atieq 30.01.08, 08:13 Jeżeli chodzi o mnie, to najchętniej bym widział ten kanał Polska Ekstraklasa TV, nawet za te 16 zł misięcznie dodatkowo płaconego abonamentu :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Przetarg na transmisje - ostatnie starcie IP: *.egruppen.com 30.01.08, 08:25 A moim skromnym zdaniem za transmisje w TV powinna zapłacić Ekstraklasa S.A. i to sporo, bo trzeba być masochistą, żeby oglądać naszych " piłkarskich gwiazdorów" chodzących za piłeczką. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Przetarg na transmisje - ostatnie starcie 30.01.08, 08:38 A Rzepka podaje, że wygrał C+, ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja kto wygra ? paru zlodziei IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.08, 08:59 co wezma walizke pieniedzy i wyjada z polski, przeciez to jest juz tradycja z ktorej powinnismy byc dumni za wniesienie jej do EU Odpowiedz Link Zgłoś
blq ten przetarg to jedna wielka farsa 30.01.08, 09:26 przeciez od razu bylo wiadomo ze wygra(Ł) C+. to dla tej stacji "być lub nie być" i są gotowi podjąć każde kroki by tylko liga została u nich. a prezes C+ Rywin pokazał już parę lat temu, jak się robi interesy w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
vranix Przetarg na transmisje - ostatnie starcie 30.01.08, 09:31 Hehe... a ja sobie nie zycze zeby z mojego abonamentu C+ finansowac ta zgraje nieudacznikow nie potrafiacych kopac pilki :>. Nie mowiac juz o przekretach i ustawianiu meczow. Na Zachodzie nie lepiej, ale tam przynajmniej potrafia grac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ittitti Dopóki zakodowany będzie chamstwo IP: *.kredytbank.com.pl 30.01.08, 09:34 Dopóki piłkę polską będzie pokazywać niszowa tv, niedostępna dla wszystkich w sobotnie popołudnie, dopóty stadionami będzie rządziło chamstwo. Dlaczego? TV ogólnodostępna lub TANIA to popularyzacja idei piłki, spójrzcie na koszykówkę. To oczywiście nie jedyny warunek, ale istotny! A władze i kluby patrzą tylko na krótkoterminową kasę (wypłacaną co roku), gdyby spojrzeć szerzej, okazałoby się, że byłoby więcej ludzi na trybunach, nawet za większą cenę biletów, więcej biznesu około piłki, zmiana jakościowa i ....jeszcze więcej kasy dla klubów. Jestem przekonany jako ekonomista. a tak... mamy canal + chamstwo. Boję się pójść z córką. Nie wydam na bilet, nie wydam na canal+ żeby oglądać chamstwo i wspierać krótkowzroczność. ittitti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic co to za brednie? IP: *.centertel.pl 30.01.08, 09:53 ekonomisto! widac, ze niewiele wiesz o pilce, skoro piszesz takie bzdury. A oskarzanie jakiejs stacji o powodowanie chamstwa na stadionach, to juz kompletny idiotyzm. Rozumiem, ze twoja ulubiona stacja - polsat czy tvn przyczyni sie do rozwiazania problemu polskich kibicow i pokoj nastanie na trybunach ??!! Moze mi powiesz w jaki sposob? Bo jak na razie nie zauwazylem zadnej inicjatywy poza mąceniem wody kijem. I zdecydowanie opowiem się za kodowaną stacją bo to za jej czasów wreszcie wzięto się za korupcję w polskiej piłce (realizacja planu to już zupełnie inna sprawa). A wracając do oferty polsat i iti, to wez pan sobie, panie ekonomisto kalkulator i policz. Bo jakos wydaje mi się, że dopłacanie po 16 miesięcznie za polską ligę to mimo wszystko gorsza oferta. Poza tym to takie same obietnice, jak cud gospodarczy premiera. W jaki sposób mamy mieć otwarty kanał, a rownoczesnie płacić za niego 16 zl miesięcznie? Na zasadzie dobrowolnych wplat? Smieszne. Naiwnosc ekonomisty rowniez godna pozalowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: nie opłaca sie IP: *.centertel.pl 30.01.08, 10:02 bralismy z kolegami rozne za i przeciw pod uwage. ten "otwarty" kanal, za ktory mamy placic dodatkowy abonament 16 zl (pomysl sam w sobie jest juz absurdalny), wraz z innymi oplatami wychodzi drozej. w c+ poza polska liga jest sporo dobrej pilki do obejrzeniaz lig zagranicznych, a na tamtym planowanym kanale mielibysmy tylko naszych asow. i ciagle powtorki ich meczow bo cos tam trzeba bedzie pokazywac. nie wydaje mi sie to dobrym rozwiazaniem. pachnie mi to wszystko propaganda i jakims sztucznym pompowaniem ceny za lige, ktora nie jest tego warta. a jeszcze a propos wartosci, to jednym z powaznych argumentow za c+ jest poziom pokazywania meczow. jakos w tvp i polsacie nie widzialem takich fajnych meczow jak tam. o tvn nie wspominam bo oni w oogle nie maja sportu (poza urywkami w wiadomosciach, hihi)i dziwie sie, jak chca robic mecze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: nie opłaca sie IP: *.gemini.net.pl 30.01.08, 12:42 abstrahując od tego która stacja jest lepsza itp, to argument iż w C+ są też inne ligi jest bezsensowny. To nie jest przetarg na lige ang czy włoską ale polską. mnie np kompletnie nie ochodzą mecze w europie, interesuje mnie tylko pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfl1972 Nigdy więcej Canal+ w moim domu!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.08, 10:19 Tani Canal+ - hahahahahaaahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela z Gazowni Przetarg na transmisje - ostatnie starcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 10:22 Ciekawe czy 16zł przez cały rok czy tylko przez miesiące w których grają nasi piłkarze. Bo w takim przypadku koszt kanału to 32zł za każdy miesiąc trwania sezonu. Taniej chyba wychodzi C+sport, ale tam jest Liga Angielska która naszą kładzie na łopatki + Hiszpańska, Francuska i Włoska. O poziomie transmisji powiedziano już wszystko. Trzyma kciuki za C+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zento Przetarg na transmisje - ostatnie starcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 10:56 5 mil widzow....hahahahahahahahahahahahah... Juz wdze jak wszyscy wykupuja kanal za 16 zl z tylko OE,hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Howart9 Canal+ z jednym NIEKodywanym meczem.TAK! IP: *.e-wro.net.pl 30.01.08, 11:26 Jestem abonentem C+ i jakoś sobie nie wyobrażam płacić do 29zł , dodatkowo 16zł za oglądanie , czegoś co w takim wypadku musiało , by bić ligę angielską , hiszpańską na głowe. Już wole zrezygnować z tej Polskiej ligi na erkranach tv . I dlatego uważam ,że jedyny właściwy wybór to pokazywanie naszej kopanej w Canal+ , może jednak oferta tej stacjii powinna być poszerzona o NIEKODOWANE pokazywanie jednego meczu na żywo co tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Howart9 Canal+Sport 3 IP: *.e-wro.net.pl 30.01.08, 11:46 Nie wiem czy to możliwe ,ale Canal+ mógłby stworzyć kanał CANAL+ SPORT 3 , który mógłby być udostępniony platformą N i POLSAT CYFROWY oraz kablówką , gdzie by było to jedno spodkanie live oraz magazyny i powtórki meczów , cena opcjii mogła być wtedy niższa o wiele i może by się uzbierało 5mln.widzów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tres Re: Canal+ z jednym NIEKodywanym meczem.TAK! IP: 80.68.236.* 30.01.08, 11:59 Nie 16 pln/za m-c tylko 16pln ZA MECZ KTÓRY BĘDZIESZ CHCIAŁ OGLĄDAĆ!!!!Czyli jeżeli na m-c sa 4 kolejki spotkań za oglądanie TYLKO JEDNEGO MECZU w danej "kolejce" ligowej trzeba by zapłacić 4x16pln =64 pln !!!!A teraz c+ transmituje 3 mecze na kolejke -a podobno chca to zwiększyć? - i za to TERAZ płacisz najmniej /pakiet podstawowy + 4x canal+ / 67pln/m-c więc.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Canal+ z jednym NIEKodywanym meczem.TAK! IP: 91.109.58.* 30.01.08, 12:18 10/10 i zapale jeszcze swieczke (*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciaho Re: Canal+ z jednym NIEKodywanym meczem.TAK! IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.08, 12:23 z takimi komentami to na onet :) Odpowiedz Link Zgłoś