darrek4 01.05.08, 18:45 Mam nadzieję, że dokopią Niemcom.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miszczu Re: 2:0 IP: 80.51.73.* 01.05.08, 19:13 Oby tak dalej :) Brawo Zenit, jestem za Bracmi - Słowianami :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Niemcy:Rosja IP: *.hsd1.nj.comcast.net 01.05.08, 22:25 Antypolskie derby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homosapiens germans out !! IP: *.chello.pl 01.05.08, 20:07 na wieki wieków amen mam nadzieję ze za 2-3 granica polski zostanie przesunięta na Ren Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: germans out !! IP: 83.2.108.* 01.05.08, 20:44 Ty cymbale polski! Jedź do Iraku ty bojowniku o wolność i przesuwaj tam granicę! Cep jesteś a nie kibic sportowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JASZMAN Re: 2:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 20:09 Nie już jest 4:O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek transmisja w internecie IP: 195.205.76.* 01.05.08, 19:13 proszę, bardzo proszę o e-adres tv-live z tegoż meczu dokopać niemcom! zobaczyćQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: transmisja w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 19:14 rojadirecta.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ignacy Re: transmisja w internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 19:18 Sopcast, kanał GD-Sports Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: transmisja w internecie IP: 195.205.76.* 01.05.08, 19:29 dzięki, ale jakoś nie mogę otworzyć żadnej z podanych e-stron - może jakać inna podpowiedź - proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacap_z_moskwy Re: transmisja w internecie IP: *.pppoe.mtu-net.ru 01.05.08, 19:30 livetv.ru/eventinfo/10235/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacap_z_moskwy Re: transmisja w internecie IP: *.pppoe.mtu-net.ru 01.05.08, 19:33 Tu jest po-polsku nawet livetv.ru/pl/eventinfo/10235/ Pozdrawiam ze stadionu Petrovskij :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: transmisja w internecie IP: 195.205.76.* 01.05.08, 19:46 klikam i klikam a tu nic - może coś prostszego w obsłudze lub o podpo jak toto zastartować - prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Zenit zatrzyma Bayern? UEFA na żywo IP: 82.160.71.* 01.05.08, 19:27 Myślę, że Bayern w 2 połowie obudzi się. Uważam że na 90 minutach mecz się nie zakończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszat Zenit zatrzyma Bayern? UEFA na żywo IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.08, 19:33 zenit to dobra druzyna ma dobrych pilkarzy tak trzymac jak wygracie wygram 635,00 w profesionalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Zenit zatrzyma Bayern? UEFA na żywo IP: *.chello.pl 01.05.08, 19:42 brawo , nie jestem kibicem zadnej z grajacych druzyn ale brawo lac niemcow i kahna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xedos Zenit zatrzyma Bayern? UEFA na żywo IP: 83.238.168.* 01.05.08, 19:44 3:0 i to tyle papa mówimy Niemcom ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk clockwork times... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 19:56 fanat Zenita szoł pa ulice damoj i uwidił etich rebiat... :) pięknie, wczoraj padł Benitez, który zniszczył Dudka, dziś Wehrmacht kaputt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi(j)karz Trzeba frycow dobic 8 czerwca !!!! IP: 70.90.120.* 01.05.08, 20:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maykiel Re: 4:0 :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 20:06 jada ich normalnie jak psa xd, az trudno uwierzyc...moze do 6 bramek dojadą:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: 4:0 :P IP: *.85-237-167.tkchopin.pl 01.05.08, 20:06 Pogrom:) Rosyjskie drużyny są coraz mocniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maykiel jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 20:07 jada ich normalnie jak psa xd, az trudno uwierzyc...moze do 6 bramek dojadą:D Odpowiedz Link Zgłoś
blq co tam u Was, niemeccy neofici? milczycie az milo 01.05.08, 20:06 hej kochani, macie zla passe, tak wierzyliscie w swoich i co? Bayernik w dupke dostaje az milo. Bayern 04, hahaha a pare dni temu okazalo sie ze nie tylko Polacy takie zwierzeta, takie ofiary, takie wykolejence. Tak sie Polakom lubilo wrzucac tu na forum, przy roznych okazjach (lowcy skor, dzieci w beczkach). teraz sie okazalo ze i u Braci Germanow tez sie tacy trafiaja, jak wszedzie. Dla mnie to oczywiste, ale dla was oszolomow to musial byc SZOK jednym slowem: piekne kubelki zimnej wody na oszolomione glowki niemieckich neofitow :D PS. Brawo Zenit! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostatni Czlowiek Ostateczne Rozwiązanie... IP: *.chello.pl 01.05.08, 20:09 kwesti niemieckiej w czerwcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk witajcie w krainie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 20:09 gdzie Fryco ginie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belzebub Re: co tam u Was, niemeccy neofici? milczycie az IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.08, 20:15 volksdeutsche zapomnieli języka w gębach, hehehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktostusieosmiesza Niemcy mają Bayern w półfinale a Polacy forum GW IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.05.08, 08:36 bo każdy orze jak może pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktostusieosmiesza bardziej obrazowo: IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.05.08, 08:44 jedni mają seks inni walą konia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Re: bardziej obrazowo: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 10:24 faktycznie - seks macie boski; Zenit Was nieźle wydupcył... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktostusieosmiesza Re: bardziej obrazowo: IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.05.08, 11:17 taa, pocieszaj sie słownymi żarcikami i ciesz 'po polsku' z niepowodzenia innych, bo zakładam że nie jesteś starym fanem Zenitu BAYERN 3 druzyną pucharu UEFA!!! W Polsce byłoby chyba święto narodowe, gdyby to był polski klub. Odpowiedz Link Zgłoś
nikola_piterski2 Re: bardziej obrazowo: 02.05.08, 11:40 A mi sie podoba "Bayern" i go gra. Lecz, jak zobaczylem biesposrednio na boisku, wygladaly bardzo wyniosle. Calym postepowaniem dawaly nam do zrozumienia, ze zajechaly "na godzine" (po drodze). To ich i zgubilo. Jak powiedzial trener "Bajern", ze "Zenit byl wiecej glodny" i dodal, ze ten, kto ogral w polfinalu "Bajern", jest faworytem w finalu. Tylko bym "Zenit" nie zachorowal tym z rangersami... Mamy nadzieje, ze Adwokaat wie jak grac z dawna go druzyna z Glazgo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl schadenfreude IP: *.chello.pl 02.05.08, 12:29 schadenfreude to nie jest polski termin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemko Zenit zatrzyma Bayern? UEFA na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.08, 20:08 jest 4-0 - i Bayern, murowany faworyt UEFA odfruwa Odpowiedz Link Zgłoś
punter Zenit zatrzyma Bayern? UEFA na żywo 01.05.08, 20:09 Wszyscy w Niemczech, poza Monachium of course, nienawidzą Bayern za wyjątkowy stopień arogancji i pewności siebie piłkarzy, którzy tam grają, trenerów i ich "guru" czyli Beckenbauera. W meczu z Zenitem spotkała ich za to bardzo zasłużona kara, która powinna przyjść znacznie wcześniej po tym jak "olali" Getafe. Dzisiaj Bayern ma Stalingrad i Łuk Kurski w jednym :) I bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldez Zenit zatrzyma Bayern? UEFA na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 20:13 Super, już mieli odbaść ostatnio z Getafe. Szcześćie się skończyło :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Anzelm Re: Zenit zatrzyma Bayern? UEFA na żywo IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.05.08, 20:19 fuks, nie szczęście, to był zwykły fuks.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Zenit zatrzyma Bayern? UEFA na żywo IP: *.igloonet.pl 01.05.08, 20:16 bravo bravo bravo. czy wyobrażacie sobie zeby jakas polska druzyna byla w stanie wygrac z bayernem???? christ kiedy sie w koncu doczekamy takich emocji? skoro ruskie moga. dlaczego nie my??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: true może dlatego, że budżet Zenitu to 150 mln Euro IP: *.cust.tele2.pl 01.05.08, 20:22 a polskie potęgi mają do dyspozycji jakieś 6 mln. Z czym do ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Winston Dlaczego nie my ???? IP: *.dip.t-dialin.net 01.05.08, 20:48 Jest taki kraj - kraj wiecznej zawisci i nieumierajacej zazdrosci. Zawisc paralizuje ruch i niezbedny luz, to co jest potrzebne by byc mistrzem. Dlatego wlasnie Dlatego wlasnie - zyjesz w kraju wicemistrzow - albo inaczej mowiac pierwszych przegranych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek7 Zenit zatrzyma Bayern? UEFA na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 20:19 zenit rozwalił bayern Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: severyn wielki bayern na kolanach!!!! hura!!!! IP: *.chello.pl 01.05.08, 20:20 juz z getafe powinni odpasc, taki jest wlasnie cudowny poziom tej germanskiej pseudo-ligi :-)))) jak chlopcy jada do europy to tylko baty zbieraja :-))) viva zenit!!!! kahn - na kolana!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quentin Re: wielki bayern na kolanach!!!! hura!!!! IP: *.eranet.pl 01.05.08, 20:25 Nie spodziewałem się takiego pogromu. Tu mogło być z 7 lub 8 do zera... Zenit grał pięknie i skutecznie. Bayern był żenujący. Jeśli oni chcą CL, to chyba od wszystkich po tyłku dostaną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real ale dostali w.pier.d... IP: *.pp.com.pl 01.05.08, 20:23 aż miło szkoda tylko że sędzia dał żółtą kartkę Pogrebniakowi to nie był wcale faul na żółtą w finale go nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: szwaby legły jak pod stalingradem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 20:27 nie lubie ruskich ale za to należy im sie szacunek. szwaby do gnoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Narodnaja Piękne święto pracy w Leningradzie! IP: *.chello.pl 01.05.08, 20:28 Ostatni raz Niemcy dostali takiego łupnia od Rosjan też w maju, le 1945 roku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Getafe pomszczone!! IP: *.ghnet.pl 01.05.08, 20:36 Ale się cieszę!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miksi Zenit zatrzyma Bayern? UEFA na żywo IP: *.acn.waw.pl 01.05.08, 20:39 Uff doczekałem się klęski Fryców! Mój Boże! Już Getafe powinno być katem Germańców! Nie chodzi mi tu o uprzedzenia w stosunku do Szwabskiego futbolu, chociaż coś jest w tym słynnym powiedzeniu Garego Linekera ;) Należało się Bayernowi, bo dawno nie widziałem tak koszmarnie grającego zespołu, który by zaszedł tak daleko!!! Tak, to cud, że sieroty Hitzfelda osiągnęły półfinał. Oliwa jednak sprawiedliwa I wszystkie zespoły MUSZĄ wiedzieć, że przeciwko Frycom gra się nie 90 a 100 minut, a jak mecz z dogrywką, to nie 120 lecz 130 min! Odpowiedz Link Zgłoś
repp Zenit zatrzyma Bayern? UEFA na żywo 01.05.08, 20:41 Kahn już chyba na emeryturę, przy trzecim golu piłka prawie trafiła go w głowę, a on mimo wszystko nie obronił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwer Zenit zatrzyma Bayern? UEFA na żywo IP: *.gprs.plus.pl 01.05.08, 20:41 bez Pogrebniaka w finale:(( mam nadzije ze dadza rade w finale fiorentinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Oto obraz Bundesligi... IP: 83.243.104.* 01.05.08, 20:50 Bayern który w BuLi gniecie wszystkich dość spokojnie w Europie nic nie potrafił zdziałać. Mecz w Getafe tylko to potwierdził, gdy Hiszpanie w 10 prawie skopali najlepszą drużynę Reichu. Leverkusen z Zenitem wiadomo, i nawet S04 zupełnie niezasłużenie wykopało Porto (z Barcą oczywiście już bez historii). Reasumując - Bundesliga obecnie to poziom mniej więcej ligi rosyjskiej, tureckiej, greckiej. Do Anglii, Hiszpanii czy Włoch nie mają żadnego podskoku (sportowo). A jednak mimo wszystko mają piękne stadiony, świetną organizację, kupę kasy (też na młodzież) i też pełno kibiców na trybunach (bez kibolskiego bydła i ich opraw). Odpowiedz Link Zgłoś