Gość: kacz @lobo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 20:49 lobo to chyba najfajniejsza komiksowa postać, jak dla mnie to dobry omen ;> cheers Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 06.02.08, 20:50 Wytlumaczmy co znaczy "LOBO" pl.wikipedia.org/wiki/Lobo_%28posta%C4%87%29 oj Czsci beda mieli klopoty jak sie Lobo zdenerwuje :P Lobo (w dialekcie Khund, ten kto pożera wnętrzności i to mu sprawia przyjemność) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azriel Polska - Czechy z czuba i na żywo - Lobo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 20:51 Nie wiem co się Wam w Lobo nie podoba :) jeżeli Łobodziński świadomie wybrał sobie taki pseudonim (a nie jest to oszczędność na literkach :P) to chwała mu za to ;) przecież Lobo w końcu jest niepokonany jeśli dzięki Lobo i Polska ma taka być to ja jestem jak najbardziej za ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ida Lobo IP: 212.106.16.* 06.02.08, 20:51 Czy nie ma takiego gatunku jabłek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacon Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: 83.238.173.* 06.02.08, 20:52 Czemu trener Czechow zgodzil sie zeby gralo 12 Polakow a tylko 10 Czechow?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Juzef Re: Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.02.08, 20:53 umowmy sie, ze Łobodzińskiemu do Lobo brakuje jeszcze co najmniej tyle, ile Polsce do organizacji Euro 2012 na poziomie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 20:53 na www.meczyki.pl też pewnie jest relacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borek Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 06.02.08, 20:56 Spójrzcie na skład Polaków na eurosporcie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.lanet.net.pl 06.02.08, 21:01 Donald rzadzi, mamy drugi cud ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 21:00 Tak by the way, Lobo to też odmiana jabłka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelf1 Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 21:01 Lewandowski dostal w glowe z tego wolnego i mamy gola zbieg okolicznosci ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Polska - Czechy z czuba i na żywo 06.02.08, 21:01 Heheheheheheehehhee 2:0 z Pepikami i pozamiatane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozek z bagien Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.pool.mediaWays.net 06.02.08, 21:02 de.youtube.com/watch?v=hJhYevnP9rg&feature=bz301 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozefa z bagien jozek z bagien IP: *.pool.mediaWays.net 06.02.08, 21:11 dobre to .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi_ok Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 21:05 najlepszy bramkarz świata jest na tym boisku z cała pewnością.... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 06.02.08, 21:05 Mam takie wrazenie ze Kohler gra dzis tak jak nasz Rasiak , kazdy ma swojego Rasiaka :), i Krol Artur broni karnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja z Siedlec Re: Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.08, 21:06 Wiem, że wszyscy wiedzą ale tylko przypominamy (jako kibice) że Artur Boruc jest z Siedlec!!!! Polska Białoczerwoni Polska Białoczerwoni.... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Polska - Czechy z czuba i na żywo 06.02.08, 21:05 No Artur ty jesteś niezły Killer tak Kolera załatwić hehehe,brawo ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: screen Boruc tak?? IP: *.gprs.plus.pl 06.02.08, 21:07 Borucowi trzeba przed kazdym meczem naopowiadac, ze bramkarz druzyny przeciwnej jest lepszy od niego. Nie ma bata. Bedzie pracowal za dwoch. Jak na zapleczu MacDonalda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Se_bastian Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 21:07 Ja nie wiem czy ich karmi Leo i co im sie stało ale jak dla mnie polacy sa zajebiści jesli tak bedziemy grac na mistrzostwach z tką motywacja to nawet jak nie wyjdziemy z grupy to i tak wielki szacunek. Jeszcze apropo najlepszego bramkarza chciałbym rozwiać wątpliwości - Boruc oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bet Re: Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.acn.waw.pl 06.02.08, 21:09 coś czuje, że po tym meczu stawki na Polskę u bukmacherów polecą... :) Odpowiedz Link Zgłoś
niewygodny Re: A w konkurencyjnym meczu w Wiedniu 06.02.08, 21:10 albo Austriacy się czegoś najedli że za chwilę na deser łyknął Niemców, albo Niemcy się czegoś najedli i udają że ich nie ma. Jedno jest pewne - z Austrią to jednak nie będzie dla nas spacer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.icpnet.pl 06.02.08, 21:10 Umieram...brak telewizora,brak radia(kto by pomyślał,że zatęsknię za Zimochem) a tu się cuda dzieją.Błagam niech ktoś wrzuci skróty do tuby albo najlepiej caly mecz na rapida :) Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: Polska - Czechy z czuba i na żywo 06.02.08, 21:39 A slyszales o Internecie? Masz i ogladaj: www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia :-> Odpowiedz Link Zgłoś
grail Re: Polska - Czechy z czuba i na żywo 06.02.08, 21:10 A gdzie tradycyjny filmik o spodenkach Wasilewskiego?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Ekwador 06.02.08, 21:10 Nie chcę krakać, ani rozsiewać pesymizmu, ale jest taka zasada: "kto zapomina historię jest skazany na jej powtórzenie". W listopadzie 2005 roku w Barcelonie Polska wyraźnie pokonała Ekwador w dziwnym meczu: javascript:displayWindow('mecz.php?id_mecz=336019', 600, 600) Wszyscy piali z zachwytu, potem mówili, że powtórzymy to na mistrzostwach (już przed losowaniem czułem, że na nich trafimy :D) i wiemy jak to się skończyło, więc patrzmy trzeźwo na ten mecz, nie popadajmy w samozachwyt i pamiętajmy, że w takiej formie jak dzisiaj, to na mistrzostwach nie powinno pojawić się tak po 3-4 zawodników w obydwu reprezentacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubię I kto jest debesciak??? IP: *.stansat.pl 06.02.08, 21:11 Pan McArtofel jest debesciak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Austria - Niemcy IP: *.public.t-mobile.at 06.02.08, 21:11 Niesamowite! slabiutka Austria, kroluje w meczu , niemcow "nie ma" na boisku - narazie 0-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Polska - Czechy z czuba i na żywo IP: *.chello.pl 06.02.08, 21:11 Ktos wczesniej napisal o Eurosporcie , wedlug nich , gramy w 10 :D , Zewlakow jako napastnik, sa blizniakami ale zeby tak sie pomylic :) a jaki bylby wynik gdybysmy grali 11 na 11 ....??? www.eurosport.yahoo.com/football/international-friendlies/2007-2008/czech-republic-poland-226285.html Odpowiedz Link Zgłoś