Dodaj do ulubionych

El. LM: Wisła - Beitar

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 19:57
jazda jazda biała gwiazda:-)
Obserwuj wątek
    • gigi93 El. LM: Wisła - Beitar 06.08.08, 20:24
      Wisła powinna wygrać, bo po prostu gra lepiej. A co będzie w trzeciej rundzie...
      zobaczymy ;)
      • Gość: hajah mimo ładnego zwycieztwa IP: *.range86-142.btcentralplus.com 06.08.08, 22:56
        chamski artykuł szczególnie poczatek, po prostu przyznajcie w koncu wiesniacza
        gazeto ,ze jak zwykle sie zaglebiliscie
        najezdzajcie na smolarka dalej (chłopak strzelił bramke)
        po zwycierstwie legi taka euforia panowała, dalej mi przysłania awans wisły
        powiem krotko , ten wasz portal jest przekłamany i kazdy to widzi
        schodzicie na psy ,a szmatławca w zyciu juz nie kupie
        • Gość: kaj. Re: mimo ładnego zwycieztwa IP: *.acn.waw.pl 06.08.08, 23:05
          Dokladnie :))
          • Gość: (L)ifciarz Buhaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 00:45
            Toz to śmiechu warte, pokonali jakąś drużyne żydków i święto na całą
            Polskę. Musieli to zrobic bo w przeciwnym razie polska piłka to już
            nie byłoby dno. Ona pukałaby w dno od spodu. Ale o upadku naszej
            skopanej świadczy juz sama radość ze zwycięstwa nad drużynami
            pokroju Beitara...
            • Gość: turtl Zaraz, zaraz. Jak się nazywa ten wileński klub ? IP: *.cust.tele2.pl 07.08.08, 00:55
              Ta potęga, która spuściła w zeszłym sezonie manto Legii ? Jeśli wówczas polska piłka nie sięgnęła dna, to widać dlatego że się przez nie przebiła. A kibic stołecznego klubu postawił kropkę nad "i".

A kiedyś mieliście Deynę, Brychczego, Gadochę (zresztą rodowitego Krakusa). I więcej klasy.
              • Gość: ole ole ole Velcra IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.08.08, 01:00
                Ten klub nazywal sie Velcra i dwumecz wygral zdecydowanie! O! Barcelona tez bedzie do przejscia i LM zawita do Kraka w tym roku! Naprzod Wiselka naprzod!!!!
                • Gość: (L)ifcarz Re: Velcra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 01:19
                  Daj spokój, nie daliście rady panathinaikosowi, anderlechtowi a
                  śnicie o Barcelonie?? ale daj wam Boże! Deyna, Gadocha...To były
                  świetne postacie, także polskiej piłki. też takie mieliście. A
                  teraz? jedyną bramkę dla Polski na Euro 2008 strzelił Legionista.
                  Tyle.
                  • Gość: mmm ze spalonego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.08, 01:22
                    którego nawet ślepy by zauważył... gdyby nie sędzia Web który "żył
                    wtedy w swoim świecie (vode: karny dla Austriii) !!!

więc... tego gola tak jakby nie było !
                    ok ?!

P.S. Roger to taki "Legionista" ja z koziej d..y trąbka - już
                    jest "na wylocie" czyz nie ?!
                    • Gość: turtl Dobra, ale... IP: *.cust.tele2.pl 07.08.08, 01:37
                      Bohaterem polskiej drużyny na Euro był nie tak dawny legionista Boruc. Zresztą Legia "współwychowała" całą trójkę bramkarzy Beenhakkera: Kowalewskiego, Boruca, Fabiana.

Odpowiadając (L)ifciarzowi - Wisła miała wielkich piłkarzy, ale Deyna był tylko jeden. Żałuję, że wielu Polaków go nie docenia. Ja dzięki niemu jako dziecko pokochałem polski futbol, chociaż nie miałem możliwości oglądać go na żywo.

Z Anderlechtem istotnie poszło Wiślakom bardzo źle, ale z Panathinaikosem do dziś nie rozumiem, czemu sędzia nie zaliczył wyrównującej bramki Penksy na wyjeździe. Wtedy wydawało się, że mecz jest wygrany.

Oczywiście, że Barca jest klubem z innej półki, ale kibic przed meczem nie może skazywać własnego zespołu na porażkę. Zresztą - parę lat temu graliśmy już z Barcą o LM i w Krakowie przynajmniej stoczyliśmy ładny bój, przegrywając ostatecznie 3:4. Może i duma Katalonii grała na pół gwizdka, ale czy teraz będzie inaczej ? ;) Pozdrawiam.
                      • Gość: erwe Re: Dobra, ale... IP: *.2-0.pl 07.08.08, 01:41
                        Ja też przez lata nie mogłem pogodzić się z tym, że nie uznał :)
                        Ale czas leczy rany ;) Gwizdnął wtedy faul Kuźby, w sumie chyba nie
                        mozna się tego czepić.
                      • Gość: (L)ifciarz dzięki za merytorykę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 01:46
                        wypowiedź Kolegi powyżej miło sie czyta bo jest merytoryczna i na
                        poziomie.
                        Co do euro to owszem, sędzia Webb miał słaby dzień i Roger
                        (Legionista, nie na wylocie!)zdobył bramkę ze spalonego. Ale
                        wypominanie tego faktu przysługuje tylko tym, którzy nie klęli na
                        wyżej wymienionego sędziego po odgwizdaniu karnego dla Austrii.
                        Jak wspomniałem wczesniej życzę krakusomz barcą jak najlepiej i
                        dziękuję za mecze z Saragossą, Schalke i mimo przegranej, z
                        Barceloną, bo jako kibicowi polskiej piłki dostarczyły mi radochy.
                        • Gość: Kwinto Najlepjej IP: 80.68.236.* 07.08.08, 08:19
                          Wisła gra najlepiej.
                          ---
                          www.ile-zarabiamy.pl
                          • Gość: Trzeźwy do bólu Gratuluję piłkarzom wyniku. Powtarzam: WYNIKU, nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 11:59
                            Powtarzam: WYNIKU, nie gry bo gdyby grali cały mecz normalnie - a nie tylko tak jak "w przerwach" na strzelanie bramek - to wynik powinien brzmieć 12:1. Inaczej mówiąc Wisła zagrała na 40% a z Barceloną już się tak nie da i kto wie czy nie czeka Cupiała DWUCYFRÓWKA w plecy :-)))))
                      • Gość: tirupati Re: Dobra, ale... IP: *.acn.waw.pl 07.08.08, 09:08
                        Boruca to nie Legia wychowywała tylko Pogoń Siedlce.
                    • Gość: 4krzych1 czy tych z Wisły nie należy nazwać "antysemitami"? IP: *.aster.pl 07.08.08, 07:10
                      że tak skrzywdzili naszych kochanych żydów...

Pastwili się nad nimi, nawet można powiedzieć!!!
              • Gość: wwi Re: Zaraz, zaraz. Jak się nazywa ten wileński klu IP: 91.197.155.* 07.08.08, 12:19
                A kiedyś mieliście Deynę, Brychczego, Gadochę (zresztą rodowitego
                Krakusa). I w
                > ięcej klasy.

A Brychczy - rodowity Ślązak
            • Gość: Wisełka Re: Buhaha IP: 80.50.54.* 07.08.08, 14:55
              Gość portalu: (L)ifciarz napisał(a):

> Toz to śmiechu warte, pokonali jakąś drużyne żydków i święto na całą
              > Polskę. Musieli to zrobic bo w przeciwnym razie polska piłka to już
              > nie byłoby dno. Ona pukałaby w dno od spodu. Ale o upadku naszej
              > skopanej świadczy juz sama radość ze zwycięstwa nad drużynami
              > pokroju Beitara..

Nie ośmieszaj się śmieciu i zobacz na wynik z FC Homel na własnym terenie.Zawsze
              widać u as krawaciarzy zazdrość.Tylko krawaciarzy nie trawie,Lech,Widzew,Górnik
              potrafią przyznać że Wisła zagrała dobry futbol,Wam krawaciarzom to przez gardło
              przejść nie chce.Zero szacunku.Co za burak....
    • Gość: Jedrus El. LM: Wisła - Beitar IP: *.pool.einsundeins.de 06.08.08, 20:27
      Wisla wygra bo jest najlepsza. do boju!!!
    • tygrysio_misio Re: El. LM: Wisła - Beitar 06.08.08, 20:35
      szczerze: wolel ogladac szlagiery europejskie niz marne meczyki Wisly...wiec
      milo bedzie jak Wisla odpadnie;]
      • Gość: :@@ [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 20:47
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • ciuciuriatka typowy idiota 07.08.08, 01:39
        a jak przejda barcelone to powiesz ze co barca jest slabo druzyna?
        • tygrysio_misio Re: typowy idiota 07.08.08, 11:56
          nie..powiem,ze mieli szczescie

wole ogladac w LM Milan-ManU niz Wisłą-Szachtar albo cos takiego

rozumiesz?

typowy idioto
    • sirseb teraz barcelona 06.08.08, 22:49
      i to by bylo na tyle dla pilkarzykow. pzdr
      • Gość: bn Re: teraz barcelona IP: *.range86-142.btcentralplus.com 06.08.08, 23:03
        nie onanizuj sie przed komputerem bo na oczy ci padnie
        taki ciec jak ty nie ma prawa wymawiac nazwy barcelona
        nie masz bladego pojecia o piłce noznej wiec daruj sobie
        swoje niedorozwiniete wynurzenia
        • sirseb Re: teraz barcelona 06.08.08, 23:08
          hahahahahaha
          nastepny ekspert sie znalazl
          buhahahahahahaha
    • adam81w Gratulacje Wisełko z Warszawy! 06.08.08, 22:51
      Dawno polski zespół tak nie grał. Jestem pod wrażeniem a Żydzi do domu. Żenada.
      Z czym do ludzi?
      • Gość: Jaro Znowu dostanie Wisła manto i się skończy IP: 195.93.211.* 07.08.08, 10:12
        z Barceloną.
        ps. Adam81w weź ty się chłopie lecz i nie bezczesc polskiej flagi o
        którą walczyło tylu bohaterów (w tym Żydów).
      • Gość: tutejszy Milcz wieśniaku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 12:32
        Z jakiej Warszawy wsioku?Tylko tu pracujesz obszczymurze.
    • sapinek Re: El. LM: Wisła - Beitar 06.08.08, 22:51
      brawo Wisla !
      • Gość: marcinarsenal Re: El. LM: Wisła - Beitar IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.08, 22:57
        Mam was w głębokim poważaniu ci którzy wyzywają Wisełkę, żeby tylko zrobić aferę
        na forum. Dzieci neo, które szukają rozrywki wyzywając dumę swojego kraju.
        Prawdziwy fan kibicuje polskiej piłce, a ona jest PONAD PODZIAŁAMI!!! Pewnie ten
        wpis zostanie usunięty, ale mam to gdzieś, bo dziś moja WISŁA wygrywa!!!
        • Gość: Johny Walker Re: El. LM: Wisła - Beitar IP: 213.92.134.* 06.08.08, 23:04
          Ponad podziałami, szczególnie kiedy kibice jednej drużyny nap**rdalają się z kibicami drugiej.
          • Gość: adam81w Re: El. LM: Wisła - Beitar IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.08, 23:30
            tak ponad podziałami dobrze prawi marcinarsenal. to ze patologia bije sie miedzy
            soba to inna sprawa
        • Gość: wislak Re: El. LM: Wisła - Beitar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 23:18
          zgadzam sie z poprzednikiem.... pamietam wpisy sprzed meczu "beitar na****li wisle idzcie krakusy ziemniaki kopac a nie pilke... szanse z barcelona po tym meczu z barcelona w mojej ocenie wzrosly z 1 do 20% i ludzie skad wy jestescie?? ja Legii nienawidze (przez was kibicow) ale w europejskich pucharach ZAWSZE jej kibicuje oczywiscie kibicuje tez Lechowi(ktorego dziele sympatia ;-)) nie moze byc inaczej zebym nie kibicowal jestem przedewszystkim kibicem POLSKIEJ pilki noznej
          • Gość: gos Re: El. LM: Wisła - Beitar IP: *.pl.hurra.com 07.08.08, 08:20
            A co to znaczy ze szanse są do 1 do 20%? Moze 1 do 20, albo 5 do 95%? zreszta
            whatever, pies cie wachał..
            • gadery Re: El. LM: Wisła - Beitar 07.08.08, 08:40
              Widze, ze w podstawowce na zajeciach z procentow sie spalo.
        • Gość: asd Re: El. LM: Wisła - Beitar IP: *.mmpnet214.tnp.pl 07.08.08, 10:12
          Masz 100% racji!!! kiedy nasze druzyny graja w pucharach to kibicuje im chocby
          nazywaly sie Legia, Lech czy Zaglebie Lubin. Powinnismy wsoierac nasze druzyny i
          kibicowac im niezaleznie od tego komu kibicujemy w lidze. Ja kibicuje Wisle, ale
          kiedy swoje mecze graja Legia czy Lech w pucharach to tez im wtedy kibicuje.
    • Gość: mmassive El. LM: Wisła - Beitar IP: *.mnc.pl 06.08.08, 22:52
      Coś mi się wydaje, że Wisła w Europie gra lepiej bez Głowackiego i
      Zieńczuka... Oni pewnego poziomu nie przeskoczą, mieli już szanse
      kilkakrotnie na kariery większe niż ligowa i kilkakrotnie je
      przeputali.
      • Gość: Tommy Re: El. LM: Wisła - Beitar IP: *.icpnet.pl 06.08.08, 23:13
        Dokladnie, Diaz zagrał świetny mecz, zwieńczony bramką, a Łobodziński
        fantastyczną asystą.

