Gość: bjk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 19:57 jazda jazda biała gwiazda:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gigi93 El. LM: Wisła - Beitar 06.08.08, 20:24 Wisła powinna wygrać, bo po prostu gra lepiej. A co będzie w trzeciej rundzie... zobaczymy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajah mimo ładnego zwycieztwa IP: *.range86-142.btcentralplus.com 06.08.08, 22:56 chamski artykuł szczególnie poczatek, po prostu przyznajcie w koncu wiesniacza gazeto ,ze jak zwykle sie zaglebiliscie najezdzajcie na smolarka dalej (chłopak strzelił bramke) po zwycierstwie legi taka euforia panowała, dalej mi przysłania awans wisły powiem krotko , ten wasz portal jest przekłamany i kazdy to widzi schodzicie na psy ,a szmatławca w zyciu juz nie kupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaj. Re: mimo ładnego zwycieztwa IP: *.acn.waw.pl 06.08.08, 23:05 Dokladnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)ifciarz Buhaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 00:45 Toz to śmiechu warte, pokonali jakąś drużyne żydków i święto na całą Polskę. Musieli to zrobic bo w przeciwnym razie polska piłka to już nie byłoby dno. Ona pukałaby w dno od spodu. Ale o upadku naszej skopanej świadczy juz sama radość ze zwycięstwa nad drużynami pokroju Beitara... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Zaraz, zaraz. Jak się nazywa ten wileński klub ? IP: *.cust.tele2.pl 07.08.08, 00:55 Ta potęga, która spuściła w zeszłym sezonie manto Legii ? Jeśli wówczas polska piłka nie sięgnęła dna, to widać dlatego że się przez nie przebiła. A kibic stołecznego klubu postawił kropkę nad "i". A kiedyś mieliście Deynę, Brychczego, Gadochę (zresztą rodowitego Krakusa). I więcej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ole ole ole Velcra IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.08.08, 01:00 Ten klub nazywal sie Velcra i dwumecz wygral zdecydowanie! O! Barcelona tez bedzie do przejscia i LM zawita do Kraka w tym roku! Naprzod Wiselka naprzod!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)ifcarz Re: Velcra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 01:19 Daj spokój, nie daliście rady panathinaikosowi, anderlechtowi a śnicie o Barcelonie?? ale daj wam Boże! Deyna, Gadocha...To były świetne postacie, także polskiej piłki. też takie mieliście. A teraz? jedyną bramkę dla Polski na Euro 2008 strzelił Legionista. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm ze spalonego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.08, 01:22 którego nawet ślepy by zauważył... gdyby nie sędzia Web który "żył wtedy w swoim świecie (vode: karny dla Austriii) !!! więc... tego gola tak jakby nie było ! ok ?! P.S. Roger to taki "Legionista" ja z koziej d..y trąbka - już jest "na wylocie" czyz nie ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Dobra, ale... IP: *.cust.tele2.pl 07.08.08, 01:37 Bohaterem polskiej drużyny na Euro był nie tak dawny legionista Boruc. Zresztą Legia "współwychowała" całą trójkę bramkarzy Beenhakkera: Kowalewskiego, Boruca, Fabiana. Odpowiadając (L)ifciarzowi - Wisła miała wielkich piłkarzy, ale Deyna był tylko jeden. Żałuję, że wielu Polaków go nie docenia. Ja dzięki niemu jako dziecko pokochałem polski futbol, chociaż nie miałem możliwości oglądać go na żywo. Z Anderlechtem istotnie poszło Wiślakom bardzo źle, ale z Panathinaikosem do dziś nie rozumiem, czemu sędzia nie zaliczył wyrównującej bramki Penksy na wyjeździe. Wtedy wydawało się, że mecz jest wygrany. Oczywiście, że Barca jest klubem z innej półki, ale kibic przed meczem nie może skazywać własnego zespołu na porażkę. Zresztą - parę lat temu graliśmy już z Barcą o LM i w Krakowie przynajmniej stoczyliśmy ładny bój, przegrywając ostatecznie 3:4. Może i duma Katalonii grała na pół gwizdka, ale czy teraz będzie inaczej ? ;) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erwe Re: Dobra, ale... IP: *.2-0.pl 07.08.08, 01:41 Ja też przez lata nie mogłem pogodzić się z tym, że nie uznał :) Ale czas leczy rany ;) Gwizdnął wtedy faul Kuźby, w sumie chyba nie mozna się tego czepić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)ifciarz dzięki za merytorykę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 01:46 wypowiedź Kolegi powyżej miło sie czyta bo jest merytoryczna i na poziomie. Co do euro to owszem, sędzia Webb miał słaby dzień i Roger (Legionista, nie na wylocie!)zdobył bramkę ze spalonego. Ale wypominanie tego faktu przysługuje tylko tym, którzy nie klęli na wyżej wymienionego sędziego po odgwizdaniu karnego dla Austrii. Jak wspomniałem wczesniej życzę krakusomz barcą jak najlepiej i dziękuję za mecze z Saragossą, Schalke i mimo przegranej, z Barceloną, bo jako kibicowi polskiej piłki dostarczyły mi radochy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwinto Najlepjej IP: 80.68.236.* 07.08.08, 08:19 Wisła gra najlepiej. --- www.ile-zarabiamy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzeźwy do bólu Gratuluję piłkarzom wyniku. Powtarzam: WYNIKU, nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 11:59 Powtarzam: WYNIKU, nie gry bo gdyby grali cały mecz normalnie - a nie tylko tak jak "w przerwach" na strzelanie bramek - to wynik powinien brzmieć 12:1. Inaczej mówiąc Wisła zagrała na 40% a z Barceloną już się tak nie da i kto wie czy nie czeka Cupiała DWUCYFRÓWKA w plecy :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tirupati Re: Dobra, ale... IP: *.acn.waw.pl 07.08.08, 09:08 Boruca to nie Legia wychowywała tylko Pogoń Siedlce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4krzych1 czy tych z Wisły nie należy nazwać "antysemitami"? IP: *.aster.pl 07.08.08, 07:10 że tak skrzywdzili naszych kochanych żydów... Pastwili się nad nimi, nawet można powiedzieć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwi Re: Zaraz, zaraz. Jak się nazywa ten wileński klu IP: 91.197.155.* 07.08.08, 12:19 A kiedyś mieliście Deynę, Brychczego, Gadochę (zresztą rodowitego Krakusa). I w > ięcej klasy. A Brychczy - rodowity Ślązak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisełka Re: Buhaha IP: 80.50.54.* 07.08.08, 14:55 Gość portalu: (L)ifciarz napisał(a): > Toz to śmiechu warte, pokonali jakąś drużyne żydków i święto na całą > Polskę. Musieli to zrobic bo w przeciwnym razie polska piłka to już > nie byłoby dno. Ona pukałaby w dno od spodu. Ale o upadku naszej > skopanej świadczy juz sama radość ze zwycięstwa nad drużynami > pokroju Beitara.. Nie ośmieszaj się śmieciu i zobacz na wynik z FC Homel na własnym terenie.Zawsze widać u as krawaciarzy zazdrość.Tylko krawaciarzy nie trawie,Lech,Widzew,Górnik potrafią przyznać że Wisła zagrała dobry futbol,Wam krawaciarzom to przez gardło przejść nie chce.Zero szacunku.Co za burak.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedrus El. LM: Wisła - Beitar IP: *.pool.einsundeins.de 06.08.08, 20:27 Wisla wygra bo jest najlepsza. do boju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: El. LM: Wisła - Beitar 06.08.08, 20:35 szczerze: wolel ogladac szlagiery europejskie niz marne meczyki Wisly...wiec milo bedzie jak Wisla odpadnie;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :@@ [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 20:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ciuciuriatka typowy idiota 07.08.08, 01:39 a jak przejda barcelone to powiesz ze co barca jest slabo druzyna? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: typowy idiota 07.08.08, 11:56 nie..powiem,ze mieli szczescie wole ogladac w LM Milan-ManU niz Wisłą-Szachtar albo cos takiego rozumiesz? typowy idioto Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb teraz barcelona 06.08.08, 22:49 i to by bylo na tyle dla pilkarzykow. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bn Re: teraz barcelona IP: *.range86-142.btcentralplus.com 06.08.08, 23:03 nie onanizuj sie przed komputerem bo na oczy ci padnie taki ciec jak ty nie ma prawa wymawiac nazwy barcelona nie masz bladego pojecia o piłce noznej wiec daruj sobie swoje niedorozwiniete wynurzenia Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb Re: teraz barcelona 06.08.08, 23:08 hahahahahaha nastepny ekspert sie znalazl buhahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Gratulacje Wisełko z Warszawy! 06.08.08, 22:51 Dawno polski zespół tak nie grał. Jestem pod wrażeniem a Żydzi do domu. Żenada. Z czym do ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Znowu dostanie Wisła manto i się skończy IP: 195.93.211.* 07.08.08, 10:12 z Barceloną. ps. Adam81w weź ty się chłopie lecz i nie bezczesc polskiej flagi o którą walczyło tylu bohaterów (w tym Żydów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutejszy Milcz wieśniaku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 12:32 Z jakiej Warszawy wsioku?Tylko tu pracujesz obszczymurze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcinarsenal Re: El. LM: Wisła - Beitar IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.08, 22:57 Mam was w głębokim poważaniu ci którzy wyzywają Wisełkę, żeby tylko zrobić aferę na forum. Dzieci neo, które szukają rozrywki wyzywając dumę swojego kraju. Prawdziwy fan kibicuje polskiej piłce, a ona jest PONAD PODZIAŁAMI!!! Pewnie ten wpis zostanie usunięty, ale mam to gdzieś, bo dziś moja WISŁA wygrywa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Walker Re: El. LM: Wisła - Beitar IP: 213.92.134.* 06.08.08, 23:04 Ponad podziałami, szczególnie kiedy kibice jednej drużyny nap**rdalają się z kibicami drugiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam81w Re: El. LM: Wisła - Beitar IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.08, 23:30 tak ponad podziałami dobrze prawi marcinarsenal. to ze patologia bije sie miedzy soba to inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wislak Re: El. LM: Wisła - Beitar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 23:18 zgadzam sie z poprzednikiem.... pamietam wpisy sprzed meczu "beitar na****li wisle idzcie krakusy ziemniaki kopac a nie pilke... szanse z barcelona po tym meczu z barcelona w mojej ocenie wzrosly z 1 do 20% i ludzie skad wy jestescie?? ja Legii nienawidze (przez was kibicow) ale w europejskich pucharach ZAWSZE jej kibicuje oczywiscie kibicuje tez Lechowi(ktorego dziele sympatia ;-)) nie moze byc inaczej zebym nie kibicowal jestem przedewszystkim kibicem POLSKIEJ pilki noznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gos Re: El. LM: Wisła - Beitar IP: *.pl.hurra.com 07.08.08, 08:20 A co to znaczy ze szanse są do 1 do 20%? Moze 1 do 20, albo 5 do 95%? zreszta whatever, pies cie wachał.. Odpowiedz Link Zgłoś
gadery Re: El. LM: Wisła - Beitar 07.08.08, 08:40 Widze, ze w podstawowce na zajeciach z procentow sie spalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: El. LM: Wisła - Beitar IP: *.mmpnet214.tnp.pl 07.08.08, 10:12 Masz 100% racji!!! kiedy nasze druzyny graja w pucharach to kibicuje im chocby nazywaly sie Legia, Lech czy Zaglebie Lubin. Powinnismy wsoierac nasze druzyny i kibicowac im niezaleznie od tego komu kibicujemy w lidze. Ja kibicuje Wisle, ale kiedy swoje mecze graja Legia czy Lech w pucharach to tez im wtedy kibicuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmassive El. LM: Wisła - Beitar IP: *.mnc.pl 06.08.08, 22:52 Coś mi się wydaje, że Wisła w Europie gra lepiej bez Głowackiego i Zieńczuka... Oni pewnego poziomu nie przeskoczą, mieli już szanse kilkakrotnie na kariery większe niż ligowa i kilkakrotnie je przeputali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tommy Re: El. LM: Wisła - Beitar IP: *.icpnet.pl 06.08.08, 23:13 Dokladnie, Diaz zagrał świetny mecz, zwieńczony bramką, a Łobodziński fantastyczną asystą. Co jak co, ale po tym meczu wierze, że wreszcie uda się polskim klubom zajść daleko w pucharach (znaczy się w P. UEFA - na Barce mimo wszystko to za mało). Jestem pod wrażeniem i jako kibic Lecha musze przyznac, że Wisła zagrała najlepszy mecz pucharowy od czasów Wisły Kasperczaka i meczów z Lazio czy Schalke. Teraz tylko Lech pokona Grasshoppers Zurych i bedzie naprawde swietnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vander Re: El. LM: Wisła - Beitar IP: *.eranet.pl 06.08.08, 23:43 Mi też daleko do kibicowania Wiśle (w polskiej lidze) . Ale jestem jednym z tych "normalniejszych" kibiców i cieszę się z jako takich wyników polskich drużyn w pucharach, nawet krzyknąłem GOOL przy bramce Brożka. Myślałem, że Wisła nie da rady, a pokazali niezłą, poukładaną i widowiskową piłkę, a przecież Beitar na pewno jest lepszy od Homela i Chelsea Kaukazu. Barcelony nie przejdą, ale są już w grupie w UEFA. Zajebiście byłoby gdyby jeszcze Lech i Legia dołączyły do Wisły, wtedy mamy trzy ekipy w grupach. A tego jeszcze nigdy nie było. I to pomimo bagna w którym tonie PZPN. Wyszło by na to, że im gorzej tym lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 następny mecz hmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 22:54 5:0 dla barcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A co Re: następny mecz hmmm IP: *.cust.tele2.pl 06.08.08, 23:50 "Następny mecz .. 5:0 dla Barcy" Możliwe ale chociaż z odrobinką szacunku powiedziałbyś "Brawo kraków , brawo wisła, pomimo ligi i innych przeciwności daliście radę. Dziękuje". Ale nie. ahaha malkontent i ćwok. A tak w ogóle mieszkam w Poznaniu żeby ktoś mnie nie posądzał o "skrajny subiektywizm" bo przecież wszyscy tu aż kipią od obiektywizmu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Popieram brawo lech! IP: *.crowley.pl 06.08.08, 23:52 Popieram -brawo lech! kazdy wychowany na GW to malkontent plujacy na wszysko a sam jest zwykle "zerem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Hej... IP: *.cust.tele2.pl 07.08.08, 00:46 Są jeszcze tacy w tym kraju, którzy nie wstydzą się, że w znacznej mierze wychowała ich Wyborcza. A kolejorza pozdrawiam, bynajmniej nie plując :) Po Wiśle gracie najfajniejszy futbol w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc12345678 El. LM: Wisła - Beitar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 22:56 No i gdzie jesteście pismaki...tak narzekaliście ze nie ma transferów, itp itd a tu co? dajcie już sobie spokój. A panowie redakcji "Z czuba" to powinni się walnąć - czubami o ścianę może coś mądrego do głowy wpadnie ale chyba tylko tynk ze sciany bo w głowach pusto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j77 Re: El. LM: Wisła - Beitar IP: *.fbx.proxad.net 06.08.08, 23:01 a mi sie marzec '68 przypomnial, znow mo, ormo i sb pobilo izraelitow, co do poziomu meczu sie nie wypowiem, gdyz dla mnie byla to konfrontacja ogorkow z korniszonami, ale gratulacje mimo wszystko, bo slabiakow tez trzeba umiec osmieszyc poprzez skuteczny oklep. p, j77 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gu Re: El. LM: Wisła - Beitar IP: *.range86-142.btcentralplus.com 06.08.08, 23:06 gnij frajerze w swojej zazdrości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL El. LM: Wisła - Beitar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 22:58 Gratuluję wygranej. A co do Barcelony... to niech już dziennikarze GW wezmą coś na uspokojenie. Wiśle sporo brakuje do podjęcia walki z FC Barcelona, ale zobaczymy ja bym zbytnim optymistą nie był - historia wskazuje że Wisła odpłynie z LM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ahorn_58 El. LM: Wisła - Beitar IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.08, 22:59 A jutro Kongres USA uchwali oddanie punktow moskom... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
porarelaksu Re: El. LM: Wisła - Beitar 07.08.08, 12:23 Ani to śmieszne ani mądre... Odpowiedz Link Zgłoś
ciuciuriatka gdyby wygrali na wyjezdzie 1-4 to bylby rasizm :D 07.08.08, 01:37 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jose Fernandez Zapraszamy na Legiunie! IP: *.aster.pl 06.08.08, 23:03 patrz.pl/zdjecia/mecz-na-legii-hiv-gratis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopez El. LM: Wisła - Beitar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 23:06 Brawo Wisła!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek El. LM: Wisła - Beitar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 23:06 to co, Wisła dokopała waszym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja El. LM: Wisła - Beitar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 23:11 Do kolesia który pisał artykuł - nie pokazuj się w Wodzisławiu, bo za obrazę mojego miasta w tym tekście osobiście pokażę Ci co to znaczy dostać wysoki rachunek od dentysty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyi Re: El. LM: Wisła - Beitar IP: *.range86-142.btcentralplus.com 06.08.08, 23:14 nie przejmuj sie to wielki cwaniak ze stolycy do wodzisławia pewnie zechce przyjechac połówką metra hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rIkItIkItAk do Wodzisławia ? - furmanką IP: *.chello.pl 07.08.08, 00:11 pod tytułem artykułu jak wół jest napisane: Andrzej Klemba, Kraków widzisz wieśniaku jaki durny jesteś z tym swoim kompleksem stolycy haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkl;' Re: do Wodzisławia ? - furmanką IP: *.range86-142.btcentralplus.com 07.08.08, 00:30 pisze z ramienia stołecznego pisma w stylu wyborczej ,czyli z pogardą i o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: El. LM: Wisła - Beitar IP: *.cable.ubr06.pres.blueyonder.co.uk 06.08.08, 23:19 Widac ze neo. Chlopcze Twoje ip nie jest dla nikogo z tego portalu tajemnica i nie wypisuj grozb bo to moze sie skonczyc dla ciebie nieprzyjemnie matolku;] Pozdrawiam anonima z Wodzislawia;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to jest niezłe cytat jak z tarantino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 23:14 Bardzo podoba mi się Paweł Brożek, który wszystkie piłki przyjmuje i znakomicie się zastawia - analizował Mirosław Szymkowiak, były piłkarz Wisły, który poznał smak gry w Lidze Mistrzów z Widzewem. - Barcelona chyba się już boi - dodał z uśmiechem. Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb Barcelona chyba się już boi :)) 06.08.08, 23:18 "Barcelona chyba się już boi - dodał z uśmiechem." tak, bardzo sie boi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: Barcelona chyba się już boi :)) IP: *.range86-142.btcentralplus.com 06.08.08, 23:59 pracuj nad dowcipem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slucham radyja Re: Barcelona chyba się już boi :)) IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.08.08, 00:29 Dokladnie! 5:0 z taka potega jak Beitar to nie powod do zartow! Zobaczcie ile ta druzyna ma kibicow! Zaloze sie, ze Wisla wlasnie zostala zauwazona przez cala pilkarska Europe i doslownie NIKT nie chce w tej chwili na nia trafic! Cos czuje, ze w tym roku polska druzyna wreszcie wygra LM... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zetik Re: Barcelona chyba się już boi :)) IP: 159.41.1.* 07.08.08, 07:25 Jakże celny dowcip..jakiż genialny sarkazm.. Kolejny nieuleczalny przypadek syndromu Kalego i nic poza tym. Nie jestem kibicem Wisły ale bardzo się cieszę że zagrają w Pucharze UEFA ale tobie podobni kwaśni malkontenci z klapkami na oczach raczej tego nie zrozumieją. Brawo Wisła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iron Ass El. LM: Wisła - Beitar IP: *.ds.pg.gda.pl 06.08.08, 23:19 wynik 5:0 to przejaw antysemityzmu drużyny z Krakowa ... GW powinna odtrąbić na cały świat, że w Krakowie bije się reprezentantów Narodu Wybranego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
enem54 El. LM: Wisła - Beitar 06.08.08, 23:28 Gratulacje z Poznania,no i tak dalej wtedy Wisły nie pokona pier....na Barcelona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotras003 El. LM: Wisła - Beitar IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.08, 23:29 WISŁA pięknie ale ,no własnie jest jeden minus na co wam Dawidowski bo przecież on jest słaby ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ul Re: El. LM: Wisła - Beitar IP: *.range86-142.btcentralplus.com 07.08.08, 00:01 nie dygaj, moze sie chłopak rozkreci na starosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Czy Wisła bez Zieńczuka zawsze = zwycięstwo?:-) IP: 80.50.54.* 06.08.08, 23:29 Hmm... jak myślicie. Ja myślę, że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIALOSTOCZANIN El. LM: Wisła - Beitar IP: *.eranet.pl 06.08.08, 23:32 Panie redaktorze proponuje potraktowac Jagiellonie i Bialystok powaznie. Obejrzyj czlowieku mape Polski i zroc uwage ze sa tez inne miasta niz Warszawa i Krakow... ku.. nieuku!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guru Re: El. LM: Wisła - Beitar IP: *.oc3.tsk.pl 06.08.08, 23:42 Dobra Panowie bez napinki - to jest tylko redaktorzyna, który musi coś napisać. A, że pisze bez pojęcia i szacunku dla innych to inna sprawa. Napinajcie się na redaktorów nie kupując gazety i tyle. BTW dla mnie pojawili się następcy dla Zieńczuka i Głowackiego. Asysta Łobodzińskiego Tip Top Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaparte El. LM: Wisła - Beitar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 23:40 .. kto nie był na meczu niech żałuje Wisła Pany ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajne dokopali zydom, zydzi do domu, IP: *.bredband.comhem.se 06.08.08, 23:44 juz w pierwszym meczu widac bylo ze Wisla jest lepsza, Odpowiedz Link Zgłoś