Gość: Piotrek Holandia północy gra z Holandią wschodu Z czuba.. IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 21.06.08, 23:10 Brawo Rosja! Kapitalna gra, zasłużony półfinał. Holandio jak zwykle do domu...haha. Wielki Hiddink, geniusz! Jak on to robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr Re: Holandia północy gra z Holandią wschodu Z czu IP: *.dip.t-dialin.net 21.06.08, 23:18 pozdro dla T-3 :) od stalego bywalca (kiedys)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr sedzia ewidentnie nie lubi ruskich... IP: *.dip.t-dialin.net 21.06.08, 23:10 sedzia ewidentnie nie lubi ruskich a ja mam nadzieje ze rozwala niemcow w finale :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr a dlaczego na gorze strony jest 0 widzow w bazylei IP: *.dip.t-dialin.net 21.06.08, 23:12 a dlaczego na gorze strony ilosc widzow podajecie w bazyleii 0 (zero)? w tv widac ze na stadionie jest troche ludzi... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biohazard Holandia północy gra z Holandią wschodu Z czuba.. IP: *.aster.pl 21.06.08, 23:13 Irasiad - uwielbiam takich kolesi jak ty. Nieważne, że Rosja gra przepięknie, nieważne, że są w tym meczu o dwie klasy lepsi od Holendrów. P... kacapy i tyle masz do powiedzenia. Idź rzuć kamieniem w ambasadę Rosji, na pewno ci się polepszy samopoczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojżeszzgór Mam przeczucie IP: *.crowley.pl 21.06.08, 23:15 cztery lata temu wygrała Grecja, w tym roku wygra Turcja a za cztery lata Cypr :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Holandia północy gra z Holandią wschodu Z czuba... IP: *.chello.pl 21.06.08, 23:14 Chachły i turasy w półfinale. Oni nawet nie leżą w Europie. Świat się kończy. Bójcie się biali ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak KACAPY nie powinny miec wstępu do europy IP: *.kolornet.pl 21.06.08, 23:15 zakaz wjazdu do UE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fun Re: KACAPY nie powinny miec wstępu do europy IP: *.hsd1.co.comcast.net 21.06.08, 23:18 a ty wstepu na forum osle ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irasiad Re: KACAPY nie powinny miec wstępu do europy IP: 145.116.227.* 21.06.08, 23:21 Koles ma racje i po co sie go czepiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Durne burki i koltuny z was... IP: *.253-198-110.VIC.netspace.net.au 21.06.08, 23:57 Mecz odbywal sie w Szwjcarii ,a nie w 'kolchozie'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-idiot Re: Durne burki i koltuny z was... IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.08, 16:48 akurat na szwajcarie ruskich prędzej stać niż naszych wąsatych, piknikowych kibiców - tamci nie przyjeżdzają w pięciu X5 i nie wpie..ją w niej kiełbasy oraz herbaty z termosu na parkingu pod Hiltonem.. Brawo Rosja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tabatt Coś nieprawdopodobnego! 21.06.08, 23:15 Wczoraj Chorwacja, dziś Holandia!!! Oj, piękno futbolu, piękno sportu! Niczego nie da się racjonalnie wyjaśnić... i dobrze! Niech tak zostanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grr Re: Coś nieprawdopodobnego! IP: *.dip.t-dialin.net 21.06.08, 23:20 a tam, niesamowite... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fun Brawo Rosja !!! IP: *.hsd1.co.comcast.net 21.06.08, 23:16 Wspaniala gra Rosji. Zwyciestwo zasluzone ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLEK Re: Brawo Rosja !!! IP: 217.98.20.* 21.06.08, 23:17 > co za idioci obalili komunę? to byłby nasz sukces dzisiaj ;p to Bolek sam w pojedynkę to zrobił . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irasiad Re: Brawo Rosja !!! IP: 145.116.227.* 21.06.08, 23:19 I pewnie twoja babke tez sowiet zgwalcil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Cudownie! IP: *.ghnet.pl 21.06.08, 23:19 Wspaniale. To musiało się tak skończyć. Bieganie, bieganie i jeszcze raz bieganie. Młodość, szybkość, wytrzymałość! Nic tylko brać przykład podczas konstruowania reprezentacji Polski. Na pierwszym miejscu musi być umiejętność szybkiego biegania, bo "Obojętnie co się stanie, najważniejsze ... zaangażowanie!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Holender Holandia północy gra z Holandią wschodu Z czuba.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 23:21 Mam nadzieję, że ktoś dokopie tym kacapom bo się nie godzi, żeby takie coś grało w finale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endeavour7 Re: Holandia północy gra z Holandią wschodu Z czu IP: *.chello.pl 21.06.08, 23:24 RASSIJA! RASSIJA! typuje final Niemcy:Rosja i zwyciestwo Niemiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Anzelm Re: Holandia północy gra z Holandią wschodu Z czu IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.08, 16:50 nie da rady, Turcy wykopią szkopów w środę i jeśli Ruskie nie spękają Hiszpanów finał będzie - Turcja-Rosja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Holandia północy gra z Holandią wschodu Z czu IP: *.dip.t-dialin.net 21.06.08, 23:26 lepiej kacapy , jak poloczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fun Re: Brawo Rojsa !!! Holandia nic nie pokazała IP: *.hsd1.co.comcast.net 21.06.08, 23:26 dokladnie. brawa dla Ruskich - zagrali swietnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tsoprano Niemcy Turcja i Rosja to były moje typy 21.06.08, 23:43 jeszcze jutro Hiszpania i będę żałował że nie obstawiłem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Holandia północy gra z Holandią wschodu Z czuba... IP: *.acn.waw.pl 21.06.08, 23:22 Co za mecz! Co za gra Rosji! W końcu emocje, w końcu prawdziwy, europejski poziom. Świetny mecz! W ramach odprężenia polecam fajny konkurs dla kibiców Radość Kibicowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
szambolan_prezydenta Mójpan ływając w szambiepołkną przetrawionego Kart 21.06.08, 23:23 ofla. Tak przeżywał zwycięstwo ruskich. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mójpan ływając w szambiepołkną przetrawionego IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.08, 23:28 swietie grali Rosjanie. i pokonaja niemcow !!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kink pewna prawidlowosc = dlaczego hiszpania odpadnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 23:24 trzeci cwiercfinal i trzecia przegrana druzyny ktora trzeci mecz w fazie grupowej zagrala rezerwami i przegrana z druzyna ktora trzeci mecz grala o awans zgodnie ztym i hiszpanai jutro powinna odpasc :) Odpowiedz Link Zgłoś
szambolan_prezydenta Reguła będzie brakiem reguły 21.06.08, 23:28 Gość portalu: kink napisał(a): > trzeci cwiercfinal i trzecia przegrana druzyny ktora trzeci mecz w fazie > grupowej zagrala rezerwami > i przegrana z druzyna ktora trzeci mecz grala o awans > > zgodnie ztym i hiszpanai jutro powinna odpasc :) Pieprzysz co masz na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Holandia północy gra z Holandią wschodu Z czuba.. 21.06.08, 23:27 Miedwiediew z Putinem zadzwonia z pewnoscia z gratulacjami do trenera !! Gratulacje dla rosyjskiej druzyny !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mao111 Holandia północy gra z Holandią wschodu Z czuba.. IP: *.aster.pl 21.06.08, 23:29 Borek mędrkuje... hidding nie wziął Kerzakowa, bo był w słabej formie i to koreluje się z Benhakkerem. Odpowiedz Link Zgłoś
wicker.man73 KGB-Reszta Świata 2:0 21.06.08, 23:46 Nie wierzę, że nagle Szwedzi stracili formę - tym bardziej teraz Holendrzy. W zasadzie nie bardzo przeszkadzali Rosjanom grać. Ale pewnie już do piłki międzynarodowej na tym poziomie dobrali się smutni panowie z kgb - czy to na rozkaz Putina, czy też postanowili dorobić sobie na boku z jakimś bukiem. To już dawno dzieje się w hokeju. Przed meczem kluczowi zawodnicy dostają mms-a z żoną, dzieckiem i wycelowaną w nich spluwą. Potem nie dziwota, że Szwedzi w 3 dni zapomnieli jak się gra w piłkę, a Holendrzy po tygodniu odpoczynku nie mięli sił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Holandia północy gra z Holandią wschodu Z czuba.. IP: *.dip.t-dialin.net 21.06.08, 23:31 zarozumiali holendrzy , dobrze im tak , jutro wlosi przechodza dalej , w srode niemcy dokopia turasom , a ruscy makaroniarzom i w finale stoja ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhtj bramki z meczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 23:32 piotrasik69.myminicity.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosjan dumny ze jestem rosjanem a nie jakis polaczkiem!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 21.06.08, 23:33 ktorzy potrzebuja murzyna z brazyli albo afriki zeby co kolwiek wygrac albo grac w pilke!!!russia jest wielka !!!wygramy mistrz europy!!!zobaczycie !!!ROSJA UMPI GRAC W PILKE!!!!a polska ??? smiech na sali !!! BEEHAKER WZIAL 60 000 EUROS ZA MIESCIAC ZA CO,,,???gus hindink jestes wielki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: dumny ze jestem rosjanem a nie jakis polaczki IP: *.ghnet.pl 21.06.08, 23:36 Spokojnie. Wielu Polaków kibicowało dobrej grze Rosji dzisiaj. Gratulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 Re: dumny ze jestem rosjanem a nie jakis polaczki 21.06.08, 23:39 to triumf sowieckiej propagandy.. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: dumny ze jestem rosjanem a nie jakis polaczki 21.06.08, 23:44 Ja nie kibicowałam, a wiesz dlaczego? Bo taki mają stosunek do Polaków, jak autor tego obrzydliwego postu, który nawet po polsku poprawnego zdania nie potrafi sklecić, ale wie, że jest lepszy od "polaczków". Mam nadzieję, że Niemcy spiorą kacapskie tyłki aż do bólu. Dziś fuksnął im się mecz, ale to już koniec, bo to żadna wielka drużyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-idiot Re: dumny ze jestem rosjanem a nie jakis polaczki IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.08, 16:54 to nie autor, to chora psychicznie polka na emigracji we francji wylewająca w internecie swoje frustracje i brak chłopa.. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 haha, kompleksy kacapa wyłażą...jesteście biedni 21.06.08, 23:37 a biedny = gorszy więc nie podskakuj! a nie mówiłem że kacapy wykorzystają futbol do prymitywnej putinowskiej propagandy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosc Borek IP: *.chello.pl 21.06.08, 23:34 Geeeeez Borek zaczyna juz byc meczacy. Naprawde wystarczy juz tego babrania. Nie dobrze sie robi jak sie slucha ciagle tego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Borek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.08, 23:38 Co racja, to racja... Zamiast rzetelnie skomentować mecz to Mister "matti" (jak go zwą) Borek znowu swoje! Tak, tak, my już wiemy, że z Beenhakkerem powinni samo Polacy pracować! Już żeś Pan to mówił, chyba z milion razy! Starczy, teraz weź się do tego, za co Ci w tym momencie płacą, czyli komentowania meczy nie pracy trenera. Wierz mi, Panie Borek, są mądrzejsi w tej sprawie od Pana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Borek IP: *.chello.pl 21.06.08, 23:58 Moze powinni uruchomic kanal POLSAT ANTYLEO ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reklama Re: Borek IP: *.ovh.net 22.06.08, 00:02 "Lato z Polsatem" - codziennie w czasie EURO08 w Polsacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosjan dumny ze jestem rosjanem a nie jakis polaczkiem!!! IP: *.dsl.club-internet.fr 21.06.08, 23:35 ktorzy potrzebuja murzyna z brazyli albo afriki zeby co kolwiek wygrac albo grac w pilke!!!russia jest wielka !!!wygramy mistrz europy!!!zobaczycie !!!ROSJA UMPI GRAC W PILKE!!!!a polska ??? smiech na sali !!! BEEHAKER WZIAL 60 000 EUROS ZA MIESCIAC ZA CO,,,???gus hindink jestes wielki !!! typowa zydowka!!zrobila kase na polakow i zle !!!( 2008-06-21 16:09) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: dumny ze jestem rosjanem a nie jakis polaczki IP: *.ghnet.pl 21.06.08, 23:37 Spokojnie. Wielu Polaków kibicowało dobrej grze Rosji dzisiaj. Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 żaden radziecki trener nie byłby w stanie tego 21.06.08, 23:38 osiągnąć więc zamknij ryja ruska świnio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dumny ze jestem rosjanem a nie jakis polaczki IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.08, 23:39 CZEMU TAK NERWOWO? JAK JETES TAKI DUMNY TO CO TU ROBISZ? A swoja roga to trzymamk kciuki zeby rosja dokopala niemcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdasd wyp.. kacapski śmierdzielu na swoje zadupie IP: *.komster.pl 21.06.08, 23:40 .... Odpowiedz Link Zgłoś
agg Re: dumny ze jestem rosjanem a nie jakis polaczki 21.06.08, 23:50 faktem jest ze rosja grala ladnie i w pelni zasluzyla na swyciestwo a my no coz, szkoda komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
kisiel_bb Re: dumny ze jestem rosjanem a nie jakis polaczki 22.06.08, 00:04 Gość portalu: rosjan napisał(a): > ktorzy potrzebuja murzyna z brazyli albo afriki zeby co kolwiek > wygrac albo grac w pilke!!!russia jest wielka !!!wygramy mistrz > europy!!!zobaczycie !!!ROSJA UMPI GRAC W PILKE!!!!a polska ??? > smiech na sali !!! BEEHAKER WZIAL 60 000 EUROS ZA MIESCIAC ZA > CO,,,???gus hindink jestes wielki !!! > typowa zydowka!!zrobila kase na polakow i zle !!!( 2008-06-21 16:09) A Wy Rosjanie(btw. śmiesznie brzmi: "Jestem Rosjanem")potrzebowaliście pana Holendra aby coś na tych ME osiągnąć... Więc lepiej tak nie przeżywaj, nawet jeśli naprawdę jesteś z Rosji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdasd Pytanie! do fanów Rosji IP: *.komster.pl 21.06.08, 23:38 czemu wspieracie ruskich ?? czy oni kiedykolwiek kibicowali NAM ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dokładnie!po co wspierać reżim putina?? IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.08, 23:42 a kogo mamy wspierac durnych niemcow co wyzej sraja niz dupy maja? Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 qrwa...a co mają do tego niemcy??poje#bało cię?? 21.06.08, 23:44 mówię nie wspieraj reżimu putina a ty o szkopach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jab-77 Re: dokładnie!po co wspierać reżim putina?? IP: *.range86-158.btcentralplus.com 21.06.08, 23:47 O Boże! Chyba pierwszy raz w życiu będę musiał być za Niemcami. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 ja też- każdy tylko nie ruski.nawet szkop jest już 21.06.08, 23:48 lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poldi wytrzyj piane z ryja IP: *.westend.de 21.06.08, 23:50 faszokatolski polaczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Polacy nie kibicują Niemcom. IP: *.ghnet.pl 21.06.08, 23:53 Jasna sprawa, że trzeba będzie kibicować Rosji, a nie Niemcom cwaniaczkom, co to im zawsze się trafi jakaś bramka ze stałego fragmentu gry, a pozostałą grę najczęściej prowadzą w obronie i w ogóle brzydko grają w piłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poldi Re: dokładnie!po co wspierać reżim putina?? IP: *.westend.de 21.06.08, 23:49 lepszy putinowy niz rydzykowy Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 no dla ruskiego w nieczech na pewno... 21.06.08, 23:51 dodam że rydzyk korzysta z waszej kacapskiej pomocy- nadajniki jego antyradia są na terenie waszego gownianego kacapskiego kraiku, wiesz chociaż o tym matole?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc z Moskwy Re: Pytanie! do fanów Rosji IP: 80.240.36.* 21.06.08, 23:42 A czy wy tak graliscie ? Kiedy ostatnio... Chyba w roru 1970 i nawet wtedy wcale nie tak pieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 znacznie poźniej kacapie i nasza drużyna była 21.06.08, 23:45 podziwiana przez cały świat...wam raczej nikt nie kibicuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: znacznie poźniej kacapie i nasza drużyna była IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.08, 23:48 ma racje my tak pieknie nie gramy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdasd lewe interesy Gazpromu IP: *.komster.pl 21.06.08, 23:51 kacapstwo kupiło ten mecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Twój lekarz jest szarlatanem. Zmień go. IP: *.ghnet.pl 21.06.08, 23:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Pytanie! do fanów Rosji IP: *.chello.pl 21.06.08, 23:45 Kibicuje dobrej pilce a taka graja rosjanie czy Ci sie to podoba czy nie. Masz z tym jakis problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: głupol i tyle IP: *.chello.pl 21.06.08, 23:49 Masz racje pytanie kolegi bylo glupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal101 Wszyscy są świetni póki nie trafią na Niemców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 23:42 A Niemcy są gienialni, nie w pojedynkę. Ale razem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Polacy nie kibicują Niemcom. IP: *.ghnet.pl 21.06.08, 23:50 Jeśli myślisz, że Polacy będą kibicować Niemcom, to zmień dealera, bo palisz większe świństwo niż myślisz. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 ok, ale nie jeśli ktoś tarktują ją jako narzędzie 22.06.08, 00:13 propangandy a ruscy niestety to robią- wystarczy ich posłuchać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Oni się cieszą po prostu. IP: *.ghnet.pl 22.06.08, 00:21 Jakiej propagandy? Człowieku, oni się cieszą. Gdy Otylia wygrywała złoto, tak samo się cieszyliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdasd ja bardziej wolę Niemców IP: *.komster.pl 22.06.08, 00:13 tym bardziej że tam gra Podolski. gdyby się obie drużyny spotkały to najlepiej aby "nasz" nastrzelały kacapom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Podolski nie jest Polakiem. IP: *.ghnet.pl 22.06.08, 00:19 Podolski zrezygnował z bycia Polakiem. Biedny pokrzywdzony piłkarz, obraził się na Polskę, jak mały chłopczyk. Jedź do Helmutów i wytrzyj mu nosek. Wyrzekł się Polski, a Gliwice dla niego to Heimat, a nie Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Anzelm Re: ja bardziej wolę Niemców IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.08, 18:15 volksdeutsch nigdy nie będzie Polakiem - brawo Rosja, piękny futbol, piękna postawa, piękny styl!!! w środę jeszcze Turcy pojadą szkopów w dupala i finał marzeń się ziści - Rosja-Turcja i niech wygra lepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Villemo Holandia północy gra z Holandią wschodu Z czuba.. IP: *.xdsl.centertel.pl 21.06.08, 23:44 Najlepsza była mala Rosjanka (blondyneczka) w czerwonej koszulce z napisem CCCP xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Holandia północy gra z Holandią wschodu Z czu IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.08, 23:46 ja tam z dwojga zlgo wybieram rosje. niemcy zarozumialcy niech spadaja z podolskim na czele Odpowiedz Link Zgłoś