Dodaj do ulubionych

Kibol rządzi ligą

• Gość: oioioi ja wam kurw.. zamkne stadion! IP: *.76.classcom.pl 26.03.08, 15:01
      znajdzcie winngeo patałachy!
      • guru133 Re: ja wam kurw.. zamkne stadion! 28.03.08, 01:57
        Gość portalu: oioioi napisał(a):

> znajdzcie winngeo patałachy!
        I co zrobisz siuśmajtku jak ci jednak zamkną stadion? Pójdziesz bluzgać na
        ulicę? Znając takie męty jak ty przypuszczam że zapewne tak. Naucz się kultury a
        potem pchaj sie na trybuny.
    • Gość: bolo parodia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 15:07
      kluby muszą podjąć zdecydowane działania by ukrócić stadionowy bandytyzm. Można
      to zrobić, np Lechowi się udało

Testy IQ: www.iq-test.pl/?d=5087
      www.cwiczzmaluszkiem.pl/gallery_view.php?type=photo&page=234&id=2867&from=gallery
    • Gość: hot wroclaw dziekuje krakowowi!!! IP: *.lanet.net.pl 26.03.08, 15:08
      wlasnie pozbyliscie sie euro 2012;) nic tylko pogratulowac temu im_becylowi:)
    • zy0mal to sytuacja przejściowa... 26.03.08, 15:20
      Poziom naszej ligi z sezonu na sezon będzie coraz wyższy co za tym idzie bilety
      będą droższe i części z tej hołoty po prostu nie będzie stać pójść na mecz i
      problem sam się rozwiąże.
    • Gość: stec bzdur stec bzdur IP: *.chello.pl 26.03.08, 16:24
      wisla wie kto rzucil i sprawa jest na policji a ty rafalku znow
      bedziesz przepraszal za swoja niewiedze (vide flaga jagielloni)
    • Gość: addam Kibol rządzi ligą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 17:12
      Na meczu sypią się k..., a w komentarzu canal+ czy w gazecie
      słychać "ładna oprawa" :)
    • Gość: antytalent to maja jeszcze 94 lata na uporanie sie z kibolami IP: *.w86-221.abo.wanadoo.fr 26.03.08, 17:14
      Niech sie Pan prezes Wisly tak nie martwi, zostalo jeszcze 94 lata
      wiec chyba sie uda te mistrzostwa zorganizowac do tego czasu, co
      nie ?
    • Gość: adam Druga strona medalu.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 18:03
      cała nasza polska Policja
      interia360.pl/sport/artykul/gks-katowice-rzez-na-krakowskich-mydlnikach,8324

• Gość: Mima1910 afd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 18:15
      KU.. GOŚCIU CO TY PIE..SZ ..Y SKU..SYNU!!! BAJKI TO SE OPOWIADAJ PAJACU
      W CYRKU!!! NIKT PRZEZ MEGAFON NIE BLUŻNIŁ TY CH..U GARBATY
    • Gość: on Prowadzący nie zaczynał bluzgów na legię!!!!!!!!! IP: 83.2.116.* 26.03.08, 21:37
      Byłem na tym meczu na tym sektorze co prowadzi sie doping.
      Prowadzący nie zaczynał spiewów na legie.poprosty gdy legia
      zaczynała spiewać swoją piosenke,,Legia to jest potęga, legia ...."
      to cały stadion śpiewał z nimi ale przeróbke z bluzgami !! ,,Legia
      to stara k..."
    • Gość: Aidi Kibic czy kibol? IP: *.aster.pl 27.03.08, 17:02
      Piszecie Panowie, że na meczu Widzewa z Legią kibole dogadali się... dlaczego
      nazywacie kibolem kogoś, kto mimo przeciwności jeździ po całym kraju wspierać
      swój klub (nie łamiąc przy tym prawa, panie Błoński - nikt mi nie zabroni stać
      się na moment kibicem Widzewa ;)). Kibic, kibol... w Gazecie to już chyba to
      samo. Szkoda
      • guru133 Re: Kibic czy kibol? 28.03.08, 02:01
        Gość portalu: Aidi napisał(a):

> Piszecie Panowie, że na meczu Widzewa z Legią kibole dogadali się... dlaczego
        > nazywacie kibolem kogoś, kto mimo przeciwności jeździ po całym kraju wspierać
        > swój klub (nie łamiąc przy tym prawa, panie Błoński - nikt mi nie zabroni stać
        > się na moment kibicem Widzewa ;)). Kibic, kibol... w Gazecie to już chyba to
        > samo. Szkoda
        Nie zauważyłem żeby jakikolwiek dziennikarz krytykował kibiców kulturalnie
        wspierających swoją drużynę, ale niestety wśród tych jeżdżących po całej Polsce,
        kibice to znakomita mniejszość a większość to chuliganeria szukająca możliwości
        wyżycia i pobicia się.
    • guru133 Walka z kibolami to ciężka sprawa. Zaniedbań na 28.03.08, 01:52
      tym polu jest wiele, działania w większości pozorne a kluby za biedne żeby same
      mogły sobie z problemem chamstwa na trybunach poradzić a poza tym niektóre z
      nich obawiają się że usuniecie kiboli ze stadionu zmniejszy ich przychody ze
      sprzedanych biletów a że kibolstwo przyczynia sie do notorycznego obniżania
      poziomu piłki nożnej i odchodzenia ze stadionów normalnych kibiców, to zdaje sie
      nikogo z władz klubów na dobrą sprawę nie obchodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka