Gość: przemo znajdź różnicę IP: *.icpnet.pl 08.06.08, 14:36 tutaj: img392.imageshack.us/img392/7029/polskaniemcyvg8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0 rany Re: To jest ten dzień. Polska - Niemcy Z Czuba i IP: *.chello.pl 08.06.08, 14:49 1-0 dla POLSKI sp0rts.bloog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Troche z innej beczki :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 14:50 Nie wiem czy dziś wygramy z Niemcami, ale wiem na pewno że dojdziemy do... finału!! Dlaczego? Tutaj trzeba pare słów wstępu. Otóż Jacek Bąk, nasz podtawowy zawodnik już jakiś czas temu zapowiedział że po EURO 08 kończy reprezentacyjną karierę. Z tego co sie orientuje ma na koncie 94 mecze w kadrze. Proste obliczenia pokazują, że setny, ostatni mecz w reprezentacji Bąk zagra w finale EURO :) (95. mecz - Niemcy; 96. mecz - Austria; 97. mecz - Chorwacja; 98. mecz - ćwierćfinał; 99. mecz półfinał no i 100. mecz - FINAŁ) Myśle że chłopaki sie postarają żeby Jacek właśnie tak skończył swoją karierę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jachu Freiheit! Gibsona IP: *.sarmacka.net 08.06.08, 14:56 Braveheart gibsona z krzykinietym "freedom" to bulka z maslem. luknijcie na niemiecka wersje, gdy nasz bohater krzyczy: FREIHEIT! trudno po tym dojsc do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jachu Re: Freiheit! Gibsona IP: *.sarmacka.net 08.06.08, 15:00 dodam moze jeszcze linka: pl.youtube.com/watch?v=5mcYF80r_hs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQ Kołtoniu na pohybel IP: *.chello.pl 08.06.08, 15:16 Co myślicie o tych superspecach z Polsatu Sport? Sposób, w jaki niejaki Kołtoń przeprowadza wywiady, powoduje że wszystko we mnie skręca się z zażenowania. Budowa pytań - chaos, prowadzenie rozmowy - nie istnieje. Ma on w sumie może i jakieś plusy, nauczył się na pamięć wszystkich meczów od końca wojny, godne podziwu zaprawdę. Lecz kiedy bryluje swą wiedzą, ma minę jakby właśnie został papieżem, szkoda, że do tej w sumie dość ważnej imprezy nie przygotował się tak, jak oczekuje przygotowania od piłkarzy - profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal To jest ten dzień. Polska - Niemcy Z Czuba i na... IP: *.lublin.mm.pl 08.06.08, 15:16 piszcie cos zczubaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mate00 ZI germans :D IP: 62.215.180.* 08.06.08, 15:18 www.youtube.com/watch?v=ru2uixqA7Fk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabrielle Re: ZI germans :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 15:26 A ja jutro mam egzamin. Ech. Kto to słyszał robić sesję w trakcie mistrzostw? Zczubaki, nie pomyliła wam się aby numeracja przygód korespondenta? Chyba mi się piątka w oczach troi. O, może to wynik? 5:3? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student To jest ten dzień. Polska - Niemcy Z Czuba i na... IP: *.icpnet.pl 08.06.08, 15:23 Dajcie spokój z tą piosenką OT.TO, słabizna straszna :p Odpowiedz Link Zgłoś
yottael Hydro piekło wstąpienie 08.06.08, 15:25 Jak tak dalej będzie lać to ja myśle że piosenką dnia będzie Hydropiekłowstąpienie Leo Che, jako że My Polacy mamy większe doświadczenie niż Niemcy z Potopami myśle że Potop przetrwamy niemców Pokonamy i tym samym to utopimy naszych zachodnich sąsiadó utpie. pl.youtube.com/watch?v=Jq5KRMFCdbo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macoomba To jest ten dzień. Polska - Niemcy Z Czuba i na... IP: *.toya.net.pl 08.06.08, 15:43 to teraz matematycznie: SUI-CZE 0:1, TUR-POR 0:2, AUS:CRO 0:3 (to nawet całkiem możliwe :-), ale niestety ciąg może się utrzymać i w czwartym meczu będzie 4:0. Tylko dla kogo? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gelimer Polnisch pisze się przez "ch" chłopaki. IP: *.eranet.pl 08.06.08, 15:57 W kraju proniemieckiego premiera i w proniemieckiej gazecie powinno się to wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bababa Koźmiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 15:59 Koźmiński jest genialny! Wygląda na to, że nie rozumie ni w ząb pytań Iwanowa, a teraz taka perełka: "Przed meczem 1-0 Polska. Kibice są wspaniali, więc początek się już rozpoczął." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Depek To jest ten dzień. Polska - Niemcy Z Czuba i na.. IP: *.acn.waw.pl 08.06.08, 16:14 Polecam tą piosenkę: pl.youtube.com/watch?v=KBwwFsKTJGs - szwedzki zespól Sabaton i miejmy nadzieje że mecz skończy sie lepiej niz wrzesien '39 pozdrawiam Depek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.N.W. Tak by the way.. IP: *.toya.net.pl 08.06.08, 16:20 Kubica dzisiaj wygra. Podgoni Hamiltona żeby zdążyć na mecz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maeg znamy skałd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 16:32 Boruc - Wasilewski Bąk Żewłakow Golański - Łobodziński Lewandowski Dudka Żurawski Krzynówek - Smolarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 678.90.123 Re: To jest ten dzień. Polska - Niemcy Z Czuba i IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 08.06.08, 16:32 moja koleżanka wysłała mi właśnie smsa: co zrobisz "mega krejzolskiego" jak Polska wygra z Niemcami? no co kibice? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Skład już jest a wy co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 16:37 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba To jest ten dzień. Polska - Niemcy Z czuba i na... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 16:43 a co jesli Niemcy zakosza Wasilewskiemu spodenki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezar To jest ten dzień. Polska - Niemcy Z czuba i na... IP: *.acn.waw.pl 08.06.08, 16:44 Ja wierzę w naszych :) Będzie 2:1 po wspaniałej grze naszych. Jutrzejsze nagłówki będą pełne tytułów: Generał Lewandowski (o dominacji rzeczonego w środku pola) Żuraw znowu Władcą muraw (o kapitalnych podaniach i golu naszego kapitana) Mała Stopa w akcji! (O genialnym strzale z dystansu Krzynówka) Twardzi i nieustępliwi! (o naszych twardzielach w obronie którzy niemiaszkom nie popuszczą) Historyczne zwycięstwo! (w przypadku gdy nie da sie wyróżnić szczególnego bohatera bo cały zespół zagra jak ideał) I wiele innych będzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Ballack jest dobry? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.08, 16:44 Gosc gra beznadziejna pile ostatnio, nie ma co sie bac. Wygramy 2;0 Zurawski i Smolarek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Roger w pierwszym składzie! :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 16:49 Autorzy tej gry chyba chcą przeforsować wstawienie Rogera do pierwszej jedenastki ;P minigierki.blox.pl/2008/06/Poprowadz-polskie-supertrio-przeciwko-Niemcom.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrz Polska Niemcy zwiastun Euro 2008 riposta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 16:53 Pamietacie ta reklame? pl.youtube.com/watch?v=oNCbp-RaUgw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyczny To jest ten dzień. Polska - Niemcy Z czuba i na... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 16:56 Ludzie uspokujcie się .Przegramy 3:0 i taka jest prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobry człowiek A znacie to??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 16:57 Mam pomysł, zróbmy akcje wszyscy odcedzamy kartofelki podczas niemieckiego hymnu! pl.youtube.com/watch?v=K4u31YJK1OA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut rura Re: A znacie to??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 17:15 A ja się odleje o 22.38 po wygranym meczu, będzie co wysikać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artdeco To jest ten dzień. Polska - Niemcy Z czuba i na... IP: *.telpol.net.pl 08.06.08, 17:03 JEŚLI WYGRAMY TO RZĄD BĘDZIE NA JUTRO ZMUSZONY OGŁOSIĆ USTAWOWO DZIEŃ WOLNY OD PRACY Odpowiedz Link Zgłoś