Dodaj do ulubionych

Sąd: Zatrzymanie Filipiaka bezpodstawne

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 15:35
Trudno mi sobie wyobrazic nawet jaki wrzask podnioslyby wszystkie media i tzw.
autorytety, gdyby stalo sie to za rzadow PIS-u. Nie jestem ich zwolennikiem i
nie jestem ich furiackim przeciwnikiem, ale patrzac z boku jestem przerozony
tym co wyprawia sie w mediach. Duuuze ziarno prawdy jest w slowach
Kaczynskiego w dniu przegranych wyborow, tych o froncie przeciwko nim.
Zauwazylem nawet tendencje ostatnio do przyznawania sie do tego przez
dziennikarzy (vide Najsztub i wielu innych o ile sie nie myle niedawno w Presse
Obserwuj wątek
    • mi-c Sąd: Zatrzymanie Filipiaka bezpodstawne 25.04.08, 15:47
      Zastanawiam sie ile osob, ktore w tym miejscu bluzgaly na Filipiaka
      i Cracovie po jego zatrzymaniu, bedzie mialo cywilna odwage za to
      przeprosic. Ok, czy 5 sie znajdzie... :-)
      • Gość: jax Re: Sąd: Zatrzymanie Filipiaka bezpodstawne IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.08, 21:08
        no właśnie. Coś gwiazdy dziennikarstwa: Sarzało, Stec i Jadczak nie
        potrafią z siebie wydusić "przepraszam"

obrzucić błotem potrafią.
    • Gość: mirek drzewiecki Ćwiakalski-gate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 16:03
      Ćwiąkalski nie boi sie słowa przepraszam !
      Ludzki gość.
      Może lepiej powiedzieć , że nie powiodła się polityczna akcja na
      zlecenie Tuska ?
      Ćwiakalski przekroczył wszelkie granice bezczelowści
      • Gość: Warso-Krakus Re: Ćwiakalski-gate IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 16:20
        Gadka-szmatka a to była ewidentna akcja przeciwko comarchowi...ktoś
        dał kasę, ktoś zrealizował zlecenie...prosta piłka...szkoda ze
        Cracovia na tym ucierpaiła...Warszawa pozdrawia Pasiasty Kraków...
        • Gość: jax Re: Ćwiakalski-gate IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.08, 21:06
          nie przeciwko ComArchowi.

Jak podała TVP3 przed chwilą - Jacek S. to zagorzały kibic Wisły
          Krsaków.

i wszystko jasne.
    • Gość: bert_30 Sąd: Zatrzymanie Filipiaka bezpodstawne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.08, 17:08

jednak czasami sędziowie w tym kraju nie uginają się przed władzą!! a to zasługa
      znienawidzonych przez PIS mediów publicznych (wszystkich!!).
    • kochanekbosaka Re: Sąd: Zatrzymanie Filipiaka bezpodstawne 25.04.08, 17:13
      Mówisz o tym przemówieniu, w którym postawił w jednym szeregu GW i morderców ks.
      Popiełuszki? Taka właśnie jest różnica między PO a Pisiorami, że nie obrzucają
      swoich przeciwników inwektywami.I taka jest różnica między normalnymi politykami
      (Tusk, Ćwiąkalski), a paranoicznymi - ci pierwsi potrafią przeprosić
      (prezydenta, Filipiaka), ci drudzy - za każdym głosem czy gestem sprzeciwu widzą
      "fronty", "układy","brutalne ataki".
      • Gość: AdamTB2 Re: Sąd: Zatrzymanie Filipiaka bezpodstawne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.08, 00:00
        Ten zabieg retoryczny byl faktycznie ponizej pasa, ale chodzi mi o meritum
        sprawy - o sam fakt istnienia takiego frontu, silnej opozycji medialnej,
        niewazne jak to nazwac. Podobny front, zlozony chyba ze wszystkich wlasciwie
        mediow istnial przeciw np. Samoobronie, co oceniam pozytywnie, natomiast nie
        widze tej roznicy miedzy PiS, PO i SLD, czyli glownymi graczami polskiej sceny,
        ktora uzasadnialaby tak odmienne traktowanie przez media chcace uchodzic za
        niezalezne.

Tak a propos - trudno, zeby Tusk i Cwiakalski widzieli "fronty", ,,uklady",
        "brutalne ataki", skoro przeciwko nim takowych nie ma.

Moze powinno sie jasno powiedziec - atakujemy brutalnie PIS, bo uwazamy owa
        partie np. za zagrozenie dla demokracji, ktora jest wg. nas najwyzsza wartoscia.
        Przynajmniej byloby to uczciwe i przejrzyste.
    • Gość: Daniel Sąd: Zatrzymanie Filipiaka bezpodstawne IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.04.08, 17:21
      ....zauważcie drugi aspekt tej sprawy, Prezes Filipiak to nie jakiś szary obywatel tylko właściciel dużej firmy notabene notowanej na giełdzie, w normalnych warunkach dostałby wezwanie do domu celem stawienia się na przesłuchanie w charakterze oskarżonego ale stało się inaczej, sprawie nadano rozgłos, a w świat poszła informacja o zatrzymaniu, nawet komentator C+ nie potrafił się powstrzymać od powiązania tej sprawy z aferą korupcyjna podczas komentowania ligowego meczu na żywo. W tym czasie potencjalni klienci robią ruch wsteczny, akcjonariusze robią podobnie, a jakiś cichy konkurent się cieszy.......
    • Gość: burnah Ćwiąkacz chyba się na rekonstrukcję rządu załapie IP: *.mtvk.pl 25.04.08, 17:39
      Jeszcze parę takich "spektakularnych" akcji, jak "zamęczony" laptop albo
      aresztowanie Filipiaka i Ćwiakalski z hukiem wyleci ze stołka.
    • Gość: Piotrek Sąd: Zatrzymanie Filipiaka bezpodstawne IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 25.04.08, 18:00
      Przecież to skandal większy niż doktor G. Bo tamtemu udowodniono
      korupcję.
    • Gość: Krakus Sąd: Zatrzymanie Filipiaka bezpodstawne IP: 57.66.197.* 25.04.08, 18:11
      Po co Wy się tak rzucacie?

Przecież sąd orzekł jedynie że zatrzymanie było niezasadne - nikt nie powiedział
      że jest niewinny :):)
    • Gość: kibic zatrzymanie tak ale zarzuty NIE! IP: 77.236.11.* 25.04.08, 18:17
      www.sport.pl/pilka/1,65050,5154313.html
    • Gość: Witek A kto mnie k.rwa przeprosi ? IP: *.asm.bellsouth.net 25.04.08, 18:47
      A kto mnie k.rwa przeprosi za bezpodstawne zatrzymanie pod remizą w
      ostatni weekend? No kto?
    • Gość: adam Sąd: Zatrzymanie Filipiaka bezpodstawne IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.08, 17:10
      filipiak powinien isc za kraty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka