Gość: donald_dick Mam nadzieje ze Rumuni ich dobija IP: *.nwrk.east.verizon.net 10.06.08, 01:40 , Odpowiedz Link Zgłoś
prober Półfinały 10.06.08, 02:12 W półfinałach będziemy mieć powtórki z rozgrywek grupowych: wylądują tam Portugalczycy, Czesi, Włosi i Holendrzy. Dziwny system drabinkowy kojarzy rywali z tych samych grup jeszcze przed finałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Holandia ogrywa mistrzów świata 3:0! IP: 71.239.113.* 10.06.08, 05:10 "Tyle że tam pokonał go samobójem kolega z drużyny Andrea Barzagli "........baranie, to zaccardo strzelil samoboja a nie barzagli, nausz sie historii zanim takie glopoty bedziesz pisal, i fatalny wstep...kto wam daje licencje do pisania gazet??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elzbieta de Wit nl Holandia ogrywa mistrzów świata 3:0! IP: *.adsl2.versatel.nl 10.06.08, 05:24 Szanowni Rodacy, po raz pierwszy przybylam do Was. Jestem Polonia Holenderska. Pieknie zagrali wczoraj Holendrzy.... Tez jestem Holenderka (urodzona i wychowana w Polsce). Ach co to byl za mecz! Niestety Wloska druzyna nie popisala sie. No coz? To sie zdarza s swiecie sportu. Szanowni Forumowicze a wiecie jak cieszyli sie w kawiarniach Holendrzy ze zwyciestwa wlasnej druzyny? Ja rowniez bylam w nocy w kawiarni holenderskiej i dzielilam radosc ze zwycieskiego meczu. Serdecznie pozdrawiam i zycze Wam milego, sympatycznego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Holandia ogrywa mistrzów świata 3:0! IP: *.ols.vectranet.pl 10.06.08, 06:08 Bardziej sie emocjonawałem niz meczem Polaków czy zabiorą mi za to obywatelstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Holandia ogrywa mistrzów świata 3:0! IP: 71.239.113.* 10.06.08, 05:35 hahaha rewelacja, zgadzam sie z tym w 100000%%%% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.alevei.com Pierwszy pojedynek wielkich na Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 07:22 Eh żeby tak nasi grali … <p>www.alevei.com</p> <p>[url=www.alevei.com] www.alevei.com [/url] </p> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jags Pierwszy pojedynek wielkich na Euro IP: *.ip.netia.com.pl 10.06.08, 08:37 wow...musieli spalić tony gandzi, dziś mają kaca:) A piękni Panowie z Włoch zapewne topią łzy w ramionach swych mam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obrońcajęzykaojców Kali jeść, Gazeta pisać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 08:51 "to był najlepszy mecz EURO" - to już się skończyło ? A kto jest mistrzem? - Jeszcze przecież nikt z grupy nie wyszedł. Kali jeść, Gazeta pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Sensacja ? Dobrymi pilkarzami holenderskimi .... 10.06.08, 09:32 .. mozna obdzielic kilka reprezentacji. Smolarek urodzony w tym kraju na pewno nie zmiescilby sie w tej pierwszej. Problemem Holendrow byla zawsze druzyna, podporzadkowanie gwiazd calemu zespolowi. W ostatnich latach w turniejach Holendrom zawsze wychodzil jakis mecz, ale daleko nie zachodzili. Wlosi to dla odmiany druzyna turniejowa. Zyczylbym sobie takiego finalu, jak wczorajszy mecz ! Nawet z tymi samymi druzynami ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maluszek Pierwszy pojedynek wielkich na Euro IP: *.t-mobile.co.uk 10.06.08, 10:15 Mam wrazenie, ze Wlosi grali gorzej niz Polacy.... Odpowiedz Link Zgłoś
mromac Niech awansują Włosi i Holendrzy 10.06.08, 10:27 .. bo Francja i Rumunia to zaprezentowały futbol wczasowy. Z taką ochotą do gry to mogliby zrobić kariery w Orange ekstraklasie. Odpowiedz Link Zgłoś
brasilka2 Van Basten 10.06.08, 11:34 Kiedyś świetny piłkarz, teraz super trener. Brawo, z przyjemnością obejrzę więcej takich meczy, jak ten wczorajszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: italianiec Re: Włosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 12:50 wyjdą Włosi z grupy ;) , mam nadzieję ze w następnym meczu od początku zagra Del Piero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogus Berno IP: *.5-85.cust.bluewin.ch 10.06.08, 16:09 mecz świetny, atmosfera w Bernie super! miasto było wczoraj po prostu pomarańczowe! Hupp Holland Hupp! Odpowiedz Link Zgłoś