Gość: ba ba ba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 13:58 kochane kłopoty, nie kłopoty, ale dwa szlagiery Premiership TRZEBA zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
countersv Zaplanuj weekend ze Z czuba 21.03.08, 14:01 Kochane klopoty to znakomity serial. Do pewnego momentu ogladalem na biezaco, pozniej przestalem z braku czasu. Ale opinii nie zmieniam. Swietne dialogi i ciekawie wykreowane postacie. Przykro mi, ze nabijacie sie z tego serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dafus Zaplanuj weekend ze Z czuba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 15:38 Oczywiscie, ze trzeba ogladac sport, a nie robic szopke ze swietami pokazujac swoja hipokryzje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torquemada Zaplanuj weekend ze Z czuba IP: *.mtvk.pl 21.03.08, 23:33 Żarty nie żarty, moja żona doceni, że tak szacowne grono raczyło wspomnieć o Kochanych Kłopotach:) Wesołych Świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarem Zaplanuj weekend ze Z czuba IP: *.gprs.plus.pl 22.03.08, 22:10 Wszystko pięknie, tylko że znowu totalnie została zignorowana siatkówka. Czy też może Final Four Challenge Cup z udziałem Resovii Rzeszów, jest po prostu zupełnie poza zainteresowaniami(podobno sportowymi) Zczuba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Zaplanuj weekend ze Z czuba IP: *.toya.net.pl 24.03.08, 09:56 Święta świętami, ale i tak większość wolała pływanie i łyżwiarstwo figurowe, więc mniejszość filmowa została przegłosowana ;) Tylko biathlonu na eurosporcie brak... Odpowiedz Link Zgłoś