mamaestery 16.02.05, 13:50 szukam dentysty dla swojej corci prawie cztero- letniej,tak kontrolny przeglad,ale jeszcze nigdy nie byla..mozecie kogos polecic?cierpliwego i z podejsciem wlasnie do takich maluchow? z gory dziekuje monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thora_2004 Re: stomatolog 16.02.05, 22:14 Polecam doktora Grodka . Marek Grodek ....przyjmuje na Al.Piastów 44 , tel.4347742. Byłam u niego niedawno z synkiem , też jako na pierwszej wizycie , a mój synek ma 23 miesiące....było ok. Pan doktor ma podejście do dzieci ...zreszta z rozmowy wynikało ,że sam ma małe dzieci w domu ....synek był zadowolony , zwłaszcza z maskotki jaką dostał w nagrode ...Do tej pory mówi ,że "o! to piesek od pana dentysty..." hi!hi! thora Odpowiedz Link Zgłoś
mamaestery Re: stomatolog 17.02.05, 11:53 dzieki za namiary:) a ile kosztuje wizyta u tego pana doktora? Odpowiedz Link Zgłoś
thora_2004 Re: stomatolog 17.02.05, 23:41 Za tzw.przegląd , czyli za całą wizytę zapłacilismy chyba 50 zł (mąż mój twierdzi że 40 , a on płacił )... Odpowiedz Link Zgłoś