Dodaj do ulubionych

Koszmar najlepszego strzelca Chorwacji

IP: *.devs.futuro.pl 24.02.08, 15:04
ja na miejscu wengera bym nie przepraszal za swoje slowa.
takich psychopatow jak taylor powinno sie karac wiezieniem i dozywotnio
pozbawiac gry w pilke w jakiejkolwiek druzynie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ziom Re: Koszmar najlepszego strzelca Chorwacji IP: 80.50.235.* 24.02.08, 15:11
      Szczerze to ciarki mi przeszły jak to zobaczyłem;/
      ku**a to jest skandal , Taylor powinnien otrzymać karę śmierci ! :)
    • Gość: gk Dożywotni zakaz gry dla tego idioty Taylora! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 15:18
      • Gość: LONDON PRIDE ReTaylor is the best! IP: *.glfd.cable.ntl.com 24.02.08, 23:10
        BRAWO TAYLOR FOOTBOLL IS FOR MEN NOT FOR GIRL.VIV`e la Premierchip,
        arsen get out from London!
        • Gość: gk Re: ReTaylor is the best! IP: *.wsiz.rzeszow.pl 25.02.08, 11:00
          "for men" does not mean "for idiots"...
    • Gość: Ari_Gold Chaotyczny Polsport - błąd za błędem!!! IP: *.stk.vectranet.pl 24.02.08, 15:19
      Panie Michale Polu! Co z Pana za dziennikarz, który nie dość że popełnia banalne
      błędy językowe, to na dodatek publikuje fałszywe informacje!!! Hańba!
      Eduardo urodził się 25.lutego 1983 roku, tak więc urodziny będzie obchodzić
      jutro (w poniedziałek a nie w niedzielę!). Następnym razem polecam zasięgnąć
      informacji z fachowych źródeł (np. www.Balkan-Football.com).
      • Gość: Góra(L) Re: Chaotyczny Polsport - błąd za błędem!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 15:38
        Piłkarzowi nogę urwało, a Ty się o jeden dzień czepiasz...
      • Gość: fatality Re: Chaotyczny Polsport - błąd za błędem!!! IP: *.e-wro.net.pl 24.02.08, 20:41
        rzeczywiście bardzo mu to pomoże.. zamiast skupiać się na Polu(nie
        wiem po co) może byś tak zauważył dramat Brazylijczyka :(
        a tego skur* to bym normalnie wykastrował..
    • arras_1333 Koszmar najlepszego strzelca Chorwacji 24.02.08, 15:20
      Widziałem zdjęcia, jemu urwało po prostu nogę..
    • Gość: -_- Koszmar najlepszego strzelca Chorwacji IP: *.dyn.optonline.net 24.02.08, 15:26
      tutaj wiecej zdjec

www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/england/article1906193.ab?service=galleryFlash
      • mikolaj.plank Re: Koszmar najlepszego strzelca Chorwacji 24.02.08, 15:31
        Zdjęcie - makabra - rzeczywiście powinno się pomyśleć o jakichś twardszych
        środkach. Poza tym przecież fakt, że rzecz stała się na boisku nie uchyla
        bezprawności czynu. Ja do dzisiaj czekam, kiedy prokuratura zajmie się Choto.
      • Gość: dd masakra. radze nie oglądac IP: *.range81-159.btcentralplus.com 24.02.08, 15:32
        b
    • Gość: ik zawiesić faulującego na czas kontuzji Eduardo IP: *.cust.tele2.pl 24.02.08, 15:31
      A gdyby tak federacja FA zawiesiła tego co faulował na czas kontuzji Eduardo. Jakby rok albo półtora posiedział na ławce to by miał czas się zastanowić nad swoim czynem.
      • Gość: s Re: zawiesić faulującego na czas kontuzji Eduardo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 17:37
        Stary, niewiadomo czy eduardo powroci nawet za 3 lata
    • Gość: Góra(L) Koszmar najlepszego strzelca Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 15:33
      Tayloraowi na prawdę powinni zabronic gry w piłkę!!! Przynajmniej do końca tego
      sezonu włączając w to EURO!!!
      • Gość: dd Re: Koszmar najlepszego strzelca Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 15:55
        Gość portalu: Góra(L) napisał(a):

> Tayloraowi na prawdę powinni zabronic gry w piłkę!!! Przynajmniej do końca tego
        > sezonu włączając w to EURO!!!

Akurat to już Chorwaci Anglikom załatwili ha ha.
        • Gość: Góra(L) Re: Koszmar najlepszego strzelca Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 16:07
          Masz rację, nie pomyślałem o tym :-)
    • pawel-wrocek23 Koszmar najlepszego strzelca Chorwacji 24.02.08, 15:59
      Wielki dramat Da Silvy. Szkoda go, jako człowieka, i jako piłkarza.
      • rzewuski1 Re: Koszmar najlepszego strzelca Chorwacji 24.02.08, 16:04
        staszne
        ale nasze szanse pokonania chorwacji wzrastaja
        • Gość: lol Re: Koszmar najlepszego strzelca Chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.08, 16:14
          Taylor nie jest anglikiem , tylko irlandczykiem , wiec tym bardziej
          nie ebdzie mial okazji grac na Euro 2008

Wielki dramat swoetnie zapowiadajacego sie pilkarza , szczerze
          mowiac wyrastal powoli na gwiazde premiership .

Pzdr. kibic Chelsea .
          • Gość: ds Re: Koszmar najlepszego strzelca Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 17:07
            Nie opowiadaj głupot. Martin Taylor zagrał jeden mecz w reprezentacji U-21 Anglii.
    • Gość: maz Koszmar najlepszego strzelca Chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.08, 16:17
      Jestem ciekaw, jakie dokładnie obrażenia doznał Eduardo. Piszą o otwartym
      złamaniu stawu skokowego, zerwaniu wszystkich więzadeł i skomplikowanej
      operacji. Rany Boskie, na zdjęciach widać wyraźnie, że gdyby nie skarpeta, to
      pewnie stopa by się oderwała całkowicie od reszty nogi! To tragedia, samo
      podwójne złamanie kości podudzia, takie jakie miał Henrik Larsson, to w
      porównaniu z tym mały pikuś. Da Silva ma całkowicie zgruchotany staw skokowy,
      pozrywane wszystko, co tam jest. Tu potrzeba cudu, żeby ten chłopak w ogóle
      stanął na nogi, co dopiero mówić o grze w piłkę.
      Coś mi się zdaje, że jego kariera stoi pod znakiem zapytania, a jeśli dojdzie do
      zdrowia, czego życzymy mu gorąco, to nie wcześniej niż za rok.
      To ogromny dramat Eduardo, ja jestem w szoku, ciągle o tym myślę i robi mi się
      niedobrze. Takich bezmuzgich idiotów jak ten Taylor, powinni dyskwalifikować na
      tak długo, aż Eduardo dojdzie do zdrowia. Nic ich nie usprawiedliwia, to jak
      jazda samochodem pod wpływem alkoholu. Po spowodowaniu wypadku kierowcy też
      twierdzą, że nie chcieli tego zrobić, ale kary ponoszą straszne...
      • Gość: arbeit Re: Koszmar najlepszego strzelca Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 16:28
        wszystko fajnie, ale moze by tak do korekty oddawac te teksty
        panowie z GW?Czytać się tego nie da...
        A tego ch..a Taylora zdyskwalifikowac dozywotnio
    • black_balerina Takich rzeznikow jak Taylor jest wiecej w EPL 24.02.08, 16:44
      Ich problem polega na tym ze sa sfrustrowani ze coraz wiecej
      utalentowanych obcokrajowcow trafia do EPL i sa pozbawiani wysokich
      zarobkow.
      • Gość: !!! Re: Takich rzeznikow jak Taylor jest wiecej w EPL IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.08, 16:52
        Za coś takiego:
        pl.youtube.com/watch?v=MD4WB-NNLjs&feature=related
        naprawdę powinni wsadzac do więzienia.
        Martin Taylor powinien dodatkowo miec dożywotni zakaz gry w piłkę.
        Żałuję że Eduardo nie zagra z Polakami na EURO. Jak mamy ich ograc
        to niech to nie będzie dlatego że są osłabieni.
        • Gość: acomitam Re: Takich rzeznikow jak Taylor jest wiecej w EPL IP: *.acn.waw.pl 24.02.08, 17:08
          (...) Jak mamy ich ograc (...)

No to żeś, chłopie, zażartował :D
          • Gość: zzz Re: Takich rzeznikow jak Taylor jest wiecej w EPL IP: *.cable.mindspring.com 25.02.08, 06:03
            Co Janasie dopiero teraz sie obudziles?
        • nessie-jp Re: Takich rzeznikow jak Taylor jest wiecej w EPL 24.02.08, 18:30
          > Żałuję że Eduardo nie zagra z Polakami na EURO. Jak mamy ich ograc
          > to niech to nie będzie dlatego że są osłabieni.

Dokładnie! Ja też tak myślę.

Lepiej przegrać z silnym przeciwnikiem, niż wygrać tylko dlatego, że przeciwnik
          jest osłabiony. Co to za honor, wygrać, bo drugiej drużynie coś się stało? :(
      • Gość: Da Cech Re: Takich rzeznikow jak Taylor jest wiecej w EPL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 22:31
        Szkoda, go zapowiadała się ładna kariera a tu przez takiego skur... ehh nie
        warto może nie wrócić do gry, ale jak to mówią nigdy się nie poddawaj i walcz do
        upadłego. Co do Cecha to nie był Aaron Hunt a Stephen Hunt ;)
    • Gość: Fabi Zobaczcie fotki: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 16:54
      www.newsoftheworld.co.uk/images/homepage/2402_eduardo_01.jpg
      www.newsoftheworld.co.uk/images/homepage/2402_eduardo_02.jpg
      www.newsoftheworld.co.uk/images/homepage/2402_eduardo_04.jpg
      Więcej na:
      gunteam.pl/forum/index.php?ap=3
    • Gość: Jaro W GW pracują półanalfabeci. smutne IP: *.spray.net.pl 24.02.08, 16:55
      nauczta się pisać, jełopy z GW.
    • Gość: kibice Koszmar najlepszego strzelca Chorwacji IP: 83.168.106.* 24.02.08, 16:59
      Raz na zawsze trzeba brutali wyrzucić definitywnie z boisk,gra za wszelką cenę
      doprowadza do poważnych kontuzij, kara jest miesiąc, anulowana po tygodniu. Dla
      takich piłkarzy niema miejsca na boiskach.
    • Gość: pozytyw Ale to chyba jest pozytywna wiadomosc IP: *.aster.pl 24.02.08, 17:21
      dla fanow polskiej pilki noznej?
      • Gość: Perdidos Wsadź sobie takie pozytywy w buty IP: *.chello.pl 24.02.08, 17:35
      • Gość: kibic Re: Ale to chyba jest pozytywna wiadomosc IP: *.tsi.tychy.pl 24.02.08, 19:35
        Dla prawdziwych kibiców nie. Tylko dla takich s.z.m.a.t jak ty.
    • nadir9 Bez przesady z reakcjami! 24.02.08, 17:38
      Jak słyszę teksty, że ta kontuzja to jest dobra dla reprezentacji Polski to mi
      się słabo robi - Chorwaci i tak ograją Polaków, z Eduardo czy bez, a
      rozpatrywanie tej tragedii w takim kontekście jest po prostu nieludzkie. Każdy
      taki wpis powinien być automatycznie kasowany!
      Taylor nie powinien być zawieszony do końca życia itp., choć podoba mi się
      pomysł, żeby osoba, która faulem umyślnym powoduje kontuzję, pauzowała tak
      długo, jak długo kontuzjowany jest poszkodowany zawodnik. Ale zachowajmy umiar,
      przecież dzień później, za niemal identyczny faul Michael Owen nie dostał nawet
      czerwonej kartki, tylko żółtą. Takie faule nie powinny się wogóle zdarzać, ale
      to, że akurat Taylorowi przydarzył się ten jeden przypadek na sto, kiedy wślizg
      kończy się straszliwą kontuzją, nie może powodować, żeby go odsądzać od czci i
      wiary.
    • Gość: s Zal troche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 17:40
      czlowieka ktory duzo zrobil by pojechac na euro, a teraz nawet niewiadomo czy
      wroci za 2 - 3 lata
      Tylora powinni albo zawiesc albo wyrok w zawieszeniu dac
    • Gość: Mark Szkoda biedaka, ale to dobrze, że zagramy z IP: *.chello.pl 24.02.08, 17:44
      Szkoda biedaka, ale to dobrze, że zagramy z narodową reprezentacją
      Chorwacji, a nie wielonarodową mieszanką przypominającą raczej
      drużynę klubową.
      • nadir9 Re: Szkoda biedaka, ale to dobrze, że zagramy z 24.02.08, 17:46
        Ciekawe czy to samo byś powiedział jakby parę lat temu ktoś w lidze prawie urwał
        nogę Olisadebe...
        Przy takich wpisach nóż mi się w kieszeni otwiera!
    • Gość: baburiba Zmywakowcy zrzucili się po funciaku i starczyło IP: *.acn.waw.pl 24.02.08, 17:47
    • Gość: kaamil [...] IP: 62.233.164.* 24.02.08, 18:00
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: mimi Koszmar najlepszego strzelca Chorwacji IP: *.rcb.vectranet.pl 24.02.08, 18:16
      Chorwat Eduardo, Polak Olisadebe, Szwed Ibrahimović... Dajcie spokój...
    • mesi12 Koszmar najlepszego strzelca Chorwacji 24.02.08, 18:43
      Faule wyprostowaną nogą powinny kończyć się dyskwalifikacją na minimum rok
      obojętnie czy kończą sie taką tragedią ,precz z drwalami z boisk i bandytami,z
      Chorwacją i tak przegramy.
    • Gość: kibic Koszmar najlepszego strzelca Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 19:09
      DYSKWALIFIKACJA Tylora do czasu powrotu chorwata na boisko.
      jesli nie wroci-DOŻYWOTNIO.-BANDYTA!
    • Gość: Y_Sam Koszmar najlepszego strzelca Chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.08, 19:09
      No to chłopaki z działu "z czuba" zacierają pewnie łapki - niedawno zrobili sobie listę przebojów najpaskudniejszych kontuzji pilkarskich:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=793&w=75638760
      ciekawe na które miejsce awansuje "nowość na liście" - Eduardo?

A tak poważnie to strasznie mi żal chłopaka, za coś takiego ten Angol powinien mieć dożywotni zakaz gry w piłkę.
    • Gość: zet Koszmar najlepszego strzelca Chorwacji IP: *.chello.pl 24.02.08, 19:35
      Gdyby nie efekt w postaci koszmarnej kontuzji to nikt by nawet nie zauważył tego zagrania Taylora - więc nie ma go co nagle obwołoływać największym brutalem w historii, wsadzać do paki, dożywotnio dyskawlifikować i winić za całe zło na świecie - dla mnie więcej w tym było niesczęśliwego wypadku niż celowego, brutalnego zagrania.
      • nadir9 Re: Koszmar najlepszego strzelca Chorwacji 24.02.08, 20:31
        W 100% się z tym zgadzam, bynajmniej nie popieram tego typu wślizgów, ale tak
        jak już pisałem, dzień później w meczu Newcastle Owen zagrał podobnie i nie
        dostał nawet czerwonej kartki. Uważam, że straszliwe nieszczęście, jakie stało
        sie udziałem Eduardo, powinno dać impuls decydentom z FIFA i UEFA do twardego
        postawienia sprawy - za atak wyprostowaną nogą należy się bezwzględnie czerwona
        kartka, bez względu na jego konsekwencje. Niby takie zalecenia wobec sędziów są,
        ale mimo wszystko karanie tego typu wejść czerwonymi kartkami należy do
        rzadkości, i to się powinno zmienić.
        • Gość: Bratjego Taylor to gość co nie pęka i tyle... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.08, 21:12
          to jest piłka a nie głaskanie się po jajach...niejaki rasowy chorwat
          eduardo miał po prostu pecha i tyle, nad czymlamentować? 99 takich
          fauli na 100 niczym się nie kończy, a ten rasowy chorwat miał pecha
          i tyle
          • Gość: Kusznier Re: Taylor to gość co nie pęka i tyle... IP: *.gprs.plus.pl 24.02.08, 22:01
            człowieku,chyba nie wiesz,co piszesz...
            Pijany kierowca zabije Cię na ulicy i też będziesz miała pecha?
            Zastanów się,co wypisujesz i nie zgrywaj twardziela

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka