Gość: gregs Legia przeciw chamstwu IP: *.aster.pl 04.04.08, 21:11 Wreszcie konkretne działania władz klubu. Niech "kibole" zaczną sami finansować wszystko, to będą mieli jakieś w ogóle prawo o czymś decydować. Bo gdy ITI się wycofa, a dzięki takim bucom "co to Legia to my" nie znajdzie się nowy sponsor, to z powodów finansowych, Legia wpadnie znów w gigantyczne długi i z ich powodów zleci do 3 a może i 4 ligi... Szkoda, ale widać ostatnio, jaka jest cała nasza piłka nożna - skoro ma takich kiboli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odra Wodzislaw Niema Legi Bez Zylety IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.08, 21:13 Niema Legi Bez Zylety Walter Co? Prawda boli Kibice Odry współczują kibicom Legi takiego Zarządu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odra Re: Niema Legi Bez Zylety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 21:19 Wypowiadasz się w imieniu wszystkich kibiców Odry? chyba nie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Niema Legi Bez Zylety IP: 213.134.183.* 04.04.08, 21:24 Wy, my, oni czyli anonimowość kierująca do słowa "nikt" :) Odpowiedz Link Zgłoś
babalu Re: co to za bzdury 04.04.08, 21:14 Gość portalu: DOBuraka napisał(a): > Tak wole pójśc na 3 lige niż miec takiegi właściciela jak teraz To na co jeszcze czekasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vl Re: co to za bzdury IP: *.chello.pl 04.04.08, 21:18 To idź sobie na swoje buraczane klepisko pod Warszawą - będziesz miał swoją III ligę. Ja wolę I ligę i piłkę na poziomie. A skoro uważasz że to co płacisz za bilety "utrzymuje" klub i Waltera to śmieszny jesteś i pojęcia nie masz o kosztach działania kllubu czy jakiegokolwiek przedsiębiorstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
haz0r Re: co to za bzdury 05.04.08, 08:47 Gość portalu: vl napisał(a): > To idź sobie na swoje buraczane klepisko pod Warszawą - będziesz > miał swoją III ligę. Ja wolę I ligę i piłkę na poziomie. > > A skoro uważasz że to co płacisz za bilety "utrzymuje" klub i > Waltera to śmieszny jesteś i pojęcia nie masz o kosztach działania > kllubu czy jakiegokolwiek przedsiębiorstwa. Ty k** masz pojęcie widać, to weź się za utrzymywanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: Precz z Walterem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 21:21 czy masz jakieś inne argumenty oprócz obrażania innych? Jak w taki sposób się odnosisz do ludzi to nie dziw się,że tak Cię kojarzą. Jak w grę wchodzą inwektywy, to kończy się rozum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS Nie ma Legii bez Żylety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 21:23 Piłka Nożna dla kibiców! Zabierzcie nam wyjazdy, race, flagi, oprawy, ust nam nie zamkniecie nigdy i z serca klubu nam nigdy nie zabierzecie bo piłka nożna jest nasza i nas prawdziwych fanatyków ze stadionu nikt nie wypleni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nie ma Legii bez Żylety IP: 213.134.183.* 04.04.08, 21:28 Tak jak czysty, szlachetny, elokwentny pan Dariusz W. :) Kogo ty chcesz nabrać? Dzieci z podwórka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: Precz z Walterem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 21:24 następny- nie stać was na to,żeby odnosić sie do ludzi normalnie(tzn bez obrażania i wyzwisk)? Odpowiedz Link Zgłoś
melancia Legia przeciw chamstwu 04.04.08, 21:24 to jest problem ogolny i w koncu wypadoloby go rozwiazac wspolnymi silami ( policja+ wlasciciele klubow+ media+ normalni kibice) i wyplenic chuliganstwo ze stadionow i innych miejsc publicznych, w lasach niech sie bija i zabijaja nawzajem, choc bija sie tylko plotki, grube ryby sie zajmuja narkotykami, haraczami i innymi ciemnymi interesami... tez zaluje jak poniektorzy, ze nie moge z synem isc na stadion obejrzec spokojnie meczu... ale moze kiedys moj syn ze swoim bedzie mial okazje w tym kraju isc spokojnie obejrzec mecz pilki noznej i moze nawet im sie uda, ze to bedzie nie ustawiony mecz:) Odpowiedz Link Zgłoś
01boryna Re: Legia przeciw chamstwu 04.04.08, 22:02 melancia napisał: > tez zaluje jak poniektorzy, ze nie moge z synem isc na stadion > obejrzec spokojnie meczu... ale moze kiedys moj syn ze swoim bedzie > mial okazje w tym kraju isc spokojnie obejrzec mecz pilki noznej i > moze nawet im sie uda, ze to bedzie nie ustawiony mecz:) Wierze ze kiedys i w Polsce bedzie mozna cala rodzina w picknikowym nastroju pojsc sobie w niedziele na mecz. Tak jak mozna np. w Niemczech czy Holandii z dzieckiem w prawej rece i malym piwkiem w lewej usiasc na trybunie i rozkoszowac sie gra. Kiedys byly powiedzenia o angielkich chuliganach. Angole dali sobie z nimi rade na stadionach. W Polsce tez mozna i wierze ze tak sie stanie. A teraz juz koncze a w niedziele ide na mecz Bayern... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rotfl Re: Legia przeciw chamstwu IP: *.aster.pl 05.04.08, 01:38 Rozkoszować się meczem, no nie, tu to już gościu pojechałeś po bandzie. Przecież to co pokazują grajki w polskiej lidze, to już chyba ma formę nowej dyscypliny sportowej. Rozwaliłeś mnie - rozkoszować się meczem .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Legia przeciw chamstwu IP: *.ghnet.pl 04.04.08, 21:27 Stadionowym debilom mówimy stanowcze NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Każdemu 10 pał na dupsko i do prac społecznych..... zamiatac ulice kołki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Legia przeciw chamstwu IP: *.crowley.pl 04.04.08, 21:34 wyborcza klamie precz z komuna precz z cenzura PRAWDA BOLI LEGIA TO MY !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Legia przeciw chamstwu IP: 213.134.183.* 04.04.08, 21:54 Z tą komuną to bym uważał, bo na razie wygląda na to że nie znasz historii własnego klubu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Legia przeciw chamstwu IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 04.04.08, 21:37 Cala ta polska liga jest zalosna!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan Widac w jakim powarzaniu ma Legia swoich kibiców IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.04.08, 21:37 gdyby pzpn chciał zamknąć wszystkie stadiony gdzie jeżdżą im po ambicji to by zamknęli wszystkie stadiony. zajmijcie sie korupcja i zostawcie kibiców w spokoju nasz zawsze będzie więcej awy chcecie nasze pieniądze od chamy czy tez nie chama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Widac w jakim powarzaniu ma Legia swoich kibi IP: *.chello.pl 05.04.08, 03:28 twoich pieniędzy nikt nie chce. a ci "my" od "naszych pieniędzy" to kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Kto jest za przeniesieniem Legii W. do Wrocławia? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.08, 21:39 Ja jestem: za przekręty, za pijaków i hazardzistów, którzy grali w Legii W. od zawsze, za Strejlaua, za Wójcika - igrontantów, którzy trenowali Legię W. od zawsze - za całokształt, dziady!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wroc Re: Kto jest za przeniesieniem Legii W. do Wrocła IP: *.icpnet.pl 05.04.08, 07:39 Ej, tylko nie do Wrocławia! Przenieść (L) z jej kibicami gdzieś na lubelszczyznę, to będzie najlepsze miejsce :) jakiś Krasnystaw czy inne pierdziszewo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Jestem z GDYNI IP: 83.238.44.* 04.04.08, 21:42 ale 3mam kciuki za kibiców Legii. Tak powalonych działaczy chyba nie ma żaden klub w polsce... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
babalu Re: Jestem z GDYNI 04.04.08, 21:54 Gość portalu: adi napisał(a): > ale 3mam kciuki za kibiców Legii. Tak powalonych działaczy chyba nie ma żaden > klub w polsce... Pzdr No oczywiście. Gdynia, Kielce, Łódź i pewnie jeszcze kilka innych miast. Tam to macie prawdziwych, "normalnych" działaczy. Takich co to z kibicem się dogadają, a jak będzie trzeba to i z odpowiednim sędzią. Odpowiedz Link Zgłoś
airborell Re: Jestem z GDYNI 04.04.08, 22:42 > No oczywiście. Gdynia, Kielce, Łódź i pewnie jeszcze kilka innych miast. Tam to > macie prawdziwych, "normalnych" działaczy. Takich co to z kibicem się dogadają, > a jak będzie trzeba to i z odpowiednim sędzią. Poczekamy, co Dariusz W., były trener Legii w sezonie, gdy została mistrzem Polski, jeszcze zezna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoza Re: Jestem z GDYNI IP: *.wzserwis.pl 04.04.08, 23:11 Kupowała Arka, Zagłębie, Widzew, Korona, a także Legia, wisła, Cracovia, Lechia, śląsk, Lech, Groclin :) O czym ta gadka ? Pogódź się z prawdą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Re: Jestem z GDYNI IP: *.acn.waw.pl 04.04.08, 22:39 dzięki... doceniamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)egiaMaster1916 Legia przeciw chamstwu IP: *.chello.pl 04.04.08, 21:43 powiem tak.. na własnym przykładzie przyznam, że działania takie jakie prowadzi ITI (np. dzisiejsze ostrzeżenie) powoduje, że tylko CORAZ BARDZIEJ jestem za protestem (choć ogólnie przynosi wiele złego) i przeciwko ITI.... Legią zacząłem się interesować, gdy udebrali jej (NAM) mistrzostwo (zakochałem się w niej w momencie dla neij ciężkim czym się szczycę)...po 8 latach muszę się przyznać, że zacząłem przestawać chodzić na Legie- troche inne rzeczy niestety stały się dla mnie ważniejsze (wiem -wstyd;) ) ...no nowo mnei wzięło w kolejnym ciężkim okresie-kilka lat temu gdy był protest, zwany ogólnie TRYBUNĄ TORWAR;)...takich jak ja jest tysiące...i jeśli myślą działacze że swoim zachowaniem, działaniami pozbędą się niepokornych kibiców to się grubo mylą..BĘDZIE WRĘCZ ODWROTNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belfer www.legia-cwks.pl Legia-cała prawda całą dobę IP: *.dslgb.com 04.04.08, 21:47 jaki klub tacy kibice... www.legia-cwks.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woland wolisz milicyjną wisłę? rozumiem ubeku z GTS Wisła IP: *.chello.pl 04.04.08, 22:35 pełna prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Legia on jest z Lokomotiv posen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 23:01 pyry maja kompleks Legii szkoda czasu na dyskusje z nimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny kibic KIBOLE to DEBILe IP: *.tktelekom.pl 04.04.08, 21:51 Byłem w zeszłym tygodniu na meczu siatkówki w Łodzi (Turniej Final Four). Wspaniała atmosfera, żadnych (!) wulgaryzmów w stosunku do przeciwników czy sędziego. Na taki mecz można chodzić z dziećmi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poza tym wspaniała gra - gdzie jej do naszej polskiej piłki nożnej gdzie leniwe (i skorumpowane) matołki biegają po boisku i ledwo potrafią czasamu trafić w pilkę Odpowiedz Link Zgłoś
01boryna Pod zylatami ogladalem pozegnanie Kazia Deyny... 04.04.08, 21:51 nie bylo mnie stac na kryta trybune a pod zyletami bylo w miare tanio, wesole przyspiewki ( nie mylic z dzisiejszymi) i bezpiecznie. Do dzis pamietam mecz pozegnalny Kazimierza Deyny. Legia - Menchester City. Dlugo potem skandowalismy "Kazio, Kazio"... Czy obecne zylety maja cos wspolnego z eposem polskiej pilki noznej, z eposem wielkiej Legii Kazimierza Deyny, Roberta Gadochy czy Leszka Cmikiewicza? Napewno nie. Bo do tego trzeba umiec obslugiwac komputer no i oczywiscie trzeba umiec czytac i pisac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Deyny... kibice czy hołota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 21:54 Chętnie wrócę na Łazienkowską, kupię bilety dla całej rodziny jeśli będzie tu widowisko: uczciwi piłkarze i działacze oraz kulturalni kibice. Na rozróby hołoty sie nie piszę - albo bandy bezmózgowców, albo rodzinne widowisko sportowe. Jeśli klub mi tego nie zagwarantuje, to bawcie się w walkę z prymitywami, nie rozumiejącymi, co to sport. Wybierajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: kibice czy hołota IP: *.spray.net.pl 04.04.08, 21:57 Podpisuje sie pod tym wszzstkimi konczynami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr27 w 'nieliczna grupę????? IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.08, 22:10 9 tysiecy na ostatnim spotkaniu krzyczało jak równy z równym ITI SPIER ... ! na kazdym meczu to samo, czy jest to 2 tysiace czy 5 albo 7 tysiecy kibiców Legii i wszyscy krzyczą ... to jest mała grupka....??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: w 'nieliczna grupę????? IP: *.chello.pl 05.04.08, 03:35 w porównaniu do tego ilu ludzi może przyjść, gdy ze stadionu znikną półmózgi to mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MDM Re: Precz z Walterem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 22:14 Copy (L)Kolega z Poznania wytłumaczył Ci dużymi literami jak bardzo naiwne jest Twoje pojmowanie rzeczywistości.. Co Ty masz z tymi komuchami, z PIS-uaru jesteś czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miro Módlcie się kibice Legii IP: *.chello.pl 04.04.08, 22:21 Pomodlę się za Was kochane dresiki z Żyletky na antenie Radia Maryja Całuję Wasz Miro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i dobrze i dobrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 22:30 I dobrze! Z chamstwem - buractwem - prostactwem TRZEBA walczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan gazeta zawsze po stronie dzialaczy... IP: 80.72.40.* 04.04.08, 22:55 gazeta zawsze po stronie dzialaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsciekły pies zylete spalic, zburzyc, zaorac-zyletowców na marsa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.08, 22:58 Póki własciciele klubów nie pozbedą się wściekłego bydła ze stadionów, póty polska piłka klubowa nigdy nie stanie się pasją szerokiego społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś