Gość: eisenreich Re: Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 11:43 Panie Brzozowski pan niech lepiej głosu nie zabiera bo wóda chyba panu mózg wyżarła- jaki mózg? co ja piszę ? Brzozowski tępy redaktorku - łapy precz od Śląska.Pisz sobie dyrdymały palancie o Zaglebiu lubin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darko Re: Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.08, 17:43 Panowie podpisujący się "VVV", "eisereich". Dajcie sobie spokój z analizowaniem finansowych aspektów fuzji. Po prostu jesteście na to za głupi. Brawo Pan Brzozowski, to najlepszy dziennikarz sportowy w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic wks Kolejny przyklad stronniczosci GÓWNA Wyborczego!!! IP: *.bb.sky.com 06.06.08, 13:52 PO PRZECZYTANIU TEGO ARTYKULU TYLKO UPEEWNILEM SIE W MYCH PRZEKONANIACH ZE GÓWNO TE ZWANE DALEJ GAZETA WYBORCZA WCISKA LUDZIA SWOJE ZDANIE NA SILE POPRZEZ TAKIE ARTYKULY. PRECZ Z GÓWNEM WYBORCZYM MANIPULOWANYM PRZEZ POLITYKÓW I PSEUDODZIENNIKARZY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Kto ma pomysły na silny ŚLĄSK ? IP: *.e-wro.net.pl 06.06.08, 14:20 Sprawa stadionu na Maślicach to jeden z ważniejszych punktów EURO 2012 , więc każde działanie czy incjatywa dla dobra mającej grać tam drużyny Śląska Wrocław ,może tylko przynieść uznanie. Wiadomo że fuzja to incjatywa prezydenta stolicy regionu , jeżeli więc radni PO mają wątpliwości , czy też są przeciwnii temu działaiu, to w tak ważnej sprawie , uważam nie wystarczy tylko odmienne zdanie, trzeba też społeczeństwu Wrocławia , pokazać że ma się inny pomysł na rozwój klubu , lub też wyciągnąć jokera (strategiczny sponsor) tego pomysłu. Jeżeli stanowisko Platformy to tylko rozgrywki/zabawy polityczne, a nie kokretne działanie dla dobra społeczego, to wyborcy to ocenią , a ta ocena może się skończyć , utratą pozycjii PO we Wrocławiu, zamiast zysku . Radni PO powinni się zastanowić, czy ważne jest dla nich miasto i konkretne działanie na jego korzyść czy też kariera polityczna w strukturach parti. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja z rodziną Brzozowski the best IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 06.06.08, 17:20 powiem krótko: Artur Brzozowski najlepszym sportowym dziennikarzem Polski!!!!!!!!!! I nie zmienią tego najbardziej nawet wylgarne wpisy szkalujące autora tego artykuły! Artur gratulujemy znajomości tematu i odwagi w pisaniu! Jesteśmy z TOBĄ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ł Re: Brzozowski the best IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 17:54 mniejsza z brzozowskim - ty jestescw..em.cw..cw..owi oka nie wykole Odpowiedz Link Zgłoś
mietek002 Re: Brzozowski the best 06.06.08, 19:14 Ale jaja! To w Polsce sa kluby pilkarskie nalezace do rzadu?! Ale jaja! Typowo polskie jaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerig1 Re: Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.08, 19:24 ...Wspaniale to określiłeś......daj to 1000 razy i jeszcze raz tyle ...i każdemu naszemu "kochanemu" radnemu z osobna....niech się juz pakują....i do pracy ,jak normalni ludzie a nie z naszych podatków się obżerają....napisał bym więcej ale na forum nie chcę nikogo obrażać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerig1 Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.06.08, 19:25 ....niech się juz pakują nasi ulubieni radni....i do pracy ,jak normalni ludzie a nie z naszych podatków się obżerają....napisał bym więcej ale na forum nie chcę nikogo obrażać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djraul Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: 92.9.147.* 06.06.08, 19:29 do piewcow Tarasia to powiem wam ze pewnie kilku z was po kilku porazkach jako pierwsi zaczeliby machac chusteczkami. A do redaktroa Brzozowskiego wydaje mi sie ze po pierwsze Tarasiewicz prowadzil Slask w poprzednim sezonie wiec nie musial kontaktowac sie z wlascicielm Dyskobolii bo i po co.Po drugie wcale nie wiem czy Taras trenerem jednak nie bedzie ...rozumiecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 11:39 Popieram racje wyrażone w artykule redaktora Brzozowskiego. Tak to już w naszym kraju jest, że jak ktoś robi coś dobrego to zaraz zbiegają się mądralińscy, ktorzy zaczynają pouczać - choć sami niewiele w życiu osiągnęli. Pan Drzymała chce zainwestować (zarobić i jednocześnie wprowadzić Śląsk na wyższy poziom), a tu mali ludzie stają okoniem. Kiedyś miałem szcunek to pana Maćka Zielińskiego, ale teraz ... To samo z panem Ryszardem Tarasiewiczem, przecież to jest niepoważne mówić że Śląsk to już nie Śląsk; nieodbieranie telefonów od pana Drzymały. To przypomina jakieś przdszkole. Reasumując bez pieniędzy pana Drzymały pewnie Śląsk balansował nad strefą spadkową lub by w niej przebywał. I tak to ma wyglądać? Jako kibic chcę dobrej piłki. ps. nie zagłosuje już na PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dionizy : Śląsk Wrocław: Co z tą Platformą?! IP: *.korbank.pl 07.06.08, 21:24 Zgadzam sie! Odpowiedz Link Zgłoś