artur74 30.05.08, 17:24 Legia się wzmacnia! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
appfunds Piotr Rocki w Legii - sensacyjny transfer 30.05.08, 17:25 Niezłe jaja. A ktoś pamięta co Rocki pokazywał na meczu z Legią ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aidi Re: Piotr Rocki w Legii - sensacyjny transfer IP: *.aster.pl 30.05.08, 17:50 Takich rzeczy się szybko nie zapomina. Mam mieszane uczucia. Niby Warszawiak, niezły piłkarz, a z drugiej strony ciągle mam ten gest przed oczami. Coś czuję, że ciężko będzie z zaufaniem kibiców dla tego zawodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
wiloughby Re: Piotr Rocki w Legii - sensacyjny transfer 30.05.08, 18:07 ale kibice sami są sobie winni. jechali jemu i jego starej po bandzie od kiedy pamiętam. debile, zamiast kibicować swojej drużynie, skupiali się na jechaniu kibicowi własnej drużyny. a on ładnie się odwdzięczał, najczęściej golami, ale czasami także takimi gestami, jak na załączonym do artykułu zdjęciu. to jednak było skierowane do półgłówków, nie do drużyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Piotr Rocki w Legii - sensacyjny transfer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.08, 17:26 Szkoda, ze tak późno! ALe Rocky jest jednym z ambitniejszych zawodników ligi, a do tego ma inteligencje boiskową. Bramki Sikory, to w większości jego zasługa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Piotr Rocki w Legii - sensacyjny transfer IP: *.icpnet.pl 30.05.08, 17:27 Jakby mi po całosezonowej harówce odebrali to, na co zapracowałem (puchary), to też bym uciekał jak najszybciej z miejsca, gdzie nie ma uszanowania dla wysiłku i pracy (Grodzisk). Wg mnie wszyscy piłkarze Groclinu, którzy czują, że ich wkład w 3 miejsce został zmarnowany, powinni zmienić klub. Tyle na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znafca Re: Piotr Rocki w Legii - sensacyjny transfer IP: *.chello.pl 30.05.08, 17:32 Przeciez juz od dawna mowilo sie ze Rocki odejdzie, wiec nie wiem czemu siejesz zamet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły gośc Re: Piotr Rocki w Legii - sensacyjny transfer IP: *.korbank.pl 30.05.08, 17:37 Cały klub Groklin sie zorpadł przez kiboli! WKS Slask dostanie same ochłapy i zaliczy kibel do II ligi. Marzenia pana Drzymały pewnie rozpłynęły sie o wielkiej pilce we Wrocławiu!!! Radze Ci Drzymała uciekaj puki czas bo tu nie bedzie łatwego zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobek Re: Piotr Rocki w Legii - sensacyjny transfer IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.08, 17:46 a co ty myslisz ze nie mają listy z nazwiskami kogo kupic? ma byc 30mln na transfery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły gośc Re: Piotr Rocki w Legii - sensacyjny transfer IP: *.korbank.pl 30.05.08, 17:48 To zamowia z zachodu kogos??????????? I te 30 mln???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gatlin Re: Piotr Rocki w Legii - sensacyjny transfer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 17:50 Jak dla mnie to legia zrobila swietny interes Rocki moze nie jest najmlodszy ale za to jak dla mnie byl jednym z najlepszych pilkarzy ligi w zeszlym sezonie a zreszta w poprzednich terz swietnie gral Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Wyborcza powoduje niesnaski!! IP: *.cable.ubr04.donc.blueyonder.co.uk 30.05.08, 17:48 Debile z Wybiorczej musieli takie a nie inne zdjęcie wstawić do artykułu aby zaczęły się "przypomnienia", "wycieczki" i inne!! A później się dziwią dlaczego kibice się zachowują inaczej niż cywilizowani ludzie!! SAMI ICH PROWOKUJECIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufio Re: Wyborcza powoduje niesnaski!! IP: 62.29.141.* 30.05.08, 18:25 takie zdjecie to takiego newsa zamiescic mogl tylko ostatni ... pseudokibic Legi - za cos takiego sie powinno wywalac z pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pitre trafne zdjecie! IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.08, 21:00 chcesz kamuflowac rzeczywistosc?? wasza nowa gwiazda pokazała co mysli o Legii i zdjecie jest jak najbardziej trafne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Piotr Rocki w Legii - sensacyjny transfer IP: *.sbmec.pl 30.05.08, 18:17 Co się dzieje? Przecież to nie jest 1szy kwietnia? Ja chcę Mięciela, Rocki to pomyłka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Piotr Rocki w Legii - sensacyjny transfer IP: *.chello.pl 30.05.08, 18:41 Co warszawiak będzie robił w tej prowincjonalnej drużynie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) warto zobaczyc !: IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.08, 18:42 img71.imageshack.us/my.php?image=beztytuury8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk Rocki - Nigdy NIE bedziesz legionistą! IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.08, 18:43 Rocki NIGDY NIE BEDZIESZ LEGIONISTA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu Re: Rocki - Nigdy NIE bedziesz legionistą! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.08, 19:11 Warszawa przeprasza za CWKS. Rocki spuści tych komuchów do II ligi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Rocki - Nigdy NIE bedziesz legionistą! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.08, 19:29 i dorzbe dla niego. Wszak "Wszyscy o tym dobrze wiedzą, jest to prawdą oczywistą, lepiej siostre mieć w burdelu niż być legionistą." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty legia Re: Rocki - Nigdy NIE bedziesz legionistą! IP: *.icpnet.pl 30.05.08, 23:38 Pamiętam tą piosenkę od wielu lat,niestety ostatnio rzadko jest śpiewana na meczach z ległą. Ci co chodzą na mecze wiedzą jaki klub ją wymyślił. Pozdrawiam kibiców tego klubu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom27 <a href="http://img71.imageshack.us/my.php?image=beztytuury" targe IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.08, 18:44 haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytat z Rockiego Piotr Rocki w Legii - sensacyjny transfer IP: *.acn.waw.pl 30.05.08, 18:49 "Bramkę pragnę zadedykować mojej mamie. Na meczu z Legią nie mogła być, ale oglądała go w telewizji. Pochodzę z Warszawy, grałem w Polonii więc tym bardziej mam dużą satysfakcję ze strzelenia gola odwiecznemu rywalowi" Odpowiedz Link Zgłoś
juninhopernambucano Piotr Rocki w Legii - sensacyjny transfer 30.05.08, 19:35 to się Rocky zeszmaciłeś, podobnie jak wcześniej Grzelak i Giza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati bardzo dobrze- to walczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 19:37 a takich piłkarzy brakuje Legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBIEKTYWNY Legia kupowała mecze? IP: *.gdynia.mm.pl 30.05.08, 22:07 Oczywiście ze kupowała!Mecz z Wisła w latach 90 mówi sam za siebie.Nie tylko kupowała mecze,ale i kradła wybijających sie zawodników do wojska i stad te tytuły Mistrzów Polski oddać je złodzieje kiedy nastąpi sprawiedliwe rozliczenie?!największego złodzieja polskiej piłki klubowej po II wojnie światowej. Odpowiedz Link Zgłoś