Gość: qqq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 22:55 LEO - to On stworzył ten Zespół ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Igrex Wybierz największego bohatera eliminacji Euro 2008 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 22:56 Bez wątpienia Beenhakker. On poprowadził Polską drużynę jak nikt inny i chwała mu za to :) DZIĘKUJEMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Piechniczek z Engelem są bohaterami IP: 62.87.184.* 19.11.07, 11:00 Uważam, że to Piechniczek z Engelem najbardziej pomogli reprezentacji - słusznymi uwagami, bezcennymi radami dla Leo i doświadczeniem. Ponadto byli obecni na każdej relacji w studio telewizyjnym, gdzie można było wysłuchać ich świetnych komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Haha popieram! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 13:32 Dobre panie dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gniew Wybierz największego bohatera eliminacji Euro 200 IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.07, 23:06 Wszyscy zawodnicy zasługują na gratulacje. Ale niewątpliwie Leo dał im wiarę i moc. Dziękuję im wszystkim. Cieszę się. I mam nadzieję że nie odpuszczą środowego meczu!! Pozdrawiam wszystkich Kibiców!!! To nasz wielki dzień!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Wybierz największego bohatera eliminacji Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 23:50 A ja z wielkiej sympatii dla Jacka oddałam głos właśnie na niego, ale wszyscy byli świetni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Zdecydowanie Leo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.07, 23:55 Zagłosowałam właśnie na niego. Czemu? Kim byłby teraz Smolarek, bez Leo, kim byłby Krzynówek? To Leo stworzył drużynę, to Leo tchnął w reprezentację nowego ducha. Gratulacje należą się każdemu z zawodników, ale największe należą się trenerowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadom666 Wybierz największego bohatera eliminacji Euro 200 IP: *.kalisz.mm.pl 18.11.07, 00:11 Na jeden dzień, Panie Selekcjonerze, stałeś się Karolem Wojtyłą, Lechem Wałęsą, Czesławem Miłoszem i Ryszardem Riedlem! Jutro wytrzeźwieję, ale dzisiaj jest Pan dla mnie jak kropla pomarańczy w tym gorzkim jak pi.. kraju! z pow gadom666 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klikson Re: Królu Leo!!! Dziękujemy!!! IP: *.ci.uw.edu.pl 18.11.07, 01:10 Panie Leo - dokonał Pan ze swoim zespołem rzeczy nadzwyczajnej. Ciekawe, co czuje teraz Grzegorz Lato? Pamiętam, jak w 2001 roku po meczu z Norwegią ludzie Engela "świętowali" awans na mundial. W kilka dni później dostali baty od przeciętnych Białorusinów, gdyż zwyczajnie nie mieli siły biegać po boisku (z podobnych względów kadra Piechniczka przegrała półfinałowy mecz z Włochami w 1982 w Hiszpanii). Mam nadzieję, że tym razem nasi piłkarze zachowają się bardziej profesjonalnie i powalczą o zwycięstwo z Serbią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reject Re: Wybierz największego bohatera eliminacji Euro IP: *.resetnet.pl 18.11.07, 01:08 Przypadek? Nie. Leo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leokadia_b Wybierz największego bohatera eliminacji Euro 200 IP: *.ci.uw.edu.pl 18.11.07, 01:13 LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! CO? BRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan tylko LEO!!!! nikt inny IP: *.chello.pl 18.11.07, 01:23 bez niego nie byloby druzyny, krzynowka i smolarka! leo dzieki, jestes wielki, jestes najwiekszy Odpowiedz Link Zgłoś
tw.zenek Szpaku!!! Szpaku!!! 18.11.07, 01:29 Zamiast bohatersko przyznać, że nie ma ochoty komentować poczynań bandy wystraszonych zajęcy. zwanych "reprezentacją", do końca trzymał fason. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ts Re: No i ten, co światło wyłaczył na Legii IP: *.demon.co.uk 18.11.07, 02:33 Dzięki Wam wszystkim za piękne słowa, ale największe dzięki dla LEO, macie racje, w końcu ktoś potrafił ze średnich piłkarzy wycisnąć maksimum. Tak, Smolarek czy Krzynówek to świetni piłkarze, których mamy baaaardzo niewielu, ale spoglądając na reprezentacje Włoch, Anglii czy Francji nie stanowią żadnej siły(pozornie rzecz jasna:)), a jednak potrafili przejść do historii w wielkim stylu, za co im dziękuję serdecznie. Teraz miejmy tylko nadzieje że awans nie był przypadkiem i że w końcu coś ruszy się w tej smutnej polskiej piłce, czego Wam,Im i sobie życzę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caniggia Godlewski - w TVP IP: *.city-connect.pl 18.11.07, 03:29 Godlewski z "Piłki nożnej" powiedział w TVP, że kontrakt z Leo przedłużony był przedwcześnie, że kibice nie wybaczą Beenhakkerowi, jeżeli Polacy nie wyjdą z grupy na Euro. Zgadzacie się z nim? Wybaczycie? Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur w tym sondażu brakuje Lecha Kaczyńskiego 18.11.07, 05:35 który jest największym bohaterenm tych eliminacji, dzięki jego walce z korupcją i budowie śp. IV RP ten sukces był możliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdsgsfsd to jest akurat pierwszy cud Tuska :D IP: *.lanet.net.pl 18.11.07, 12:29 Wystarczyl mu dzien rzadzenia ;) Kaczynski przez 2lata nie zrobil nic w tym kierunku, wysmiali go nawet na stadionie w Finlandii. A z korupcja to zaczelo walczyc SLD, Ziobro nie mial z tym nic wspolnego- nawet wywalil we Wroclawiu paru prokuratorow, ktorzy sie korupcja w futbolu zajmowali. Piss on PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert 77 Wybierz największego bohatera eliminacji Euro 200 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 09:12 Smolarek,Smolarek,Smolarek !................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azazelle Ebi Smolarek NIE strzelił gola w meczu z Armenią! IP: *.136.rev.vline.pl 18.11.07, 10:19 EBI SMOLAREK NIE STRZELIŁ GOLA W MECZU Z ARMENIĄ! W pierwszym meczu M.Żurawski strzelił gola, zaś drugi był PRZEGRANY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapi Wybierz największego bohatera eliminacji Euro 200 IP: *.sita.aero 18.11.07, 10:22 EBI EBI EBI Kosowski to powinien zawód zmienic. zaraz po wejsciu kiedy mial spory zapas sily dostal podanie, wystarczylo dobiec do pilki a wyprzedzil go biegnacy z tylu obronca Belgi. Kosa jest powolny jak żółw, spalił sie, nogi z waty. Nie chce go widziec w reprezentacji.Ogolnie reperezntacja nie gra na wysokim poziomie. dobrze ze wygrywa - choc nie wiem jak to robi. liczy sie wynik i tu pochwaly. ave Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POKi Kiepski mamy wybór... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.07, 11:48 Smolarek jest oczywistym bohaterem dla mnie, jeżeli miałbym znaleźć dla niego konkurenta do tej roli to na pewno nie byłby nim ani Beenhakker ani tym bardziej Krzynówek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asp Wybierz największego bohatera eliminacji Euro 200 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.07, 12:22 LEO !! Właściwy człowiek na właściwym miejscu, nie należący i nie zależący od leśnych dziadków z PZPN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Wybierz największego bohatera eliminacji Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 12:34 Moim Zdaniem bohaterem był też Boruc zaraz obok Smolarka , zwłaszcza wczoraj . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krap Wybierz największego bohatera eliminacji Euro 200 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 14:46 myślę, że nie byłoby Leo bez piłkarzy i piłkarzy bez Leo. choć rację mają Ci, co powiadają, iż Leo "wycisnął" z nich maximum (i niech jeszcze ich tak pięknie "wyciska"!!!). bez wątpienia największym bohaterem jest Leo. Leo Zawodowiec. nic dodać nic ująć. dziękuję tym wszystkim, którzy dołożyli swoje cegiełki do tego sukcesu. sobie, jako kibicowi, również ;)) bo to jest nasze wspólne święto. wszystkich. dziękuję za to, że mógłbym dziś spojrzeć mojemu ojcu z dumą i radością w oczy, a on nie powiedziałby: "za Górskiego to dopiero mieliśmy ekipę..." pozdrawiam w te zimowe, a jakże gorące dni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FP Lewandowski !! IP: 77.88.172.* 18.11.07, 15:23 a co to za ranking bohaterów, jak samemu nie mozna wybrac bohatera z calej reprezentacji. Ja bym stawiał na Lewandowskiego, przypominajac chociażby jego grę w obu meczach z portugalią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damianaldo To drużyna!! a niepojedynczy bohaterowie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.07, 17:17 To drużyna!! a niepojedynczy bohaterowie!! Cała drużyna jest grupą bohaterów z Leo na czele :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Wybierz największego bohatera eliminacji Euro 200 IP: *.412-2-64736c16.cust.bredbandsbolaget.se 18.11.07, 18:21 mieszkam w Szwecji i kocham Polske , zsczegolnie druzyne pilki noznej . Oczywiscie ze to Leo jest bochaterem .To on co jest wspanialym trenerem i kieruje zawodnikami z glowa , aby wygrac ,a nie zeby publika ogladala polskie "gwiazdy" Leo=Krol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Wybierz największego bohatera eliminacji Euro IP: *.mammothnetworks.com 18.11.07, 20:55 Bohaterem,tym najwiekszym,za odwage[niestety],p.M.LISTKIEWICZ !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
luminat A gdzie Artur Boruc? 19.11.07, 09:54 Mamy z jednego z najlepszych bramkarzy w reprezentacji, a pan redaktor o nim zapomniał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawas Wybierz największego bohatera eliminacji Euro 200 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.07, 10:11 Beenhakker stwrzył drużyne i dał wiare druznie chwała mu za to i podziekownia za jego zatrudnienie:) trzba pamietac za leoa by to bynie bylo jak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Wybierz największego bohatera eliminacji Euro 200 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 14:57 Mam dylemat kto z tej trójki był największym bohaterem. Jeszcze przed mundialem kreowano Euzebiusza Smolarka na najlepszego zawodnika naszej reprezentacji kręcąc z nim reklamy , ale patrząc na to czego dokonał Jacek Krzynówek w drodze na mundial zdania są podzielone. Euzebiusz pokazał klase w meczu z Portugalią szczelając 2 bramki,a Krzynówek w kilku innych meczach dryblując rywali i asystując w akcjach polskiego zespołu.Smolarek ma styl gry podobny do mojego stylu,ale postac Jacka Krzynówka jest mi bliższa powiem krótko BEZ TYCH ZAWODNIKÓW POLSKA REPREZENTACJA NIE WYGRAŁA BY WIELU WAŻNYCH MECZÓW Leo Benhaker to bardzo dobry trener który wiele z polską reprezentacją osiągnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Wybierz największego bohatera eliminacji Euro IP: *.mammothnetworks.com 19.11.07, 18:25 jak wyzej,p.M Listkiewicz.potrafil sie oprzec betonowi staro dawnemu. i jest sukces,przede wszystkim szefa PZPN !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Wybierz największego bohatera eliminacji Euro IP: *.mammothnetworks.com 21.11.07, 18:31 jeszcze raz,jak wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś