Dodaj do ulubionych

MAM LEPSZY PATENT!!!

31.01.06, 20:34
Niedawno dostałem maila ze ZNAKOMITYM PATENTEM!!!
EuroBarre i inne tego typu programy nie dają większych zysków..
Z kolei przy różnych systemach typu MLM (to z 15 000zł) trzeba sie mocno
napracować)
System, na który się natknąłem jest inny!
FAKTYCZNIE DZIAŁA i przynosi NIEZŁĄ KASĘ! :D
Oczywiscie nie tysiące zł na tydzień, ale wiele więcej niż 100zł na miesiąc!

Opisałem go na stronie www.zarabiaj-przez-siec.prv.pl .

Zapraszam! Warto!!
Obserwuj wątek
    • jkw2 Re: MAM LEPSZY PATENT!!! 31.01.06, 22:34
      Napisze ci szanowny Michalku wprost - albo jestes glupi, albo wyrafinowany
      oszust, a najprawdopodobniej malolat ktory nie zdaje sobie sprawy z tego co
      robi. Czy Ty wiesz kto to jest R. Kiyosaki i czym sie zajmuje? Uwazaj bo
      publicznie piszesz klamstwa i namawiasz ludzi do brania udzialu w oszukanczych
      piramidach i malo tego namawiasz do oszustwa podatkowego. Mam chec zglosic to
      na policje moze oni nauczyliby Cie rozumu.
      Networkforum usun go chyba nie chcemy aby z czyms takim nas identyfikowano.
    • romek744 Re: MAM LEPSZY PATENT!!! 31.01.06, 23:22
      Po co od razu usuwać? Może lepiej pouczyć? Idę w zakład o dobrą wódkę, że
      Michał ma 16 lat i niedługo będzie miał poważne problemy, tak jak bohaterzy
      tego repartażu:
      www.networkmagazyn.pl/article/paragraf/paragraf_01.htmlromek
      • romek744 Re: MAM LEPSZY PATENT!!! 31.01.06, 23:24
        Przepraszam, gdzieś tam się dopiął romek na końcu jak to zawsze romek. To jest
        poprawnie:

www.networkmagazyn.pl/article/paragraf/paragraf_01.html
        • romek744 Re: MAM LEPSZY PATENT!!! 04.02.06, 08:57
          widzę, że strona w dalszym ciągu działa. Chyba musi ktoś wysłać jej adres do
          uokik. I do pana o którym jest tam mowa i kłamstwa. A on mieszka w USA. O
          zniesławienie tam się zakłada sprawy idące w miliony dolarów. Nie wiem ile masz
          lat autorze nieświadomy, ale lepiej to zlikwiduj, jak nie chcesz mieć problemów.
          romek
          • vitalia Re: MAM LEPSZY PATENT!!! 04.02.06, 12:15
            A potem ludziska kojarzą takie gówno z porządnym MLM///
            • romek744 Re: MAM LEPSZY PATENT!!! 04.02.06, 14:00
              Gówno gównem Vitaleczko, ale jak Kiyosaki się wkurzy to nie chciałbym być w
              skórze autora tej strony...
              pozdrawiam
              romek
              • vitalia Re: MAM LEPSZY PATENT!!! 04.02.06, 18:27
                Oj tak tak romeczku...Mam nadzieję,że młody się przejedzie na swiom
                patencie ,dostanie w dupe i odechce mu się na długo ...a autor strony tym
                bardziej.
                • romek744 Re: MAM LEPSZY PATENT!!! 06.02.06, 11:21
                  O, znikło! Lepiej później niż wcale.
                  romek
      • sauber1 Re: MAM LEPSZY PATENT!!! 13.03.06, 17:55
        romek744 napisał:

> Po co od razu usuwać? Może lepiej pouczyć? Idę w zakład o dobrą wódkę, że
        > Michał ma 16 lat i niedługo będzie miał poważne problemy, tak jak bohaterzy
        > tego repartażu:
        > www.networkmagazyn.pl/article/paragraf/paragraf_01.htmlromek
        Totalne bzdury jaka odpowiedzialność, przed kim za co? przeczytałem, końcówkę
        cytuję
        -"Za pośrednictwem naszej gazety informujemy zatem odpowiednie służby państwowe
        oraz organy ścigania o nielegalnie funkcjonujących firmach będących piramidami
        finansowymi w Polsce. Przypominamy również, że każdy obywatel posiadający
        informacje o nielegalnych poczynaniach innych zobowiązany jest do przekazania
        tych informacji odpowiednim instytucjom. Network magazyn to czasopismo, które
        wspiera młode, rozwijające się firmy, pod warunkiem, że działają one w sposób
        legalny i zgodny z prawem. Wszelkie przejawy patologii i oszustw będziemy
        piętnować i tępić. Zależy nam bowiem, podobnie jak zawodowym działaczom network
        marketingu, na dobrym wizerunku tej branży. W pełni ona na to zasługuje" -
        tak być powinno czy to ma się 17 czy 40 lat, ale chyba nie jest i nikogo to nie
        obchodzi że ktoś upraszcza sobie zasady MLM i jedzie na skróty, przy tej okazji
        popełnia występki otrzymuje wyroki sadowe i dalej plami dobre imię nawet
        firmie, firma tego nie widzi forsa tylko ważna jest, a o działalności czy
        podatkach nie ma mowy nawet w organach do ścigania takich nieprawidłowości,
        tłumacza się brakiem czasu, Widocznie jest ogólne przyzwolenie do takiej
        ciemnej strefy, Na forum płacz i lament że MLM tak nieładnie jest postrzegany i
        oceniany, a społeczeństwo unika tego jak gry w trzy karty. (dobrze że brat mnie
        zatrzymał bo bym mógł na ten temat jeszcze tydzień pisać). cdn.

• romek744 Re: MAM LEPSZY PATENT!!! 13.03.06, 18:13
          Mylisz się. To dzięki temu artykułowi zlikwidowano setki stron z nielegalnymi
          interesami. To dzięki niemu UOKiK zwrócił na to uwagę i przegląda teraz sieć w
          poszukiwaniu takich dyrdymałów.
          romek
          • sauber1 Re: MAM LEPSZY PATENT!!! 13.03.06, 20:37
            oby tak było jak mówisz.......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka