Dodaj do ulubionych

Zagłębie w Wydziale Dyscypliny gra na czas

IP: *.toya.net.pl 08.05.08, 21:10
A nie mówiłem. Śmierdzi na odległość.
Obserwuj wątek
    • Gość: miedziowy Re: Zagłębie w Wydziale Dyscypliny gra na czas IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.05.08, 22:49
      Na odleglosc to smierdzi na Roosevelta.Spokojnie Zaglebie L. bedzie ukarane ale
      stosownie do winy.3 mecze to nie 9 jak chcial tomczak i spolka.
      • Gość: antylubin Re: Zagłębie w Wydziale Dyscypliny gra na czas IP: *.chello.pl 09.05.08, 00:14
        lubin out
      • Gość: roosevelt5 Re: Zagłębie w Wydziale Dyscypliny gra na czas IP: *.toya.net.pl 09.05.08, 14:39
        Kłopoty z matematyką?
        Z 9-5=4 a nie 3 jak napisałeś.
        Powiedz mi dlaczego wszystkie kluby umoczone w korupcje nie są
        oceniane jedną miarą.
        • Gość: JasioJasio Re: Zagłębie w Wydziale Dyscypliny gra na czas IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.05.08, 22:16
          Odbijam pytanie, dlaczego wszystkie kluby nie są traktowane jedną miara? Podbeskidzie bodaj 10 meczów i "-6" punktów, Zagłębie 4 i degradacja, Arka 26 i degradacja.
          Dlaczego?
          PZPN po raz kolejny dał ciała, bo jesli nie przed to chociaż zaraz po pierwszej sprawie korupcyjnej (przypomnę Szczakowianka) powinien ustalic gradację kar. Nie miejcie pretensji do Zagłębia, że karę chce miec jak najmniejsza.
          • Gość: roosevelt5 No właśnie JasioJasio IP: *.toya.net.pl 12.05.08, 06:48
            JasioJasio napisał
            > PZPN po raz kolejny dał ciała, bo jesli nie przed to chociaż zaraz
            po pierwszej
            > sprawie korupcyjnej (przypomnę Szczakowianka) powinien ustalic
            gradację kar.
            -------------------
            Tylko, że ja cały czas o tym piszę.
            Tak jak już wcześniej pisałem. Zabrano się do korupcji na wariata.
            Wyroki były bardziej pod publiczke niż merytoryczne.
            Jeśli już raz ukarano. To ten pierwszy wyrok jest wykładnią do
            innych wyroków.
            A tak mamy to co mamy.
            Nie mam pretensji do samego klubu. Każdy ma prawo do obrony i robi
            co może (w świetle prawa).
            Jednak to co wyczynia WD to nic innego jak prywata w osądach i
            zwyrodnienie uczciwości. A mieli być sprawiedliwi.
            To pod adresem całego PZPN z WD i ZTP na czele, są moje pretensje.
            Pozdrawiam
    • Gość: Wrocek Zagłębie w Wydziale Dyscypliny gra na czas IP: *.chello.pl 09.05.08, 08:51
      Zagębie L ,najbardziej korupcogenny klub w Polsce dla was nie ma miejsca w 1
      lidze a nawet w drugiej.Jak nie spadniecie to podziękujcie układom.Korupcjii
      stanowcze NIE !!!
      • Gość: dolnoślązak Re: Zagłębie w Wydziale Dyscypliny gra na czas IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.05.08, 11:06
        Pan Drzymała w Canal + stwierdził, że Dyskobolia serię zwycięstw
        osiagneła na zasadach obowiazujacych w polskiej piłce nożnej.
        Inaczej nie można było. Niech Wrocek nie udaje, że będzie miał "
        europejską drużynę" bez układów.
        • Gość: VVV Re: Zagłębie w Wydziale Dyscypliny gra na czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 13:49
          a kto powiedzial ze my kibice Śląska chcemy Drzymały? jedyni ktorzy
          chca to Dutkiewicz(też pyra) i miłośnicy "sportu"
      • Gość: miedziowy Re: Zagłębie w Wydziale Dyscypliny gra na czas IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.05.08, 16:06
        Zato twoj Slask czysty jak lza :)Jesli pamiec zawodzi to przypomne "cudowne"
        wygrane Slaska w Lubinie sezony 2000-2001 oraz 2001-2002 odpowiednio 2;1 i 3;1 w
        koncowkach tych sezonow.Slask musial te mecze "wygrac" aby sie utrzymac w 1
        lidze.Jestescie umoczeni w korupcyjnym bagnie jak wszyscy inni bez
        wyjatku.Dlatego wyluzuj chlopie i martw sie lepiej zeby w przyszlym sezonie nie
        trafil sie wam we Wroclawiu Groclin-Slask

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka