Gość: rafał IP: 213.86.222.* 04.09.03, 17:47 ...TYLKO DLA KOGO TE GOLE PADNĄ??? OTO JEST PYTANIE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janasdobani Żebyś się qrwa pseudotrenerze nie zdziwił.. IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 17:52 Łotwa - Polska 3:0 - masz rację będą gole...buhahhahaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s.kalosh Gramy bez bramkarza, będą gole :) IP: *.lanet.wroc.pl 04.09.03, 18:29 Ściśle tajne: zamiast bramkarza wystawiamy dodatkowego człowieka od podawania ręczników. Przeciwnicy nie będą na to przygotowani! Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 wymarzony sklad reprezentacji 05.09.03, 14:10 w bramce: Leń, obrona (Częstochowy): Idiota, Debil, Półgłówek, Gamoń pomoc (Społeczna): Przygłup, Matoł, Ociężały, atak (śmiechu): Inwalida, Jednonogi, Kulawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Pawlas Re: wymarzony sklad reprezentacji IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.09.03, 15:00 Żuraw jest w gazie, a Jajajakjanas na gazie. Bedom gole panowie, nie bójta siem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P I T E R Re: Janas dla Gazety: Będą gole! IP: 80.51.255.* 04.09.03, 17:55 Goola/sznapsa/ Janas sobie strzeli z roapaczy po wyniku 2:1 dla Łotwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Janas dla Gazety: Będą gole! IP: *.siec.pl 04.09.03, 18:03 No, no a łotysze tylko czekają żeby dać sobie bramki strzelic! Zamkna sie na własnej połowie i nasza gra będzie wyglądać jak zwykle w takich przypadkach. Czas na nowego coacha i nowych ludzi, takich jak Burkhardt czy Mila. A czas Janasa Pawła I juz sie chyba kończy. Niestety zbawcą naszej piłki nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorian Bedą gole a sam Jop ustrzeli hattricka!!!!!!! IP: *.lubnice.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 18:03 to bedzie żenada na poziomie ligi okręgowej kirgistanu lub mongolii. Oczywisce w wykonaniu bialo-czerwonych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brutal Oczywiscie, ze beda, glupi naiwniaku! IP: 65.198.229.* 04.09.03, 18:10 Tylko patrz, kto je bedzie strzelal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giba Ha ha IP: 150.254.84.* 04.09.03, 18:15 Będą, ale co najwyżej swojaki. Pamiętacie jak się Janasek podniecał przed szwedami. Chciałbym żeby przegrali 0:5 i żeby cała ta ekipa na czele z Listkiewiczem i Janasem poleciała na Mauritiusa, korzystać zkasy którą ukradli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erad Re: Ha ha IP: *.socantel.net 04.09.03, 18:59 Giba! Ta uwaga w stosunku do Janasa jest zbyt pochopna. Można mieć zastrzeżenia odnośnie wyników, lecz proszę zauważyć, że pomimo społecznego niezadowolenia, pilkarstwo nie zostało dotychczas uwolnione od Listkiewicza, jak i również PZPN nie zostało oczyszczone. Kto wie ile ich jest? Odpowiedz Link Zgłoś
pitrix Re: Janas dla Gazety: Będą gole! 04.09.03, 18:17 Jak wystąpi Jop to gole będą na pewno. Anderlecht to udowodnił, czas przedłużyć nadzieje na awans Łotwie. Wypowiedzi Janasa są zajebiste (musze mieć dwie jedenastki dlatego powołałem Jopa...), ludzie przecież ten nibytrener już sam nie wie jak chce grać, kim chce grać i o co ma grać. Widać to po jego tępej twarzy przy jakichkolwiek wywiadach. Czy w PZPNie tego nie widzą?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skatwww3 Re: Janas dla Gazety: Będą gole! IP: *.acn.pl 04.09.03, 18:27 Wiecej optymizmu ludzie !!!!!!!!!! POLSKA GOLA!!!!!!!! A najlepiej ze trzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Janas dla Gazety: Będą gole! IP: *.lhr / 10.1.11.* / 198.141.252.* 04.09.03, 18:27 lotwa polska dwa do zera, krzycze ze wszystkimi pierdoLE PERA!!! lalalalalalalalalaaaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dostalem kopa w oko Re: Janas dla Gazety: Będą gole! IP: *.on.ca 04.09.03, 18:40 Konczy sie czas Janasa? Janas jest durzo lepszym trenerem niz Boniek. Nie potszebujemy rewolucje i nowy trener bo bedzie nawet gozej. Polska moze wygrac, zawodnicy zdawaja sobie zdanie, ze jak nie wygraja to moze byc konniec ich gry w kadrze. Lotwa chyba bedzie na swojej polowie I bedzie czekac na attak, a potem bedol counter-attakowac. Polska potszebuje troche szczescia zeby wygrac w takiej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Janas dla Gazety: Będą gole! IP: *.debiec.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 19:25 Gość portalu: dostalem kopa w oko napisał(a): > Konczy sie czas Janasa? Janas jest durzo lepszym trenerem niz > Boniek. Nie potszebujemy rewolucje i nowy trener bo bedzie nawet > gozej. Polska moze wygrac, zawodnicy zdawaja sobie zdanie, ze > jak nie wygraja to moze byc konniec ich gry w kadrze. Lotwa > chyba bedzie na swojej polowie I bedzie czekac na attak, a potem > bedol counter-attakowac. Polska potszebuje troche szczescia zeby > wygrac w takiej sytuacji. CZŁOWIEKU!!! sorry, ale jeśli znasz się na piłce równie "dobrze" jak na ORTOGRAFII ("durzo lepszym ","Nie potszebujemy","gozej","zdawaja sobie","potszebuje")... to obawiam się, że twoja opinia pójdzie z dymem. heh zresztą, zgadzam się z wieloma powyższymi opiniami. chciałm skomentować, ten pełen dobrych nadziei wywiad, ale po przeczytaniu Waszych opinii, stwierdziłam, że już nie muszę - powiedzieliście wszystko co myślę... Yo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Nie krytykuj ! IP: *.telia.com 04.09.03, 20:41 Gość portalu: ja napisał(a): > CZŁOWIEKU!!! sorry, ale jeśli znasz się na piłce równie "dobrze" jak na > ORTOGRAFII ("durzo lepszym ","Nie potszebujemy","gozej","zdawaja > sobie","potszebuje")... to obawiam się, że twoja opinia pójdzie z dymem. heh > > zresztą, zgadzam się z wieloma powyższymi opiniami. chciałm skomentować, ten > pełen dobrych nadziei wywiad, ale po przeczytaniu Waszych opinii, > stwierdziłam, że już nie muszę - powiedzieliście wszystko co myślę... > Yo Cycku jeden (Yo). Nie widzisz ze czlowiek zagraniczny ? Byc moze syn jakiegos Polaka ? Ciesz sie ze w ogole cos napisal po polsku. Napisz cos w obcym jezyku to sie z ciebie posmiejemy. Jesli juz to krytykuj Polakow w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rotnyc Re: Janas dla Gazety: Będą gole! IP: *.client.dsl.net 04.09.03, 20:01 A ja mysle, ze z Lotwa wymeczymy zwyciestwo (1:00 albo 2:1), ale ze Szwecja dostaniemy 2:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxxx Re: Janas dla Gazety: Będą gole! IP: *.ipt.aol.com 05.09.03, 05:20 Gość portalu: dostalem kopa w oko napisał(a): > Konczy sie czas Janasa? Pora na nowego kutasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erad Re: Janas dla Gazety: Będą gole! IP: *.socantel.net 04.09.03, 19:09 Patrix! Nie masz racji. Z pewnością nie rozumiesz sensu takiej propozycji. Właśnie taka proba by dała odpowiedz na dokonanie najefektywniejszego składu. Proszę też szanownych internautów o powściągliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Janas dla Gazety: Będą gole! IP: 213.155.178.* 04.09.03, 18:37 Ładana twarzyczka trenejro "Kuba". Będą gole, bo nie wiele do stracenia zostało. Trzeba w środku zrobić kocioł na brzegach zostanie kto trzeba a Żuraw aby się nie usmażył jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R He, he, przegapil paszport ! IP: *.telia.com 04.09.03, 18:38 Takie bajki to pan Janas moze sobie dzieciom opowiadac. Wystarczy telefon do ambasady/konsulatu i paszport ma wydany w ciagu jednego dnia. Murzyn mogl miec obywatelstwo w kilka sekund to i Dabrowski moze zalawic paszport. Dodam ze zwykly smiertelnik (nie kopacz) przedluza paszport w piec dni. Niech Janas uwaza zeby Karwan nie zapomnial koszulki, bo przegapi mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linski Re: Janas dla Gazety: Będą gole! IP: *.socantel.net 04.09.03, 18:43 Będą gole, być może ku pociesze Łotyszy. Na szczęście Janas nie sprecyzował po której stronie. Ale nie jest on Listkiewiczem, i nie poszedł na "zapewnienie". Jednak myśl o przedmeczowym powołaniu podwójnych jedenastek jest budująca. Aby tylko udało by się to zrobić z dostatecznym wyprzedzeniem. Odpadły by przedmeczowe zgadywanki doboru optymalnego składu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Janas dla Gazety: Będą gole! IP: cobra:* / 10.1.39.* 04.09.03, 18:54 Polska przegrała z Łotwą w Warszawie bo nie miała szczęścia - co za głęboka analiza......nie ma co nasz trener to fachowiec.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Janas dla Gazety: Będą gole! IP: *.debiec.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 19:27 hehehhehehehhehehe dokładnie fachowiec w choo.....jjjjjjjjjjj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Janas dla Gazety:Będą gole! 2 dla Łotwy, 4 dla Szwecji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 19:07 "Zapewnienia zapewnieniami, ale trenera bronią tylko wyniki. Nikt mi nie mówił, że ja coś muszę." O kurwa. A ja myślałem, że cel BYŁ jasny - awans do ME. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: Janas dla Gazety: Będą gole! IP: *.acn.pl 04.09.03, 19:23 Janas, nie wygłupiaj się już z Wichniarkiem - niech zagra Żuraw z Saganem. To może te gole będą, bo 10000 sytuacji, z których Wichniarek (może) jedną wykorzysta - po prostu nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pingu Re: Janas dla Gazety: Będą gole! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.09.03, 19:28 "Czy piłkarze mają świadomość, że złe wyniki z Łotwą i Szwecją będą dla wielu z nich końcem gry w kadrze? - Sam im powiedziałem, że jeśli przegramy, to może nie będziemy pracować w tym samym gronie." ja wiem kto pierwszy wyleci... niejaki pawel j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ikarus STS: Łotwa-Polska 2, stawka 2.15 IP: *.toya.net.pl / 10.0.229.* 04.09.03, 21:35 Ludie, to tylko Łotysze! Wygramy na miękko, nie ma innej możliwości. PS. Postawiłem w STSie na Polaków 200PLN więc tym bardziej nie widzę innej mozliwości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: STS: Łotwa-Polska 2, stawka 2.15 IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.03, 11:32 Samobójca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiellkki huj huja muja IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 19:38 huj huj huj i jeszcze raz wielki huj ta nasza reprezentacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z DARMOWE DOŁADOWANIE KOMÓRKI!! www.sylcia.spec.pl IP: 195.205.11.* 04.09.03, 19:52 ZOBACZ TO WWW.SYLCIA.SPEC.pl WWW.SYLCIA.SPEC.PL WWW.SYLCIA.SPEC.pl WWW.SYLCIA.SPEC.PL WWW.SYLCIA.SPEC.pl WWW.SYLCIA.SPEC.PL WWW.SYLCIA.SPEC.pl WWW.SYLCIA.SPEC.PL WWW.SYLCIA.SPEC.pl WWW.SYLCIA.SPEC.PL WWW.SYLCIA.SPEC.pl WWW.SYLCIA.SPEC.PL WWW.SYLCIA.SPEC.pl WWW.SYLCIA.SPEC.PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yannez WICHNIAREK MUSI ODEJŚĆ!!!!! IP: *.zaczek.ds.uj.edu.pl 04.09.03, 20:13 a w ataku Zurawski z Kryszalem albo Saganowskim. Rasiak zagral raptem 2 dobre mecze, ale dla Janasa to juz podstawa do powolania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optimus prime żałośni jesteście... IP: *.chr17.1000lecie.pl 04.09.03, 21:07 nie bronię janasa i uważam ze wiele rzeczy spieprzył, ale identyczne pier-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel (z Toronto) Re: żałośni jesteście... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.09.03, 00:49 Gość portalu: optimus prime napisał(a): > nie bronię janasa i uważam ze wiele rzeczy spieprzył, ale identyczne pier-- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modd Re: żałośni jesteście... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.03, 01:07 wlasnie dlatego, ze ktos uznal polske za hiszpanie i francje zwolniono engela. bo ktos z chora ambicja stwierdzil, ze polska musi miec miejsce w czolowce i na MŚ ma wejsc do cwiercwinalu. ale z czym??? biorac pod uwage potencjal polskiej pilki, to wyjazd na MŚ to wielki sukces nawet jesli sie tam ze wszystkimi przegra. wiadomo, ze polacy nie sa wirtuozami, nie sa nawet dobrzy pozostaje rzemieslnicza praca, ktora udanie robil engel. gdyby zostal, to dzis bylibysmy solidnym sredniakiem i wyszli z tej slabej grupy.. a tak - pozostaje sie cieszyc z tego, ze jeszce pokonujemy san marino i jestesmy troche powyzej dna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: żałośni jesteście... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 14:24 Janas to chyba nie kuma bazy o co w piłce chodzi. Wichniarek to lata po boisku jakby był jego /Janasa /synem..co to za ludzie? Beznadzieja...bleeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: WICHNIAREK MUSI ODEJŚĆ!!!!! IP: *.acn.pl 04.09.03, 21:37 dokładnie. Wichniarek jest do bani. Mój typ, to Żuraw i Sagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel X haha. janas przechodzi samego siebie!! IP: *.chello.pl 04.09.03, 21:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiki WIEKSZYCH GLUPOT JUZ NIE MOGA GADAC!!!! IP: 198.161.203.* 04.09.03, 21:44 JAK SIE ZBLAZNIA PO TYCH TRZECH MECZACH POWINNI SIE WYPROWADZIC Z KRAJU(SZCZEGOLNIE TRENER!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tantal Dla kogo te brednie ? IP: *.chello.pl 04.09.03, 21:46 Panie Janas rozumiem, że po przegranej z Łotwą i Szwecją do zera nie będzie nam Pan więcej obiecywał "gruszek na wierzbie" i poprostu odejdzie z funkcji selekcjonera. Ja osobiscie, po tylu niepowodzeniach już dawno bym dał "odpocząć" ludziom od siebie. Jeden taki co obiecywał "gruszki na wierzbie" właśnie pokazuje jak mezczyzna kończy z 10% poparciem. Totalny bojkot dla Pana, tej reprezentacji a w szczególności pańskiego faworyta Zdebela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: Dla kogo te brednie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 14:27 Dobre gościu A Pan M ma 10% poparcie a Pan J chyba o,00001% nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkmjkm Re: Janas dla Gazety: Będą gole! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 22:40 Co do goli i merytorycznych uwag Janasa,to daj Boże zdrowie-oby tak było, ale co to k.... za dodatkowe premie panie Listkiewicz? Z czyich pieniędzy?Może ktoś wie z jakich środków utrzymuje sie PZPN? z dotacji budżetowych? z pieniędzy sponsora?hahaha!a może inna lewa kasa? Kto to kontroluje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piowyt Re: Janas won do logopoedy albo byle-gdzie IP: *.icpnet.pl 04.09.03, 23:12 Mam juz dosc ogladania wyczynow tego pseudotrenera. Jestem zagorzalym kibicem i nie moge zniesc porazek naszej reprezentacji. Wierzcie mi ze nawet bandę debili uda się poukladac i wycisnąć z nich wole walki by wygrywac ze sredniakami typu Szwecja. Tym razem jednak bede liczyl na sromotna przegraną bo tylko to moze wreszcie uwolnic nas od tego polglowka (albo nawet cwiecglowka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vendzol Jebac takich kibicow IP: *.lodz.mm.pl 04.09.03, 23:53 Chuj mnie strzela jak patrze na te wasze "opinie". Kazdy z was to widze znawca futbolu i potencjalny selekcjoner. Jak wam sie nie podoba gra Polakow to nikt wam nie kaze jej ogladac. Ja nie lubie jamajskiej reprezentacji bobslejowej i nie patrze na ich wystepy. Wiecej bedzie miala Polska pozytku jak przestaniecie wypisywac glupoty - jesli juz ktorys chce cos powiedziec to niech wysili sie na konstruktywna krytyke bo to co tu jest prezentowane to zwykle chamstwo i zlorzeczenie (3/4 z was nie wie pewnie co to znaczy...). Albo jestescie kibicami i jestescie z chlopakami do konca albo najzwyczajniej swiecie dajcie im spokoj i nie ogladajcie meczow reprezentacji bo to wszystko im nie pomaga. Ja osobiscie usiade w sobote przed telewizorkiem i z calego serca bede kibicowal NASZEJ reprezentacji. A po zwyciestwie wszystkich was wysmieje. Dobrej nocy zycze. I pomyslcie zanim cos napiszecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piwosz Re: Jebac takich kibicow IP: *.proxy.aol.com 05.09.03, 01:08 Gość portalu: vendzol napisał(a): > Chuj mnie strzela jak patrze na te wasze "opinie". Kazdy z was > to widze znawca futbolu i potencjalny selekcjoner. Jak wam sie > nie podoba gra Polakow to nikt wam nie kaze jej ogladac. Ja nie > lubie jamajskiej reprezentacji bobslejowej i nie patrze na ich > wystepy. Wiecej bedzie miala Polska pozytku jak przestaniecie > wypisywac glupoty - jesli juz ktorys chce cos powiedziec to > niech wysili sie na konstruktywna krytyke bo to co tu jest > prezentowane to zwykle chamstwo i zlorzeczenie (3/4 z was nie > wie pewnie co to znaczy...). Albo jestescie kibicami i jestescie > z chlopakami do konca albo najzwyczajniej swiecie dajcie im > spokoj i nie ogladajcie meczow reprezentacji bo to wszystko im > nie pomaga. Ja osobiscie usiade w sobote przed telewizorkiem i z > calego serca bede kibicowal NASZEJ reprezentacji. A po > zwyciestwie wszystkich was wysmieje. Dobrej nocy zycze. I > pomyslcie zanim cos napiszecie... Calkowicie sie zgadzam, jestem nawet za i przeciw, dlatego tez nie mam najmniejszego zamiaru tracic cennego czasu na ogladanie tego meczu, wynik i tak bedzie nie korzystny, o awansie mozemy spokojnie zapomniec, a najlepiej to chlopcow pogonic do okregowki i niech tam naucza sie grac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt Re: Jebac takich kibicow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 14:31 Gość portalu: Piwosz napisał(a): > Gość portalu: vendzol napisał(a): > > > Chuj mnie strzela jak patrze na te wasze "opinie". Kazdy z was > > to widze znawca futbolu i potencjalny selekcjoner. Jak wam sie > > nie podoba gra Polakow to nikt wam nie kaze jej ogladac. Ja > nie > > lubie jamajskiej reprezentacji bobslejowej i nie patrze na ich > > wystepy. Wiecej bedzie miala Polska pozytku jak przestaniecie > > wypisywac glupoty - jesli juz ktorys chce cos powiedziec to > > niech wysili sie na konstruktywna krytyke bo to co tu jest > > prezentowane to zwykle chamstwo i zlorzeczenie (3/4 z was nie > > wie pewnie co to znaczy...). Albo jestescie kibicami i > jestescie > > z chlopakami do konca albo najzwyczajniej swiecie dajcie im > > spokoj i nie ogladajcie meczow reprezentacji bo to wszystko im > > nie pomaga. Ja osobiscie usiade w sobote przed telewizorkiem i > z > > calego serca bede kibicowal NASZEJ reprezentacji. A po > > zwyciestwie wszystkich was wysmieje. Dobrej nocy zycze. I > > pomyslcie zanim cos napiszecie... > > > Calkowicie sie zgadzam, jestem nawet za i przeciw, dlatego tez > nie mam najmniejszego zamiaru tracic cennego czasu na ogladanie > tego meczu, wynik i tak bedzie nie korzystny, o awansie mozemy > spokojnie zapomniec, a najlepiej to chlopcow pogonic do > okregowki i niech tam naucza sie grac. Zgadzam sie z przedmówcami. Przejdźmy od słów do czynów na kierownika rady rejsu proponuje kolege co to tak chwali naszych chłpaków Pozdo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YATAGAN TAKIE DWA DOBRE LOSOWANIA IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 05.09.03, 15:14 Takie dwa dobre losowania. Eliminacje ME i Anderlecht dla Wisły w eliminaccjach LM. Dobre,ale dla Narodowej z września 2001 i dla Wisły z pucharu UEFA w poprzednim sezonie. A realia? Narodowa: Bez gwałtownych ruchów i biadolenia a la Wołowski z Gazety, należy poskładac drużyne na następne eliminace. Eliminacje zostały przegrane w momencie dymisji Engela, wyymyśleniu Bonka, który rozwalił w miarę dobrą druzynę( kiedy wreszcie nabrała pokory po batach z Korea i Portugalią,potrafiła wygrać z USA), przegrał z Łotwą i zdezerterował. Janas, przegrał elimiacje w momencie kiedy zremisował z Wegrami.Zycze mu zeby wygrał z Łotwą, ale niestety nie wierze,żeby był w stanie awansować. Może "o włos".Podobnie jak Wójcik w ostatnich eliminacjach ME. Jezeli przepadniemy, trzeba powiedzieć sobie wprost: SPIEPRZYLIŚMY. Wszyscy. Prezes, bo wymyslil Bonka.Boniek, bo przegrał z łotwą i wykonał wszystko to o czym napisałem wyżej, Janas, bo Wegry, bo nerwy, nie udało sie naprawić, bo nie potrafił.Piłkarze, bo zła forma(Dudek), bo kiepskie oko (napastnicy), bo troche sie nie chciało(Emsi)itd,itp. Przekreślamy wiec błędy, które się ciagną od powszechnej frustracji po mistrzostwach. Zabieramy się do roboty, bez wzajemnych pretensji, tylko do roboty.Pytanie tylko, czy los bedzie tym razem łaskawy i w eliminacjach do MS dostaniemy podobna grupę, taka, która nas nie rozjedzie., bo będziemy się zbierac następne pare lat. Wisła: Podobnie jak wyżej, tyle,że "byle do wiosny".Bo tez "spieprzyliśmy".Wszyscy.Bo gdzie wzmocnienia? (prezes i po części trener), bo zlekcewazono Andrlecht w Brukseli, bo coraz mniej pomydsłu na granie. trzeba to przeczekac Może na wiosnę uda sie pozbierać i moze obronić tytuł. Może bogatsi o ostatnie doswiadczenia ( i nie tylko o doswiadczenia prezesi), wzmocnią klub i uda sie awansować do LM. Tylko czy los będzie równie łaskawy i dostaniemy klub na poziomie Anderlechtu? Czy... Wolę o tym nie myślec, co mogłoby się stac z Wisłą gdyby tak sięs stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Songo Re: Janas dla Gazety: Będą gole! IP: *.aosk.czest.pl / 192.168.0.* 04.09.03, 23:56 będzie,ale bieda z nędzą Odpowiedz Link Zgłoś