Gość: rt IP: *.aster.pl 19.12.07, 22:52 Real jest w zasiegu, znaczy ławka zawsze jest w zasiegu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @@@ Re: Cztery kluby starają się o Żurawskiego IP: *.cpe.unwired.net.au 19.12.07, 23:15 Chicago Fire!!! Niech jeszce sciagnie Kosowskiego i Frankowskiego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kkrzysie.kk Re: Cztery kluby starają się o Żurawskiego 19.12.07, 23:18 hm, w Chicago Fire nie grał czasem Pele ? A tak w ogólę, niech pojdzię tam gdzie ma szansę gry. Przez to pół roku to jego regularna gra jest ważna, jest on już w takim wieku. Że na jego rozwój liczyć nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smerf madrala Cztery kluby starają się o Żurawskiego IP: *.home1.cgocable.net 19.12.07, 23:35 Amerykańska Major League Soccer to tragedia. Poziom mizerny, gorszy od polskiej ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Cztery kluby starają się o Żurawskiego IP: *.hsd1.il.comcast.net 20.12.07, 06:27 Zadna polska druzyna z Orange Extraklasy? nie bylaby w stanie wygrac z czolowymi druzynami MLS.Czas skonczyc z ta megalomania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles Re: Cztery kluby starają się o Żurawskiego IP: *.ph.ph.cox.net 21.12.07, 02:39 Amerykanskie kluby wygrywaly lub remisowaly z angielskimi. A kiedy polski klub tego dokonal, bo ja nie pamietam. Rowniez amerykanska reprezentacja ostatnio dociera wyzej niz polska na olimpiadzie i mistrzostwach swiata. Nawet w rankingu swiatowym wyzej stoja bo na 19 a my na 22 miejscu. Ciezka praca a nie samozadowolenie prowadza do sukcesow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan słyszałem o jednym klubie IP: *.wroclaw.mm.pl 19.12.07, 23:47 podobno ma ofertę ze Swornicy Czarnowąsy Odpowiedz Link Zgłoś
10svb Re: słyszałem o jednym klubie 20.12.07, 00:07 Słyszałem, że Izolator Boguchwała ma się ostro targować o "Żurawia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: słyszałem o jednym klubie IP: *.aster.pl 20.12.07, 21:32 to był zwalniak żychlin. wiem bo znam prezesa. razem piliśmy wódkę u plebana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Szczakowianka Jaworzno, Narew Putusk, Znicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 00:17 Pruszków i Tęcza Władysławowo. Ale każdy z tych klubów zażyczył sobie testów dla zawodnika i możliwości wycofania z negocjacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domino Cztery kluby starają się o Żurawskiego IP: *.echostar.pl 20.12.07, 00:42 Żurawski nie powinien wyjeżdżać za ocean tylko pograć gdzieś w Europie, np. w belgijskiej, czy greckiej. I to nie koniecznie w drużynach z ligi mistrzów. W jego wieku jeszcze można pokopać piłkę na Starym Kontynencie a do USA to niech sobie wyjeżdża np. po MŚ 2010. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rasiak Euro 2008 za Rasiaka Fulham daje ponad 2 miljony funtów IP: *.bredband.comhem.se 20.12.07, 02:08 jak to jest ze Rasiak wysmiewany jest 5 razy wiecej warty? haha, zobaczycie go na boiskach euro 2008 rasiak debesciak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Cztery kluby starają się o Żurawskiego IP: *.ph.ph.cox.net 21.12.07, 02:53 W MLS gra jest szybsza niz w polskiej lidze. Kazdy duzo biega. Prawie jak w koszykowce to jest wszyscy do przodu i wszyscy do tylu. Watpie czy Zuraw teraz wytrzymalby caly mecz a co dopiero za 3 lata. Wyszkoleniem technicznym generalnie sa od nas lepsi, jak prawie cala Ameryka Srodkowa i Poludniowa. Czolowi zawodnicy w lecie jada do Realu i Milanu na doskonalenie fachu pilkarskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyzurawski Cztery kluby starają się o Żurawskiego IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.12.07, 05:26 zawsze byl jest i bedzie cienki dla reprezentacji nic nie zrobil tylko gwiazdowal niech bierze przyklad ze smolarka i blaszczykowskiego oni pracuja na siebie i widac wyniki i nie robia z siebie gwiazd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffan Cztery kluby starają się o Żurawskiego IP: *.hsd1.il.comcast.net 20.12.07, 07:06 W Chicago Fire moglby grac w ataku obok Rolfa i dostawac pilki od Blanco. A poziom kilkakrotnie wiekszy niz polska liga a nawet przypuszczam ze i szkocka. Zreszta Fire zremisowalo z Celtic Glasgow kilka miesiecy temu. Blanco objechal obroncow i Boruca. fire:celtic <embed src="www.youtube.com/v/uyHqPwpLeXw&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Macie dawja do nas POZNAŃ czeka! IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.07, 07:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lider Tabloid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 11:01 GW już drugi raz przejawia samokrytykę. Wcześniej nazwała sie "polskim brukowcem" teraz "polskim tabloidem". Wreszcie widza jak im wychodzi handel zawodnikami. Napisza o polowie klubow na swiecie a potem jak trafia (50% szans!) to mowia ze wiedzieli pierwsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powodzenia Magic Cztery kluby starają się o Żurawskiego IP: *.tsi.tychy.pl 20.12.07, 12:37 tyskie-area.myminicity.com/sec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ben Cztery kluby starają się o Żurawskiego IP: *.mtm-info.pl 20.12.07, 13:48 Ja słyszałem,że Maciej ma zostać bramkarzem w jednym z klubów nocnych. Odpowiedz Link Zgłoś