Gość: grant44 IP: *.spray.pl 08.06.08, 12:09 dobre dobre, niespodzianka murowana Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hamsi Re: Konfrontacje na przedpolu: Austria - Chorwacj IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 08.06.08, 12:24 Austriaczka ładniejsza? Końskie odbarwione zęby z pewnością dodają jej uroku. Ślepaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freud Re: Konfrontacje na przedpolu: Austria - Chorwacj IP: *.spray.pl 08.06.08, 12:25 to papiez psychologii;) wiec raczej nikt mu by sie nie rownal. on wymyslil ten caly cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Konfrontacje na przedpolu: Austria - Chorwacj 08.06.08, 12:42 Jeśli chodzi o dziewczyny, to ja wolę Chorwatkę, mam słabość do brunetek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rybieudka Re: Konfrontacje na przedpolu: Austria - Chorwacj 08.06.08, 12:42 W kategorii Miss ZDECYDOWANIE wygrywa Chorwatka... oj Panowie, postarajcie się bardziej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwoogee Re: Konfrontacje na przedpolu: Austria - Chorwacj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 12:48 dotychczas wasze poprzdnie konfrontacje na przedpolu znlazly odzwieciedlenie w wyniku meczu wiec faktycznie może być niespodzianka, zróbcie jeszcze zdecydowanie nieobiektywna konfrontacje na przedpolu Polska-Niemcy w której rozniesiemy niemców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cebek Re: Konfrontacje na przedpolu: Austria - Chorwacj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.08, 12:49 Chorwatka zdecydowanie wygrywa - bardziej naturalna i nie umalowana jak lafirynda. Co do pączków, to te austriackie jakoś przypominają mi kupę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abok Re: Konfrontacje na przedpolu: Austria - Chorwacj IP: *.elsat.net.pl 08.06.08, 13:06 No nie wiem co do tej Chorwatki. Ja nie uważam żeby Austriaczka miała końskie zęby albo żeby wyglądała jak lafirynda :| Chorwatka nie pokazuje zębów i zdjęcie jest zrobione z dalsza :P Obie są ładne na równi, tu bym dał idealny remis. Odpowiedz Link Zgłoś
el_kooba Re: Konfrontacje na przedpolu: Austria - Chorwacj 08.06.08, 14:11 08.06.08, 12:49 Gość: Cebek [...] Co do pączków, to te austriackie jakoś przypominają mi kupę... Faktycznie, zwłaszcza ten z prawej, najciemniejszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś