bucwielki-oo 01.06.09, 20:33 Myślałaś ,że bucawielkiego przechytrzysz.Będę wszystko pisał zgodnie z regulaminem i w tedy nie możesz mnie usunąć. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria73 Re: Jestem 01.06.09, 21:25 Sądzisz,że nie mam o czym myśleć?? Nie pochlebiaj sobie. Jeżeli będziesz przestrzegał zasad będziesz gościem mile widzianym. I pamiętaj - mogę, mogę wszystko ) Odpowiedz Link
super222 Re: Jestem 02.06.09, 07:19 Nareszcie!, nareszcie jakaś reakcja ze strony jednej Adminki. Jak to możliwe, by przez kilkanaście godzin grasowało na forumach coś takiego i ... żadnej reakcji? Dzięki Ci Mario73.A gdyby tak jeszcze kliknąć w takie urządzenie do banowania? Gdy widzę ... wielki, robi mi się słabo. Odpowiedz Link
maria73 Re: Jestem 02.06.09, 08:59 nie komentuję tego co dzieje się na innych forach..... chociaż czasami zadziwiam mnie język jakim posługują się forumowicze. Super - nie przenoś tego co dzieje się na FEiS tutaj. Toczycie tam fatalną polemikę słowną - wasza sprawa. Tu jest nasze forum. Przykro mi że robi ci się słabo ale musisz sobie z tym poradzić. Z pewnością nie dopuszczę do wulgaryzmów tutaj. Odpowiedz Link