jmormul Re: Obczaj skarpy Bożydara 11.06.08, 16:22 fifi - co w tym śmiesznego, bądź zabawnego bo wybacz, ale nie rozumiem, ale zapewne pochodzenie bułgarskie jest rzeczą zabawną, ale ja o tym niestety nie wiem. Jest mi wyraźnie smutno z tego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inaquasantas Re: Obczaj skarpy Bożydara IP: *.ula7.1000lecie.pl 11.06.08, 16:50 Powalił mnie zarówno tytuł jak i fakt, którego dotyczył :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Obczaj skarpy Bożydara IP: *.aster.pl 11.06.08, 17:17 do jmormul: sory ale tam był w ostatnim zdaniu taki tekst: "Obecnie skarpy Bożydara robią furrorę na Euro 2008", ale najwyraźniej zanim przeczytałeś ktoś już to usunął. bynajmniej nie uważam żeby pochodzenie bułgarskie było rzeczą zabawną, a jeżeli jest to w takim samym stopniu jak pochodzenie polskie ; ) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Obczaj skarpy Bożydara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 17:21 a dzie trampki Borka????? LOL - jak to na wizji zobaczyłem to nie wiedziałem czy oni tak serio czy jaja robią czy się zapomnieli? Wygladali załośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Re: Obczaj skarpy Bożydara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 17:31 Skarpy Bożydara są zwyczajnie ładne i ciekawe, takie z jajem, ale eleganckie i pasują do garniaka, za to buciki Borka to porażka na całej lini. W aktualnym programie telewizyjnym Wyborczej jest na okładce w takim potwornym zestawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhaiw Re: Obczaj skarpy Bożydara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.08, 18:08 hahahhahahhahahahahaaaa! mi się bardziej podoba jak ktoś ma białe skarpetki i przykrótkie spodnie (jeśli nie jest niski) ala majkejl dżekson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Obczaj skarpy Bożydara IP: *.186.jawnet.pl 11.06.08, 21:24 bardzo fajne skarpy, sam chciałbym mieć takie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huh Re: Obczaj skarpy Bożydara IP: *.as.kn.pl 12.06.08, 00:08 Mam takie same :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petee Re: Obczaj skarpy Bożydara IP: *.imgw.pl 12.06.08, 11:23 Dla tych, którzy nie załapali się na wersję artykułu z Wikipedii, o której pisze fifi: pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Bo%C5%BCydar_Iwanow&oldid=12902079 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek dowcipny Re: Obczaj skarpy Bożydara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 13:23 Nie sa zle ;-) Za to tytul - fantastyczny, smiszy bardziej niz Bozydar. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziku Re: Obczaj skarpy Bożydara IP: *.sai.pl 12.06.08, 13:26 juz drugi raz te skarpetki zaprezentowal i to dzien po dniu haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anal fabet Re: Obczaj skarpy Bożydara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 15:36 sjp.pwn.pl/lista.php?co=skarpy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Obczaj skarpy Bożydara IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.08, 16:00 Fajne skarpeciory!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbsv Re: Obczaj skarpy Bożydara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 18:55 a ja myslalem ze beda biale najka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelia z julek pul Re: Obczaj skarpy Bożydara IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.08, 14:45 bozydar mnie rozwala skarpetkami trampkami i tym ze probuje byc zabawny a jest niestety zalosny i to jego ciagle podniecanie sie holendrami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian bogdan Re: Obczaj skarpy Bożydara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 20:50 co chcecie, fajne onucki, sam takie nosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SieWie Re: Obczaj skarpy Bożydara IP: *.toya.net.pl 04.01.09, 23:48 Tak ktos ma racje. to pilkarskie getry!!! Odpowiedz Link Zgłoś