Gość: mis IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 23.11.07, 14:44 Carson rozegral mecz "ala Dudek" i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mameluch Re: Dudek: Żal mi Gerrarda 23.11.07, 14:56 Gerrard ministrem jakimś został, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek Re: Dudek: Żal mi Gerrarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 15:02 a pan Krzysztof Kononowicz powiedziałby "bardziej dopingowałem dla Anglików niż dla Hiszpanów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POKi tym tłumacz swój spadek formy w Liverpoolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.07, 15:47 przyszedłeś na Wyspy będąc w wielkiej formie, po jednym udanym sezonie każdy kolejny był coraz słabszy (co jest zjawiskiem niezwykłym bo grający w pierwszym składzie bramkarz w wieku 29-33 osiąga szczyt formy). Być może to wina trenerów. A być może to przez zadzieranie nosa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanvallen Re: tym tłumacz swój spadek formy w Liverpoolu IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.11.07, 15:56 Ja tez proponuje juz dac sobie spokoj z Dudkiem. Co on takiego pokazal ze stal sie wyrocznia taka prawie jak Tomaszewski ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtz Re: tym tłumacz swój spadek formy w Liverpoolu IP: *.devs.futuro.pl 23.11.07, 16:12 pewnie to ze byl dobrym bramkarzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fama1979 Re: tym tłumacz swój spadek formy w Liverpoolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.07, 16:21 Jak Dudek nic nie pokazał podczas swojej kariery to już chyba w ogóle nie mamy kim się pochwalić jeśli chodzi o zawodników w Europie. Zapytaj się kolego gdziekolwiek za granicą o jakiegoś polskiego zawodnika, to wierz albo nie ale jedynym którego rozpoznają zarówno w dalekiej Irlandii/Szkocji, w Turcji jak i Portugalii jest właśnie Dudek. Może i najlepsze lata ma za sobą ale ja wciąż mam szacunek dla jego osiągnięć sportowych i uporu z jakim je osiągał, więc proszę o odrobinę respektu dla Jurka. Odpowiedz Link Zgłoś
sokolasty Re: tym tłumacz swój spadek formy w Liverpoolu 23.11.07, 20:30 Jedno mnie nurtuje. Na świecie piłkarze potrafią rozwijać swoje kariery przez kilkanaście lat. Polacy - dwa, góra trzy sezony i po piłkarzu. Dudek jest tu akurat jakimś wyjątkiem - szalał przez siakieś 6 lat, co i tak ma się nijak do zagramanicznych piłkarzy. I też się skończył (choć może dostanie w końcu szanse w Realu, oby :) Kciuki trzymię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POKi Re: tym tłumacz swój spadek formy w Liverpoolu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.07, 09:09 2 lata w Feyenoordzie plus 2 lata w Liverpoolu równa się 4 lata grube lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden umieją - ludzie to slowo jest jakies kulawe IP: *.eranet.pl 23.11.07, 16:27 duzo ladnie brzmi - nie potrafia, skad sie to umią czy umieją tak namnozylo ? Czy to z powodu ilosci liter? Lenistwa slownego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DON za Dudka dobrze im IP: *.dip.t-dialin.net 23.11.07, 17:37 tak jak traktowali bramkarza ktory zaliczal sie do najlepszych na swidce,stawiajac mu przed nos o 3 klasy gorszych,tak jak prasa go krytykowala za bledy ktore inni popelniaja znacznie czesciej,na nic innego nei zasluzyli.tak samo traktowali brad friedel,tim howard,i kazdy z nich byl lepszy od kazdego anglika. a lampard,gerrard sa gwiazdami przecenionymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeeffoo Dudek: Żal mi Gerrarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.07, 14:55 racja ilu jest druzyn w premier leagu ktorzy urodzili sie na wyspach z 4 na 14 jak nie wiecej =] Odpowiedz Link Zgłoś