Co jak co, ale po tym meczu wierze, że wreszcie uda się polskim klubom zajść
        daleko w pucharach (znaczy się w P. UEFA - na Barce mimo wszystko to za mało).
        Jestem pod wrażeniem i jako kibic Lecha musze przyznac, że Wisła zagrała
        najlepszy mecz pucharowy od czasów Wisły Kasperczaka i meczów z Lazio czy Schalke.

Teraz tylko Lech pokona Grasshoppers Zurych i bedzie naprawde swietnie.
        • Gość: vander Re: El. LM: Wisła - Beitar IP: *.eranet.pl 06.08.08, 23:43
          Mi też daleko do kibicowania Wiśle (w polskiej lidze) . Ale jestem jednym z tych
          "normalniejszych" kibiców i cieszę się z jako takich wyników polskich drużyn w
          pucharach, nawet krzyknąłem GOOL przy bramce Brożka. Myślałem, że Wisła nie da
          rady, a pokazali niezłą, poukładaną i widowiskową piłkę, a przecież Beitar na
          pewno jest lepszy od Homela i Chelsea Kaukazu. Barcelony nie przejdą, ale są
          już w grupie w UEFA. Zajebiście byłoby gdyby jeszcze Lech i Legia dołączyły do
          Wisły, wtedy mamy trzy ekipy w grupach. A tego jeszcze nigdy nie było. I to
          pomimo bagna w którym tonie PZPN. Wyszło by na to, że im gorzej tym lepiej:)
    • Gość: K2 następny mecz hmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 22:54
      5:0 dla barcy
      • Gość: A co Re: następny mecz hmmm IP: *.cust.tele2.pl 06.08.08, 23:50
        "Następny mecz .. 5:0 dla Barcy"

Możliwe ale chociaż z odrobinką szacunku powiedziałbyś "Brawo kraków
        , brawo wisła, pomimo ligi i innych przeciwności daliście radę.
        Dziękuje".

Ale nie. ahaha malkontent i ćwok.

A tak w ogóle mieszkam w Poznaniu żeby ktoś mnie nie posądzał o
        "skrajny subiektywizm" bo przecież wszyscy tu aż kipią od
        obiektywizmu :D
        • Gość: x Popieram brawo lech! IP: *.crowley.pl 06.08.08, 23:52
          Popieram -brawo lech!
          kazdy wychowany na GW to malkontent plujacy na wszysko a sam jest
          zwykle "zerem"
          • Gość: turtl Hej... IP: *.cust.tele2.pl 07.08.08, 00:46
            Są jeszcze tacy w tym kraju, którzy nie wstydzą się, że w znacznej mierze wychowała ich Wyborcza.

A kolejorza pozdrawiam, bynajmniej nie plując :) Po Wiśle gracie najfajniejszy futbol w Polsce.
    • Gość: Gosc12345678 El. LM: Wisła - Beitar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 22:56
      No i gdzie jesteście pismaki...tak narzekaliście ze nie ma transferów, itp itd a
      tu co? dajcie już sobie spokój. A panowie redakcji "Z czuba" to powinni się
      walnąć - czubami o ścianę może coś mądrego do głowy wpadnie ale chyba tylko tynk
      ze sciany bo w głowach pusto
      • Gość: j77 Re: El. LM: Wisła - Beitar IP: *.fbx.proxad.net 06.08.08, 23:01
        a mi sie marzec '68 przypomnial, znow mo, ormo i sb pobilo
        izraelitow,
        co do poziomu meczu sie nie wypowiem, gdyz dla mnie byla to
        konfrontacja ogorkow z korniszonami, ale gratulacje mimo wszystko,
        bo slabiakow tez trzeba umiec osmieszyc poprzez skuteczny oklep.
        p,
        j77
        • Gość: gu Re: El. LM: Wisła - Beitar IP: *.range86-142.btcentralplus.com 06.08.08, 23:06
          gnij frajerze w swojej zazdrości
    • Gość: PL El. LM: Wisła - Beitar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 22:58
      Gratuluję wygranej. A co do Barcelony... to niech już dziennikarze GW wezmą coś
      na uspokojenie. Wiśle sporo brakuje do podjęcia walki z FC Barcelona, ale
      zobaczymy ja bym zbytnim optymistą nie był - historia wskazuje że Wisła odpłynie
      z LM.
    • Gość: Ahorn_58 El. LM: Wisła - Beitar IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.08, 22:59
      A jutro Kongres USA uchwali oddanie punktow moskom... ;-)))
      • porarelaksu Re: El. LM: Wisła - Beitar 07.08.08, 12:23
        Ani to śmieszne ani mądre...
    • czyli.kon.karne El. LM: Wisła - Beitar 06.08.08, 23:02
      5-0 to jest RASIZM
      • ciuciuriatka gdyby wygrali na wyjezdzie 1-4 to bylby rasizm :D 07.08.08, 01:37
        :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    • Gość: Jose Fernandez Zapraszamy na Legiunie! IP: *.aster.pl 06.08.08, 23:03
      patrz.pl/zdjecia/mecz-na-legii-hiv-gratis
    • Gość: Lopez El. LM: Wisła - Beitar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 23:06
      Brawo Wisła!:)
    • Gość: heniek El. LM: Wisła - Beitar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 23:06
      to co, Wisła dokopała waszym?
    • Gość: ja El. LM: Wisła - Beitar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 23:11
      Do kolesia który pisał artykuł - nie pokazuj się w Wodzisławiu, bo za obrazę
      mojego miasta w tym tekście osobiście pokażę Ci co to znaczy dostać wysoki
      rachunek od dentysty!
      • Gość: tyi Re: El. LM: Wisła - Beitar IP: *.range86-142.btcentralplus.com 06.08.08, 23:14
        nie przejmuj sie to wielki cwaniak ze stolycy
        do wodzisławia pewnie zechce przyjechac połówką metra

hahaha

• Gość: rIkItIkItAk do Wodzisławia ? - furmanką IP: *.chello.pl 07.08.08, 00:11
          pod tytułem artykułu jak wół jest napisane:
          Andrzej Klemba, Kraków

widzisz wieśniaku jaki durny jesteś z tym swoim kompleksem stolycy

haha
          • Gość: kkl;' Re: do Wodzisławia ? - furmanką IP: *.range86-142.btcentralplus.com 07.08.08, 00:30
            pisze z ramienia stołecznego pisma w stylu wyborczej ,czyli z pogardą
            i o to chodzi
      • Gość: Jaro Re: El. LM: Wisła - Beitar IP: *.cable.ubr06.pres.blueyonder.co.uk 06.08.08, 23:19
        Widac ze neo. Chlopcze Twoje ip nie jest dla nikogo z tego portalu tajemnica i nie wypisuj grozb bo to moze sie skonczyc dla ciebie nieprzyjemnie matolku;] Pozdrawiam anonima z Wodzislawia;]
    • Gość: to jest niezłe cytat jak z tarantino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 23:14
      Bardzo podoba mi się Paweł Brożek, który wszystkie piłki przyjmuje i znakomicie
      się zastawia - analizował Mirosław Szymkowiak, były piłkarz Wisły, który poznał
      smak gry w Lidze Mistrzów z Widzewem. - Barcelona chyba się już boi - dodał z
      uśmiechem.
    • sirseb Barcelona chyba się już boi :)) 06.08.08, 23:18
      "Barcelona chyba się już boi - dodał z uśmiechem."

tak, bardzo sie boi
      :)
      • Gość: , Re: Barcelona chyba się już boi :)) IP: *.range86-142.btcentralplus.com 06.08.08, 23:59
        pracuj nad dowcipem
        • Gość: slucham radyja Re: Barcelona chyba się już boi :)) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.08.08, 00:29
          Dokladnie! 5:0 z taka potega jak Beitar to nie powod do zartow! Zobaczcie ile ta druzyna ma kibicow! Zaloze sie, ze Wisla wlasnie zostala zauwazona przez cala pilkarska Europe i doslownie NIKT nie chce w tej chwili na nia trafic! Cos czuje, ze w tym roku polska druzyna wreszcie wygra LM... :)))
          • Gość: Zetik Re: Barcelona chyba się już boi :)) IP: 159.41.1.* 07.08.08, 07:25
            Jakże celny dowcip..jakiż genialny sarkazm.. Kolejny nieuleczalny
            przypadek syndromu Kalego i nic poza tym. Nie jestem kibicem Wisły
            ale bardzo się cieszę że zagrają w Pucharze UEFA ale tobie podobni
            kwaśni malkontenci z klapkami na oczach raczej tego nie zrozumieją.
            Brawo Wisła!!!
    • Gość: Iron Ass El. LM: Wisła - Beitar IP: *.ds.pg.gda.pl 06.08.08, 23:19
      wynik 5:0 to przejaw antysemityzmu drużyny z Krakowa ... GW powinna odtrąbić na cały świat, że w Krakowie bije się reprezentantów Narodu Wybranego !!!
    • enem54 El. LM: Wisła - Beitar 06.08.08, 23:28
      Gratulacje z Poznania,no i tak dalej wtedy Wisły nie pokona pier....na Barcelona
    • Gość: piotras003 El. LM: Wisła - Beitar IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.08, 23:29
      WISŁA pięknie ale ,no własnie jest jeden minus na co wam Dawidowski bo przecież
      on jest słaby !
      • Gość: ul Re: El. LM: Wisła - Beitar IP: *.range86-142.btcentralplus.com 07.08.08, 00:01
        nie dygaj, moze sie chłopak rozkreci na starosc
    • Gość: romek Czy Wisła bez Zieńczuka zawsze = zwycięstwo?:-) IP: 80.50.54.* 06.08.08, 23:29
      Hmm... jak myślicie. Ja myślę, że tak.
    • Gość: BIALOSTOCZANIN El. LM: Wisła - Beitar IP: *.eranet.pl 06.08.08, 23:32
      Panie redaktorze proponuje potraktowac Jagiellonie i Bialystok powaznie.

Obejrzyj czlowieku mape Polski i zroc uwage ze sa tez inne miasta niz Warszawa i
      Krakow... ku.. nieuku!!!!!
      • Gość: Guru Re: El. LM: Wisła - Beitar IP: *.oc3.tsk.pl 06.08.08, 23:42
        Dobra Panowie bez napinki - to jest tylko redaktorzyna, który musi coś napisać.
        A, że pisze bez pojęcia i szacunku dla innych to inna sprawa. Napinajcie się na
        redaktorów nie kupując gazety i tyle.

BTW dla mnie pojawili się następcy dla Zieńczuka i Głowackiego.

Asysta Łobodzińskiego Tip Top
    • Gość: malaparte El. LM: Wisła - Beitar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 23:40
      .. kto nie był na meczu niech żałuje

Wisła Pany !
      • Gość: fajne dokopali zydom, zydzi do domu, IP: *.bredband.comhem.se 06.08.08, 23:44
        juz w pierwszym meczu widac bylo ze Wisla jest lepsza,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka