Gość: z blaszoka [...] IP: *.3s.pl 04.04.08, 23:04 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: `by dejvi Oświadczenie zarządu Legii. IP: *.lublin.enterpol.pl 04.04.08, 23:07 W pełni zgadzam się z jego treścią. Rękami i nogami je popieram. Nie dla stadionowych bandytów. Ich miejsce jest w kriminale. Zawsze z sympatią odnosiłem się do Legii. Z jeszcze większą teraz gdy ktoś wreszcie chce zmienić naszą szarą rzeczywistość. Ona taka być nie muszi. Nawet te 7 tysięcy na Żytlecie- nic nie znaczą wobec tysięcy z 2 mln. miasta którzy przyjada na nowy bezpieczny stadion, na mecz z emocjami tylko sportowymi. W europie moze byc kolorowo, u nas tez. Dlatego STOP nieudacznikom, ktorzy potrafia tylko psuć, potrzeba nam kreatorów. na koniec pragne zaznaczyć, ze uważam TVN za telewizje nieobiektywna politycznie. Nie przeszka mi to wyrażać szacunek dla przedsiębzięć godnych i słusznych. KIBIC. Ten prawdziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JORDAN [...] IP: *.nettelinwestycje.pl 04.04.08, 23:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Gazeta WybIÓRCZA zawsze po stronie Waltera IP: *.icpnet.pl 04.04.08, 23:29 Antysemita z kompleksem niższości i rozdwojeniem jaźni. Bez komentarza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Legia Re: Gazeta WybIÓRCZA zawsze po stronie Waltera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 23:34 Zydokomunizm gazety jest gorszy od nasizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Gazeta WybIÓRCZA zawsze po stronie Waltera 05.04.08, 00:05 Gość portalu: JORDAN napisał(a): > Syjonistyczne pismaki po stronie syjonistycznych pseudobiznesmenów z > czarnych czasów PRL-u. Bez komentarza !!! A po czyjej stronie ma być? Tej drącej się, kwiczącej i pijanej trzody chlewnej z żylety, uzurpującej sobie miano kibica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op To dobrze że kibice sa ru..i przez skorumpowanyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 23:17 h działaczy. Ten prymityw na nic innego nie zasługuje, jak na regularne dymanie bez mydła przez innych prymitywów. Sprawiedliwości staje się zadość. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Życzę wszystkiego najlepszego Zarządowi Legii w 04.04.08, 23:47 walce z kryminalistami podszywającymi sie pod kibiców. Trzymam kciuki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rx Legia przeciw chamstwu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 00:00 Jestem kibicem Legii od kilkunastu lat. W 100% popieram starania klubu, by wyeliminować to chamstwo. Parę lat spędziłem w Holandii. Chodziłem na mecze psv eindhoven. I co?/? Pełna kultura. Trybuny zadaszone wszystkie, można sobie kupić piwka ile się chce, żarcie do wyboru co kto woli, po przystepnych cenach. Każdy ma swoje miejsce i nikt nie zachowuje się jak bydło. A co najlepsze. Gdy było zimno, wietrznie i na piłkarzy zacinał deszcz, to na trybunach włączało się ogrzewanie!!!!! i człowiek czuł się z kufelkiem piwa na swoim krzesełku tak, jakby siedział w domu przed kominkiem i telewizorem. Więc można. Najlepszy przykład Anglia. Tam też było tak jak u nas. Po pierwsze trzeba zaostrzyć kary. Ale nie te sądy 24h, czy wydłużyć wyroki. Tym gó..arzom to tylko imponuje, im dłużej go posadzą, tym bardziej jest kimś w chierarchi tych durniów. Zwyczajnie trzeba takie kary doj...ać, żeby się gnojkom nie opłaciło czy ich rodzicom.Np. zdemoluje krzesełka = płaci za krzesełka + montaż + kara (np2000zł)= komornik na niego lub rodziców = koniec chamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: co to za bzdury 05.04.08, 00:02 Gość portalu: DOBuraka napisał(a): > Buraku czy uważasz że jak płace najwyższe ceny za bilety w tym kraju > nie utrzymuje tego klubu i pana waltera??? zanim coś napiszesz > zastanów sie 10000 razy !!! i chce zauważyc ze Pan walter i jego > ekipa nic nie zrobiła dla tego klubu jest jak było wyniki raczej > marne pogorszyli tylko sytułacje na trybunach!!!!!!!Tak wole pójśc > na 3 lige niż miec takiegi właściciela jak teraz Gdyby klub miał żyć z twoich biletów cukrowy buraczku, to piłkarze stali by w kolejce po zapomogę przed Miejskim Ośrodkiem Pomocy Społecznej. Czy ty pajacu wiesz ile kosztuje utrzymanie takiego klubu? A Waltera to powinieneś codziennie po przebudzeniu wychwalać za to że chce dofinansowywać tak niewydarzonych grajków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bandyci to nie (L) Święta racja, kocham Legię, precz z bandytami!!! IP: *.brnt.cable.ntl.com 05.04.08, 00:36 precz z chamstwem, precz z tymi wieśnakami z wykształceniem maksymalnie podstawowym z filozofią życiową nie wykraczającą poza sportowe ubranie, chlanie na umór i nienawiść do wszystkich w koło, przez których w stolicy prawie czterdziestomilionowego kraju, w której mieszka ponad półtora miliona ludzi, na mecze tak wspaniałego i utytułowanego (przynajmniej w skali Polski) klubu, przychodzi po dziesięć lub mniej tysięcy ludzi, z czego pewnie połowa to właśnie tacy jak oni... Jako dzieciak przychodziłem na Żyletę, głównie dlatego, że było tanio, śpiewałem ile tchu w płucach wszystkie piosenki, nie rozumiejąc do końca tych obraźliwych; w miarę dorastania przestałem wykrzykiwać wulgaryzmy, zaczęły mnie one żenować; chodzę na Krytą już od dawna - od kilku lat mieszkam za granicą, ale za każdym razem kiedy jestem w Warszawie i Legia gra u siebie jestem na meczu i ją wspieram. Byłem między innymi dwa razy na meczu w tym roku (z Widzewem i z Wisłą Płock) i było mi wstyd, że kibice przyjezdni byli głośniejsi niż kibice Leguni... na Łazienkowskiej! Do tego jakieś pajace wymyśliły odwracanie się tyłem i wychodzenie ze stadionu (dokładniej z trybuny) - ok, droga wolna. I nie wracać! Ja przyszedłem kibicować mojemu klubowi, nigdzie się nie wybieram i podoba mi się bycie łamistrajkiem w tym wypadku. To samo ze "Stowarzyszeniem Kibiców" - a co Wy macie z nimi (kibicami) wspólnego? Bronicie bandziora! Mówicie że 'Staruch' jest kibicem od dziecka, kocha Legię ponad życie? Bzdura! Nie demolowałby stadionu w Wilnie, bo wiedziałby, że uderzy to w jego 'ukochany' klub. Do tego na 'treningach kibiców' zagrzewa do jak najbardziej obelżywgo pseudodopingu. Pseudokibiców. I dzieciaków. W pełni zasłużył na to co go spotkało i taki los powinien czekać każdego kibola, może wtedy polskie stadiony się zapełnią normalnymi ludźmi, nasze kluby zamiast wydawać krocie na zabezpieczenia, naprawę szkód i grzywny będą w stanie się rozwinąć i zaistnieć w Europie. A do tego czasu... można zrobić tylko jedno - odwrócić się od bandytów. Dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Napastnik Zydo-komuna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 00:37 Bardzo mile wypowiedzi kibicow z fotela! Probuje sie odwrocic uwage od protestu przez napadanie slowne na kibicow ktorzy maja czelnosc protestowac! Powinnismy przestac chodzic wogole na mecze,cala kryta,cala zyleta! A mam pytanie: czy przez ostatni czas podczas protestu ktos kibicuje na krytej i czy przypadkiem kryta nie popiera naszego protestu i nie spiewa razem z nami przyspiewki anty Walterowskie :)? Proponuje wypowiadac sie osobom ktorzy maja o konflikcie wieksze pojecie,a nie znaja temat z gazet a udaja ze sa znawcami tematu,i popieraja ITI ITI spier...laj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: Zydo-komuna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.08, 01:10 Mam nadzieje że doczekam dnia gdy ITI naprawdę sobie odpuści ten klub a z braku chętnych na sponsorowanie - już wtedy - III ligowej Legii jedynym sponsorem będzie jakiś Henkel albo inna Regina i piłkarze będą biegać w koszulkach z reklamą papieru toaletowego albo płynu do szkorowania klopa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Pozdrawiamy towarzysze. IP: *.chello.pl 05.04.08, 00:40 Podsumowując: "Garstka ekstremistów, udających prawdziwych kibiców, wznieca ekscesy wymierzone w żywotne interesy Klubu." Jeden J. Urban już w Legii jest. Można zatrudnić jeszcze Jerzego. Będzie oświadczenia pisał w jedynie słusznym duchu. Czasy się zmieniają styl pozostaje. Nie tak łatwo sobie pewne wzory z głowy usunąć. Prawda towarzyszu W.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol "żyleta" IP: *.olsztyn.mm.pl 05.04.08, 00:48 Pieprzyć frajerów z " żylety" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: "żyleta" IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 05.04.08, 02:39 Stworzyc obozy ciezkiej pracy, i po kazdym meczu wywozic tam wylapanych zadymiarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yann Rozwianie problemu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 02:57 Zbudujcie w koncu nowy stadion. Problem sie skonczy. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Legia przeciw chamstwu 05.04.08, 09:21 przecież znaczna część kibiców to nie chamy tylko bandyci.do tego dochodzi powszechna korupcja.lekarstwo jest jedno:zlikwidować piłkę nożną w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zetha czy to kibice? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 09:48 przez takich dupków robiących zadymę na stadionach wielu prawdziwych fanów przestało chodzić na mecze.Jak można obrażać sponsorów piłkarzy i innych kibiców(kompletnych debili ma Śląsk Wrocław-ci obrażają nawet swoich zawodników)Proszę oddzielić bandytów od miłośników tej pięknej gry.To ci pierwsi robią"wiochę"wnosząc na stadiony noże,pałki i prymitywne słownictwo.Zawodnicy mają w tym też swój udział często identyfikując się z takim pseudo fan-klubem.Część z nich jest nawet z tego dumna,że robią za idoli u bandy ćwoków. Odpowiedz Link Zgłoś
arekkleban przyjezdni 05.04.08, 09:52 90% "ludzi" z żylety to mieszkańcy okolic Wawy.Nie mają co robić u siebie to przyjeżdżają do STOLYCY na Legię. Niestety poziom tych"ludzi" pozostawia wiele do rzyczenia i dlatego jest jak jest. Wcale nie dziwię się Walterowi że nie chce mu się z nimi gadać.Ja jestem kibicem piłki nożnej urodzonym w Wawie i wali mnie to że jakiś staruch nie może uzewnętrzniać się na trybunach,niech spada tak jak i reszta! Dajcie normalnie oglądać mecze to zacznę przychodzić na nie tak jak kiedyś a teraz pozostaje mi niestety cyfra+ no i piwko(to akurat mi nie przeszkadza) Pozdrawiam normalnych kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek-Wrocław Walter, ITI - wynocha z polskiej piłki!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.08, 10:17 Walter, ITI, i reszta tego pseudo-światowego towarzystwa z PRL-owsko-SB-eckim rodowodem - wyp...ie z polskiej piłki nożnej, z polskiego sportu w ogóle!! Piłka nożna dla Kibiców!!!!! NIE dla bogatych pikników i NIE dla chuliganów z wyjazdu do Wilna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryta trybuna Legi Zobaczcie z bliska twarze żyleciarzy. IP: 83.168.106.* 05.04.08, 10:34 Gęby mają na Trolle, zapite, pociachane, tragiczne towarzystwo. Jest to wylęgarnia przestępców, złodziei...szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek wreszcie ktoś się wziął za tych żałosnych pseudo IP: *.ip.netia.com.pl 05.04.08, 10:55 kibiców. Legia niech się otworzy dla prawdziwych kibiców, którzy interesują się piłką nożną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Legia przeciw chamstwu IP: 213.134.160.* 05.04.08, 11:24 Zamknąć, zaorać, a świat nawet łezki za nimi nie uroni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody B. Legia przeciw chamstwu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 11:30 Jak czytam wpisy popcorno-zerców to robi mi sie nie dobrze...płacz i lament ze bluznia, ze spiewaja ze oprawy...niektórzy podaja przykład Niemiec,Holandii czy Anglii...a co tam nie ma opraw? Nikt nie bluzga?? Nie ma awantur? A byłes jeden z drugim tam na meczach ze wygłaszasz pierdoły??? A do tych wszystkich swietych- rozumiem ze nigdy nie bluzgacie tak? Aniołeczki ojca Rydzyka normalnie...gratuluje!! Mimo ze jestem kibicem Widzewa, życze Wam PRAWDZIWYM LEGIONISTOM, jezdzacym za swoim klubem na koniec Polski, znoszacym rózne sytuacje na kibicowskim szlaku-NORMALNOSCI! TRZYMAJCIE SIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Legia przeciw chamstwu IP: 213.134.160.* 05.04.08, 11:37 Lament jest tylko z jednej strony, którą za niedługo zamkną :) Będziecie bić piane, ale na trawniku w parku xD Oczywiście jak wam straż miejska na to pozwoli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ek To prasa [GW iPS]przyklaskiwała chamstwu na Legii IP: 77.223.195.* 05.04.08, 11:31 Z zadowoleniem opisując jak to bydło skandowało wulgarne wyzwiska wobec p.Dziurowicza ,Piechniczka czy Kuleszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witg to ITI wykłada kasę IP: *.acn.waw.pl 05.04.08, 12:27 i czas już, by pseudokibole zrozumiały, że to nie państwowe pieniądze. Popieram władze Legii w 100%. Dawniej Stowarzyszenie Kiboli panoszyło się po całym klubie; wielu uważa, że to jakaś mafia była (i pewnie jest); decydowali o wyjściowej jedenastce, transferach i zakupach (a la Wdowczyk). Oczywiście robili to nie za darmo. Pewnie, że teraz podburzają kibolków z Żylety; przecież nikt nie lubi być odsuniętym od krecenia lodów. Dziwię się tylko tym, że kibolki tak łatwo dają się omamić. Jak ja chodziłem na Żyletę (wiele lat temu), to po prostu byłem częścią sfanatyzowanych i wulgarnych kibiców, ale żadna mafia nami nie kierowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eduello Re: to ITI wykłada kasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 15:52 Na wstepie chcialbym bardzo wyraznie powiedziec, ze opinie typu "90% Zylety to naplyw", "mafia z Zylety miala walny wplyw na ustalanie skladu" sa zaskakujaco podobne do teorii spiskowych Jaroslawa K. i wydaje mi sie, ze sa wyglaszane przez ludzi, ktorzy na meczu nie byli nigdy, badz ich najwiekszym kibicowskim dokonaniem bylo pojscie na mecz poslowie kontra artysci polscy. Druga rzecz to kwestia pojawiajacych sie glosow dotyczacych wspanialej atmosfery na Krytej. Wybaczcie ale od kilku dobrych lat, nawet za czasow gdy doping na Zylecie trwal bez przerwy, Krytej nie bylo stac na wiecej niz 10-15 dopingu w czasie calego meczu. Niestety, pamietam mecz w 2006 z wisla kiedy zdobywalismy mistrzostwo. Bylem wtedy na Krytej, pamietam ze wielu dobrych chlopakow nie dostalo biletow na ten mecz a Kryta zapelniona byla naplywami-piknikami, ktorzy nawet nie znali piosenek ale dostali bilety od swojego pracodawcy - zenada. Trzecia rzecz - chcialbym zwrocic sie do wszystkich ktorzy widza w "kibolach z Zylety" tylko i wylacznie holote i patologie. Nistety wbrew waszym wyobrazeniom nie jest tak: dobra Europa vs. zli my. Jakbyscie dorobine zainteresowali sie tematem, nie mowiac juz o tym zeby troche pojezdzic po Europie i poogladac spotkania wyleczilbyscie sie w koncu ze zludzen ze kibic pilkarski = klient multikina. Widzial ktos z was Ateny po meczu debrowym? wie ktos z was jak zachowuja sie kibice Chelsea i Celticu przed meczem? Widzial ktos z was Barcelone po zdobyciu mistrzostwa przez FCB?? przypuszczam ze watpie. Jestescie niestety znawcami pilki, ktorzy uslyszeli ze w Anglii nie ma plotow i na tym opieracie swoja widze o europjskich klimatach kibicowskich - radzilbym najpierw troche pojezdzic na mecze a pozniej zabierac glos. Klakierow ITI nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś