Gość: Kura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 00:13 "To była prawidłowa decyzja, ale niestety piłka wpadła do siatki." Jakby była prawidłowa to by piłka do siatki nie wpadła :> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopiapl Bronowicki 22.11.07, 00:26 bronowicki dla mnie byl jednym z najlepszych zawodników. bardzo dobry w obronie i bardzo dobry w ofensywie. pierwszy taki udany mecz po występie z Portugalią. brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chels Re: Bronowicki IP: *.jzo.com.pl 22.11.07, 06:15 Ale przy pojedynku z Zigicem przy pierwszym golu dla Serbii wyglądał jak krasnoludek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retor po raz pierwszy!!!!!!! pierwsi !!! IP: *.eranet.pl 22.11.07, 00:30 jestem Polakiem - wolę być w dalszym ciągu mile zaskakiwany, 2 pierwsze gole mnie zaskoczyły - 2 kolejne raczej już przewidziałem :) podziękowanie za walkę i chęci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rix "Zapadaliśmy się po kostki" IP: *.core.lanet.net.pl 22.11.07, 00:51 Niezły mecz.. Gratulacje wszystkim za Eliminacje ME !! Odpowiedz Link Zgłoś
neuroup "Zapadaliśmy się po kostki" 22.11.07, 00:56 Witam! Pokazaliście piękny football. Pomimo prowadzenia 2:0 doszło do wyniku 2:2, ale graliście przeciwko Serbią, która nie jest jakąś niszową drużyną. Najważniejsze, ze nasi Słowaniańscy bracia wygrali/pokonali angolów i nie będzie ich na Euro. Tak jak nas nie było na poprzednich imprezach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yesyesyes Kosowski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 02:15 Siedział w szatni i nie oglądał meczu... Dla mnie to niezrozumiałe. NIe mógł siedzieć z nogą w lodzie na ławce i zagrzewać kolegów? Taki mental Kosy niestety... Mam słabość do tego piłkarza bo potrafi błysnąć ale mentalnie to tragedia. A mecz w wykonaniu naszych całkiem niezły. Fajnie że strzelił Matusiak. Oby się odbudował bo będzie nam taki piłkarz potrzebny na euro. Zwracam uwagę że pierwszy gol rozpoczął się udanym odbiorem Rasiaka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parachutes Re: Kosowski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 02:32 tez bym po tym blocku wzial prysznic i skupil sie na zerwanym miesniu i relaksie.. :) a co do Rasiaka, to kto w meczu z Portugalia pieknie podal do Ebiego po wywalczeniu pilki? RAAASIAAK :D-< Odpowiedz Link Zgłoś
sher.khan Re: Fabiański 22.11.07, 07:13 dla mnie ten bramkzrz jest mało pewny siebie. Łatwo krytykować kolegów, że nikt nie pobiegł do narożnika, nie asekurował, ale fakt jest, że sam przy tych dwóch straconych golach stał bez ruchu jak ostatni palant. W sumie, dobrze że remis, wychodzimy pierwsi z grupy, gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalogowany Bronowicki: Powinniśmy... nie udało się... IP: *.sulechow.net 22.11.07, 20:49 [...Grzegorz Bronowicki: - Bardzo ciężko grało się na tej murawie. Powinniśmy być skoncentrowani przez 90 minut, jednak nie udało się....] Grzegorz Bronowicki jest też sprawcą gola na 2:2. Wszyscy polscy obrońcy wyszli spod polskiej ramki na złapanie Serbów na spalonym - a ten bidula zaspał... Odpowiedz Link Zgłoś