Dodaj do ulubionych

Polska - Czechy z czuba i na żywo

• Gość: kacz @lobo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 20:49
      lobo to chyba najfajniejsza komiksowa postać, jak dla mnie to dobry omen ;>

cheers
    • Gość: Seba Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 06.02.08, 20:50
      Wytlumaczmy co znaczy "LOBO"
      pl.wikipedia.org/wiki/Lobo_%28posta%C4%87%29
      oj Czsci beda mieli klopoty jak sie Lobo zdenerwuje :P

Lobo (w dialekcie Khund, ten kto pożera wnętrzności i to mu sprawia przyjemność)
    • Gość: Azriel Polska - Czechy z czuba i na żywo - Lobo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 20:51
      Nie wiem co się Wam w Lobo nie podoba :) jeżeli Łobodziński świadomie wybrał
      sobie taki pseudonim (a nie jest to oszczędność na literkach :P) to chwała mu za
      to ;) przecież Lobo w końcu jest niepokonany jeśli dzięki Lobo i Polska ma taka
      być to ja jestem jak najbardziej za ;)
    • Gość: ida Lobo IP: 212.106.16.* 06.02.08, 20:51
      Czy nie ma takiego gatunku jabłek?
    • Gość: bacon Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: 83.238.173.* 06.02.08, 20:52
      Czemu trener Czechow zgodzil sie zeby gralo 12 Polakow a tylko 10 Czechow??????
    • Gość: brat Juzef Re: Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.02.08, 20:53
      umowmy sie, ze Łobodzińskiemu do Lobo brakuje jeszcze co najmniej tyle, ile
      Polsce do organizacji Euro 2012 na poziomie..
    • Gość: eve Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 20:53
      na www.meczyki.pl też pewnie jest relacja.
    • Gość: Borek Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 06.02.08, 20:56
      Spójrzcie na skład Polaków na eurosporcie :D
      • Gość: student Re: Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.lanet.net.pl 06.02.08, 21:01
        Donald rzadzi, mamy drugi cud ;)
    • Gość: Aga Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 21:00
      Tak by the way, Lobo to też odmiana jabłka...
    • Gość: pawelf1 Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 21:01
      Lewandowski dostal w glowe z tego wolnego i mamy gola zbieg okolicznosci ? :D
    • morfeusz_1 Polska - Czechy z czuba i na żywo 06.02.08, 21:01

Heheheheheheehehhee 2:0 z Pepikami i pozamiatane ;)
    • Gość: jozek z bagien Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.pool.mediaWays.net 06.02.08, 21:02
      de.youtube.com/watch?v=hJhYevnP9rg&feature=bz301
      • Gość: jozefa z bagien jozek z bagien IP: *.pool.mediaWays.net 06.02.08, 21:11
        dobre to ....
    • Gość: robi_ok Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 21:05
      najlepszy bramkarz świata jest na tym boisku z cała pewnością.... :))
    • Gość: Seba Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 06.02.08, 21:05
      Mam takie wrazenie ze Kohler gra dzis tak jak nasz Rasiak , kazdy ma swojego
      Rasiaka :), i Krol Artur broni karnego :)
      • Gość: Ja z Siedlec Re: Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.08, 21:06
        Wiem, że wszyscy wiedzą ale tylko przypominamy (jako kibice) że
        Artur Boruc jest z Siedlec!!!!

Polska Białoczerwoni Polska Białoczerwoni....
    • el.es Juz 2 ! Brawo. :-) 06.02.08, 21:05
    • morfeusz_1 Polska - Czechy z czuba i na żywo 06.02.08, 21:05

No Artur ty jesteś niezły Killer tak Kolera załatwić hehehe,brawo ...
    • Gość: screen Boruc tak?? IP: *.gprs.plus.pl 06.02.08, 21:07
      Borucowi trzeba przed kazdym meczem naopowiadac, ze bramkarz druzyny przeciwnej
      jest lepszy od niego. Nie ma bata. Bedzie pracowal za dwoch. Jak na zapleczu
      MacDonalda
    • Gość: Se_bastian Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 21:07
      Ja nie wiem czy ich karmi Leo i co im sie stało ale jak dla mnie polacy sa
      zajebiści jesli tak bedziemy grac na mistrzostwach z tką motywacja to nawet jak
      nie wyjdziemy z grupy to i tak wielki szacunek. Jeszcze apropo najlepszego
      bramkarza chciałbym rozwiać wątpliwości - Boruc oczywiście
      • Gość: bet Re: Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.acn.waw.pl 06.02.08, 21:09
        coś czuje, że po tym meczu stawki na Polskę u bukmacherów polecą... :)
    • niewygodny Re: A w konkurencyjnym meczu w Wiedniu 06.02.08, 21:10
      albo Austriacy się czegoś najedli że za chwilę na deser łyknął
      Niemców, albo Niemcy się czegoś najedli i udają że ich nie ma.

Jedno jest pewne - z Austrią to jednak nie będzie dla nas spacer
    • Gość: Polo Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.icpnet.pl 06.02.08, 21:10
      Umieram...brak telewizora,brak radia(kto by pomyślał,że zatęsknię za Zimochem) a
      tu się cuda dzieją.Błagam niech ktoś wrzuci skróty do tuby albo najlepiej caly
      mecz na rapida :)
      • zat4ra Re: Polska - Czechy z czuba i na żywo 06.02.08, 21:39
        A slyszales o Internecie? Masz i ogladaj:
        www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia
        :->
    • grail Re: Polska - Czechy z czuba i na żywo 06.02.08, 21:10
      A gdzie tradycyjny filmik o spodenkach Wasilewskiego?!?!?
    • jaguar666 Ekwador 06.02.08, 21:10
      Nie chcę krakać, ani rozsiewać pesymizmu, ale jest taka zasada: "kto zapomina
      historię jest skazany na jej powtórzenie". W listopadzie 2005 roku w Barcelonie
      Polska wyraźnie pokonała Ekwador w dziwnym meczu:
      javascript:displayWindow('mecz.php?id_mecz=336019', 600, 600)
      Wszyscy piali z zachwytu, potem mówili, że powtórzymy to na mistrzostwach (już
      przed losowaniem czułem, że na nich trafimy :D) i wiemy jak to się skończyło,
      więc patrzmy trzeźwo na ten mecz, nie popadajmy w samozachwyt i pamiętajmy, że w
      takiej formie jak dzisiaj, to na mistrzostwach nie powinno pojawić się tak po
      3-4 zawodników w obydwu reprezentacjach.
    • Gość: lubię I kto jest debesciak??? IP: *.stansat.pl 06.02.08, 21:11

Pan McArtofel jest debesciak!!!
    • Gość: Kibic Austria - Niemcy IP: *.public.t-mobile.at 06.02.08, 21:11
      Niesamowite! slabiutka Austria, kroluje w meczu , niemcow "nie ma"
      na boisku - narazie 0-0
    • Gość: Seba Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 06.02.08, 21:11
      Ktos wczesniej napisal o Eurosporcie , wedlug nich , gramy w 10 :D , Zewlakow
      jako napastnik, sa blizniakami ale zeby tak sie pomylic :) a jaki bylby wynik
      gdybysmy grali 11 na 11 ....???
      www.eurosport.yahoo.com/football/international-friendlies/2007-2008/czech-republic-poland-226285.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka