Gość: DOTARLISMY<O <IRMA<MOZE<SIEE<U DOTARLISMY<O <IRMA<MOZE<SIEE<UDA DOTARLISMY<O;JUTRO<JA IP: 192.168.1.* / 192.168.1.* 06.08.03, 21:45 DOTARLISMY<O <IRMA<MOZE<SIEE<UDA DOTARLISMY<O;JUTRO<JADE<DO<KATOWIC<DO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki MAM CIĘ PO IP! I RYJ CI OBIJĘ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 21:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOTARLISMY<O <IRMA<MOZE<SIEE<U Re: MAM CIĘ PO IP! I RYJ CI OBIJĘ! IP: 192.168.1.* / 192.168.1.* 06.08.03, 21:53 DZIS<Z<KIROWNIKIEM<PRZEZ<TELDOTARLISMY<O <IRMA<MOZE<SIEE<UDA DOTARLISMY<O;JUTRO<JADE<DO<KATOWIC<DO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOTARLISMY<O <IRMA Re: MAM CIĘ PO IP! I RYJ CI OBIJĘ! IP: 192.168.1.* / 192.168.1.* 06.08.03, 22:01 Gość portalu: DOTARLISMY<O <IRMA<MOZE<SIEE<U napisał(a): > DZIS<Z<KIROWNIKIEM<PRZEZ<TELDOTARLISMY<O <IRMA<MOZE<SIE > E<UDA > DOTARLISMY<O;JUTRO<JADE<DO<KATOWIC<DO DOTARLISMY<O <IRMA<MOZE<SIEE<UDA DOTARLISMY<O;JUTRO<JADE<DO<KATOWIC<DO MOZE<SIE<UDA?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Anderlecht - Rapid 2:2 IP: *.acn.pl 06.08.03, 21:45 a juz myslalem ze zagramy z rumunami ale teraz to wszystko mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIS<Z<KIROWNIKIEM<PRZEZ<TEL DOTARLISMY<O <IRMA<MOZE<SIEE<UDA DOTARLISMY<O;JUTRO<JA IP: 192.168.1.* / 192.168.1.* 06.08.03, 21:52 DZIS<Z<KIROWNIKIEM<PRZEZ<TEL Odpowiedz Link Zgłoś
homer101 Re: Omonia - Wisła 0:1 po 4. minutach 06.08.03, 21:51 Faktycznie mecz trzymał w napięciu . Z taką obroną na Omonię to jeszcze można zaryzykować , natomiast z bardziej klasowym zespołem może być bardzo ciężko . Myślę , że trener Wisły , za którą trzymam kciuki, musi z tą obroną coś zrobić . Moim zdaniem była dziurawa jak szwajcarski ser . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOZE<SIE<UDA?:)))) Re: Omonia - Wisła 0:1 IP: 192.168.1.* / 192.168.1.* 06.08.03, 22:04 homer101 napisał: MOZE<SIE<UDA?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Niech Pietukowski nie wybija piłki nogą....proszę IP: *.azpexim.com.pl 06.08.03, 22:06 Odpowiedz Link Zgłoś
kiciuch Re: Omonia - Wisła 0:1 po 4. minutach 06.08.03, 22:07 a ja bym sie z Panem Michalem Jablonskim nioe zgodzil. Gorawski swietnie rwal prawa strone, potrafil uciec swoim przeciwnikom a Strak zagral jak trzecioligowiec po maratonie. Moim zdaniem na pochwale zasluzyl jeszcze Nawotczynski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrwa właśnie 3:2... Re: W brukseli 2:2 83 min.... IP: *.gumopolis.com.pl 06.08.03, 22:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślak 3-2 !. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 22:10 Widocznie Onet nie nadąża za UEFA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOTARLISMY<O;JUTRO : 3-2 !.DOTARLISMY<O;JUTRO<JADE<DO<KATOWIC<DO IP: 192.168.1.* / 192.168.1.* 06.08.03, 22:20 DOTARLISMY<O;JUTRO<JADE<DO<KATOWIC<DO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: youzeck Ludzie!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.03, 22:20 Nie wiem czym się martwicie. Wysoki wynik jak najlepiej wróży wiśle (chociaż interpretacja faktów zależy od punktu wyjścia) a to dlatego, że nasz przeciwnik będzie miał tak samą dziurawą obronę jak my ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: < DZIS<Z<KIROWNIKIEM<PRZEZ<TEL Re: Ludzie!!!!!!!!!!!< DZIS<Z<KIROWNIKIEM<PRZEZ<TEL IP: 192.168.1.* / 192.168.1.* 06.08.03, 22:22 < DZIS<Z<KIROWNIKIEM<PRZEZ<TEL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzii Wisła! Wisła! Wisła! IP: *.pcplus.com.pl 06.08.03, 22:39 1) Bravo Żurawski - znów najlepszy 2) Stolarczyk - masz czas na przemyślenia 3) Bravo Piekutowski - miał duuuuuzo pracy 4) Sędzia kalosz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gary moore Re: Omonia - Wisła 0:1 po 4. minutach IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.08.03, 22:40 wisla z taka kiepska gra dostanie banki od Anderlechtu to pewne.Poza Zurawskim i bramkarzem reszta jest do wymiany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Ale dupki ta Wisła IP: *.web.thalamus.se 06.08.03, 22:49 To będzie rzeź niewiniątek już się nie mogę doczekać jak wykończą tych patałachów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiki Wracaj szorować kadłuby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.03, 23:17 Szwedociągu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HH¤<<< Re: Wracaj szorować kadłuby IP: 192.168.1.* / 192.168.1.* 07.08.03, 02:46 Gość portalu: Kiki napisał(a): > Szwedociągu...HH¤<<< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TEX Re: Ale dupki ta Wisła IP: *.31.41.142.Dial1.NewYork1.Level3.net 07.08.03, 00:46 Gość portalu: Kibic napisał(a): > To będzie rzeź niewiniątek już się nie mogę doczekać jak > wykończą tych patałachów. Widzac na twoim IP z jakiego kraju pochodzisz moge stwierdzic ze twoi palanciarscy pupile nie zakwalifikowali sie nawet do 1-ej rundy. Haha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <O;JUTRO<JADE<DO<K Re: Ale dupki ta Wisła IP: 192.168.1.* / 192.168.1.* 07.08.03, 02:47 <O;JUTRO<JADE<DO<KATOWIC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woda Re: Omonia - Wisła 0:1 po 4. minutach IP: *.otwarte.com.pl 06.08.03, 23:17 Szukam gości którzy mamówią Gorawskiego, Brasilie i Dubickiego do tego żeby po pijanemu jeździli po Floriańskiej i wymachiwali pistoletem. Jest to jedyny sposób pozbycia się tych partaczy z dsrużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorg Re: Omonia - Wisła 0:1 po 4. minutach IP: *.uznam.net.pl / 192.168.2.* 07.08.03, 00:59 Czy Janas nie ma oczu,tzn., czy nie widzi jaki słaby jest JOP? Przestałem już dawno szanować Janasa, a tym co mówi potwierdza ciągle jakim jest słabym selekcjonerem. Daję mu jeszcze 3 mecze i koniec kariery. Panie Kasperczak, czas nastał na waszmość. Wbrew wielu opiniom lansowanie Engela w tv nie ma sensu,ten człowiek miał swoje 5 minut, nie potrafił ich wykorzystać (współczuję Legii,że go zatrudniła). Wierzę,że Kasperczak pokaże solidną szkołę trenerską, a przede wszystkim konsekwencję w działaniu,ja tylko czekam, ażdziałacze otworzą oczy,przeboleję te 3 mecze..... Polak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <SIEE<UDA Re: Omonia - Wisła 0:1 po 4. minutach IP: 192.168.1.* / 192.168.1.* 07.08.03, 02:48 DOTARLISMY<O <IRMA<MOZE<SIEE<UDA DOTARLISMY<O;JUTRO<JADE<DO<KATOWIC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Jedziemy do Europy IP: 80.51.243.* 07.08.03, 06:21 I co jedziemy do Eurpy. Jerzy Engel mówił że Anderlecht to lepszy przeciwnik dla Wisły, ale po meczu z Rapidem Bukareszt przegrywająć 0:2 wygrali 3:2 a wszystko w dogrywce. Będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy WIELKI SUKCES...Remis z ? Omonia IP: *.gc.perm.onthenet.net 07.08.03, 06:23 Wspaniale! nasi odniesli zwyciestwo po zazartych dwoch remisach z jedna z najsilniejszych druzyn na swiecie ooooo /cholera jak to sie nazywa?/acha Omonia. Nastepnie Anderlecht a pozniej tylko REAL /ale po omomomonii to pestka../ Wiec nie jest tak zle wciaz jestesmy troche lepsi niz Cypr i Andorra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jana Sędzie WYDRUKOWAŁ MECZ IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 07:55 1. Stolarczyk nie zasłużył sobie na czerwoną kartkę (A jeżeli już to powinien być konsekwentny , bo później Rauffman w podobny sposób wywalił się i sędzia tym razem nie zareagował). 2. Gorawski dostał żółtą kiedy faulował, jak stracił piłkę (zasłużył na kartkę, ale chwilę później w podobny sposób Ioachim potraktował Żurawia i ... nic) 3. Na żółtą zasłużył sobie jeszcze kmiotek, który ostro wjechał w Strąka ... 4. Dwa razy kiedy Wiślacy wychodzili na czystą pozycję byli nieprzepisowo blokowani przez obrońców ..... ani nie skończyło się to kartonikiem, ani nawet nie podyktowano faulu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu44 Janas z kazdego meczu przywozi reprezentacje! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 09:15 A w polsce jest setki zespolow i tysiace meczow - bedziemy mieli liczna reprezentacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brz Re: Omonia - Wisła 0:1 po 4. minutach IP: 195.94.201.* 07.08.03, 09:41 Gość portalu: TEX napisał(a): > No wreszcie jestem pierwszy... Brawo WISLA !!! Wisła się ostatecznie skończyła. Z zeszłorocznej Wisły został tylko Żurawski. Moim zdaniem będą grali w lidze o utrzymanie się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris I co dalej: Wisełka IP: 80.51.243.* 07.08.03, 10:27 Mam obawy po meczu z Omunią II rundzie LM i Arką w PP czy Wisła w ciągu tygodnia jest wstanie sobie przypomnieć swoje zagrywki z ub. z takimi zespołami Parma, Schalke i Roma. A Anderlecht przecież to jest zespół europejski, nie to Arka czy Omunia. Zeczę im do szczęścia bo Żurawski i Frankowski nie są wstanie wygrać z Belgami. Wczoraj gdyby nie dwie bramki Frankowskiego byłoby gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.Uchewski 93 opinie IP: 217.96.11.* 07.08.03, 10:57 Ja piernicze, 93 opinie z ktorych 3/4 to debilne wypowiedzi ponizej nawet poziomu artykulow Przegladu Sportowego :). Moi ulubiency to: 1. wieczni krytycy Wisly (ciekawe co napisza jak Wisla awansuje do LM - ze za pieniadze na transfery, ktorych przeciez nie ma w polskiej lidze, Wisla kupila awans ???) 2. DZWONIACY WKOLKO DO KATOWIC KIROWNIK, CO MOZE COS MU SIE TAM UDA (gratuluje wytrwalosci tajemniczemu, przypuszczam, ze choremu psychicznie kibicowi :) 3. Jakis gosc, co nie dosc ze objawil mu sie wczoraj na boisku Frankowski to jeszcze strzelil 2 bramki. A moze to ja ogladalem nie ten mecz. Trzeba powiedziec jedno. Wisla jest najladniej grajaca w pilke polska druzyna (ich styl jest ciekawszy od wszystkich ligowych zespolow i reprezentacji) - GRAJA WRECZ JAK NIE-POLACY. Traca sporo bramek, ale jeszcze wiecej strzelaja (a jakiej urody: chocby Baszcza, Franka i pierwsze 3 Zurawia). Pilka nozna to dosc nudnawa gra, ale w wykonaniu WIsly Krakow naprawde warto popatrzec (w jednym meczu maja tyle sytuacji bramkowych co reprezentacja od konca kadencji Engel(s)a). Dobrze, ze dypozycja Piekutowskiego wczoraj (zwlaszcza heroiczna obrona wolnego) zamknela usta tym, co tak go pojechali tydzien temu na forum. A Stolarczyk jest zawodnikiem, ktory po prostu lapie duzo kartek. Nie on jeden - patrz Olisadebowski w zeszlym sezonie: 1 mecz: bramka 2 mecz: bramka 3 mecz: czerwona kartka 4 mecz: przerwa 5 mecz: przerwa 6 mecz: bramka 7 mecz: czerwona kartka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter piekutowski jest beznadziejny, refleks mają wszyscy... IP: *.uga.pl 07.08.03, 13:45 bramkarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Wisla oslabla IP: *.euv / 10.173.40.* 07.08.03, 13:32 Wisla to juz nie druzyna z tamtego sezonu. Brasilia cienki- nie rownac mu sie do Kosowskiego, Dubicki cienki- Kuzba byl lepszy To jest los slabszych druzyn- gdy odejda dobrzy, nie stac ich na zakup zawodnikow tej samej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzofik de Zoo Re: Omonia - Wisła 0:1 po 4. minutach IP: 212.244.47.* 07.08.03, 14:04 Prawda w oczy kole, ale nie da się od niej uciec panowie!Wisła Kraków w osłabieniu i pod naporem przeciwnika zaczeła...pękać.Wydaję się, że głowę powinni tracić gracze młodzi,tacy jak Kuzera(z całym szcunkiem dla niego) tymczasem były momenty,gdy zespół miotał się pomiędzy liniami boiska.Były oczywiście wyjątki i tu cześć należną oddać powinniśmy przede wszystkim Żurawskiemu(za wygranie meczu!!!) i Szymkowiakowi za profesjonalizm i pracowitość.Miejmy nadzieję, że dla innych graczy ten mecz był ostrzeżeniem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Omonia - Wisła 0:1 po 4. minutach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 14:09 Precz z Brasilia i Nawotczynskim-obydwaj przynosza zespolowi wiecej zlego niz dobrego. Az wstyd ich pokazywac na boisku szczegolnie kiedy graja obok takich pilkarzy jak Zurawski czy Baszczynski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike West Re: Omonia - Wisła 0:1 po 4. minutach IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 14:10 Piekutowski do kadry.Miał tylko dwie zle interwencje przy pierwszej bramce bo sie za dlugo wahał i jak zle wyszedl do dosrodkowania. Ale pozxa tym gral swietnie i wybronil kilka wspanialych uderzen. Cudowna gra na przedpolu!!! Oby tak dalej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrzysiekF Re: Omonia - Wisła 0:1 po 4. minutach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 14:19 Piekutowski? do Kadry?? Chyba 'B' lub 'C'. Bramki również z jego winy: 1. Nie wiedział czy wyjść czy nie i wkońcu został przelobowany. 2. Ustawił się za blisko lewej strony bramki bo myślał, że będzie lob nad murem, a powinien stanąć tam gdzie nie ma muru, czyli z prawej strony. Poza tym miał kilka fartownych interwencji co jednak wcale mnie nie przekonuje do jego klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ączka Gdyby zagrał Andrzej L., wynik byłby lepszy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 17:10 Odpowiedz Link Zgłoś