Gość: lol genialny komentarz IP: *.netcorp.pl 25.06.08, 21:23 28. min. Ta bramka to też efekt taktyki Turków. Ustawili obronę tak daleko od własnej bramki, że Podolski mógł uciec obrońcy, zatrzymać się, poczekać na niego i uciec mu jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurcys Liczni kontra fanatyczni czyli Niemcy - Turcja ... IP: 212.160.104.* 25.06.08, 21:26 Oby tylko wytrzymali kondycyjnie, to utrą szwabkom nosa . Niech sie stanie! Wiwat Turcy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artificial Liczni kontra fanatyczni czyli Niemcy - Turcja ... IP: *.spray.net.pl 25.06.08, 21:28 A ja nie mogę oglądać - muszę jeszcze zaliczyć semestr :( Że też taki straszny kierunek studiów musiałam sobie wybrać... Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Boral i Altintop urodzili sie w Niemczech... 25.06.08, 21:29 tak jak Rakitic i kilku innych Chorwatow urodzili sie w Szwajcarii/Niemczech. Wszyscy graja dla swoich krajow. Podolski urodzil sie w Polsce i dla kogo gra ? that's the difference panowie... jaka swiadomosc narodowa, taki futbol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Boral i Altintop urodzili sie w Niemczech... IP: *.dsl.bell.ca 25.06.08, 22:37 podejrzewam,ze wiekszosc zawodnikow tureckich dzis grajacych przeciw Niemcom - urodzili sie w Niemczech i i wyszkolili sie tam,a graja dla Turcji; poprostu Polacy sa bardzo pazerni,jesli chodzi o kase i jeden drugiego by sprzedal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultraslan Re: Boral i Altintop urodzili sie w Niemczech... IP: *.cust.tele2.pl 26.06.08, 18:03 To nie świadomość narodowa, tylko dupowatość leśnych dziadków z PZPRu. A poza tym Marc Viduka też jest australijskim chorwatem, i dla kogo gra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traa nowy skład na El. MŚ? IP: *.ziemowit.ds.polsl.pl 25.06.08, 21:31 patrząc na to jak sobie radzą Turcy z Niemcami, to może lepiej by nam poszło na EURO, gdybyśmy wystawili Fabiańskiego i Kowalewskiego w polu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berkowaty kebeb vs paella IP: *.static.adslpremium.ch 25.06.08, 21:38 polecam potrawke... lyzka ryzu, dobrze zgrillowana wieprzowina (wiem swietokractwo) pokrojona na plasterki... garsc ryzu podgotowujemy-podsmazamy... ugrillowana wieprzowinke podsmazamy na oliwce, z duza ilosci pieprzu i ostrej papryki... w efekcie polaczenia otrzymujemy: KEBAB a'la PAELLA smakuje zajefajie... czyzby final :D Bart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brołlin Liczni kontra fanatyczni czyli Niemcy - Turcja ... IP: *.kuzniki.net 25.06.08, 21:38 Dzisiaj wszyscy jesteśmy Turkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Anzelm Re: Liczni kontra fanatyczni czyli Niemcy - Turcj IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.08, 21:47 amen! wszyscy dziś wyglądamy tak: www.polskaprl.rejtravel.pl/spozywka/41.jpg . nawet czapke taką z szafy dziś wyciągnąłem.. xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwa Liczni kontra fanatyczni czyli Niemcy - Turcja ... IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.08, 21:40 mam takie niestosowne pytanie. ktory to bożydar? ten od przydlugich opowiesci dziwnej tresci czy ten drugi z akcentem maxa kolono? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FanEdyty ZOBACZ <a href="http://nasza-klasa.pl/profile/2686954/galle" targe IP: *.echostar.pl 25.06.08, 21:44 Ten mecz jest prawie tak dobry jak opis pod tym zdjęciem :) nasza-klasa.pl/profile/2686954/gallery/1 Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Liczni kontra fanatyczni czyli Niemcy - Turcja ... 25.06.08, 21:47 Wasylowi w żłoby dano, w jednym kebab w drugim golonkę na piwie... Wasyl na to: "Ich liebe dich !" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIO Linia... IP: 78.8.104.* 25.06.08, 21:56 "Wszyscy Niemcy stoją przy linii".... o kur*a! gdzie się zmieściło 30 tysięcy ludzi??! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIO Co za umysł! IP: 78.8.104.* 25.06.08, 22:01 "Nidgy bym się nie spodziewał, że Szwajcar będzie sędziował pod Turków, a nie pod Niemców. Czasy się zmieniają" - bodaj Bożydar I. ...głupszego tekstu dawno nie słyszałem........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lorek Re: Cholera, telewizor się zawiesił! IP: *.bielszowice.net 25.06.08, 22:05 na ZDFie też nie ma :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Anzelm Liczni kontra fanatyczni czyli Niemcy - Turcja .. IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.08, 22:03 jeb.any polsat - w ch.uja walą czy o drogę pytają z tą transmisją???!!?!????!!!!!!!!!!11111 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyszwab Re: Liczni kontra fanatyczni czyli Niemcy - Turcj IP: *.crowley.pl 25.06.08, 22:06 Gość portalu: brat Anzelm napisał(a): > jeb.any polsat - w ch.uja walą czy o drogę pytają z tą > transmisją???!!?!????!!!!!!!!!!11111 to nie Polsat oglądam na ZDF i tez nie ma obrazu a w hiszpańskim radiu słyszę, że oni też obrazu nie mają, wiec się chyba cała transmisja jeb.la Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ti Re: Liczni kontra fanatyczni czyli Niemcy - Turcj IP: *.chello.pl 25.06.08, 22:07 to nie polsatu wina, wszedzie nie ma obrazu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Anzelm Re: Liczni kontra fanatyczni czyli Niemcy - Turcj IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.08, 22:09 pewnie szwaby drukują po ciemku.. ;>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIO Liczni kontra fanatyczni czyli Niemcy - Turcja .. IP: 78.8.104.* 25.06.08, 22:03 Albo krotsza byla ta druga polowa albo za duzo wypilem piwa.... Albo Polsat goni wpływy z reklam... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
jurek7 Re: Liczni kontra fanatyczni czyli Niemcy - Turcj 25.06.08, 22:06 Z wpisów na jednym z forów zagranicznych wynika, że obrazu nie ma też w UK, Szwecji, Kanadzie i pewnie jeszcze w paru różnych miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyszwab Re: Liczni kontra fanatyczni czyli Niemcy - Turcj IP: *.crowley.pl 25.06.08, 22:05 wew niemieckiej telewizji tez obrazu niet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xseba Liczni kontra fanatyczni czyli Niemcy - Turcja ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 22:05 niemiecki zdf też nie nadaje meczu....pozostało polskie radio 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NolaN Liczni kontra fanatyczni czyli Niemcy - Turcja ... IP: *.euro-net.pl 25.06.08, 22:06 Czemu ja nie potrafię oglądać meczów bez komentarza? Bo panowie z Polsatu znowu mnie doprowadzają do szewskiej pasji. Przykład? O nieodgwizdanym faulu na Lahmie rozgadali się na dobre pięć minut, ale o tym, że Lahm mógłby już nie grać (za faule w pierwszej połowie i ten z drugiej- powinien dostać przynajmniej jedną żółtą kartkę) ani słowa. Proponuje zorganizować akcję: Kupmy Kołtoniowi i spółce bilety w jedną stronę do Niemiec. Nie wiem jak komentują mecze Niemców niemieccy komentatorzy, ale sądzę, że Kołtoń za chwalenie Niemców powinien dostać niemieckie obywatelstwo. I tak od początku turnieju! Odpowiedz Link Zgłoś
ciemnogrodzianka Liczni kontra fanatyczni czyli Niemcy - Turcja ... 25.06.08, 22:06 Odpowiedz Link Zgłoś
ciemnogrodzianka Liczni kontra fanatyczni czyli Niemcy - Turcja ... 25.06.08, 22:08 Uff, juz myslalam ze to tylko u mnie telewizor wariuje Chyba juz ruszylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Liczni kontra fanatyczni czyli Niemcy - Turcja ... IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 25.06.08, 22:08 Kompromitacja organizatorów! Nie ma obrazu! Ale jaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzę ciemność ! Walneły wszystkie łącza ! V kolumna działa ! IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.08, 22:08 Albo Ali Agca przegryzł kabel ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lou Re: Walneły wszystkie łącza ! V kolumna działa ! IP: *.112210.adsl.tele2.no 25.06.08, 22:36 W norweskiej TV2 obraz już jest. Nie ma za to dźwięku! Komentarz z Bazylei prowadzony jest przez komórkę he he he;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PanToffelek Mecz w Polskim Radiu IP: *.dew.pl 25.06.08, 22:13 szczerze mowiac to lepiej chyba słuchac tego meczu w Polskim Radiu (95.7) bo nie ma teledysków a do tego komentarze Pana Zimocha :D cud, miód - kąpiele przyjaźni tureckich zawodników, gesty twarzy niemieckiego trenera, no i porównywanie meczu do poematu a zawodników do buraków cukrowych... bezcenne a tak w ogole... to w telewizji jest jakies opoznienie (okolo 5 sekund) wzgledem tego co w radiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PanToffelek Re: Mecz w Polskim Radiu IP: *.dew.pl 25.06.08, 22:18 Kolejna perełka: "A jego usta zmieniły się w póksięzyc" to anatomicznie możliwe ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PanToffelek Re: Mecz w Polskim Radiu IP: *.dew.pl 25.06.08, 22:28 "Ristu wpada jak drzewko do strumyka" i jak ich nie kochac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cinkos Liczni kontra fanatyczni czyli Niemcy - Turcja ... IP: *.c201.msk.pl 25.06.08, 22:19 Niesamowite... Jeśli jeszcze raz usłyszę, że C. Kazim za dużo drybluje, to zmienię kanał na chińskojęzyczny. Swoją drogą, to nie wiem, czy Kołtoń z Bożydarem sobie konkursu nie urządzili, kto częściej powie, że Kazim za dużo drybluje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antySzwab Re: Liczni kontra fanatyczni czyli Niemcy - Turcj IP: *.crowley.pl 25.06.08, 22:27 mam nadzieje ze spłonie dzisiaj kilka niemieckich przedmieść :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-volksdeutsch Liczni kontra fanatyczni czyli Niemcy - Turcja .. IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.08, 22:25 juz myślałem, że skoro Kołtonia z Bożo szlag trafił to lepiej Turcji pójdzie, to nie, jeszcze i to musieli spieprzyć.. ;{ Odpowiedz Link Zgłoś