutnej polskiej piłce, czego
            Wam,Im i sobie życzę.
            Pozdrawiam.
    • Gość: Caniggia Godlewski - w TVP IP: *.city-connect.pl 18.11.07, 03:29
      Godlewski z "Piłki nożnej" powiedział w TVP, że kontrakt z Leo przedłużony był
      przedwcześnie, że kibice nie wybaczą Beenhakkerowi, jeżeli Polacy nie wyjdą z
      grupy na Euro. Zgadzacie się z nim? Wybaczycie?
    • macarthur w tym sondażu brakuje Lecha Kaczyńskiego 18.11.07, 05:35
      który jest największym bohaterenm tych eliminacji, dzięki jego walce
      z korupcją i budowie śp. IV RP ten sukces był możliwy
      • Gość: gdsgsfsd to jest akurat pierwszy cud Tuska :D IP: *.lanet.net.pl 18.11.07, 12:29
        Wystarczyl mu dzien rzadzenia ;)
        Kaczynski przez 2lata nie zrobil nic w tym kierunku, wysmiali go nawet na
        stadionie w Finlandii. A z korupcja to zaczelo walczyc SLD, Ziobro nie mial z
        tym nic wspolnego- nawet wywalil we Wroclawiu paru prokuratorow, ktorzy sie
        korupcja w futbolu zajmowali.
        Piss on PiS!
    • Gość: Robert 77 Wybierz największego bohatera eliminacji Euro 200 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 09:12
      Smolarek,Smolarek,Smolarek !.................
    • Gość: Azazelle Ebi Smolarek NIE strzelił gola w meczu z Armenią! IP: *.136.rev.vline.pl 18.11.07, 10:19
      EBI SMOLAREK NIE STRZELIŁ GOLA W MECZU Z ARMENIĄ! W pierwszym meczu
      M.Żurawski strzelił gola, zaś drugi był PRZEGRANY.
    • Gość: kapi Wybierz największego bohatera eliminacji Euro 200 IP: *.sita.aero 18.11.07, 10:22
      EBI EBI EBI

Kosowski to powinien zawód zmienic. zaraz po wejsciu kiedy mial spory zapas sily
      dostal podanie, wystarczylo dobiec do pilki a wyprzedzil go biegnacy z tylu
      obronca Belgi. Kosa jest powolny jak żółw, spalił sie, nogi z waty. Nie chce go
      widziec w reprezentacji.Ogolnie reperezntacja nie gra na wysokim poziomie.
      dobrze ze wygrywa - choc nie wiem jak to robi. liczy sie wynik i tu pochwaly. ave
    • Gość: POKi Kiepski mamy wybór... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.07, 11:48
      Smolarek jest oczywistym bohaterem dla mnie, jeżeli miałbym znaleźć dla niego
      konkurenta do tej roli to na pewno nie byłby nim ani Beenhakker ani tym bardziej
      Krzynówek
    • Gość: asp Wybierz największego bohatera eliminacji Euro 200 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.07, 12:22
      LEO !! Właściwy człowiek na właściwym miejscu, nie należący i nie zależący od leśnych dziadków z PZPN
    • Gość: Tomek Re: Wybierz największego bohatera eliminacji Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 12:34
      Moim Zdaniem bohaterem był też Boruc zaraz obok Smolarka , zwłaszcza
      wczoraj .
      • Gość: Lato Re: Janas to był gość ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 14:15
    • Gość: krap Wybierz największego bohatera eliminacji Euro 200 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 14:46
      myślę, że nie byłoby Leo bez piłkarzy i piłkarzy bez Leo. choć rację mają Ci, co
      powiadają, iż Leo "wycisnął" z nich maximum (i niech jeszcze ich tak pięknie
      "wyciska"!!!). bez wątpienia największym bohaterem jest Leo. Leo Zawodowiec. nic
      dodać nic ująć. dziękuję tym wszystkim, którzy dołożyli swoje cegiełki do tego
      sukcesu. sobie, jako kibicowi, również ;)) bo to jest nasze wspólne święto.
      wszystkich. dziękuję za to, że mógłbym dziś spojrzeć mojemu ojcu z dumą i
      radością w oczy, a on nie powiedziałby: "za Górskiego to dopiero mieliśmy ekipę..."
      pozdrawiam w te zimowe, a jakże gorące dni ;)
    • Gość: FP Lewandowski !! IP: 77.88.172.* 18.11.07, 15:23
      a co to za ranking bohaterów, jak samemu nie mozna wybrac bohatera z calej
      reprezentacji.
      Ja bym stawiał na Lewandowskiego, przypominajac chociażby jego grę w obu meczach
      z portugalią.
    • Gość: damianaldo To drużyna!! a niepojedynczy bohaterowie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 17:17
      To drużyna!! a niepojedynczy bohaterowie!!
      Cała drużyna jest grupą bohaterów z Leo na czele :)
      • Gość: purify tak, jak z grecją w 2004r IP: *.chello.pl 18.11.07, 19:18
        jw
    • Gość: Bartek Wybierz największego bohatera eliminacji Euro 200 IP: *.412-2-64736c16.cust.bredbandsbolaget.se 18.11.07, 18:21
      mieszkam w Szwecji i kocham Polske , zsczegolnie druzyne pilki
      noznej . Oczywiscie ze to Leo jest bochaterem .To on co jest
      wspanialym trenerem i kieruje zawodnikami z glowa , aby wygrac ,a
      nie zeby publika ogladala polskie "gwiazdy"
      Leo=Krol
      • Gość: kazik Re: Wybierz największego bohatera eliminacji Euro IP: *.mammothnetworks.com 18.11.07, 20:55
        Bohaterem,tym najwiekszym,za odwage[niestety],p.M.LISTKIEWICZ !!!!!!!
    • luminat A gdzie Artur Boruc? 19.11.07, 09:54
      Mamy z jednego z najlepszych bramkarzy w reprezentacji, a pan redaktor o nim
      zapomniał...
    • Gość: slawas Wybierz największego bohatera eliminacji Euro 200 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.07, 10:11
      Beenhakker stwrzył drużyne i dał wiare druznie chwała mu za to i
      podziekownia za jego zatrudnienie:) trzba pamietac za leoa by to
      bynie bylo jak...
    • Gość: Franek Wybierz największego bohatera eliminacji Euro 200 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 14:57
      Mam dylemat kto z tej trójki był największym bohaterem.
      Jeszcze przed mundialem kreowano Euzebiusza Smolarka na najlepszego
      zawodnika naszej reprezentacji kręcąc z nim reklamy , ale patrząc na
      to czego dokonał Jacek Krzynówek w drodze na mundial zdania są
      podzielone.
      Euzebiusz pokazał klase w meczu z Portugalią szczelając 2 bramki,a
      Krzynówek w kilku innych meczach dryblując rywali i asystując w
      akcjach polskiego zespołu.Smolarek ma styl gry podobny do mojego
      stylu,ale postac Jacka Krzynówka jest mi bliższa powiem krótko BEZ
      TYCH ZAWODNIKÓW POLSKA REPREZENTACJA NIE WYGRAŁA BY WIELU WAŻNYCH
      MECZÓW
      Leo Benhaker to bardzo dobry trener który wiele z polską
      reprezentacją osiągnie
      • Gość: kazik Re: Wybierz największego bohatera eliminacji Euro IP: *.mammothnetworks.com 19.11.07, 18:25
        jak wyzej,p.M Listkiewicz.potrafil sie oprzec betonowi staro dawnemu.
        i jest sukces,przede wszystkim szefa PZPN !!!
        • Gość: kazik Re: Wybierz największego bohatera eliminacji Euro IP: *.mammothnetworks.com 21.11.07, 18:31
          jeszcze raz,jak wyzej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka