Dodaj do ulubionych

Ronaldinho odejdzie z Barcelony za darmo?

IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.03.08, 16:22
to czysty marketing, zarabianko
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcell Ronaldinho odejdzie z Barcelony za darmo? IP: 10.30.193.* 26.03.08, 16:25
      Panie Darku nie wiem, skąd Pan czerpie informacje, że zarząd
      Barcelony dał wolną rękę Rijkaardowi co ma robić z Ronaldinho. Jest
      absolutną bzdurą twierdzenie, że zarząd katalońskiego klubu podjął
      decyzję o tym, że po tym sezonie będzie sprzedany albo oddany za
      darmo innemu klubowi. To są tylko i wyłącznie spekulacje
      dziennikarze nie poparte w ogóle żadnymi racjonalnymi przesłankami.
      Aż żal czytać teksty powołując się na "skrzywione" źródła
      katalońskiego Sportu i madryckiej Marci. Oba dzienniki zawsze
      toczyły wojnę w prześciganiu się kolejnych "rewelacji" na temat obu
      klubów. Znów się przyczepię, bo dziennikarze sprzedają Ronaldinho z
      częstotliwością co 2 miesiące od ponad 2 lat. Co z tego wyszło? Nic,
      jedno wielkie NIC. Skoro z taką łatwością cytowane są doniesienia
      hiszpańskich mediów (tabloidów sportowych zaznaczam), to zwykła
      przyzwoitość nakazuje, by zacytować wczorajszą wypowiedź Laporty,
      który po raz kolejny (ileż można?!) zaprzeczył, że Ronaldinho idzie
      na sprzedaż. Laporta zapowiedział, że nikt z władz Katalonii nie ma
      najmniejszego zamiaru pozbywać się tego piłkarza. Stwierdzenia, że
      Ronaldinho "absolutnie nic" nie wnosi do gry, są też wzięte z
      kapelusza. Nie wiem, ile ostatnich meczów Pan Darek Wołowski widział
      z udziałem Ronaldinho, ale trzeba być ślepym, żeby twierdzić, że R10
      jest w słabej formie. To właśnie on najwięcej wnosi do gry
      Barcelony. Jest nadal najlepszym piłkarzem na świecie. I każdy
      rozsądny fan piłki nożnej to powie. A Ronaldinho nigdzie się nie
      wybiera, jego miejsce jest w Barcelonie. On nie zmienia tak często
      zdania o katalońskim klubie, jak często pojawiają się nieprawdziwe
      informacje o jego sprzedaży, która trwa od 2 lat i jakoś
      dziennikarze nie mogą go sprzedać. I całe szczęście, bo miejsce
      Ronaldinho jest w Barcelonie.

Zawsze wierny (od 10 lat) fan Barcelony!
      VeB!
    • Gość: quentin Ronaldinho odejdzie z Barcelony za darmo? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 26.03.08, 16:29
      Już tego patałacha nikt nie chce. Zawsze był słaby i dobrze mu tak... Może Legia
      go przygarnie i pogra sobie z Chinyamą...
      • Gość: xXx Re: Ronaldinho odejdzie z Barcelony za darmo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 14:47
        Sam jestes patałach quentin i chyba cie biją kalblem od żelazka że mówisz że
        zawsze był słaby bóg cie juz kompletnie opusiił moronie a poza tym ciebie
        nieprzygarną nawet dzieci z podwórka.
      • Gość: JACOB Re: Ronaldinho odejdzie z Barcelony za darmo? IP: 83.19.28.* 29.03.08, 22:57
        Ja ci dam patałacha...!!! Ronaldinho był dobry i będzie dobry!!!

FAN BARCZ JACOB
      • Gość: JACOB Re: Ronaldinho odejdzie z Barcelony za darmo? IP: 83.19.28.* 29.03.08, 22:57
        Ja ci dam patałacha...!!! Ronaldinho był dobry i będzie dobry!!!

FAN BARCY JACOB
      • Gość: JACOB i Kamil0_11 Re: Ronaldinho odejdzie z Barcelony za darmo? IP: 83.19.28.* 01.04.08, 15:29
        Guentin uważaj co mówisz o Ronaldinho bo sie z tobą policzymy!!!
    • Gość: xxyyzz Ronaldinho odejdzie z Barcelony za darmo? IP: *.3s.pl 26.03.08, 16:30
      To, że zapłacili kiedyś za niego 30 mln, a teraz być może odejdzie za darmo
      nie jest ważne - w końcu on dał Barcelonie Puchar Mistrzów i mistrzostwo
      kraju. W tej chwili jest bez formy, i są bardzo małe szanse że ją odzyska.
      Pytanie czy znajdzie sie klub który będzie mu płacił jeszcze większe pieniądze
      niż teraz zarabia.
    • Gość: rt absolutnie nic? po rekach całować geniusza IP: *.aster.pl 26.03.08, 16:46
      Dlaczego Barca ma oddać za darmo gracza, za którego w 2003 roku
      zapłaciła 30 mln euro? Bo Ronaldinho zarabia ponad 8 mln euro
      rocznie, a nie wnosi do drużyny absolutnie nic.

ha ha - kupili go za grosze, transfer dekady, Real zaspał
    • Gość: heniek Ronaldinho odejdzie z Barcelony za darmo? IP: *.telpol.net.pl 26.03.08, 16:54
      a jeszcze wczoraj angielsko-wloskie media podawaly ze transfer r10 do interu za 60mln e jest pewny i dogadany...ja bym radzil w to nie wierzyc ;p
    • Gość: siostro_basen Granat Skarżysko potrzebuje wzmocnień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 17:09
      j.w.
      • Gość: Kibic Ile mozna? IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.08, 17:36
        Caly poprzedni sezon Barca byla ciagnieta przez Ronaldihno. Na skutek tradycyjnych bledow trenersko-medycznych posypaly sie praktycznie wszystkie gwiazdy i on jeden byl sila napedowa zespolu. Jasne, ze nie gra tak jak pare lat temu. Rzecz w tym, ze w Barcelonie jest to niestety tendencja ogolna. Pomijajac Xaviego, ktore w paru ostatnich meczach zdobyl po bramce i byc moze Eto'o, ktory ostatnio gra jakby lepiej, wszyscy rownaja w dol. Wszyscy! A tradycyjnie dostaje sie jednemu.
        Ostatnio juz nawet symbol obecnej Barcelony, ktory predzej by umarl na boisku niz odpuscil jakas pilke (mowa o Puyolu, gdyby sie ktos nie domyslal) zaczal sie potykac o wlasne nogi. Wlasciwie tylko nowi zawodnicy (swiezo kupieni albo wchodzacy z druzyny mlodziezowej) dobrze graja, ale po jakims czasie (zwykle po kontuzji-vide Messi) lapia dol i maja olbrzymie klopoty zeby sie pozbierac. Mysle, ze to ostatni sezon Rijkaarda na Camp Nou, a Laporta to nie idota i nie sprzeda, ani tym bardziej nie odda swojej najwiekszej gwiazdy (w formie czy nie to ciagle olbrzymia gwiazda-mozecie sobie frustraci bic ze zlosci piane) nim na temat jej przydatnosci nie wypowie sie nowy trener.I szczerze watpie zeby znalazl sie taki, ktory nie podjalby proby odbudowy formy Ronaldinho. Mowiac wprost-musialby byc kretynem.
        • Gość: xXx Re: Ile mozna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 18:33
          pl.youtube.com/watch?v=1QlLZuehOQA
          TO SIE NAZYWA FORMA :D:D:D
    • Gość: izumikele Ronaldinho nie wnosi do druzyny absolutnie nic.... IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.08, 17:34
      cytat z tekstu "Ronaldinho nie wnosi do druzyny absolutnie nic....",
      po prostu autor tekstu pierdo.....i tyle
      • Gość: rt Re: Ronaldinho nie wnosi do druzyny absolutnie ni IP: *.aster.pl 26.03.08, 18:02

gdyby tylko jedna noga Roniego mogła stać sie reprezentantem Polski
        to mielibyśmy tu spazmy i ekstazę:)
    • Gość: konik Ronaldinho odejdzie z Barcelony za darmo? IP: *.mia.three.co.uk 26.03.08, 17:44
      bzdury !
    • Gość: lendo Ronaldinho odejdzie z Barcelony za darmo? IP: 80.72.40.* 26.03.08, 18:12
      Cieszy mnie bardzo ta informacja - mimo spadku wartosci dolara
      inwestycja w jednego piłko kopacza ponad 10-20 m$ oprócz "zgorszenia
      pulicznego" jest wyrzucanie kasy błoto - cnd
      • Gość: dsa Re: Skończy w ataku z Żurawiem w Larissie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.08, 19:44
        analogia do rivaldo jest w przypadku ronaldinio bardzo trafna.
    • Gość: Great Vengeance Rijkard video wywiad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.08, 21:13
      www.youtube.com/watch?v=234k5RqecEM
    • Gość: WIS nie ma to jak wierzyc dziennikarzom IP: *.fbx.proxad.net 26.03.08, 22:15
      sport.onet.pl/0,1248704,1717507,wiadomosc.html
      czyli sprawa przesadzona
    • Gość: Kamil Ronaldinho odejdzie z Barcelony za darmo? IP: 83.2.227.* 26.03.08, 22:18
      Boże, jak czytam takie "newsy" to nie wiem czy sie smiac czy płakac... W tym przypadku spdałem z krzesła...ze śmiechu. Co za wyssany z palca stek bzdur. I niby skad wzięliscie te informacje. Szkoda ze zadna hiszpanska gazeta nawet o tym nie wspomniala. I niby skąd wytrzasneliscie ze zarząd chce sie go pozbyc latem. I według kogo Ronaldinho nie wnosi do Barcy "komletnie nic"?? Otóz wnosi i to bardzo duzo. I mowie to ja, kibic Barcy, i mowi to na kazdym kroku Rijkaard, i mowi to równiez Joan Laporta. Więc naprawde nie wiem skad wytrzasneliscie te bzdury.
    • Gość: kamil0_11 Ronaldinho odejdzie z Barcelony za darmo? IP: 83.19.28.* 31.03.08, 20:37
      NO właśnie ale i tak w to wierze a co do tego 1 komentarza "to z niego bym
      zrobił miazge ale na gó..e" Ronaldinho był wyśmienity ale teraz nie ma formy
      trzeba i lubić go za tym kim jest ale jak był w formie to go chwalili a teraz
      nikt nie chce w niego wierzyć więc się zastanówcie co piszecie niektórzy bo
      skończycie jak ten pierwszy!!!!!!!!!! może kiedy odzyska formie to wam wyjdą
      gały co nie którym.Ja go lubię zawsze kiedy jest w formie i nie!!!!!!!A tam
      kuzyn dobrze mu dopisałeś ten drugi koment i dzięki za linka
    • Gość: Damian Ronaldinho odejdzie z Barcelony za darmo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.08, 10:44
      Ronaldinho powinien zostać poniewasz moim zdaniem będzie grał lepiej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka