Gość: kaukaz IP: *.chello.pl 01.12.07, 13:18 niech zmieni klub.najlepszym bedzie ...huragan deleszyce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: z Polski Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: 81.219.54.* 01.12.07, 13:45 Powinien zmienić klub TYM BARDZIEJ za cenę powrotu do Polski. U nas ma gwarantowane występy w każdym klubie, a jego obecność byłaby kolejnym pozytywem dla polskiej piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlos Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.eimperium.pl 01.12.07, 13:48 Niech go real wypożyczy do Wisły Kraków!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdenerwowany Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.brnt.cable.ntl.com 01.12.07, 14:14 Do cholery jasnej! Czy Dudek to obecnie najlepszy sportowiec? Nie? Do dlaczego w Gazecie nie ma dnia bez Dudka. Dudek to, Dudek tamto. Może z frankowskim taki cyrk zróbcie, przynajmniej ciekawiej mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomekR Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: 193.111.166.* 01.12.07, 14:20 Zgadzam się z innymi wpisami an forum, że w GW czy Onet dzień bez Dudka to dzień stracony. Pamiętajcie, że kariera to osiągnięcia i pieniądze. Dudek już wiele nie osiągnie, a w Realu mało nie zarabia, więc niech tam zostanie. Tylko żeby się nie wymądrzał i nie udziałał dobrych rad. Trzeba jeszcze pamiętać o przykładzie Matyska, który odrzucił ławę w Bayerze, złapał kontuzję i tak skończyła się jego kariera - ani osiągnięc ani pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żyto w dżungli Niestrawne wałkowanie tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 14:38 Wałkowanie w kółko tematu Dudek jest od dawna niestrawne i świadczy tylko i wyłącznie o dziennikarskiej impotencji. Pójdźcie wreszcie po rozum do łbów, bo w końcu ile można pisać o kimś, kto niemal w ogóle nie gra i od dawna nic piłkarsko nie znaczy, a stał się jedynie medialnym clownem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zirytowany Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 19:03 historia Dudka staje się nudna, udana kariera sportowa faceta już dawno sie skończyła, teraz pier..., że nie odpowiada mu grzanie ławki w Realu i nagle chce grzazć ławkę jako trzeci polski bramkarz na Euro 2008, facet co chwilę zmienia zdanie a jedno przeczy drugiemu. Lepiej będzie jak wypełni kontrakt w Realu, nigdzie tak dobrze nie zarobi a wybitnym bramkarzem juz niestety nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
brudinho Niech Dudek ucieka z Madrytu 01.12.07, 21:39 Szkoda troche Dudka ale widać że "napalił" się na "gre" w Realu, po fiasku negocjacji z Betisem Sewilla i mimo tego że interesowało się nim jeszcze sporo klubów, wybrał ławke, troche szkoda. Więcej o tym można przeczytać w najnowszym Magazynie Futbol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodorost Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.gprs.plus.pl 02.12.07, 22:34 Dudek sam jest sobie winien, a kazdy sie tylko nad nim użala-i niepotrzebnie.Szkoda , ze nie liczył sie z tym , że nie bedzie gral przechodząc do Realu jako rezerwowy-bo jakos nie zanosi sie by Casillas odstąpil mu stołek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.07, 09:29 Niech spiepsza i to truchtem ale gdzie!!!Niemcy tego cieniasa nie wezmą,a Angole???..no zawsze ławę może grzać!!Aaa,Polska może do Was przyjdzie??Powiększyć grono i tak niezbyt dobrze o sory..żle grajacych zawodników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek Wołowski ale ty jestes wół IP: 77.223.195.* 02.12.07, 11:18 Może napiszesz kto zauwaza na trybunach w londynie Fabianskiego?Ach sory kolo niego siedzą kibice,dudka na ławce Realu najwiekszego klubu europy ,trudniej zauwazyć.Może bys doradzil fabianskiemu by uciekal z londynu by grac.Lechman to repr,.Niemiec.Mniej wiekowy Almunia polecany jest przez Wengera do repr,.hiszpanii,no to czego tam szuka Fabian.Nie o nim tych bzdetow nie napiszesz bo on gral w Leglej.Napisz coś o wieśniaku,może kosztuje już 20 mlin,może jutro bedzie w barcelonie/Ciebie ,Blonskiego powinni jak najpredzej wywalic z red. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corner Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.bchsia.telus.net 03.12.07, 06:16 Dudek byl juz skonczony na mistrzostwach w Korei.Mial troche szczescia broniac karne dla Liverpoolu w finale Ligi Mistrzow.I to byl koniec jego kariery pernametna lawa w klubie nawet Janas go nie docenil w reprezentacji Real go przygarnal do glebokich rezerw ciagle nie gra wcale nie jest pewne to ze i polskiej lidze nie usiadl by na lawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baaam Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: 193.120.72.* 03.12.07, 10:57 "Nawet za cene powrotu do Polski" niezle to brzmi w kontekscie nawolywania Rodakow do powrotu do kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 15:58 a ty to gdzie wolał byś pracować w lkalnej gazecie np w białymstoku czy moze jednak byś wolał w np ogólnopolskiej wyborczej byc jednym z wileu dziennikarzy piszących o sporcie..... juz dziś uciekaj z warszawy słyszałem o wolnym etacie w wałbrzychu Odpowiedz Link Zgłoś
montox Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu 06.01.08, 20:35 dla mnie niech wroci do Polski...ale w Realu nie tylko jest nasz Juras...oprocz tego mamy tam naszych rodakow tlyko ze w Realu B.. Właśnie przeczytałem kilka słów Jurka na temat naszych trzech polskich piłkarzy z drugiej drużyny realu. Krótki cyt -> Mają wspaniałe możliwości piłkarskiej edukacji. Mało jest zawodników na świecie, którym stworzono tak doskonałe warunki do treningów i gry, jak tym w Realu. Na pewno oczekiwania w stosunku do nich są znacznie większe, niż w przypadku zawodników z drużyn młodzieżowych w innych klubach. Źródło: Magazyn Futbol Co o tym wszyscy sądzicie? Dudek mocno chwali życie i ich rozwoj w Madrycie ( a sam chce zmienic klub)czy to nie wazelinowanie?, przekazuje im jakieś porady czy coś ale ja osobiście wątpię że uda się POLAKOM coś tam osiągnąc :P wiemy jaki jest tam poziom. Piszcie co o tym myslicie.. Odpowiedz Link Zgłoś
wadiczek Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu 07.01.08, 21:51 No tak, Jurek tylko grzeje ławkę, a w Polsce pewnie dali by mu coś zagrać. Jednak wydaje mi się, że kiedyś coś się stanie Casilliasowi i nasz Polak będzie miał okazje się wykazać, oby lepiej niż ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.chello.pl 07.01.08, 22:38 tez tak mysle...ale czas dudiego sie juz skonczylm niech ucieka z realu by grac gdzire indziej nie ma co czekac na kontuzje Casilasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodo90 Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.idc.net.pl 08.01.08, 15:58 chyba tak, bo jak dobrze pamiętam, znaczy ja słabą pamięć mam :P ,ale jak mi sie wydaje, to Casillas od dość długiego czasu nie miał kontuzji. Wiec może być krucho z Jurkiem, ale ... może jednak warto zaczekać, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xyz Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.euro-net.pl 29.01.08, 23:10 Moim zdaniem powinien zostać... na Euro nawet przy zmianie klubu raczej nie pojedzie, w reprezentacji niepodważalną pozycję ma Boruc, a Fabiański również zaskarbił sobie sympatię Beenhakera. Wydaje mi się, że jest za mało czasu by Jurek mógł się pokazać, a przechodząc do Polskiej Ligi jeszcze bardziej skróci sobie ten czas (mniej więcej o miesiąc). Jeżeli chce jechać na Euro to musi szybko przejść do jakiegoś klubu, który walczy o duże stawki i tam się pokazać, albo liczyć na kontuzje Ikera i pokazać się z dobrej strony w Realu. Ja na miejscu Dudka zostałbym w Realu i modlił się o przedłużenie kontraktu co zapewni dostatnią przyszłość jemu i jego rodzinie. Trzeba myśleć już racjonalnie, przecież kariera zbliża się ku końcowi. A widać jeszcze jedno: Real go chce, choćby ze względów marketingowych (mieć w składzie bramkarza, który był bohaterem jednego z najbardziej dramatycznych spotkań LM- kibice lubią takich ludzi i pamiętają takie wydarzenia). Także względy sportowe przemawiają za tym, że Dudek jest Realowi potrzebny- sezon jest długi, Real gra/grał na wszystkich frontach, może trafić się kontuzja, czerwona kartka itp. W takiej sytuacji mają Dudka- co by o nim nie mówić, ale jest to bramkarz bardzo doświadczony i ograny na arenie międzynarodowej, no i zgodził się być rezerwowym. A Real stać na płacenie mu dużych pieniędzy. Z Realem i Dudkiem jest tak samo jak z ubezpieczeniem samochodowym. Są na rynku tańsi, może i lepsi, ale Dudek ma doświadczenie i że tak powiem tradycję, dlatego Real wybrał jego i jest gotów płacić mu więcej niż należy (ilu z was jest ubezpieczonych w PZU mimo, że na rynku są firmy tańsze i czasami lepsze? Pewnie sporo. A dlaczego? Bo PZU ma doświadczenie i tradycje, a co z tego, że tylko na papierze;D Odpowiedz Link Zgłoś
ambatramba Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu 12.01.08, 20:23 montox napisał: > dla mnie niech wroci do Polski...ale w Realu nie tylko jest nasz Juras...oprocz > tego mamy tam naszych rodakow tlyko ze w Realu B.. > > Właśnie przeczytałem kilka słów Jurka na temat naszych trzech polskich piłkarzy > z drugiej drużyny realu. Krótki cyt -> > Mają wspaniałe możliwości piłkarskiej edukacji. Mało jest zawodników na świecie > , > którym stworzono tak doskonałe warunki do treningów i gry, jak tym w Realu. Na > pewno oczekiwania w stosunku do nich są znacznie większe, niż w przypadku > zawodników z drużyn młodzieżowych w innych klubach. > Źródło: Magazyn Futbol > Co o tym wszyscy sądzicie? Dudek mocno chwali życie i ich rozwoj w Madrycie ( a > sam chce zmienic klub)czy to nie wazelinowanie?, przekazuje im jakieś porady cz > y > coś ale ja osobiście wątpię że uda się POLAKOM coś tam osiągnąc :P wiemy jaki > jest tam poziom. Piszcie co o tym myslicie.. Ja liczę na nich, przede wszystkim na Króla, ale będzie im ciężko coś osiągnąć w takim klubie jak Real Madryt. Dudek zamiast tyle mówić powinien jak najszybciej odejść, bo chyba nie chce zostać w domu i patrzeć na swoich kolegów przed telewizorem, myślę tutaj o Euro 2008. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.chello.pl 07.01.08, 22:35 tez tak uwazam....czas duduka w realu juz sie skonczyl teraz na mlodych przyszedl czas niech sie wykaza:D a zart jest ohydny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: montox Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.gprs.plus.pl 08.01.08, 20:50 ja sie ciesze ze mozemy o nim poczytac w tej gazecie...moze niedlugo powie nam do jakiego klubu chcialby trafic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.chello.pl 09.01.08, 15:05 ja tam bym widzial dudka w Wiśle Krakow...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: montox Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.gprs.plus.pl 10.01.08, 16:25 dudek doWisły na pewno nie pojdzie...predzej trafi do Górnika Zabrze...ja mu zycze jak najlepiej , chociaz niektorzy uwazaja ze powinien ukonczyc kariere... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.chello.pl 12.01.08, 20:17 dudek juz sie zużył...teraz niech zostanie jakims trenerem skoro juz w MF jest ekspertem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: montox Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.gprs.plus.pl 13.01.08, 16:29 nikt sie nie zuzył...popełnił błąd idąc do Realu-ale to był jego świadomy wybór..wiedział ,że tam duzo nie pogra bo rudno wygryźć Cassilasa! Odpowiedz Link Zgłoś
ambatramba Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu 14.01.08, 19:09 On to trenerem nigdy nie będzie..może w TVP zastąpi Gmocha i będzie się bawił tą analizą sytuacji..:D Odpowiedz Link Zgłoś