Gość: zdziwiony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 07:32 drożej i nikt nie mówi, że to czrny rynek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grat Re: Kwitnie czarny rynek biletów na Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 08:25 ehhh, już sytuacja biletowa przed meczem Polska-Belgia wróżyła taki przebieg akcji.250 zl na allegro za bilety(niminalnie po 60 zł). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senny UEFA + PZPN - skorumpowane leśne dziadki ... IP: 222.153.192.* 05.12.07, 09:01 po prostu jakaś grupka ludzików z Uefa lub z jakiejś federacji odsprzedała bilety Euroteamowi po dobrej cenie nieźle przy tym zarabiając ... a później niby będzie że ten 1000 biletów poszedł do sponsorów - g... prawda poszedł na czarnym rynku ... inna opcja to, że 1000 nazwisk w losowaniu federacji to będą Wirtualni Iksińscy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xeneize Kwitnie czarny rynek biletów na Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 09:20 Przed mistrzostwami w Niemczech korzystałem z usług Euroteamu (są bardzo drodzy ale pewni) kupując bilety na dwa spotkania. Bilety na jeden mecz pochodziły z puli przyznanej piłkarskiej federacji Kostaryki, a na drugi z puli Mcdonaldsa. To jest właśnie odpowiedź na pytanie skąd te bilety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danny To nie czarny rynek, a RYNEK IP: 195.187.253.* 05.12.07, 09:43 Tylko socjalistyczny szmatlawiec w rodzaju GW moze mowic inaczej. Stanie w kolejkach nie nauczylo was co znaczą stałe ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Kwitnie czarny rynek biletów na Euro IP: *.parkridge-ce.com 05.12.07, 10:24 Dotyczy to nie tylko Euro czy MS. To samo dzieje się z meczami LM czy szlagierami lig europejskich. I bardzo dobrze:) Kupuję bilet u "konika" i jadę obejrzeć mecz. Dostanie biletu drogą wytyczoną przez UEFA/FIFA graniczy z cudem. Nawet zarejestrowanie się jako kibic znanego klubu i opłacenie składki rocznej nie gwarantuje biletów. Sprawdzałem. Dziwię się, że GW się dopiero teraz obudziła. Ja kupuję w ten sposób bilety od wielu lat. Sprawa była też głośna kilka lat temu w GB. To walka z wiatrakami. Polityka dystrybucji biletów doprowadza do sytuacji jak na Euro2004, kiedy podczas półfinału GRE-CZE trybuny świeciły pustkami, czy jak podczas ostatnich finałów MS, kiedy (po odpadnięciu Anglików) brokerzy angielscy oddawali bilety za bezcen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepaszef Kwitnie czarny rynek biletów na Euro IP: 87.192.252.* 05.12.07, 09:45 eh.i fifa i uefa i pzpn to jedna i ta sama banda.ja na mecz polska ekwador pojechalem bez biletu i razem z moja narzeczona i znajomymi dostalismy bilety pod brama stadionu.za 150euro kazdy mielismy bilet na samym srodku w lozy wip zsiedzenia w skorze:) wiem z enam sie pofarcilo no ale taki to swiat ze konik jets uczciwszy od dzialaczy ktorzy pracuja za nasza kase:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic Kwitnie czarny rynek biletów na Euro IP: 212.160.188.* 05.12.07, 09:50 już nie jeden mówił ze UEFA wspiera korupcje. Przeciez wiedza ze przekazanie tylko paru tysiecy biletów dla kibiców spowoduje konieczność kombinowania. Lokalne związki tylko sie ciesza bo maja sporo biletów do dyspozycji i moga dac zarobic zaprzyjaźnionym firmom - sam tak kupuje bilet z puli PZPN płacąc za cała impreze ponad 1000 a bilet kosztuje 100eur. spraewdźcie kto bedzie sprzedawał imprezy euro2008 w polsce i sprawdźcie właściciela tej firmy. znane nazwisko w futbolu. proste, wszyscy musza zarobić - i uefa i pzpn i reszta kolesiów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Kwitnie czarny rynek biletów na Euro IP: *.polkomtel.com.pl 05.12.07, 15:35 Czy ktos zna jakiś link z opiniami o "euroteam"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junol Kwitnie czarny rynek biletów na Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 07:46 Witam. W Polsce też jest biuro które sprzedaje te bilety po jeszcze wyższych cenach, za najgorszy sektor za bramkami na mecz z Austrią trzeba zapłacić 372 euro + koszt wysyłki 30 euro. Byłem zdecydowany na te bilety tylko kiedy zadzwoniłem do biura, poinformowano mnie, że wysłają bilety tylko na terenie Austrii, więc trzeba podać adres np. hotelu i oni tam blety prześlą. Zastanwiło mnie to bardzo, bo niby dla czego nie mogą podesłać biletów do Polski, i dziś trafłem na ten tekst i dzięki Bogu. To jest link, który dostałem w odpowiedzi na moje zapytnie, od pani Kasi z biura Megatravel z ofertą www.megatravel.pl/index.rst? Act=show_doc&id_doc=4150&id_b=1100&id_dir=412 . Pozdrawiam. Piotr J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz A Rainbow nie sprzedaje ? IP: *.e-wro.net.pl 06.12.07, 19:27 zawsze mieli od kolesi z PZPN .. cos wiecie ? Odpowiedz Link Zgłoś