ronnie_ik 14.02.08, 09:06 a ja juz mam 2 bilety na meczo polska - niemcy i dobrze mi z tym ... ale wolałbym jednak szóstke w totka ...było by jeszcze lepiej :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibicka Bilety na Euro 2008 jak szóstka w totka! IP: *.aster.pl 14.02.08, 09:10 Koźmiński mógłby się z szacunkiem wypowiadać o kibicach reprezentacji!!! Czy ja jako zwykła kibicka należę do "tych, co mają puszkę piwa czy flaszkę za pasem?" Jak widać PZPN ma tylko szcunek dla swoich ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: Bilety na Euro 2008 jak szóstka w totka! IP: *.e-wro.net.pl 14.02.08, 09:35 jak on śmie obrażać naszych kochanych kibiców? co za banda nieudaczników i kombinatorów. won z leśnymi dziadygami. won od polskiej piłki! Odpowiedz Link Zgłoś
pateko7 a co ty zrobiłeś społecznie pajacu? 14.02.08, 09:52 zamilcz dziadu. Wódę za pasem i browar to masz ty ćwoku, razem z kręciną, listkiem, wójcikiem i całą tą palanterią. Gdyby nie leo mielibyście wała a nie euro. Jesteście jak pis (oni też nie chcieli unii, a teraz maja eurodeputowanych i ciagna kesz z unii), tak samo wy nie chcieliście leo, a teraz do wyjazdów pierwsi. Az sie cisnie na usta: pzpn, pzpn, j.e.b.a.c j.e.b.a.c pzpn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum kto sprowadzil Leo? IP: *.versanet.de 14.02.08, 10:51 nie jestem sympatykiem pzpnu ale mysle ze to nie kibice sprowadzili leo do polski a niejaki Michal Listkiewicz. nikt o tym nie wspomina ze to on walczyl o to by go zatrudnic a cale towarzystwo dookola sie oburzalo dlaczego tyle kasy tracic, dlaczego obcokrajowca itd. Pamietam bardzo dobrze bo trzymalem kciuki zeby Leo zostal trenerem reprezentacji. Pozytywne rzeczy Polak zapomina szybko i mowi o nich "my to zrobilismy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor Re: kto sprowadzil Leo? IP: *.range86-140.btcentralplus.com 14.02.08, 11:03 proponuje sprawdzic kto placi leo 60% kasy co miesiac i juz masz odpowiedz. podpowiem ze ogladajac reklame "litle by litle, krok po kroku" dowiesz sie wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeyus Re: kto sprowadzil Leo? IP: *.turek.info 14.02.08, 12:49 bo stanowisko i swoja dupe ratował -cwoku! Odpowiedz Link Zgłoś
lurtz23 Bilety na Euro 2008 jak szóstka w totka! 14.02.08, 09:33 "Kiedy środowisko piłkarskie ma nagrodzić swoich ludzi za ich społeczną pracę?" za jaką pracę?? za sprowadzanie polskiej piłki bliżej dna?? ;> jak chcecie kogoś nagradzac to oddajcie Leo te 40 % biletów!! / tyle z mojej strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic kupbilet.pl IP: *.wolainfo.com.pl 14.02.08, 09:47 Ten serwis kupbilet.pl to jakaś jedna wielka lipa! Podczas rejestracji konta dostaję dwa komunikaty: 1) Błąd wysyłki email, proszę powtórzyć procedurę 2) Rejestracja została zakończona sukcesem. Został wysłany do Ciebie Mail Aktywacyjny... Przy drugim podejściu do rejestracji sytuacja się powtórzyła. Oczywiście żadnego maila nie dostałem, na stronie nie znalazłem też żadnego kontaktu na który można napisać! Zaczyna sie poprostu wyśmienicie! Strach pomyśleć co będzie się działo jak rozpocznie się sprzedaż! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicka Re: kupbilet.pl IP: *.aster.pl 14.02.08, 10:33 Masz rcje. Jak ja zamawiałam 3 bilet na mecz Polska - Kazachstan to dostałam je dzień przed meczem bo kurier sie spóżnił. A poza tym czesto wyswietlały sie na stronie informacje aby nie dzwonić do nich i się o nic nie pytać bo są w trakcie ksiegowania wpłat i taki tam bzdety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: kupbilet.pl IP: 194.51.20.* 14.02.08, 11:02 dokladnie taka informacja wyidnieje teraz na tym portalu w zwiazku z meczami ligi swiatowej "JESTEŚMY W TRAKCIE KSIĘGOWANIA WPŁAT, I KAŻDY ODEBRANY TELEFON, LUB ODPISANIE NA MAILA ZNACZNIE NAM TO OPÓŹNIA. " To ile osob tam pracuje ? przeciez to paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio. Re: kupbilet.pl IP: *.acn.waw.pl 14.02.08, 11:55 Ja pieprze, mowisz powaznie? Alez amatorszczyzna, ta informacja pachnie poprzednim systemem.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamian kup pan bilet.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 12:51 hehehe, nawet Ś.p Bareja by czegoś takiego nie wymyslił :D:D. a tak nawiasem mówiąc, panowie i panie, po co się meczyć nie lepiej kupić bilet na allegro, przeciez juz jest kilka w obiegu, a bedzie jeszcze wiecej bo przecież nie wszyscy "zasłużeni" będą chcieli na to Euro pojechać. No więc co zrobią? sprzedadzą bilety!!! mimo wszystko zróbcie tam taki doping, żeby znowu było głośno o polskich kibicach (głośno w sensie pozytywnym oczywista!) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Bilety na Euro 2008 jak szóstka w totka! IP: *.pools.arcor-ip.net 14.02.08, 10:00 Dobrze, ze zostalo wspomniane o systemie sprzedazy biletow w Niemczech. Dobrzeby bylo jeszcze wspomniec, ze w Niemczech jest ok. 26 tys. druzyn, a w Polsce ok. 12 tys. Ilosc "dzialaczy" i sponsorow w Niemczech jest automatycznie takze wieksza. Wiec w Polsce dla dzialaczy powinno isc ok. 20-25% biletow. Pewnie tak nie bedzie i dzialacze dostana 40% albo i wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Althor A ja juz mam i to na Poslka Austria:) IP: *.ip.fastwebnet.it 14.02.08, 10:02 Co za bzdura to cale losowanie:) Ja od dwoch tygodni mam bilety na Polska Austria:)Panowie z Czuba, mozecie sie odezwac jesli chcecie MMS-y na zywo i z dobrego miejsca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Bilety dla Polakow?-poroniony pomysl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 10:17 Dla pewnosci , ze ME przebiegac beda w kulturalnej , zachodnioeuropejskiej atmosferze proponuje organizatorom kontrole dokumentow osobistych przed wpuszczeniem na stadion.Kibicom z nadrukiem PL odbieralbym wejsciowki i zwracal naleznosc.By nie wyszli z tej imprezy z pustym, zorganizowalbym gdzies na podmiejskich lakach, z daleka od zentrum,specjalne telebimy , bez wyszynku alkoholi, chciaz to akurat jest daremny trud w waszym przypadku.Wy tak i tak nic nie kupujecie w knajpach na Zachodzie tylko przywozicie w swoich tobolach i plecakach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr. Otto Do kibiców ;) IP: *.sta.asta-net.com.pl 14.02.08, 14:19 To ja mam taka propozycje... przeciez i tak bedzie sporo normalnych - niedzialaczy - kibiców... zaspiewajcie im na stadionie: Za bilety !!! PZPN, PZPN... "i tak dalej" PZPN :P Ale im mordy zrzedna :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryderyk Zbojkotujmy złodziei z PZPN i Sejmu!! IP: *.acn.waw.pl 14.02.08, 10:28 Nie kupujmy biletów, niech jadą sami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziko Bilety na Euro 2008 jak szóstka w totka! IP: *.hcl.ox.ac.uk 14.02.08, 11:13 banda zlodzieji, te darmozjady "dzialacze" okradaja polska pilke od lat a teraz sie biora za kibicow... jesli dzialacz to tez kibic to niech to niech startuje z innymi do losowania po bilety!!!!! pzpn to najwieksza mafia na swiecie zaraz po watykanie , powinni siedziec we Wronkach razem z innymi zlodziejami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IR74 Bilety na Euro 2008 jak szóstka w totka! IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.02.08, 11:37 Dziękuję bardzo panu Koźmińskiemu, że normalenego kibica przyrównał do nachlanego kibola "z puszką piwa i flaszką za pasem". Widać, jak PZPN traktuje kibiców, którzy bądź co bądź też utrzymują tych darmozjadów i to całe korupcjogenne środowisko PZPN. A z drugiej strony, to jestem ciekaw, jeżeli pan Koźmiński ma dwójkę dzieci (nie wiem czy ma), to czy też sobie przyzna dwa bilety i pojedzie z tym grzeczniejszym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek_Leo Bilety na Euro 2008 jak szóstka w totka! IP: 80.48.1.* 14.02.08, 11:56 kupbilet.pl powazny i sprawdzony partner? wejdzcie sobie na ta strone, tożto amatorka jakaś, telofonistka, moderator i ksiegowa w jednym....brak slow... Obawiam się że nie są wstanie sprzedać wejściówki do metra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Bilety na Euro 2008 jak szóstka w totka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 15:50 zapewne synek jakiegoś działacza to spłodził więc z biletami można sie już pożegnać bo pewnie już zostały "rozlosowane":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupbilet.pl Bilety na Euro 2008 jak szóstka w totka! IP: *.kat.3s.pl 14.02.08, 12:42 kupbilet.pl - ten serwis to wygląda jak jakiś blog 13latki, "sprawdzony partner" omg. I ta reklama na stronie głównej: "PROSIMY O NIEDZWONIENIE ORAZ O NIEWYSYŁANIE MAIL'I Z PYTANIAMI O WPŁATY NA BILETY Z LIGI ŚWIATOWEJ. JESTEŚMY W TRAKCIE KSIĘGOWANIA WPŁAT, I KAŻDY ODEBRANY TELEFON, LUB ODPISANIE NA MAILA ZNACZNIE NAM TO OPÓŹNIA. ZADNA REZERWACJA OPŁACONA W TERMINIE, NIE ZOSTANIE USUNIĘTA. Z POWAŻANIEM KUPBILET.PL" Za duże zainteresowanie LŚ? To co będzie z EURO? Nie wspominając już nawet o tym w jakim "dobrym" tonie jest pisanie tekstu dużymi literami tak jakby chcieli powiedzieć "BYDŁO SKOŃCZCIE DO NAS DZWONIĆ! ZAJMIEMY SIE WASZYMI WPŁATAMI KIEDY SIE ZAJMIEMY!" żenada po prostu żenada... Rodzi sie następny "dobry" Polski produkt - po gg, n-k.pl (nie potrafiłem dzisiaj jej otworzyć o 4 w nocy!!!) itp. Kiedyś sie już zastanawiałem czy nie zacząć pisać jakiegoś portalu/serwisu ale nie wiem czy mam na tyle "talentu", aby go tak zjeb... zęby w "polskich warunkach" odniósł sukces :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeyus Bilety na Euro 2008 jak szóstka w totka! IP: *.turek.info 14.02.08, 12:44 "to są gorsi kibice od tych, co mają puszkę piwa czy flaszkę za pasem?" - a co ja qrcze jestem gorszy i prosze mnie nie obrazac bo do sadu pojde buraku!!! wszyscy sa równi i powinny byc jednakowo traktowani, a sponsorzy juz maja swoja reklame wiec o co chodzi, o włazenie sobie w dupe chyba cwoki. a ci z senatu i sejmu - mała jeszcze przywileje maja. to sam o sie dzieje co za komuchów!!! zero zmian - zygac sie chce Jeyus - kibic reprezentacji niezrzeszony ale od urodzenia wiec ch... wam w d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Bilety na Euro 2008 jak szóstka w totka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 13:02 Pan Kozminski urodzil sie i mieszka w Polsce, totez zna was , kibole ,dobrze.Kazdemu PRZED meczem po 10 razy pejczem w te pols... dupsko, i bylby spokoj.A po meczu jeszcze po 5 , aby bylo na zas.Najlepiej ,by was tak potraktowali Germanie, genau genommen Niemcy.Ale wy dostaniecie juz po dziubach na meczu od naszych niemieckich Jungs.Tak licze , ze wrocicie po zakonczeniu meczow w grupie nach Hause ,z wynikiem 3 : 0.Tak nam to poblogoslaw nasz niemiecki Papiezu.Unser Sieg gegen Polen ist sicher. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicka Re: Bilety na Euro 2008 jak szóstka w totka! IP: *.aster.pl 14.02.08, 13:18 popieram cię! kompletnie nie rozumię dlaczego te gnidy (czyli PZPN i sejm i senat) mają przywileje, przeciez oni nic nie robią ( no może głupków z siebie i nic po za tym!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12groszy Re: Bilety na Euro 2008 jak szóstka w totka! IP: *.net.autocom.pl 14.02.08, 15:55 Swoją kulturalną wypowiedzią dowiodłeś tego że nie jesteś gorszy od nikogo. Gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeyus "to są gorsi kibice od tych, co mają puszkę piwa . IP: *.turek.info 14.02.08, 12:58 "to są gorsi kibice od tych, co mają puszkę piwa czy flaszkę za pasem?" - a co ja qrcze jestem gorszy i prosze mnie nie obrazac bo do sadu pojde buraku!!! wszyscy sa równi i powinny byc jednakowo traktowani, a sponsorzy juz maja swoja reklame wiec o co chodzi, o włazenie sobie w dupe chyba cwoki. a ci z senatu i sejmu - mała jeszcze przywileje maja. to sam o sie dzieje co za komuchów!!! zero zmian - zygac sie chce Jeyus - kibic reprezentacji niezrzeszony ale od urodzenia wiec ch... wam w d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Pyt.: czy losowane bilety bedą imienne, jak na MŚ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 13:14 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matizz Re: Pyt.: czy losowane bilety bedą imienne, jak n IP: *.chello.pl 14.02.08, 13:52 z tego co wiem to nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Regulamin dystrybucji biletów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 14:55 Witam, Bardzo ładny ten REGULAMIN mądralom z PZPN wyszedł. Taki spójny, logiczny chroniący interesy nabywców i ich przyjaciół :))) Pytanie co będzie jak zamiast przyjaciela będę chciał pojechac na mecz z przyjaciółką ??? :))) Nie sprzedadzą mi biletu bo REGULAMIN nie przewiduje takiej możliwości ??? Jest jeszcze parę ciekawych kwiatków ale najbardziej rozbawił mnie zapis o cenie biletów: "§5 Szczegóły opłat 1. Zgodnie z zasadami ustalonymi przez Organizatora EURO2008 wysokość cen biletów i biletów warunkowych będzie ustalona w następujący sposób: a) cena biletu lub biletu warunkowego wyrażona w walucie obcej – odpowiednio w euro lub frankach szwajcarskich - zostanie przeliczona na złote po kursie ustalonym przez PZPN na podstawie decyzji Zarządu PZPN." W związku z powyższym zapisem mam propozycję: Listek na prezesa NBP Kręcina na szefa Rady Polityki Pieniężnej Fachowców mamy w tym naszym PZPN nieocenionych... :)))) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WelcomeToHell W 2012 sponsorzy i działacze dostaną 99% biletów IP: *.era.pl 14.02.08, 14:47 Przyszłość piłki to duży TV full HD lub (lepiej !) projektor... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shoo Re: Bilety na Euro 2008 jak szóstka w totka! IP: 81.15.170.* 15.02.08, 10:29 eee tam nie stresujcie sie, w kazdej chwili mozna kupic bilety na oficjalnej stronie www.euroteam.info/eventdescription.asp?event=Football&subevent=Euro%202008&eventid=29872&ename=Match%2012%20AUT%20vs%20B4 polska austria jest teraz w promocji, mozna kupic dowolna ilosc biletow ! Szkoda tylko ze po 990-1350 euro za sztuke:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Bilety na Euro 2008 jak szóstka w totka! IP: *.eranet.pl 18.02.08, 06:26 czyli wystarczy na serwisie www.kupbilet.pl zalozyc konto i czekac na losowanie bo jak tak to konto juz dawno zalozylem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Bilety na Euro 2008 jak szóstka w totka! IP: *.noc.atman.pl 18.02.08, 10:35 Mnie się udało zarezerwować bilety na wszystkie 3 mecze grupowe (zajęło mi to ponad dobę, ale się udało:)). I widząc i słysząc, co się teraz wyprawia z serwerem kupbilet.pl zaczynam sądzić, ze szanse w losowaniu wcale nie będą takie małe... Odpowiedz Link Zgłoś
aldi7x Re: Bilety na Euro 2008 jak szóstka w totka! 18.02.08, 18:48 myslisz ze jak sie zarejestrujesz to oni ci beda przysylac wszystkie bilety skad maja wiedziec jakie chcesz,tam nie tylko bilety na euro sa, musisz je przecierz zamowic Ja cala noc siedzialem przy kompie i gowno zamowilem,co oni mysla ze ludzie nie maja co robic tylko siedziec przy kompie 24 na dobe.Skorumpowana banda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powolniak Bilety na Euro 2008 jak szóstka w totka! IP: *.marketing-house.pl 19.02.08, 08:53 No i ten sprawdzony partner: Kupbilet.pl dal ciala. Trzeba trafic szostke w totka by sie nawet zalogowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koko Bilety na Euro 2008 jak szóstka w totka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 13:12 A ja usiądę sobie przed moim nowiutkim Samsungiem i będe oglądał całe Euro 2008 w domu ;) To jest przyszłość sportu. Oni sobie będą sobie biegać, a my leżeć na kanapie. Mi tam się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: Bilety na Euro 2008 jak szóstka w totka! IP: *.chello.pl 19.03.08, 17:43 Jeżeli Ci działacze są takimi samymi kibicami jak inni szarzy obywatele to powinni oni być na rowni z innymi a nie że będą mieli już zapewnione bilety... PZPN powinien był ilość tych biletow co chce przeznaczyc dla działaczy dać na pule do rozlosowania za pomocą KupBilet.pl i niech sie oni też tam rejestrują i sie stresują czy wylosują bilety czy nie... wg mnie to jest nie FAIR!!! a dla sponsorami jak sie ma umowe to już niech tak bedzie ale Ci działacze to także tylko ludzie i powinni by dostać bilet na tych samych zasadach co reszta czyli za pomocą losowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Re: Bilety na Euro 2008 jak szóstka w totka! IP: *.chello.pl 19.03.08, 17:45 gdybym wygral przed ME szóstke w totka to bym kupił całej rodzinie i najbliższym znajomym bilety na wszystkie mecze aż do finału i zapewnił im transport, nocleg i wyżywienie i miałbym duuuuuuuużo kasy jeszcze w kieszeni.. a tak to lipa ani biletow ani kasy Odpowiedz Link Zgłoś
sulek33 Re: Bilety na Euro 2008 jak szóstka w totka! 04.06.08, 00:57 niesolidność euroteam.info Zakupiłem 3 bilety na Polska Niemcy w tym norweskim portalu już w dniu losowania grup na Euro. Wszystko było OK do dziś. Zadzwoniła pani i powiedziała że jest mała awaria i może w zamian za te bilety zaproponować mi wejściówki na...Austria-Chorwacja! Ewentualnie na ćwierćfinał jeśli Polska przejdzie. Spanie załatwione, podobnie przewóz w tę i spowrotem i co? Propozycja zwrotu 120 procent wpłaconej kwoty mało mnie wzrusza, bo to tylko wyrównanie różnicy pomiędzy kursem styczniowym a obecnym. Zaliczki za spanie, strata na zwrocie biletów i rozczarowanie mojego 6 letniego synka. Tak działa reklamująca się jako "super pewna i super solidna" firma. Mechanizm jest prosty-kupowałem bilety po 375 euro, a teraz są po ok.1000. Naprawdę solidne i rzetelne działanie! Przestrzegam Was wszystkich!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś