Dodaj do ulubionych

Niech Dudek ucieka z Madrytu

IP: *.chello.pl 01.12.07, 13:18
niech zmieni klub.najlepszym bedzie ...huragan deleszyce
Obserwuj wątek
    • Gość: z Polski Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: 81.219.54.* 01.12.07, 13:45
      Powinien zmienić klub TYM BARDZIEJ za cenę powrotu do Polski. U nas ma
      gwarantowane występy w każdym klubie, a jego obecność byłaby kolejnym pozytywem
      dla polskiej piłki.
    • Gość: carlos Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.eimperium.pl 01.12.07, 13:48
      Niech go real wypożyczy do Wisły Kraków!!!!!!!
    • Gość: zdenerwowany Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.brnt.cable.ntl.com 01.12.07, 14:14
      Do cholery jasnej! Czy Dudek to obecnie najlepszy sportowiec? Nie? Do dlaczego w
      Gazecie nie ma dnia bez Dudka. Dudek to, Dudek tamto. Może z frankowskim taki
      cyrk zróbcie, przynajmniej ciekawiej mówi.
    • Gość: TomekR Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: 193.111.166.* 01.12.07, 14:20
      Zgadzam się z innymi wpisami an forum, że w GW czy Onet dzień bez
      Dudka to dzień stracony. Pamiętajcie, że kariera to osiągnięcia i
      pieniądze. Dudek już wiele nie osiągnie, a w Realu mało nie zarabia,
      więc niech tam zostanie. Tylko żeby się nie wymądrzał i nie udziałał
      dobrych rad. Trzeba jeszcze pamiętać o przykładzie Matyska, który
      odrzucił ławę w Bayerze, złapał kontuzję i tak skończyła się jego
      kariera - ani osiągnięc ani pieniędzy.
    • Gość: żyto w dżungli Niestrawne wałkowanie tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 14:38
      Wałkowanie w kółko tematu Dudek jest od dawna niestrawne i świadczy
      tylko i wyłącznie o dziennikarskiej impotencji. Pójdźcie wreszcie po
      rozum do łbów, bo w końcu ile można pisać o kimś, kto niemal w ogóle
      nie gra i od dawna nic piłkarsko nie znaczy, a stał się jedynie
      medialnym clownem.
    • Gość: zirytowany Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.07, 19:03
      historia Dudka staje się nudna, udana kariera sportowa faceta już
      dawno sie skończyła, teraz pier..., że nie odpowiada mu grzanie
      ławki w Realu i nagle chce grzazć ławkę jako trzeci polski bramkarz
      na Euro 2008, facet co chwilę zmienia zdanie a jedno przeczy
      drugiemu. Lepiej będzie jak wypełni kontrakt w Realu, nigdzie tak
      dobrze nie zarobi a wybitnym bramkarzem juz niestety nie będzie
    • brudinho Niech Dudek ucieka z Madrytu 01.12.07, 21:39
      Szkoda troche Dudka ale widać że "napalił" się na "gre" w Realu, po fiasku negocjacji z Betisem Sewilla i mimo tego że interesowało się nim jeszcze sporo klubów, wybrał ławke, troche szkoda. Więcej o tym można przeczytać w najnowszym Magazynie Futbol.
      • Gość: wodorost Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.gprs.plus.pl 02.12.07, 22:34
        Dudek sam jest sobie winien, a kazdy sie tylko nad nim użala-i
        niepotrzebnie.Szkoda , ze nie liczył sie z tym , że nie bedzie gral przechodząc
        do Realu jako rezerwowy-bo jakos nie zanosi sie by Casillas odstąpil mu stołek..
    • Gość: iwet21 Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.07, 09:29
      Niech spiepsza i to truchtem ale gdzie!!!Niemcy tego cieniasa nie
      wezmą,a Angole???..no zawsze ławę może grzać!!Aaa,Polska może do Was
      przyjdzie??Powiększyć grono i tak niezbyt dobrze o sory..żle
      grajacych zawodników.
    • Gość: ek Wołowski ale ty jestes wół IP: 77.223.195.* 02.12.07, 11:18
      Może napiszesz kto zauwaza na trybunach w londynie Fabianskiego?Ach
      sory kolo niego siedzą kibice,dudka na ławce Realu najwiekszego
      klubu europy ,trudniej zauwazyć.Może bys doradzil fabianskiemu by
      uciekal z londynu by grac.Lechman to repr,.Niemiec.Mniej wiekowy
      Almunia polecany jest przez Wengera do repr,.hiszpanii,no to czego
      tam szuka Fabian.Nie o nim tych bzdetow nie napiszesz bo on gral w
      Leglej.Napisz coś o wieśniaku,może kosztuje już 20 mlin,może jutro
      bedzie w barcelonie/Ciebie ,Blonskiego powinni jak najpredzej
      wywalic z red.
    • Gość: corner Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.bchsia.telus.net 03.12.07, 06:16
      Dudek byl juz skonczony na mistrzostwach w Korei.Mial troche
      szczescia broniac karne dla Liverpoolu w finale Ligi Mistrzow.I to
      byl koniec jego kariery pernametna lawa w klubie nawet Janas go nie
      docenil w reprezentacji Real go przygarnal do glebokich rezerw
      ciagle nie gra wcale nie jest pewne to ze i polskiej lidze nie
      usiadl by na lawe.
    • Gość: baaam Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: 193.120.72.* 03.12.07, 10:57
      "Nawet za cene powrotu do Polski" niezle to brzmi w kontekscie nawolywania
      Rodakow do powrotu do kraju...
    • Gość: pio Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.08, 15:58
      a ty to gdzie wolał byś pracować w lkalnej gazecie np w białymstoku
      czy moze jednak byś wolał w np ogólnopolskiej wyborczej byc jednym z
      wileu dziennikarzy piszących o sporcie..... juz dziś uciekaj z
      warszawy słyszałem o wolnym etacie w wałbrzychu
    • montox Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu 06.01.08, 20:35
      dla mnie niech wroci do Polski...ale w Realu nie tylko jest nasz Juras...oprocz
      tego mamy tam naszych rodakow tlyko ze w Realu B..

Właśnie przeczytałem kilka słów Jurka na temat naszych trzech polskich piłkarzy
      z drugiej drużyny realu. Krótki cyt ->
      Mają wspaniałe możliwości piłkarskiej edukacji. Mało jest zawodników na świecie,
      którym stworzono tak doskonałe warunki do treningów i gry, jak tym w Realu. Na
      pewno oczekiwania w stosunku do nich są znacznie większe, niż w przypadku
      zawodników z drużyn młodzieżowych w innych klubach.
      Źródło: Magazyn Futbol
      Co o tym wszyscy sądzicie? Dudek mocno chwali życie i ich rozwoj w Madrycie ( a
      sam chce zmienic klub)czy to nie wazelinowanie?, przekazuje im jakieś porady czy
      coś ale ja osobiście wątpię że uda się POLAKOM coś tam osiągnąc :P wiemy jaki
      jest tam poziom. Piszcie co o tym myslicie..
      • wadiczek Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu 07.01.08, 21:51
        No tak, Jurek tylko grzeje ławkę, a w Polsce pewnie dali by mu coś zagrać.
        Jednak wydaje mi się, że kiedyś coś się stanie Casilliasowi i nasz Polak będzie
        miał okazje się wykazać, oby lepiej niż ostatnio
        • Gość: gosc Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.chello.pl 07.01.08, 22:38
          tez tak mysle...ale czas dudiego sie juz skonczylm niech ucieka z realu by grac
          gdzire indziej nie ma co czekac na kontuzje Casilasa
          • Gość: frodo90 Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.idc.net.pl 08.01.08, 15:58
            chyba tak, bo jak dobrze pamiętam, znaczy ja słabą pamięć mam :P ,ale jak mi sie
            wydaje, to Casillas od dość długiego czasu nie miał kontuzji. Wiec może być
            krucho z Jurkiem, ale ... może jednak warto zaczekać, co?
            • Gość: Xyz Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.euro-net.pl 29.01.08, 23:10
              Moim zdaniem powinien zostać... na Euro nawet przy zmianie klubu raczej nie
              pojedzie, w reprezentacji niepodważalną pozycję ma Boruc, a Fabiański również
              zaskarbił sobie sympatię Beenhakera. Wydaje mi się, że jest za mało czasu by
              Jurek mógł się pokazać, a przechodząc do Polskiej Ligi jeszcze bardziej skróci
              sobie ten czas (mniej więcej o miesiąc). Jeżeli chce jechać na Euro to musi
              szybko przejść do jakiegoś klubu, który walczy o duże stawki i tam się pokazać,
              albo liczyć na kontuzje Ikera i pokazać się z dobrej strony w Realu. Ja na
              miejscu Dudka zostałbym w Realu i modlił się o przedłużenie kontraktu co zapewni
              dostatnią przyszłość jemu i jego rodzinie. Trzeba myśleć już racjonalnie,
              przecież kariera zbliża się ku końcowi. A widać jeszcze jedno: Real go chce,
              choćby ze względów marketingowych (mieć w składzie bramkarza, który był
              bohaterem jednego z najbardziej dramatycznych spotkań LM- kibice lubią takich
              ludzi i pamiętają takie wydarzenia). Także względy sportowe przemawiają za tym,
              że Dudek jest Realowi potrzebny- sezon jest długi, Real gra/grał na wszystkich
              frontach, może trafić się kontuzja, czerwona kartka itp. W takiej sytuacji mają
              Dudka- co by o nim nie mówić, ale jest to bramkarz bardzo doświadczony i ograny
              na arenie międzynarodowej, no i zgodził się być rezerwowym. A Real stać na
              płacenie mu dużych pieniędzy. Z Realem i Dudkiem jest tak samo jak z
              ubezpieczeniem samochodowym. Są na rynku tańsi, może i lepsi, ale Dudek ma
              doświadczenie i że tak powiem tradycję, dlatego Real wybrał jego i jest gotów
              płacić mu więcej niż należy (ilu z was jest ubezpieczonych w PZU mimo, że na
              rynku są firmy tańsze i czasami lepsze? Pewnie sporo. A dlaczego? Bo PZU ma
              doświadczenie i tradycje, a co z tego, że tylko na papierze;D
      • ambatramba Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu 12.01.08, 20:23
        montox napisał:

> dla mnie niech wroci do Polski...ale w Realu nie tylko jest nasz Juras...oprocz
        > tego mamy tam naszych rodakow tlyko ze w Realu B..
        >
        > Właśnie przeczytałem kilka słów Jurka na temat naszych trzech polskich piłkarzy
        > z drugiej drużyny realu. Krótki cyt ->
        > Mają wspaniałe możliwości piłkarskiej edukacji. Mało jest zawodników na świecie
        > ,
        > którym stworzono tak doskonałe warunki do treningów i gry, jak tym w Realu. Na
        > pewno oczekiwania w stosunku do nich są znacznie większe, niż w przypadku
        > zawodników z drużyn młodzieżowych w innych klubach.
        > Źródło: Magazyn Futbol
        > Co o tym wszyscy sądzicie? Dudek mocno chwali życie i ich rozwoj w Madrycie ( a
        > sam chce zmienic klub)czy to nie wazelinowanie?, przekazuje im jakieś porady cz
        > y
        > coś ale ja osobiście wątpię że uda się POLAKOM coś tam osiągnąc :P wiemy jaki
        > jest tam poziom. Piszcie co o tym myslicie..

Ja liczę na nich, przede wszystkim na Króla, ale będzie im ciężko coś osiągnąć w
        takim klubie jak Real Madryt. Dudek zamiast tyle mówić powinien jak najszybciej
        odejść, bo chyba nie chce zostać w domu i patrzeć na swoich kolegów przed
        telewizorem, myślę tutaj o Euro 2008.
    • Gość: gosc Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.chello.pl 07.01.08, 22:35
      tez tak uwazam....czas duduka w realu juz sie skonczyl teraz na mlodych
      przyszedl czas niech sie wykaza:D a zart jest ohydny:)
      • Gość: montox Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.gprs.plus.pl 08.01.08, 20:50
        ja sie ciesze ze mozemy o nim poczytac w tej gazecie...moze niedlugo powie nam
        do jakiego klubu chcialby trafic?
        • Gość: gosc Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.chello.pl 09.01.08, 15:05
          ja tam bym widzial dudka w Wiśle Krakow...:)
          • Gość: montox Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.gprs.plus.pl 10.01.08, 16:25
            dudek doWisły na pewno nie pojdzie...predzej trafi do Górnika Zabrze...ja mu
            zycze jak najlepiej , chociaz niektorzy uwazaja ze powinien ukonczyc kariere...
            • Gość: a Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.chello.pl 12.01.08, 20:17
              dudek juz sie zużył...teraz niech zostanie jakims trenerem skoro juz w MF jest
              ekspertem..
              • Gość: montox Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu IP: *.gprs.plus.pl 13.01.08, 16:29
                nikt sie nie zuzył...popełnił błąd idąc do Realu-ale to był jego świadomy
                wybór..wiedział ,że tam duzo nie pogra bo rudno wygryźć Cassilasa!
              • ambatramba Re: Niech Dudek ucieka z Madrytu 14.01.08, 19:09
                On to trenerem nigdy nie będzie..może w TVP zastąpi Gmocha i będzie się bawił tą
                analizą sytuacji..:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka